(2017-07-01 ساعت 13:10)fallah نوشته:(2017-06-16 ساعت 00:46)NimaHooshmand نوشته: من حدود چهارساله آمریکام حوالی اورنج کانتی زندگی می کنم ، اگه در زمینه رشته ام کامپیوتر یا تجربیاتم در کالیفرنیا بتونم کمکی بکنم در خدمتم البته خیلی اشنا به قوانین مهاجرتی نیستم شانسی اومدم آمریکا
سلام دوست عزيز ،من به همراه شوهر و دخترم كه ١٧سالشه تازه ويزا گرفتيم و قرار تا سه الي چهار ماه اينده به امريكا بياييم ولي هنوز نتونستيم يه جايي روبراي زندگي انتخاب كنيم باتوجه به اينكه شغل همسرم فني هست كلا امور فني ساختمان (برق ، لوله كشي ،كابينت و حتي كار اجرا در ساختمان ) و زبان هم بلد نيست و سرمايه خيلي زيادي نداريم تقريبا سي هزارتا ،از طرفي دخترم مي خواد درس بخونه و دانشگاه بره بايد جايي باشه كه مدارس خوبي داشته باشه ،در ابتدا تصميم گرفتيم به كاليفرنيا بياييم ولي بنا به گفته بعضي از دوستان هزينه زندگي انجا بالاست و امكان دارد به مشكل بخوريم ،تگزاس هم كه هواي خوبي ندارد ،نسبت به بقيه جاها هم هنوز نتونستم تصميم بگيرم ،با توجه به تجربه شما ايا ما مي تونيم به كاليفرنيا بياييم يا در كاليفرنيا كجا هزينه پايين تري دارد و دسترسي شهريش هم بد نباشه ،يا ازنظر كار شوهرم ميتونه سريع كار پيدا كنه ،البته من خودم كامپيوتر خوندم ولي چون كار نكردم تقريبا همه چيز يادم رفته .زبان هم تا اندازه اي بلد هستم . ممنون
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
December 31, 2017
سلام و وقت بخیر .
اگر در مورد شرایط زندگی در ایالت های دیگه ، پرسشی دارید ، خوشحال می شم بتونم راهنمایی تون کنم (تجربه سفر به ایالت های مختلف). در ضمن یک صفحه ی آموزش زبان انگلیسی روی Facebook دارم که پستهای متعددی در مورد واژگان ، اصطلاحات ، گرامر ، تلفظ و ... داره . اگر علاقه مند به یاد گیری زبان انگلیسی هستید می تونید از این صفحه ی آموزشی دیدن کنید و این صفحه رو ADD کنید. در ضمن اگر پرسش خاصی در مورد یادگیری زبان انگلیسی ، لاتاری و یا شرایط زندگی در آمریکا دارید می تونید از طریق Facebook Messenger مطرح کنید.
آدرس صفحه ی آموزش انگلیسی ام :
http://www.facebook.com/english.learner.509
موفق و پاینده باشید.