کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
دوستان بایست ببخشند که پست همینجوری میذارم صفحه پر میشه...!!! Big Grin
بیکار بودم زل زده بودم به جدول کلیرنس ... به دو سه تا نتیجه زیر رسیدم:

اولی: کلیرهای آنکارا بدون استثنا (البته تا حالا) یا در عرض کمتر از 60 روز اومده و یا رفته بالای 100 روز.Sad

دومی: آنکارا نسبت به واژه سپاه خیلی حساسهSad. به جز 2 مورد، تمامی مواردی که کلیرشون رفته بالای 60 روز، کلمه سپاه تو پرونده شون بوده. (اون دومورد استثنا هم کار دولتی و مسافرتهای زیاد و شاید نوع و سطح مدرکشون خصلت مشترک و اثرگذارشون بوده.)
{البته عکس این موضوع جامعیت نداره. یعنی 2 مورد هم بودن که گزینه سپاه رو داشتن و کلیرشون کمتر از 60 روز اومده}

سومی: در مورد ابوظبی به هیچ نیمچه نتیجه ای هم نرسیدم.

چهارم: از اونجا که نتایج کلیر در سفارتها با هم مختلفه، میشه نتیجه گرفت که در فرآیند FBI چک، فقط FBI دخیل نیست و نظرات افسرهای سفارتها هم توی پروسه اثرگذار هستش و صرفا پرونده ها توی امریکا بررسی نمیشه.

شاید واسه دلخوشی خودم بود...Wink

امیدوارم همه بزودی کلیر شن.
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: new king ، sam_hash ، free_free ، aadine ، king_of_sky ، ali-n ، mary joon ، گاتا ، darya ، mina_s ، hamed_gh ، azin ، sami123 ، ساشا ، Diverkia ، indmehdi ، yas ، Shahoo52 ، Jav3
(2010-07-21 ساعت 22:10)Eskandari نوشته:  دوستان بایست ببخشند که پست همینجوری میذارم صفحه پر میشه...!!! Big Grin

اولی: کلیرهای آنکارا بدون استثنا (البته تا حالا) یا در عرض کمتر از 60 روز اومده و یا رفته بالای 100 روز.Sad

دومی: آنکارا نسبت به واژه سپاه خیلی حساسهSad. به جز 2 مورد، تمامی مواردی که کلیرشون رفته بالای 60 روز، کلمه سپاه تو پرونده شون بوده. (اون دومورد استثنا هم کار دولتی و مسافرتهای زیاد و شاید نوع و سطح مدرکشون خصلت مشترک و اثرگذارشون بوده.)
{البته عکس این موضوع جامعیت نداره. یعنی 2 مورد هم بودن که گزینه سپاه رو داشتن و کلیرشون کمتر از 60 روز اومده}

چهارم: از اونجا که نتایج کلیر در سفارتها با هم مختلفه، میشه نتیجه گرفت که در فرآیند FBI چک، فقط FBI دخیل نیست و نظرات افسرهای سفارتها هم توی پروسه اثرگذار هستش و صرفا پرونده ها توی امریکا بررسی نمیشه.

يک سوال داشتم،اين که سربازی رو کجا بوديد(مثلا س.پ.ا.ه)،تو کارت پايان خدمت می نويسند؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-21 ساعت 22:34)new king نوشته:  يک سوال داشتم،اين که سربازی رو کجا بوديد(مثلا س.پ.ا.ه)،تو کارت پايان خدمت می نويسند؟

توی کارت ارگان خدمتی خوب مشخصه
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: new king
(2010-07-21 ساعت 22:10)Eskandari نوشته:  دوستان بایست ببخشند که پست همینجوری میذارم صفحه پر میشه...!!! Big Grin

به نتیجه سوم بسی خندیدم!Big Grin

با نتیجه چهارم کاملا موافقم
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: mary joon ، Eskandari ، azin
(2010-07-21 ساعت 22:34)new king نوشته:  

يک سوال داشتم،اين که سربازی رو کجا بوديد(مثلا س.پ.ا.ه)،تو کارت پايان خدمت می نويسند؟

بله
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: new king
متن کلیر شدن رو ندارین
case:19###
Big Grin

تشکر کنندگان:
سلام.میشه لطفا بگین اون تاریخهایی که تو جدول کلیر شدهها بعد از کیس نامبر نوشته منظورش چیه؟
راستی سه شنبه گذشت چرا اعلام نکرد؟
البته افسر به من گفت :جمعه به جمعه
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.

شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
تشکر کنندگان:
(2010-07-22 ساعت 02:58)nana نوشته:  سلام.میشه لطفا بگین اون تاریخهایی که تو جدول کلیر شدهها بعد از کیس نامبر نوشته منظورش چیه؟
راستی سه شنبه گذشت چرا اعلام نکرد؟
البته افسر به من گفت :جمعه به جمعه
سلام منظورشان اینکه شما تا اون تاریخ باید برید و ویزا بزنید.Big Grin
تشکر کنندگان:
این رزاجون همیشه میومد به کلیر شده هاتبریک میگفت چند روزیه پیداش نیست بچه ها خبری ازش ندارین؟
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز سلام:
مادر من برنده لاتاری 2010 و و پدرم همراهش است. نامه دوم هم براش آمده و تاریخ مصاحبه اواخر آگوست تعیین شده است. میخواستم بپرسم با توجه به اینکه مهلت صدور DV lottery تا اخر سپتامبر هستش اگر پدر و مادرم کلیرنس بخورند و بیش از سپتامبر طول بکشد آیا کیس باطل میشود یا خیر؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2010-07-22 ساعت 08:23)Typhoon1983 نوشته:  دوستان عزیز سلام:
مادر من برنده لاتاری 2010 و و پدرم همراهش است. نامه دوم هم براش آمده و تاریخ مصاحبه اواخر آگوست تعیین شده است. میخواستم بپرسم با توجه به اینکه مهلت صدور DV lottery تا اخر سپتامبر هستش اگر پدر و مادرم کلیرنس بخورند و بیش از سپتامبر طول بکشد آیا کیس باطل میشود یا خیر؟
ممنون
بله اگه تا 30 sepجواب کلیر نیاد باطل میشود ولی معمولا به کیس های اخر سریع تر رسیدگی میشود و تقریبا همه کلیر میشوند تاپیک کلیر سال قبل رو بخون
تشکر کنندگان: Diverkia ، aadine ، free_free ، Typhoon1983
سلام

بر طبق قوانین، تا انتهای سپتامبر اگر کیسی کلیر نشه باطل میشه.
تشکر کنندگان: azin ، mina_s ، Typhoon1983
(2010-07-22 ساعت 07:22)fidell نوشته:  این رزاجون همیشه میومد به کلیر شده هاتبریک میگفت چند روزیه پیداش نیست بچه ها خبری ازش ندارین؟

fidell عزیز، ضمن تبریک برای کلیر شدنت و آرزوی موفقیت در ادامه مراحل سفر، رزا جونم این روزها عازم آمریکاست! سرش شلوغه...TongueBig Grin ان شاء الله به خیر و خوشی سفر کنه و به سلامت برسه!Rolleyes
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: sam_hash ، mina_s ، farzad24 ، fidell ، mary joon ، aadine ، free_free ، R.F
Fidell جان ما هم به شما تبریک میگیم.بالا خره بعد از مدتها یکی از ابوظبی کلیر شد.
شما گفتید جواب شما رو ایمیل کردن می شه بفرمایید بالاخره نامبر شما تو سایت آمده یا هنوز نیامده؟

با تشکر و موفقیت برای شما و همه دوستان منتظر
تشکر کنندگان: mina_s ، fidell ، azin
(2010-07-22 ساعت 07:22)fidell نوشته:  این رزاجون همیشه میومد به کلیر شده هاتبریک میگفت چند روزیه پیداش نیست بچه ها خبری ازش ندارین؟
رزا جووون یه سر رفتن بلاد سرخپوستانSmileSmile. انشاله از اونجا بهمون پیغام میده

[عکس: hexer.gif]
تشکر کنندگان: MH5160 ، sam_hash ، mary joon ، اليزا ، azin ، free_free ، WIKIMAN ، R.F

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان