موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-14 ساعت 09:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-14 ساعت 10:00 توسط zein@b.)
سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه.شما هنوز دنبال کمک در شهر هوستون هستید ؟؟؟ من در هوستون زندگی میکنم و هم دنبال همخونه هستم اگرم از دستم بر بیاد تو کارات کمکت میکنم.
پاسخ به SONIAAA
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اگه کسی در سیتل هست و برای گرفتن خانه میتونه کمک کنه لطفا خبر بده
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
من تازه اومدم و می خوام برم Ann Arbor MI من نمی تونم از کسی حمایت کنم چون خودم تازه دارم میرم اما اگه کسی هست که می خواد بره اون جا یا اونجا هست که بخواد اتاق بگیره یا همچین چیزی من الان خیلی دنباله یک هم اتاق خوب میگردم اگه کسی هست ممنوم میشم خبر بده. من ایمل هم میذارم .
hma842005@gmail.com
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من با داشتن یک پسر ۸ ساله و مخصوصا یک دختر ۲ ساله بدون همسرم مشکلات زیادی برای سفر اولم به امریکا دارم. ویزام تا آخر دسامبر از بین میره و هنوز بلیط نگرفتم. آیا کسی میتونه برای اجاره و انجام کارهای اولیه در بدو ورود کمکی به من بکنه. مقصدم احتمالا ساکرامنتو خواهد بود. مرسی
جامانده از لاتاری 2014
PD : 24 NOV 2014
Approved: 20 MAR 2015
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-22 ساعت 00:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-14 ساعت 06:44 توسط Lucky Luke.)
(2014-09-01 ساعت 16:09)MOHAMMADKHANI نوشته: (2014-09-01 ساعت 05:06)ali234 نوشته: (2014-08-30 ساعت 11:23)MOHAMMADKHANI نوشته: (2014-08-30 ساعت 07:06)ali234 نوشته: (2014-08-27 ساعت 11:44)MOHAMMADKHANI نوشته: دوستان من و همسرم تا اواسط اکتبر داریم میام کالیفرنیا لس آنجلس البته شاید هم بدون همسرم دوستان می تونید به ما هم کمک کنید؟کمک هایی از قبیل:
1- کسی باشه که مارو از فرودگاه برداره
2- کسی که بتونه به سوییت تا سقف600( بلکه هم کمتر ) برامون اجاره کنه که مستقیم بتونیم بریم خونه ی خودمون اصلا هم امکانات خونه مهم نیست نزدیک بودنش یه مترو و وسایل نقلیه عمومی برامون اهمیت بیشتری داره
ممنون می شم اگه به ما کمک کنید که در بدو ورود و با یاری شما رو پا وایسیم مزاحم هیچ دوست و آشنایی نشیم
دوست خوبم امیدوارم توی راهی که پیش گرفتید موفق باشید. فقط یه نصیحتی خواستم بکنم به عنوان برادر بزرگتر. شما راهی رو پیش گرفتید که توش سختی زیاد داره. ما هم مثل شما کسی رو نداشتیم منتها یه بچه کوچیک هم همراهمون بود از فرودگاه لکس اتوبوس و تاکسی هست به اون منطقه ای که مد نظرتون هست . اول بسم الله هم ما رفتیم هتل یه هتل ارزون پیدا کردیم که من توی تاپیک لس انجلس معرفی کردم شاید بالای ده بار.. پستهای قبل رو بخونید می تونید پیداش کنید. فقط خواستم بگم قبل از پا گذاشتن توی راه مهاجرت بدونید که خیلی خیلی سخته. من هیچوقت شب اول که رسیدیم یادم نمیره هیچکس نبود. خانم و بچه ام رو گذاشتم کنار خیابون که تاکسی بگیرم بعد دونه دونه هشت تا چمدون رو با بچه کوچیک اوردیم تا تاکسی.
اینجا واقعا مسافتها زیاده و با توجه به اینکه اول مهاجرت شاید هفت روز هفته شما مجبور به کار کردن باشید همین درخواست به ظاهر کوچیک شما برای خیلی ها انجامش سخته. اگه کسی انجام بده هم دست مریزاد.
موفق باشید
متشکر از جواب ها تون
در مورد محله های لس آنجلس ،
منطقه ای مثل هالیوود که نزدیک به مترو هم می باشد و شاید دسترسی بهتری به برخی از مکانها رو داشته باشه منطقه ی خوبی ست؟
تو تاپیک های دیگه خوندم که خیلی جای خوبی برای زندگی نیست شما که فکر کنم تجربه زندگی در لس آنجلس رو دارید این منطقه رو چطور می بیند؟
خواهش می کنم. این منطقه توریسیته و درسته برای زندگی زیاد جالب نیست. البته اگر بچه نداشته باشید شاید بشه زندگی کرد چون من دانشجو هم زیاد دیدم . بهترین راه اینه که اول یه هتل با قیمت مناسب پیدا کنید معمولا برای یک ماه اقامت قیمتهای اسپشیال دارن و تخفیف خوب میدن . تو اون مدت می تونید چند تا محله که مدنظرتون هست بررسی کنید. در مورد مترو راستش باید بگم که اینجا ماشین از نون شب هم واجبتره و به نظر اولین کاری که هرایوایمی کنه در ورود گرفتن گواهینامه و خرید ماشین باید باشه چون سیستم حمل نقل عمومی خیلی ضعیفه. ماشین بخرید دستتون برای انتخاب محله زندگی بازتره و راحتتر تصمیم می گیرید.
مرسی از پیشنهاد های شما
یه سوال برای یه تازه وارد درسته که در بدو ورود بخواد اتومبیل بخره ؟ به خاطر هزینه های جانبی اش می گم
یعنی شما می گید که حمل و نقل عمومی همه مناطق مهم لس آنجلس رو پوشش نمیده بهتره که اتومبیل داشته باشیم ؟ولی توی نقشه که اینطور نیست تا حدوی از مرکز شهر به اطراف می تونی سفر کنی البته چه مدت زمان می بره رو تجربه ای ندارم اگر شما تجربه ای دارید بفرمایید
از اطلاعاتی که تا حالا دادید خیلی متشکرم
سلام دوست عزیز،
راستش ما اولش که اومدیم ماشین نداشتیم و سمت سانتا مونیکا بودیم، واقعیتش بدون ماشین نه اینکه نشه زندگی کرد ولی من خودم برای رسیدن به یک مصاحبه با اینکه پیشبینی زمانیم بد نبود ولی چون اتوبوس اول رو از دست دادم به مصاحبه با تاخیر رسیدم و اون کار رو از دست دادم، و برای کار دوم هم چون اون شخص دید ماشین ندارم خیلی رک گفت که نمیتونم بهت کار رو بدم، و منظورش این بود که ممکن نتونی روزهای بعد به موقع برسی! مدیریت آمریکایی!!! الان که سمت شرق LA هستیم، اتوبوس و مترو خوبه ولی حداقل ۱ ساعت برای رسیدن به شهرای دیگه و خصوصاً downtown وقت نیاز دارید و اگه مثل من به یک اتوبوس نرسید ممکن کل برنامتون بهم بریزه، خلاصه خیلی نمیشه روش حساب کرد. بهتون توصیه میکنم یک ماشین دست دو بگیرید که حداقل بتونید کار بگیرید. به قول یکی از دوستان در آمریکا و خصوصاً در CA, ماشین نقش کفش رو داره!!!
اگر سوالی هست خوشحال میشم کمک کنم ، هرچند که در CA خودم خیلی تازه واردم.
سربلند باشین،
شماره کیس: 2012AS00017xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-22 ساعت 02:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-22 ساعت 02:11 توسط Mrng93.)
دوستان من اگه خدا بخواد اواخر نوامبر ميام دالاس ، ٢١ سالمه و كسي رو هم اونجا ندارم ... توقع كمك اونچناني ندارم فقط اگه كسي اونجا هست كه يه آدرس بهم بده براي اينكه گيرين كارتم اونجا بفرستن خيلي كمك بزرگي كرده ... تورو خدا اگه كسي ميتونه اينكارو كنه (بهم مسج بديد ) مرسي از همه
-شماره کیس:2015AS10##
-کنسولگری: ابوظبي
-ارسال فرمهای سری اول: 23 May
- نامه دوم: 20 September
-مصاحبه: 2014 November 10
- ویزا: November 13
- ورود به آمریکا: November 24
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان داخل ایران و ساکن در آمریکا . در این بخش مطالب جالبی را مطالعه کردم. از پیشنهاد دوستان مبنی بر کمک به تازه واردان به آمریکا لذت بردم چراکه کاری بس انسانی و شرافتمندانه است ضمن اینکه احساس شعف نمودم که اگر توانستم به آمریکا بیایم کسانی هستند که در روزهای اول کمک حال فرد باشند.روزگارتان خوش باد
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-14 ساعت 08:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-14 ساعت 10:22 توسط Ali Sepehr.)
(2014-09-23 ساعت 20:40)janatirad نوشته: سلام بر همه ی دوستان
ما داریم تو دسامبر میایم دالاس و کسی رو اونجا نداریم .
کسی هست که بتونه به ما هم واسه یکی دو روز کمک کنه ؟ (واسه آدرس و گرفتن خونه)
ازتون ممنونم . . . .
فعلا که کاری از دستمون بر نمیاد اما ایشالا واسه تازه واردین آینده جبران میکنیم
دوست عزیز پیام خصوصی بزن ماز در خدمت هستیم. گرچه خود ما هم تقریبا یک ماه است آمدیم دالاس.
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-22 ساعت 02:10)Mrng93 نوشته: دوستان من اگه خدا بخواد اواخر نوامبر ميام دالاس ، ٢١ سالمه و كسي رو هم اونجا ندارم ... توقع كمك اونچناني ندارم فقط اگه كسي اونجا هست كه يه آدرس بهم بده براي اينكه گيرين كارتم اونجا بفرستن خيلي كمك بزرگي كرده ... تورو خدا اگه كسي ميتونه اينكارو كنه (بهم مسج بديد ) مرسي از همه
دوست عزیز گرچه خود ما تازه یک ماه است که آمدیم دالاس. ولی پیام خصوصی بده تا ببینیم چه کار میشه کرد
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز چند نکته راجع به L.A :
بعضی محله ها ممکن خونه ارزون پیدا شه ولی جای زندگی نیست! خواهشا دنبال فقط جای ارزون نگردید. میتونید برای خونه اطراف L.A بگردید که منطقه ولی یکی از مناطق بسیار خوب برای ایرانیان تازه وارد هست. هم به مراتب ارزونتر از لس آنجلس هست هم محیط خوبی داره و باب میل بیشتر ایرانی هاست. قبل از اجاره خونه بهتره با کسی که اطلاعات داره مشورت کنید و بهتره که قرارداد اجاره اولیه هم طولانی مدت نباشه تا بتونید محل زندگی و شرایط منطقه رو سبک سنگین کنید. اگر کسی سوالی بود من در خدمتم .
اینم ایمیل بنده : mlourizadeh@yahoo.com
موفق و پیروز باشید
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-03 ساعت 06:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-03 ساعت 06:11 توسط mahshid ya.)
salam doostane aziz man be tazegi varede us shodam va mikhastam dar morede komakhaye dolati va bime haye dolati etelaat begiram kesi dar in mavared etelaati dare? ba tashakor
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من 50 رزه که هیوستون هستم و احتیاج به راهنمایی و کمک دارم.