موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-04 ساعت 02:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-04 ساعت 02:59 توسط redbull.)
هموطنان از خواندن مشکلات شما واقعا متاسف شدم ...
من ی فرد مجرد ۲۲ ساله هستم که برای ادامه تحصیل تو مقطع ارشد رویای امریکا دارم...اما واقعا شرمنده هستم و تاسف میخورم عده ای از شما با زن وبچه وبدون داشتن فامیل یا دوست نزدیک مهاجرت میکنید ....حال سوال من این که ایا مهاجرت شما ارزش تحمل این سختی هارو داره ؟؟؟؟ ی ملت ی فرهنگ ی زبان ی دنیا تفاوت ....با توجه به اینکه عده ای زبان هم دیدم بلد نیستند...ممنون میشم جواب من رو بدید....
باز هم از اینکه هیچ کمکی به شما نمیتونم بکنم شرمنده هستم ....چند صفحه خواندم و از هرچه امریکاست متنفر شدم
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
(2015-04-04 ساعت 02:57)redbull نوشته: هموطنان از خواندن مشکلات شما واقعا متاسف شدم ...
من ی فرد مجرد ۲۲ ساله هستم که برای ادامه تحصیل تو مقطع ارشد رویای آمریکا دارم...اما واقعا شرمنده هستم و تاسف میخورم عده ای از شما با زن وبچه وبدون داشتن فامیل یا دوست نزدیک مهاجرت میکنید ....حال سوال من این که ایا مهاجرت شما ارزش تحمل این سختی هارو داره ؟؟؟؟ ی ملت ی فرهنگ ی زبان ی دنیا تفاوت ....با توجه به اینکه عده ای زبان هم دیدم بلد نیستند...ممنون میشم جواب من رو بدید....
باز هم از اینکه هیچ کمکی به شما نمیتونم بکنم شرمنده هستم ....چند صفحه خواندم و از هرچه آمریکاست متنفر شدم
((تاسف میخورم عده ای از شما با زن وبچه وبدون داشتن فامیل یا دوست نزدیک مهاجرت میکنید ....حال سوال من این که ایا مهاجرت شما ارزش تحمل این سختی هارو داره ؟؟؟؟ ی ملت ی فرهنگ ی زبان ی دنیا تفاوت ....با توجه به اینکه عده ای زبان هم دیدم بلد نیستند..))
دوست عزیز این مشخصاتی رو که دادی دقیقا با من یکیه
خیلی هم سختی کشیدم مخصوصا اون اوایلش , اما اصلا پشیمان نیستم , لازم بگم تو ایران کار و درآمده خوبیهام داشتم
ما دقیقا بخاطر همون خانواده امدیم و هیچ چیزی رو هم از دست ندادیم هر موقع هم بخواهیم برمیگردیم
اتفاقا نداشتن قوم و خویش بائس شد زودتر راه ییوفتیم و محتاج کسی نباشیم
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به هم دوستان.
من تا چند ماه دیگه میام امریکا و شهر استین . کسی هست به من کمک کنه ؟
پیام حصوصی بدین
کیس: 2015AS8xxx/ رویت قبولی May 3 / سفارت: Ankara / ارسال فرمها : Jun 3 / تعداد افراد منظور در کیس : 1نفر / کارنت شدن کیس: متاسفانه در 10 ژولای به ما نرسید و خداحافظ(بازمانده2015)
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من تو ایالت کالیفرنیا شهر ساکرامنتو هستم دنبال یه همخونه خانم میگردم که کمی هزینه هام کمتر شه دقیقا نمیدونم تو کدوم فروم باید درخواستمو بنویسم اما اگر کسی از دوستان دنبال همخونه هست به من پیام خصوصی بده لطفا
you never khnow how strong you are
until being strong is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام امیدوارم هر جای این کره خاکی هستی شاد وخوشحال وپیروز باشید
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
امیدوارم که همه دوستان به مراد دلشون برسند به شرطی صبر و تامل رو بیشه کنن در ضمن دست از تلاش وکوشش بر ندارند میخام یه چیزه کلی بگم همه ماها منظورم 90 درصد ما اولش یکم استرس داریم وفکر میکنیم که اگه کسی نباشه نمیتونیم دوام بیاریم ولی واقعیت این نیس چندتا دلیل هست خب اکه به کسی وابسته به کمک بشی تا یه مقداری میشه کمکت کرد ولی بعدش این خودتی که باید واسه خودت هدف بزاری و بشینی یه برنامه چند ساله تدوین کنی همه سختی های اول رو میکشند ولی باور کنید بخدا میشه خاطره هایی که بهشون میخندی یه روزی من مطمنم همه ما اونقدر میتونیم پیشرفت کنیم که یه روزی برسه که از تجربیات خودمون واسه دوستان جدید بگیم در هر صورت اینو گفتم که اصلان نگران نباشد زندگی توی امریکا از توی ایران خیلی میتونه شیرین تر هم بشه
منم از دوستانی که اطراف سنفرنسیسکو هستند یا میخوان بیان کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم شاید اگه وقتش رو داشته باشم حتی کسی که بیاد بتونم از فرودگاه برم به استقبالش
در هر صورت امیدوارم موفق وموید باشید
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی هست به من کمک کنه تا بتونم ویزای کاری بگیرم؟ کسی اشنا داره لطفا کمکم کنید
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
2015-05-19 ساعت 18:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-19 ساعت 20:19 توسط m.memari.)
(2015-05-19 ساعت 11:40)Linspire نوشته: دوستانی که تشریف میارن لس انجلس و کسی رو ندارن اینجا
در صورتی که فرصت وجود داشته باشه و امکان پذیر باشه میتونم برم دنبالشون فرودگاه دنبالشون
و تا یه فاصله تقریبا نزدیک ببرمشون
یا هر کمکی که از دستم بر بیاد انجام بدم
لطفا پیام خصوصی کنین
با تشکر
نقل قول:RE: حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند
سلام دوستان
امیدوارم که همه دوستان به مراد دلشون برسند به شرطی صبر و تامل رو بیشه کنن در ضمن دست از تلاش وکوشش بر ندارند میخام یه چیزه کلی بگم همه ماها منظورم 90 درصد ما اولش یکم استرس داریم وفکر میکنیم که اگه کسی نباشه نمیتونیم دوام بیاریم ولی واقعیت این نیس چندتا دلیل هست خب اکه به کسی وابسته به کمک بشی تا یه مقداری میشه کمکت کرد ولی بعدش این خودتی که باید واسه خودت هدف بزاری و بشینی یه برنامه چند ساله تدوین کنی همه سختی های اول رو میکشند ولی باور کنید بخدا میشه خاطره هایی که بهشون میخندی یه روزی من مطمنم همه ما اونقدر میتونیم پیشرفت کنیم که یه روزی برسه که از تجربیات خودمون واسه دوستان جدید بگیم در هر صورت اینو گفتم که اصلان نگران نباشد زندگی توی آمریکا از توی ایران خیلی میتونه شیرین تر هم بشه
منم از دوستانی که اطراف سنفرنسیسکو هستند یا میخوان بیان کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم شاید اگه وقتش رو داشته باشم حتی کسی که بیاد بتونم از فرودگاه برم به استقبالش
در هر صورت امیدوارم موفق وموید باشید
دوستان عزیز ، منم براتون آرزوی موفقیت میکنم
مطمئن باشید بدون حمایت هیچ کسی هم میتونید رو پای خودتون واستید ، فقط از مهاجر سرا غافل نشید
منم در حد توان و موقعیت و زمانم در خدماتتون هستم ، اگه مسیرتون به نشویل - تنسی افتاد
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا ایول به کسایی که میان بدون چشم داشت، از روی مرام، به دیگران کمک میکنن، قول میدم روزی که رفتم آمریکا به هر کسی که کمک خواست، هر طور شده کمک کنم، بدون اینکه بگم اگه فرصت داشته باشم یا ...، بدون هیچ قید و شرط، چون خودم میدونم که آدمی که توی کشور خارجی نیاز به کمک داره چقد خوشحال میشه کارشو راه بندازی
No one dies a virgin, life f#cks us all...