موضوعها: 0
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
2014-06-13 ساعت 08:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-13 ساعت 08:31 توسط elima1980.)
(2014-06-12 ساعت 22:22)Leila Amricaie نوشته: سلام دوستان عزیز
من و همسرم تا 3 ماه دیگه داریم میایم آمریکا و کسی را در آمریکا نداریم زبان هم خوب بلد نیستیم
هنوز جایی را برای زندگی دقیقا انتخاب نکردیم
بهترین شهر برای ما جایی هست که کار باشه البته رشته همسرم مهندسی برق با 10 سال سابقه است خودم هم خیاطی و کمی آرایشگری بلدم. ولی برامون فرق نداره چه کاری مرتبط یا غیر مرتبط -کار با کلاس و یا بی کلاس ، اگر کسی آشنایی داره که ما رو کمک کنه ممنون می شیم. ما مشکل پول برای آمدن و هزینه کردن تا 3 ماه را ندارم. اگر کسی باشه که بخواد به من یا همسرم کار بدهد یا خانه ای برای اجاره کردن ممنون میشیم. خیلی نگران آینده هستم لطفا راهی جلو پام بزارید. تشکر
اگرشهروایالت براتون مهم نیست نوع کاربراتون اهمیت نداره وضمنا اهل تلاش وسختی وزحمت کشیدن هستید وتمایل به تحصیل هم دارید تاپیک وگاس بخونیدوباایمیل من تماس بگیرید
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-13 ساعت 12:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-13 ساعت 12:37 توسط آی تک.)
تاهمین جاش هم کمک بزرگیه،ممنون از لطفتون
case number:zire 500
mahal mosahebe:ankara
tarikh mosahebe:20 january
b omid visa yek zarb (:
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-12 ساعت 11:53)kopenhak84 نوشته: سلام . ما یه خانواده چهار نفره هستیم تا یک ماه دیگه داریم میریم هیوستون جا هم ندارم میگند بریم استدیو کسی میتونه راهنمائی کنه برای یک هفته تا یکی دوهفته راهنمائی اجاره کنیم راستش اشنا هم داریم ولی بهشت به منتش نمی ارزه.. راهنمائی بفرمائید . ..ممنونم
دوست عزیز به سایت زیر مراجعه کنید من آنرا روی صفحه تگزاس، هیوستون و کل موارد اجاره ای موقت تنظیم کردم ، موارد فهرست شده را میتوانید مشاهده کنید
http://houston.craigslist.org/search/sub/?sort=priceasc
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگه زبانتون زیاد خوب نیست سعی کنین تقویت کنین تا زمان اومدن،ما در کالیفورنیا ،اورنج کانتی هستیم اینجا برای زندگی جای نسبتاً گرونتری هست،اما اگه اطلاعات خواستین بپرسین کمک میکنم.
موفق باشین
(2014-06-12 ساعت 22:22)Leila Amricaie نوشته: سلام دوستان عزیز
من و همسرم تا 3 ماه دیگه داریم میایم آمریکا و کسی را در آمریکا نداریم زبان هم خوب بلد نیستیم
هنوز جایی را برای زندگی دقیقا انتخاب نکردیم
بهترین شهر برای ما جایی هست که کار باشه البته رشته همسرم مهندسی برق با 10 سال سابقه است خودم هم خیاطی و کمی آرایشگری بلدم. ولی برامون فرق نداره چه کاری مرتبط یا غیر مرتبط -کار با کلاس و یا بی کلاس ، اگر کسی آشنایی داره که ما رو کمک کنه ممنون می شیم. ما مشکل پول برای آمدن و هزینه کردن تا 3 ماه را ندارم. اگر کسی باشه که بخواد به من یا همسرم کار بدهد یا خانه ای برای اجاره کردن ممنون میشیم. خیلی نگران آینده هستم لطفا راهی جلو پام بزارید. تشکر
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به عزیزان,
با آرزوی موفقیت. من تو اروپا مشغله تحصیل بودم رشتی الکترونیک کارشناسی ارشد .٣٠ سالمه , ٢٥ جون به مقصده تهران پرواز دارم,به امیده خدا ٢٠-٣٠ جولی به مقصد لوس آنجلس عازم هستم, خوشحال میشم اگه همسفر داشته باشم,هنوز اقدامی برای مسکن نکردم, ولی شنیدم که برای بستن قرارداد نیاز به کد اس اس ان داریم که ٢ روز بعد از درخواست کد بهمون میدن. میشه ی هتل مناسب برای چند روز هتل مناسب بهم معرفی کنید؟
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
ما چند ماه دیگه میخوایم بریم NY. کسی هست که بخواد کمکی کنه؟
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوب سلام، لطفا از شروع كنيد، من همراه دختر و همسرم مدت ٣ ماه با وىزا تورىستى وارد آمرىكا ، وىرجىنىا شدى و در اىن مدت منزل ىكى از دوستان هستىم،
در اىن مدت براى گرىن كارت اقدام كردىم وچون مدتى طول خواهد كشىد، مى خواستم ببىنم آىا سوشىال كد مىتوان داشت، و آىا مىتوان در اىن مدت كارى پىدا كرد. متشكرم اگر مرا راهنماىى كنىد
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
برای اخر اگوست دارم میام لوس انجلس
در مورد مسکن کسی میتونه کمکم کنه که تو منطقه ولی یه استدیو بتونم اجاره کنم و از اول بیام خونه خودم و دیگه هتل نرم
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من سنفرانسیسکو هستم و به پاس قدردانی از کسانی که به من کمک کردند وظیفه خودم میدونم هر کمکی از دستم بربیاد واسه دوستان دریغ نکنم من خیلی وقت نمیکنم بیام مهاجر سرا ولی هر کسی کمکی خواست من درخدمتم
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آقای علی حیدری عزیز
لطفا از خودتون بگید چرا سنفرانسیسکو رو انتخاب کردید؟ آیا کسی رو داشتید؟ با زبان متوسط میشه اونجا کار پیدا کرد؟ اگر خونه اجاره کردید هزینش چقدر است؟ اگر جسارت نباشه با چقدر پول مهاجرت کردید؟ چند نفر هستید؟ با جوابی که میدید شرایط خودم رو میسنجم برای مهاجرت.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-21 ساعت 11:11)Nazem نوشته: (2014-06-21 ساعت 07:16)aseman abi نوشته: سلام دوستان
برای اخر اگوست دارم میام لوس انجلس
در مورد مسکن کسی میتونه کمکم کنه که تو منطقه ولی یه استدیو بتونم اجاره کنم و از اول بیام خونه خودم و دیگه هتل نرم
با دفتر ما تماس بگیرید در خدمتتون هستیم.
ناظم جان نیویورک شعبه ندارین احیانن؟؟؟
ینی دارید یه کاری میکنید که ...
خودم برم شعبه نیویورکو بزنم ها
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...