کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-07-20 ساعت 18:52)hamidrezaa نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
من هم امروز دقیقا بعد از 6 هفته که افسر گفته بود کلیر شدم. امیدوارم که همه به زودی کلیر بشن. من برای همتون دعا می کنم. به اونایی هم که تازه کلیر شدن تبریک میگم.
شماره کیس 17000،مصاحبه 9 جون در آنکارا، فوق معماری و دانشجوی دکترا، شاغل در بخش دولتی، سربازی در نیروی زمینی، فرم 9 سووالی هم ازمن نخواستن، بدون مسافرت خارجی.

تبریک فراوان
ایشاللا که در مراحل آتی زندگیتون هم موفق باشید .

میدونید... شرایطی که نوشتید با شرایط من تقریبا یکیه. فقط رشته مون فرق داره. منم شش هفته م تموم شد اما حرف آفیسر .... هنوز......
اینجا میشه اثر رشته رو توی فرآیند کلیرنس فهمید.!!
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: mina_s ، free_free ، sam_hash ، azin
(2010-07-20 ساعت 20:10)indmehdi نوشته:  يه خبر بدم به همه دوستاني كه ابوظبي مصاحبه داشتند و كليرنس خوردند:
در حال حاضر سفارت لطف ميكنه و Passport شما رو يكشنبه ازتون migire و بهتون ميكه برين و يكشنبه ديكه بياين!!!
يعني شما براي 9 تا 10 روز برنامه ريزي كنين و خيلي به حرف توي سايت اعتماد نكنين. من اين موضوع رو نميدونستم و الان همه برنامه هام به علاوه اعصابم به هم ريخته.Sad
اينجا دارم ديوونه ميشم.
اكه ميتونين واسه كرفتن ويزا نياين و به يه آزانس يا آدم معتبر كه اينجا كار داره بسبرين. از نظر وقت و هزينه واقعا به صرفه هستش.
اما اكه هم مجبورين خودتون بياين به آقاي احمد نيازمند تلفن كنين. آدم مطمئن و قابل اعتمادي هستش و خيلي ميتونه بهتون كمك كنه.
شماره اش : 00971506855218
اكه از اينجا(دبي) بخواين بهش بزنكين: 0506855218

وای نه این که خیلی بد. این اتفاق فقط واسه کیس شما افتاده یا به همه همینو می گن؟
تشکر کنندگان: javan134
آذين جون و ميناي عزيز تولدتون اوه نه كلير شدنتون مبارك Smile
خيلي خوشحال شدم بعد از يك هفته امدم به سايت سر بزنم اولين تاپيكي كه باز كردم كليرنس بود خيلي خوشحال شدم ديدم دوستام كلير شدن وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي چه حسه خوبيه همه خوشحالن
كاش منهم FBI chek ميخوردم طعم خوشحالي كلير هم مي چشيدم Tongue Wink ( شوخي بود)
shahoo عزيز من همچنان منتظر شنيدن خبر خوش از شما هستم و همچنين دوستاي گلم jav3 و خانم و amirhessam و خانواده Big Grin
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: mina_s ، R.F ، aadine ، free_free ، azin ، Jav3 ، ساشا ، Eskandari
آذین عزیز، مینا جان و hamidrezaa جان از صمیم قلب خوشحال شدم وقتی این خبر خیلی خوب رو دیدم Smile
براتون آرزوی بهترینها رو دارم

امیدوارم این خبر فوق العاده رو هر چه زودتر برای همه دوستام بشنوم Smile
تشکر کنندگان: mina_s ، R.F ، hamidrezaa ، sam_hash ، azin ، Jav3 ، Eskandari
(2010-07-20 ساعت 20:10)indmehdi نوشته:  يه خبر بدم به همه دوستاني كه ابوظبي مصاحبه داشتند و كليرنس خوردند:
در حال حاضر سفارت لطف ميكنه و Passport شما رو يكشنبه ازتون migire و بهتون ميكه برين و يكشنبه ديكه بياين!!!
يعني شما براي 9 تا 10 روز برنامه ريزي كنين و خيلي به حرف توي سايت اعتماد نكنين. من اين موضوع رو نميدونستم و الان همه برنامه هام به علاوه اعصابم به هم ريخته.Sad
اينجا دارم ديوونه ميشم.
اكه ميتونين واسه كرفتن ويزا نياين و به يه آزانس يا آدم معتبر كه اينجا كار داره بسبرين. از نظر وقت و هزينه واقعا به صرفه هستش.
اما اكه هم مجبورين خودتون بياين به آقاي احمد نيازمند تلفن كنين. آدم مطمئن و قابل اعتمادي هستش و خيلي ميتونه بهتون كمك كنه.
شماره اش : 00971506855218
اكه از اينجا(دبي) بخواين بهش بزنكين: 0506855218

این ابوظبی واقعا روی اعصاب آدم راه میره
واقعا اینا میخوان اذیت کنند. آنکارا از هر لحاظ که حساب کنیم بهتره. من اگه رفته بودم انکارا 4 ماه پیش رفته بودم آمریکا . ولی الان اصلا معلوم نیست میرم یا نه Sad
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: homeless ، MH5160 ، mary joon ، mina_s ، free_free ، sam_hash ، azin ، Eskandari ، indmehdi
از ابوظبی کسی امروز قبول نشد؟
تشکر کنندگان:
بچه ها آیا لازمه ایمیل بزنیم و مطمئن بشیم بعد بریم ؟ جلوی اسم من ستاره نداره، ممکنه تا برم اونجا ستاره دار بشه؟ ( در کل باید به سایت آنکارا اعتماد کرد و رفت درسته؟!)
نکته: بچه های ابوظبی شما که مطمئن هستین کلیر میشین، پس چرا خودتونو ناراحت میکنید؟ اگرم نیستین مطمئن مطمئن باشید کلیر میشید، اینا فقط می خوان شما قبل از رفتن استقامت و درجه صبوریتون بالا بره
تشکر کنندگان: free_free ، sam_hash ، mary joon ، azin ، Jav3 ، Eskandari ، Diverkia
(2010-07-20 ساعت 22:27)MH5160 نوشته:  از ابوظبی کسی امروز قبول نشد؟
هز 12 روز پیش که اپدیت نکردهSad
تشکر کنندگان: MH5160 ، azin
سلام . من از بچه هاي 2011 هستم ولي اين تاپيك و روزي 2 بار چك مي كنم . از خدا آرزو دارم از صميم قلب كه همه شما دوستان كه منتظر كلير شدن هستيد هر چه سريعتر به آرزوي خود برسيد.

همچنين از صميم قلب به كل دوستان كلير شده تبريك مي گم. از مديراي سايت و اعضاي فعال و آنهايي كه بچه ها را راهنمايي مي كنن تشكر دارم.

دعا: خدايا آن ده كه آن به.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: azin ، hassan2 ، Jav3 ، saeed53 ، mina_s ، Eskandari ، Hashem ، Diverkia
دوستان سایت ابوظبی چه روزایی از هفته یا ماه اپدیت میکنه کسی میدونه؟
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
تشکر کنندگان:
(2010-07-20 ساعت 17:28)Adventurer نوشته:  آذين جان

تبريك مي گم هزار تاBig Grin آمريكا خوش بگذره Cool واقعاً عجب حسيه ؟عاليه Big Grin معركست

مارو هم دعا كنيد تازه 31 آگوست مي ريم مصاحبه Sad
adveture عزیز، ممنون از لطفت ! Tongueان شاء الله شما بدون کلیرنس ویزا بگیریWink این یکی حسش خیلی با حالتره...در این دوران سخت انتظار کلیرنس همچین فشاری رو آدم هست که نمیشه با هیچی مقایسه اش کرد!!! ولی خب الانم مثل روزیه که دوباره متولد شدیBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: king_of_sky ، R.F ، ساشا ، mina_s ، free_free ، alii ، mary joon
تبریک فراوان به مینا و آذین و حمیدرضای عزیز.
امروز چه روز خوبیه! و من چقدر انرژی گرفتم از ین خبرای خوب. بهتون تبریک میگم و برای همه آرزوی موفقیت و روزهای خوب دارم.
مریم عزیز, مرسی که به فکر ما بودی. برامون دعا کن.
منتظر خبرای خوب باز هم هستیم.
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان: R.F ، azin ، sam_hash ، m.amjadi ، mina_s ، free_free ، Eskandari ، arina ، hamidrezaa ، mary joon
(2010-07-21 ساعت 09:10)azin نوشته:  

تبريك مي گم هزار تاBig Grin آمريكا خوش بگذره Cool واقعاً عجب حسيه ؟عاليه Big Grin معركست

مارو هم دعا كنيد تازه 31 آگوست مي ريم مصاحبه Sad
adveture عزیز، ممنون از لطفت ! Tongueان شاء الله شما بدون کلیرنس ویزا بگیریWink این یکی حسش خیلی با حالتره...در این دوران سخت انتظار کلیرنس همچین فشاری رو آدم هست که نمیشه با هیچی مقایسه اش کرد!!! ولی خب الانم مثل روزیه که دوباره متولد شدیBig GrinBig GrinBig Grin

به نظرم درسته مثل لحظه تولد می مونه، هر چند هنوز حسش نکردم و معلومم نیست حتما حسش کنم !!! Smile
تشکر کنندگان: R.F ، azin ، mina_s ، mary joon
آذین جان و مینا جان

خیلی بهتون تبریک میگم. با اینکه هنوز کلیر شدن رو تجربه نکردم ولی الان فهمیدم خیلی حس خوبیه...
براتون آرزوی موفقیت میکنم.
تشکر کنندگان: azin ، afsan2010 ، mina_s ، free_free ، mary joon
(2010-07-21 ساعت 09:56)king_of_sky نوشته:  
(2010-07-21 ساعت 09:10)azin نوشته:  

تبريك مي گم هزار تاBig Grin آمريكا خوش بگذره Cool واقعاً عجب حسيه ؟عاليه معركست

مارو هم دعا كنيد تازه 31 آگوست مي ريم
adveture عزیز، ممنون از لطفت ! Tongueان شاء الله شما بدون کلیرنس ویزا بگیریWink این یکی حسش خیلی با حالتره...در این دوران سخت انتظار کلیرنس همچین فشاری رو آدم هست که نمیشه با هیچی مقایسه اش کرد!!! ولی خب الانم مثل روزیه که دوباره متولد شدیBig Grin:

به نظرم درسته مثل لحظه تولد می مونه، هر چند هنوز حسش نکردم و معلومم نیست حتما حسش کنم !!! Smile
king عزیز، شک نکن که تجربه اش میکنی...فقط بیخیال انتظارش بشین! من تمام این 6 هفته اخیر شب و روز فکرم شده بود که کی کلیر میشم!؟ جمعه که کلیر نشدم، نشستم هر چی بد و بیراه بود به خودم و ... گفتم که این چه زندگیه که برای خودت درست کردی؟!!! گیرم که نشد؟!!! خب که چی؟!!! خلاصه دیگه زدم به بی خیالی، گفتم فوقش هفته اخر با ملتی پا میشیم میریم آنکارا Big Grin! به محض اینکه رهاش کنی، خودش میاد سراغت! شما بچسب به بستن چمدونهات! تازه شما که کلیر بشی، دیگه کل ملت مهاجرسرا از خوشحالی سایت رو منفجر میکنن!Tongue مزه کلیر شما دیگه اخرشه! با تمام وجودم برای همتون دعا میکنم، شما و adl و shahoo وsam-hash و arina و سایر بچه ها...!!! توکلتون رو از دست ندین!Rolleyes
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: Jav3 ، اليزا ، MH5160 ، sam_hash ، kianoush ، m.amjadi ، Anahid ، mina_s ، free_free ، king_of_sky ، arina ، farzad24 ، mary joon ، ساشا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان