موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام !
من 40 روزه اومدم آمریکا !
مهندس کامپیوتر هستم و برنامه نویس !
بسیار دنبال کار گشتم ولی هنوز خبری نیست !
جنوب کالیفرنیا زندگی میکنم !
کسی هست در کالیفرنیا بتونه کمکی کنه به من واسه پیدا کردن کار ؟
شماره کیس : 2016AS4XXX ، رویت قبولی : 2015/May/11 ، کنسولگری : YERVAN ، تعداد افراد کیس : 1 ، سابمیت فرمهای DS-260 : تاریخ 2015/May/15 ، کارنت شدن : Jan 2016 ، تاریخ مصاحبه : March 2016 ، نتیجه : AP ، آپدیت سیس : 28 جولای (ایمیل) ؛ 1 آگوست : دوخطی شدن ؛ 2 آگوست ؛ 3 آگوست (کلیر سایت سفارت ) ؛ 4 آگوست ، تاریخ کلیر شدن : 3/2016/AUG بعد از 135 روز پر استرس ، دریافت ویزا : 16 آگوست ، اولین ورود : 22 اکتبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-12-14 ساعت 10:01
سلام
من تو ایالت فلوریدا زندگی میکنم. اگر کسی کمکی در محدوده Jacksonville تا Ocala خواست من در خدمتم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای عزیز...من حدود سه ماه هست که اومدم آمریکا والان آتلانتا هستم .... توی این مدت مشکلاتی توی زندگی شخصی برام بیش اومده و متاسفانه کسی رو اینجا ندارم و نمیشناسم ...که بخوام باهاش مطرح کنم ...خواستم ببرسم آیا کسی از دوستان مشاور یا وکیل فارسی زبان میشناسه بهم معرفی کنه ممنون میشم از لطفتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من اواخر ژانویه میرم دالاس کسی هست به من کمک کنه.
ممنون میشم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من حدودا سه ماه ديگه ميرسم اونجا يعنى تو ماه مارچ و تا فوريه وقت دارم كه ايالت اعلام كنن ، اگر نكنم به سليقه خودشون ما رو يك جا ميفرستن ، كسى هست كه بتونه به ما كمك كنه تا به ايالت بهتر بربم ، فقط اسم و آدرس و شماره تلفن لازم است تا به اون خبر بدن كه خونه ما حاضره چون شركت انتقال همه كارها رو انجام ميده و فقط يك نفر لازمه كه تاييد كنه كه ما رو ميشناسه كه به اون ايالت بياييم ،
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
الان در حال حاضر من ايالت كاليفورنيا ، شهر ساكرومنتو را اعلام كردم چون اونجا دوستانم هستند اما وقتى اونجا رو بررسى كردم از لحاظ مدارس دبستان و دبيرستان در سحط پايين هستند ، پسر من خيلى باهوش است الان شش ساله سه زبان صحبت ميكنه و نميخوام كه جايى برم كه آينده اون خطر بيوفته، ممنون ميشم ازتون اگر در انتخاب ايالت كمكمون كنيد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
منو همسرم تازه ویزا گرفتبم و باید برای فروردین یا اردیبهشت دیگه بیایم آمریکا اما از اونجا که کسی رو نداریم و هیچ پیش زمینه ای هم راجع به ایالتهای آمریکا نداریم نمیدونیم کجا بریم.من مهندس برق با 7سال سابقه در یکی از بزرگترین شرکتهای دوربین مداربسته ایران هستم و همسرم هم مهندس عمران 15 سال سابقه ساخت و ساز و پروژه های عمرانی شهری داره.البته یکی از بهترین دوستانم تو کاناداست و برای کم کردن استرسم میگه بیاید بوستون که نزدیک ماست و 1هفته آمریکا باشبد بعد بیاید پیش ما اما اینجوری نمیشه.لطف میکنید اگر یکم منو راهنمایی کنید
کیس نامبر:***2017as00001
تعداد: 2نفر(آقای همسر نفر اصلی)
تاریخ رویت: 3May
تاریخ ارسال فرم: 28May
تاریخ دریافت نامه دوم: 14Oct
تاریخ مصاحبه: 6Dec
سفارت: ایروان
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . یه سوالی داشتم که خیلی بابتش نگران هستم
من مدرک لیسانس کامپیوتر از ایران دارم . میشه با این مدرک کاری پیدا کرد ؟؟
برای اونا ارزشی داره ؟؟؟
۲۳ سالم هست و چند ماهه دیگه مهاجرت دارم به جنوب کالیفرنیا
ولی از بابت کار اصلا خیالم راحت نیست ...
با سپاس و تشکر فراوان ...
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه
بدون کار دولتی و خصوصی
ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه
تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: 24MAY
محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا
دریافت نامه دوم: 28 March
تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May
نتیجه : یکضرب
دریافت ویزا May 31
هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...
هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یک سوالی داشتم من سربازیم رو توی سپاه بدوم ولی خودم عضو بسیج یا سپاه نیستم.
شنیدم اگه سربازیت توی سپاه باشه آفیسر حساس میشه و احتمال داره ریجکتت کنند آیا این حقیقت داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی در بوستون هست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من 20 سالمه و میخوام به آمریکا مهاجرت کنم به احتمال زیاد به کالیفرنیا.
میخواستم وضعیت کار شبانه اونجا چجوریه؟ مثل خوانندگی در کافه بارها به سبک متال و راک
چون کار من نوازندگی کیتار سبک متاله
کاری پیدا میشه واسه من اونجا؟ درآمدش چجوریه؟
ممنون میشم از راهنماییتون
سه ماه هست که میپرسم ولی کسی جواب نمیده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و عرض ادب
میتونم از راهنماییتون استفاده کنم؟
راستش من تا کمتر از یک ماه دیگه میخوام بیام امریکا واسه موندن دایم.سری قبل 1 ماه هیوستون بودم تا حدودی دوستم کمک کرد اما اون دیگه نیست و رفته کانادا.
منم موندم تو انتخاب شهر!!!
شنیدم فلوریدا هم مثل شهرهای تگزاس مناسبه.نظر شما چیه؟
ایا از نظر کار و زندگی میشه شروع کرد چون واقعا دیگه تو امریکا کسی ندارم و برام هیچ فرقی نداره کجا باشم...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و عرض ادب
دوستان عزیز کسی هست که منو راهنمایی کنه؟
راستش من تا کمتر از یک ماه دیگه میخوام بیام آمریکا واسه موندن دایم.سری قبل 1 ماه هیوستون بودم تا حدودی دوستم کمک کرد اما اون دیگه نیست و رفته کانادا.
منم موندم تو انتخاب شهر!!!
میشه راهنماییم کنید تو انتخاب یک اتاق موقتی تو هیوستون و در مورد کا چیکار باید کرد؟
ایا از نظر کار و زندگی میشه شروع کرد چون واقعا دیگه تو آمریکا کسی ندارم و برام هیچ فرقی نداره کجا باشم...