کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند
سلام
من از دوستانی که در شیکاگو هستند وتمایل دارند یه کمک به کسانی که تازه وارد هستند بکنند خواهش می کنم اعلام آمادگی کنند وبرای من پیام بذارند .

با سپاس از همه دوستانی که در این پیج به همزبان های خودشون کمک می کنند
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من حدودا یک ماه دیگه میام مریلند و تنهام کسی هست اونجا بتونه کمکم کنه ممنون میشم.
شماره کیس: 2015AS38XX/کنسولگری: Ankara/تعداد افراد کیس :1/
ارسال فرمهای سری اول:31 May/کارنت شدن: 12 December/مصاحبه:11 February/دریافت ویزا: 16 February/ورود به آمریکا: March 17 Maryland /دریافت گرین کارت: 25 April
پاسخ
تشکر کنندگان: rose119
سلام لطفا در تشكيل گروه تسريع فرماييد خيلي ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: meri2400 ، Nataliea
سلام دوستان من هر چه سعي ميكنم براي شما دوستان كه اطراف سن حوزه هستيد پيام بدم پيغام خطا ميده به هر حال دوستاني كه اطراف سن فرانسيسكو و سن حوزه هستند اگه ميشه لطفا گروه تشكيل بديد خيلي ممنون ميشم در ضمن من يه سوالي داشتم اگر كسي اينجا بتونه جواب بده ممنون ميشم ما تا چند وقت ديگه مهلت 10 ساله گرين كارتمون تموم ميشه آيا ميشه به جاي تمديد گرين كارت اقدام براي سيتي زن شيپ كرد يا اينكه بايد اول كارت تمديد بشه
من توي تاپيك هاي ديگه پيام دادم هيچ كدوم ا زدوستان جواب ندادند ممنون ميشم راهنمايي كنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: Nataliea
سلام به همه دوستان
من و همسرم در ماه نوامبر قصد داریم به دالاس بریم از دوستانی که می توانند در جهت گرفتن خانه کمک کنند بی نهایت سپاسگذارم
شماره کیس: ***2015AS0006
نفرات : 2 نفر
سفارت: انکارا/ تغییر به ایروان
ارسال فرم سری اول : 5 جون
کارنت شدن :20 می
مصاحبه : دوم جولای
ویزا یکضرب بعد از یک هفته
مقصد : دالاس
اولین ورود : 11 نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rose119
سلام
ما یک خانواده چهار نفری هستیم و برای اسکان موقت به یک آپارتمان ترجیها نزدیک وود لند هیلز و نزدیک مدرسه خوب و کالج در سن فرناندو ولی نیاز داریم . اگر کسی میتونه در این ارتباط کمکی بکنه ممنون میشیم اگه پیام خصوص بده .
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام اينجا آدم فقط سوال ميكنه ولي يكنفر هم جواب نمي ده و راهنمايي نمي كنه
پاسخ
تشکر کنندگان: Nataliea ، Memolk ، faraz15
(2015-08-23 ساعت 07:51)آسمان نوشته:  سلام اينجا آدم فقط سوال ميكنه ولي يكنفر هم جواب نمي ده و راهنمايي نمي كنه
سلام
آخه ما همه نیومدیم که چجوری می تونیم کمک کنیم ، بزار ی برسیم در خدمتیم
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
پاسخ
تشکر کنندگان: Nataliea ، faraz15
دوستانی که میخوان در بدو ورود هزینه کمتری داشته باشن به لاس وگاس هم فکر کنید
هزینه زندگی پایین تره.کار راحتتر پیدا میشه.مواد غذایی ارزونتر.خونه راحتتر میشه اجاره کرد
اگه سوالی دارید میتونید تاپیک لاس وگاس رو مطالعه کنید
موفق باشید
شماره کیس:    31xx    تاریخ رویت قبولی:   8jun
کنسولگری:     ankara   تعداد افراد منظور در کیس :    2
ارسال فرمهای سری اول:    24jul     کارنت شدن کیس:   18nov
مصاحبه:      7jan               ویزا یه ضرب
دریافت ویزا:  13 jan      ورود به آمریکا:   21 apr        دریافت گرین کارت: jun 22
پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، barfi1 ، h_researcher ، faraz15
سلام آقاي علي حيدري من براتون يه ايميل دادم

متشكرم
پاسخ
تشکر کنندگان: ali heydari
سلام دوستان
من تو سن فرناندو ولی دنبال کار میگردم ممنون میشم کمکم کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ، ما یک خانواده هستیم که تا حدودایک ماه دیگه به سن خوزه میاییم کسی هست به ما کمک و راهنمایی کنه؟ ممنون میشم قبلش هم بتونه به بعضی سوالات ما جواب بده،پیشاپیش سپاسگزارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان کسی هست در ایالت واشنگتن (سیاتل یا شهر های اطراف آن) به ما کمک کنه .ما دو نفر هستیم، ممنون میشم اگه بهم ایمیل بدین . pezhman_moradi001@yahoo.com
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان يه سوال داشتم، كسى ميدونه براى ارسال وسايل به ايران چه پستى كم هزينه و مناسبه و اينكه شرايط و ضوابط ارسال چيه و تو ايران گمركى ميگيرند يا نه

كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-30 ساعت 14:29)sahar82 نوشته:  سلام دوستان ، ما یک خانواده هستیم که تا حدودایک ماه دیگه به سن خوزه میاییم کسی هست به ما کمک و راهنمایی کنه؟ ممنون میشم قبلش هم بتونه به بعضی سوالات ما جواب بده،پیشاپیش سپاسگزارم

چه جالب هیچ ایرانی تو سن خوزه نیست ظاهرا?Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان