2017-06-09 ساعت 09:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-06-09 ساعت 15:28 توسط Ali Sepehr.)
(2017-06-06 ساعت 10:54)mozhde shz نوشته: سلام دوستان عزیزمن از ایران پست میذارم
ما 21 سال است که درگیر یک مشکل حاد هستیم ( برادرم 21 سال پیش بخاطر قتلی که انجام نداده، به زندان افتاده، خانواده مقتول آمریکا( دالاس) زندگی میکنند. این خانواده پسرشون در یکی از باغ های شیراز به قتل رسیده بوده اما چون برادر من با پسر این خانواده معامله تجاری داشته، به برادرم مضنون شدند و اون رو به عنوان قاتل معرفی کردند، دفعه اول و دوم حکم بیگناهی برادرم صادر شد، اما دفعه سوم نمیدونیم چه اتفاقی افتاد که بی دلیل حکم قصاص برادرم صادر شد.و الان 21 سال است که برادرم در زندان به سر میبره. در طول این 21 سال برادرم به عنوان بک فرد خیرخواه و درستکار در زندان زندگی کرده و اجازه نداده محیط زندان روی شخصیتش تاثیرمنفی بذاره.
از سال پیش تا الان خانواده شاکی از آمریکا یک وکیل گرفتند که به جهت اذیت و شکنجه برادرم ، اون رو ببرند پای چوبه دار و برگردونن. و تا الان 7 بار این کار را انجام دادند و بخاطر استرس هایی که به برادرم وارد شده، سکته قلبی کرده و الان با حال بدی گوشه زندان داره زجر میکشه و ما چون توانایی سفر به کشور آمریکا( دالاس ) رو نداریم بخاطر همین نمیتونیم با اون خانواده صحبت کنیم و راضیشون کنیم که رضایت بدهند.
اون خانواده قلب مهربونی دارند اما چون زمان فوت پسرشون در ایران نبودند و مستقیما روی پرونده نظارت نداشتند، تمام چیزهایی که از ماجرای قتل پسرشون میدونند حاصل شنیده هایی است که از دیگران شنیدند و اکثرا حقیقت نداشته. بخاطر همین فکرشون منفی هست. ( این قتل اتفاقی بوده بین برادر اول من و مجید ***( مقتول) که به جهت مسئله ناموس و ... اتفاق افتاده بود.( در صورت تمایل از طریق ایمیل کامل براتون شرح خواهم داد) و برادر دومم که الان داخل زندان هست، کاملا بیگناه هست .اون زمان برادر دومم دانشجوی سال اول پزشکی بوده و در شغل تجارت پوشاک هم مشغول بوده. و برادرم به خاطر شکنجه ها و اذیت هایی که داخل اگاهی و پاسگاه شده بوده بجای برادر اولم بالاجبار قتل رو به گردن میگیره اما بعد از حضور در مقابل قاضی بارها و بارها اعلام می کنه که من بیگناهم و حکم اول و دوم مبنی بر برائت و بیگناهیش صادر میشه اما متاسفانه حکم سوم مبنی بر قصاص ( اعدام) صادر میشه و بعد از این جریان برادر اولم بخاطر عذاب وجدانی که داشت دق کرد و مرد و ما موندیم و یه جوان بیگناه گوشه زندان) والان 21 ساله که نه تنها برادرم همه خانواده ما زجر کش شدیم بخاطر این قضیه.
در حال حاضر دو برادر و یک خواهر و مادر مقتول دالاس زندگی میکنند. و دو خواهر و یک برادرش شیراز هستند، همه افراد خانواده راضی شدند بجز یکی از برادرها و مادر مقتول که دالاس هستند و باید حتما یک نفر به نیت خیر و گرفتن رضایت با برادر و مادر مقتول صحبت کنه. ما کسی را نداریم و توانایی سفر به آمریکا را هم نداریم. میخواستم خواهش کنم اگر برای شما امکان داره، شما که دالاس زندگی میکنید این لطف را در حق ما کنید و با این خانواده به صورت حضوری صحبت کنید. من امروز احساس کردم شما میتونید مارو از این کابوس 21 ساله نجات بدین.
از اینکه وقت گذاشتین و پیامم رو خوندین متشکرم. من منتظر پیام شما خواهم بود.
دوست گرامی ؛
به نظر من برای حل مشکلتون این موارد رو انجام بدین احتمالا زودتر به نتیجه میرسید:
۱- مشکلتون رو در تاپیک مربوط به شهر دالاس در همین وبسایت، پیجهای مربوط به شهر دالاس در فیس بوک و موارد مشابه مطرح کنید.
۲- در تمام ایالات و شهرهای آمریکا موسسههای خیریه متعدد وجود دارند که به احتمال خیلی زیاد وقتی متوجه بشوند که پای جان یک انسان در میان هست کمک خواهند کرد .
۳- خوشبختانه دوستان ایرانی زیادی در شهر دالاس زندگی میکنند، اگر چه احتمالا اغلب درگیر مسائل روزمره هستند ولی در حدی که شما رو به یکی از این مرکز خیریه وصل کنند فکر نمیکنم وقت زیادی صرف بشه. اگر چه خودتون هم از طریق اینترنت میتونید سرچ کنید . احتمال اینکه کارمندان ایرانی هم در این موسسات شاغل باشند زیاد هست.