کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند
(2015-07-11 ساعت 12:15)میناک نوشته:  
(2009-10-01 ساعت 22:35)rs232 نوشته:  من خودم پیش قدم میشم و همینجا اعلام میکنم کسانی که میخواهند وارد سنفرانسیسکو یا اطراف آن شوند و کسی را هم ندارند میتوانند روی کمک من حساب کنند. ولی چه کمکهایی میتوانم بکنم:
۱- میتوانم توی فرودگاه بدنبال آنها بروم و آنها را به مقصدشان برسانم. ولی پرواز حتما باید زمان رسیدنش به سنفرانسیسکو جمعه شب, روز یا شب شنبه و یا یکشنبه روز باشد تا مشکلی برای کارم پیش نیاید.
۲- میتوانم برای رزرو مکان با جایی که پسندیده اند صحبت کنم و احتمالا آن را قطعی کنم. چون هتل بسیار گران است و دوست ندارم که کسانی که تازه وارد میشوند پولشان را دور بریزند.
۳- برای خرید تلفن و لوازم اولیه زندگی کمک میکنم . همچنین شهر را به آنها نشان میدهم و میگویم که چگونه میتوانند از وسایل نقلیه عمومی و ارزان استفاده کنند.
۴- در مهاجرسرا گزارش میدهم که وضعیت کسی که آمده است چگونه است و چه کارهایی را انجام داده است.
فکر کنم تا همینجا کافی باشه چون سنگ بزرگ هم نشانه نزدن است. در ضمن ما هدفمان فقط این است که لحظه ورود کسی را داشته باشند تا از بار اضطرابشان کاسته شود.
لطفا اگرایوایدیگری هم در شهر دیگری میتواند چنین کاری را بکند اعلام تا کسانی که واجد شرایط هستند بدانند. درضمن برای اینکه ماهیت این کار منحرف نشود و روند آن حفظ شود بهتر است تمام حرفها در تاپیک عمومی گفته شود مگر اطلاعات شخصی و یا شماره تلفن و یا آدرس که در زمان رسیدن به فرودگاه لازم است و میتوان آن را در پی ام نوشت.
لطفا نظراتتان را مطرح کنید.
سلام به همه مرسی از شما دوست عزیز
اتفاقا منم تو این فکر هستم یه گروه درست کنیم وهمه کساند که اطراف سن فرنسیسکو تا سن هوزه هستند مایل باشند بتونیم برنامه های فان و سرگرمی داشته باشیم مثلا میشه هایکینگ یا گشتن ودیدن جاهای دیدنی و مشورت وهمفکری و کمک به دوستانی که تازه اومدن یا میان ویا حتی برنامه ناهار وبازی های پاستور بازی یه وسطی وغیره برگذار کرد در هر صورت کسانی که مایل هستند اعلام کنند که هر چه زودتر اقدام کنیم
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62
ما تازه به سن هوزه اومدیم و با نظر شما موافقم.گروهو بزنیم.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
پاسخ
تشکر کنندگان: ali heydari ، آسمان
دوستان کی در سیاتل هست؟Cool
ما احتمالا اوایل اکتبر میریم سیاتل کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه؟
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان گرامی مقیم آمریکا با عرض سلام و احترام .بنده از برندگان 2016 با کیس نامبر 18xxهستم .که میتوانم آذرماه 2017 با بیست سال سابقه و حدود 500 دلار حقوق بازنشسته شوم و دارای دو فرزند 6و 11 ساله هستم .حال به نظر شما دوستان ایا میارزد که بنده در صورت گرفتن ویزا ،با پاس سفید یکسال دیرتر به امریکا مهاجرت نمایم و در واقع یکسال بیشتر در ایران کار کنم تا حقوق بازنشستگیم ماکزیمم 200دلار بیشتر شود یا هر چه سریعتر زندگی را در امریکا شروع نمایم؟
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-20 ساعت 11:39)a4542 نوشته:  دوستان گرامی مقیم آمریکا با عرض سلام و احترام .بنده از برندگان ۲۰۱۶ با کیس نامبر 18xxهستم .که میتوانم آذرماه 2017 با بیست سال سابقه و حدود 500 دلار حقوق بازنشسته شوم و دارای دو فرزند ۶و 11 ساله هستم .حال به نظر شما دوستان ایا میارزد که بنده در صورت گرفتن ویزا ،با پاس سفید یکسال دیرتر به آمریکا مهاجرت نمایم و در واقع یکسال بیشتر در ایران کار کنم تا حقوق بازنشستگیم ماکزیمم 200دلار بیشتر شود یا هر چه سریعتر زندگی را در آمریکا شروع نمایم؟

سلام به نظر من دیرتر ولی با پشتوانه مالی بهتر بیایید خیلی بهتره چون اولش طول میکشه تا جا بیفتید و حیفه که شرایط مالی بهتر را از دست بدهید موفق باشید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
پاسخ
تشکر کنندگان: sahar2016 ، samane1363
(2015-07-19 ساعت 12:28)Hamed_402 نوشته:  سلام
ی دوستی که چندین سال مقیم ساکرامنتو هست اونجا به من پیشنهاد داده
پیدا کردن شغل خیلی مهم برام و اینکه هزینه های زندگی اونجا کم باشه ولی به نظرم اونجا خیلی ایرانی نیست

سلام
ايراني هست ولي به صورت پراکنده
البته مثل لس آنجلس و سن و خوزه و ... ایرانی ندارد ولی کم هم نیست
اگر ساکرامنتو را یکی از 5 ،6 شهر بزرگ کالیفرنیا در نظر بگیریم ( البته میدانید که ساکرامنتو مرکز کالیفرنیا میباشد ) نسبت به تمام آنها قیمت خانه ارزانتر است و این یک حسن است ، بقیه قیمت ها تقریبا در هر ایالت یکسان است
اگر مصداقی سوال کنید میتونم چوابهای بهتری بدهم
موفق باشید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh
(2015-07-23 ساعت 12:40)Aghaman نوشته:  
(2015-07-19 ساعت 12:28)Hamed_402 نوشته:  سلام
ی دوستی که چندین سال مقیم ساکرامنتو هست اونجا به من پیشنهاد داده
پیدا کردن شغل خیلی مهم برام و اینکه هزینه های زندگی اونجا کم باشه ولی به نظرم اونجا خیلی ایرانی نیست

سلام
ايراني هست ولي به صورت پراکنده
البته مثل لس آنجلس و سن و خوزه و ... ایرانی ندارد ولی کم هم نیست
اگر ساکرامنتو را یکی از ۵ ،۶ شهر بزرگ کالیفرنیا در نظر بگیریم ( البته میدانید که ساکرامنتو مرکز کالیفرنیا میباشد ) نسبت به تمام آنها قیمت خانه ارزانتر است و این یک حسن است ، بقیه قیمت ها تقریبا در هر ایالت یکسان است
اگر مصداقی سوال کنید میتونم چوابهای بهتری بدهم
موفق باشید
سلام متشکرم
بیشتر شرایط کار و شغل برام مهم
که شرایط مناسبی هست برای مهاجرت
رشته منو همسرم برق
شرایط کاری چطوره اونجا
***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم :  2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر 
سفارت : انتخاب  از آنکارا به ایروان 
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued.  22 Agu2016   Big Grin  Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-20 ساعت 11:39)a4542 نوشته:  دوستان گرامی مقیم آمریکا با عرض سلام و احترام .بنده از برندگان ۲۰۱۶ با کیس نامبر 18xxهستم .که میتوانم آذرماه 2017 با بیست سال سابقه و حدود 500 دلار حقوق بازنشسته شوم و دارای دو فرزند ۶و 11 ساله هستم .حال به نظر شما دوستان ایا میارزد که بنده در صورت گرفتن ویزا ،با پاس سفید یکسال دیرتر به آمریکا مهاجرت نمایم و در واقع یکسال بیشتر در ایران کار کنم تا حقوق بازنشستگیم ماکزیمم 200دلار بیشتر شود یا هر چه سریعتر زندگی را در آمریکا شروع نمایم؟

بازنشست کن بعد بیا
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، mehridoon

سلام دوست عزیز:1-آیا فامیل درجه یک ویا دوست فوق العاده ای دارید.2_آیا دارای دانشی عالی ویا تخصصی ویژه که البته باید به روز رسانی گردد هستید.3_آیا خود وخانواده تسلط کافی به زبان انگلیسی دارید.4_ آیا خود را برای مهاجرت و دوری از داشته های قبلی وشروع از اول آماده کرده اید......من ادم واقع بین و نه منفی بافی هستم .پس لطفا بدون عجله و بر اساس تجربه خود تصمیم بگیرید که به نظر من شما پس از ورود و حدود سه ماه تجربه کافی را بدست خواهید آورد و بعد خودتان به سوال خود خواهید رسید.
پاسخ
تشکر کنندگان: sahar2016 ، nora-nora ، reza12 ، tarmin68 ، golia
سلام دوستان ما هم اطراف كوپرتينو هستيم نزديك سن حوزه البته مهمان هستيم ولي منم دوست دارم گروه تشكيل بديم و بهم كمك كنيم
پاسخ
تشکر کنندگان:
با تشکر از دوستان عزیز بهجت خانوم و جناب abonayerبنده خانوم هستم و تا حد امکان تصمیم ندارم در آمریکا کار کنم .مهندسی شیمی خوندم اما بیست سال سابقه کارم زیاد مرتبط با رشته ام نیست .در ضمن دوستان اطلاع دارن که اکثر رشته های مهندسی ایران فقط یک سری دروس نظری بدون کاربرد تخصصی در صنعت هستن.همسرم مهندس مکانیک اما بسیار فعال و کاری و البته فنی میباشد.زبان راهم شروع کردیم.هیچ فامیلی هم در آمریکا نداریم فقط یکی از همکاران دوستم که دو سال پیش از طریق لاتاری وارد امریکا شده و فعلا در ایران است را قرار است ملاقات کنیم.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
پاسخ
تشکر کنندگان: behjat
دوستان گلم من نوامبر راهی لوس انجلس میشم با همسرم 2 نفر هستیم یکی از دغدغه های فکری ما گرفتن خونه س .....میشه در حد راهنمایی یا معرفی مکان به ما کمک کنید میدونید ما تازه وارد بدون کردیت کارت هستیم و این موضوع رو سخت میکنه
پاسخ
تشکر کنندگان:
درود به همه،
من عضو جدید سایتم و خو شحالم که بلاخره یه جا پیدا کردم که با همزبونام بعد از ده سال صحبت کنم.
راستش از این شهر خسته شدم و با یک برنامه دروستو حسابی میخوام برم تو یکی از این شهر های بزرگ،زندگی تازه ای رو شروع کنم. در مورد خودم؟ من هر جا که برم میتونم کارم رو ترانسفر کنم با خودم،برای همین دوست دارم با یک ادم مطمعن خرج اجاره و چیزهای لازم رو نصف کنم
حالا شما میتونید توی شهر مقصد باشید یا مثل من فکر یک فرش استارت باشید توی یه شهر جدید.فقط باید مسمم،با برنامه و بدونه دراما باشید و البته مستقل. من خودم بعد از تحقیق به لاس وگاس خیلی امیدوار ترم نسبت به جاهای دیگه.ولی ابشنهام باز هست.
خلاصه اینکه دوست دارم باهاتون اشنا شم،و اگر هم کسی خواست میتونیم پلان جابجایی رو با هم بحث کنیم( فقط در صورت جدی و اماده بودن برای شروع جدید به من pm بدید،با ایمیل ادرس)
در ضمن قول میدم تجربیات این حرکترو برای دیگر دوستان توی انجمن هم به اشتراک بزاریم.
یک بار دیگه ممنونم از همتون که اینجا هستید و هوای همدیگر رو داشته باشیم.
Peace
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان برای پرداخت 160$ چه راهایی رو پیشنهاد می کنید؟ من هنوز ایرانم و کسیو در آمریکا ندارم که با کارتش این پولو برام واریز کنه.ممنون میشم راهنماییم کنین
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-28 ساعت 21:48)mohad00 نوشته:  دوستان برای پرداخت 160$ چه راهایی رو پیشنهاد می کنید؟ من هنوز ایرانم و کسیو در آمریکا ندارم که با کارتش این پولو برام واریز کنه.ممنون میشم راهنماییم کنین
مرسی

بیا امریکا حساب بانکی باز کن
با خیال آسوده خودت پرداخت کن
درپرداخت این مبلغ ازایران عجله نداشته باش
این میشه بعداز ورود هم پرداخت کرد
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان