کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-07-23 ساعت 15:02)saeed53 نوشته:  دوستان امروز چه ساعتی آپدیت میکنه ؟؟؟
میخوام ببینم شاهو و عدل و کینگ (مجید ) کلیر میشن امروز آخه به قول شاهو خودم آخر صف هستم
جای رزا هم خالی نباشه فکر میکنم که دیگه رسیده باشه
سعید جان ما از خدامونه تو سریع کلیر بشی، حتی خارج صف ! Big Grin Big Grin
رزا جان یه چیزی بنویس دلمون تنگ شده Smile

(2010-07-24 ساعت 09:31)adl نوشته:  اي بابا بازم ما كلير نشديم
طاقت بیار رفیق Cool
تشکر کنندگان: MH5160 ، sam_hash ، saeed53 ، R.F ، free_free ، mary joon ، Eskandari ، Diverkia
امیدوار باشید دوستان
تشکر کنندگان: sam_hash ، saeed53 ، Jav3 ، arina
نمیدونم واقعا نمیدونم تا حالا فکر کردین اگر اینجا را نداشتیم چکار باید میکردیم لحظات سخت انتظار را چگونه باید سپری می کردیم
این یک واقعیت است که همه انسانها باید کسانی را که در شرایط سخت زندگی کمک شان کرده اند را فراموش نکننند.
اقرار می کنم همچون مادری مهربان در لحظات تنهایی تنها همدم من این سایت بوده است. روانشناس ها که میگویند
"مگر می شود با دنیای الکترونیک ارتباط حسی داشت" باید بیا یند اینجا و ببینند که چگونه ارتباطاتی وجود دارد!
دوستان من هرگز وهرگز محبتی را که در این جمع تجربه کردم و لحظاتی را که گذرانده ام نمی توانم فراموش کنم.
همه ما هدفی مشترک و نگرانی هایی مشترک داشتیم و داریم
به مدیران این سایت پیشنهاد می کنم که یک مبحثی باز کنند که بچه ها احساسات خودشون را پس از رسیدن به مقصد
عنوان کنند.

همه شما را دوست دارم
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: saeed53 ، Jav3 ، Hossein81 ، MH5160 ، im-i ، mina_s ، Shahoo52 ، free_free ، sara56 ، azin ، ساشا ، Eskandari ، Diverkia ، sam_hash ، fairwall
سلااااااااام بچه هاااااااااااااااااا

اول از همه اومدم اینجا. دلم تنگ شده بود, چه خبررررررر؟؟Tongue
fidell عزیز تبریییییییییییییک.Smile
پویا جان پست کلیر شدنتو پیدا نکردم , اما از پست بالا انگار کلیر شدی. خیلی خوشحال شدم, به سلامتی.

سعید خان و king عزیز و آذین و مینا جونم, مرسی بچه ها. Smile
ساسان, shahoo,adl,king,arina,jav3 سعید خان و بقیه دوستاااااان از همینجا کلییییی انرژی میفرستم ایشالا تو خاک اینجا بیشتر هم جواب بده!Tongue Wink

به امیییییییییید کلیر شدن همه بچه ها
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: MH5160 ، sam_hash ، kianoush ، Hossein81 ، king_of_sky ، afsan2010 ، mina_s ، Ashkan78 ، arina ، اليزا ، Jav3 ، free_free ، fidell ، saeed53 ، azin ، mary joon ، To USA ، Eskandari ، Diverkia
مرسی رزا جان. خوش بگذره حسابیSmile

بچه های ابوظبی دقت کردین اون شماره تلفنی که تو صفحه ی visa status check بود رو دیگه برداشتن؟ یعنی دیگه نمی شه زنگ زد؟
من شخصا روانم داره به خطا میرهSad
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: MH5160 ، azin ، R.F ، Eskandari
(2010-07-24 ساعت 11:35)sam_hash نوشته:  مرسی رزا جان. خوش بگذره حسابیSmile

بچه های ابوظبی دقت کردین اون شماره تلفنی که تو صفحه ی visa status check بود رو دیگه برداشتن؟ یعنی دیگه نمی شه زنگ زد؟

اگه دقت کنید چیزی تغییر نکرده وشماره تلفن 2333 414 2 971+ ثبت شده ولی چه فایده؟Tongue
تشکر کنندگان: MH5160 ، free_free ، sam_hash ، azin
(2010-07-24 ساعت 12:01)im-i نوشته:  
(2010-07-24 ساعت 11:35)sam_hash نوشته:  مرسی رزا جان. خوش بگذره حسابیSmile

اگه دقت کنید چیزی تغییر نکرده وشماره تلفن 2333 414 2 971+ ثبت شده ولی چه فایده؟Tongue

چیزی تغییر نکرده!!!!
تشکر کنندگان: sam_hash
توجه توجه
بچه های منتظر لطفا توجه کنید: این یک واقعیته
خودتون میدونید که روند پیگیری کلیرنس متفاوت هست و برای بعضی از بچه ها 30 روزه، برای بعضی 60-70 روزه و برای یک سری دیگه بیشتر طول میکشه. ولی واقعیتی که وجود داره با توجه به تجربه ای که بچه های سال های پیش داشتن همه ویزا میگیرند و به ندرت و فقط کسایی که مشکل داشتن نتونستن بگیرند. من خودم خیلی نا امید بودم و واقعا فکر نمیکردم حالا حالا ها کلیر بشم. حالا که کلیر شدم هیچ برنامه ریزی ای نکردم ( نه کلاس زبانی ، نه باری ، نه بندیلی،...) و اگر خیلی خوب برناممو ردیف کنم آبان بتونم برم. بچه ها حتی 1% هم با نا امیدی به این قضیه نگاه نکنید . شما همگی کلیر میشید . فقط به ما زودتر اعلام کردند به شما کمی دیر تر اعلام می کنند و این دلیل نمیشه که به فکر سفر و تقویت زبان و بلیط و ... نباشید. این یک دلداریه الکی نیست یک واقعیته که خواستم بهتون بگم .... آقا جون برنامه ریزی هاتونو بکنید [عکس: smile.gif]
تشکر کنندگان: MH5160 ، sara56 ، Jav3 ، m.amjadi ، fairwall ، im-i ، Shahoo52 ، Sooshians ، sam_hash ، azin ، R.F ، Eskandari ، Diverkia ، MANCHESTER UNITED
ممنون از رزای عزیز, ایشالا روزهای خوب و پرخاطره در انتظارت باشه. ممنون از انرژی که فرستادی. ما اینجا دریافت کردیم, در حد انرژی هس. ت.ه . ای بود! Big Grin
مینا خانم دست شما درد نکنه! کی گفته که بیکار نشستیم و چشم به راه کلیرنس؟ ما همین الانشم آماده آماده و چمدون به دست هستیمBig Grin و کلی داریم کار مفید انجام میدیم:
برنامه ریزی می کنیم, زبان میخونیم,(504, 1100, speak English like an American, American Accent training, ...) مطاله می کنیم (در مورد زندگی و فرهنگ آمریکایی, تاریخ, جغرافیا و ... ایشالا به زودی وبلاگی که در این زمینه درست کردم رو همینجا رو نمایی می کنم ), پیدا کردن کار و ...
خلاصه من یکی که وقت سر خاروندن ندارم.
دوستان عزیز, واقعا من الان دارم مفیدترین و پرانرژی ترین روزهای زندگیم رو پشت سر میذارم, هیچوقت اینقدر با انگیزه و مصمم نبودم. احساس میکنم 3-4 ماه فرصت دارم تا از زندگی م لذت ببرم و تمام کارهایی رو که در 30 سال عمرم فرصت نکردم انجام بدم, الان با انرژی و انگیزه تمام پیش ببرم.
این چند ماه آخر فرصت خیلی خوبیه برای اینکه بدونیم آینده مون رو میخوایم چیکار کنیم, چه چیزهایی بوده که ازشون غافل بودیم, چه فرصتهایی در اطرافمون هست که می تونیم استفاده کنیم؟ دوستی ها و روابط با آدمهای اطرافمون رو تقویت کنیم, بیشتر با دوستان و خونوادمون خوش بگذرونیم. از زیبایی های طبیعت کشور زادگاهمون لذت ببریم و جاهایی رو که آرزو داشتیم ببینیم.
برای همه آرزوی سلامتی و شادی دارم
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان: mina_s ، m.amjadi ، kianoush ، sam_hash ، azin ، indmehdi ، R.F ، mary joon ، Eskandari ، Diverkia
(2010-07-24 ساعت 09:57)afsan2010 نوشته:  آقاي عدل
من اطمينان دارم كه شما مهرماه در آتلانتا هستيد
afsan2010 عزیز و بقیه دوستان عزیز مرسی که به فکر ماها خدایان کلیرنس هستید .
یک چیزی جالبی براتون بگم من یک حس عجیبی دارم. همونطور که گفته بودم لاتاری رو توی خواب دیده بودم که برنده شدم .امروز توی لاله زار داشتم میرفتم گفتم الان یکی از دوستان لاتاری رو می بینم که داره تبدیل برق 110به 220 بخره که که چند لحظه از این فکرم نگزشته بود که یکی از بچههای لاتاری رو دیدم .
نمی دونم واقعا این حس کلیر شدنشم چرا بهم القا نمی شه . مطمئنم اگر این حس ششم بگه کلیر بشم حتما می شم.
دعاکنید اصلا حس خوبی نیست 10 روزالافی جلوی در سفارت
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: Jav3 ، mina_s ، MH5160 ، king_of_sky ، sam_hash ، azin ، Eskandari ، Diverkia
jav شما كلير شديد؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-24 ساعت 14:23)lale نوشته:  jav شما كلير شديد؟

نه دوست عزیز. من امروز 38 مین روز کلیر خوردنمه!
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان: azin ، mary joon
(2010-07-24 ساعت 14:13)Jav3 نوشته:  ممنون از رزای عزیز, ایشالا روزهای خوب و پرخاطره در انتظارت باشه. ممنون از انرژی که فرستادی. ما اینجا دریافت کردیم, در حد انرژی هس. ت.ه . ای بود! Big Grin
مینا خانم دست شما درد نکنه! کی گفته که بیکار نشستیم و چشم به راه کلیرنس؟ ما همین الانشم آماده آماده و چمدون به دست هستیمBig Grin و کلی داریم کار مفید انجام میدیم:
برنامه ریزی می کنیم, زبان میخونیم,(504, 1100, speak English like an American, American Accent training, ...) مطاله می کنیم (در مورد زندگی و فرهنگ آمریکایی, تاریخ, جغرافیا و ... ایشالا به زودی وبلاگی که در این زمینه درست کردم رو همینجا رو نمایی می کنم ), پیدا کردن کار و ...
خلاصه من یکی که وقت سر خاروندن ندارم.
دوستان عزیز, واقعا من الان دارم مفیدترین و پرانرژی ترین روزهای زندگیم رو پشت سر میذارم, هیچوقت اینقدر با انگیزه و مصمم نبودم. احساس میکنم 3-4 ماه فرصت دارم تا از زندگی م لذت ببرم و تمام کارهایی رو که در 30 سال عمرم فرصت نکردم انجام بدم, الان با انرژی و انگیزه تمام پیش ببرم.
این چند ماه آخر فرصت خیلی خوبیه برای اینکه بدونیم آینده مون رو میخوایم چیکار کنیم, چه چیزهایی بوده که ازشون غافل بودیم, چه فرصتهایی در اطرافمون هست که می تونیم استفاده کنیم؟ دوستی ها و روابط با آدمهای اطرافمون رو تقویت کنیم, بیشتر با دوستان و خونوادمون خوش بگذرونیم. از زیبایی های طبیعت کشور زادگاهمون لذت ببریم و جاهایی رو که آرزو داشتیم ببینیم.
برای همه آرزوی سلامتی و شادی دارم

بابااااا آفرینSmile . واقعا بهتون تبریک میگم . انشاله همه بچه ها مثل شما باشند. من این کار هارو نکردمRolleyes. من زبانم در حد متوسطه! مطمئنم برم اونجا باید مثل نا شنوا ها باهاشون صحبت کنمWink. مهمترین مسئله تو این چند ماهه باقی مونده مسئله زبانه ، انشاله بتونیم از وبلاگ خوب شما استفاده کنیم. ( امیدوارم وبلاگتون هر چه زودتر راه اندازی بشه چون واقعا بهش احتیاج داریم )
تشکر کنندگان: m.amjadi ، Jav3 ، MH5160 ، free_free ، Eskandari ، mary joon
(2010-07-23 ساعت 23:02)arina نوشته:  آه خدایا بازم ما نبودیم.می گویند بعضی ها در دوران کهولت بخاطر سن زیادشون خیلی رنج میکشند و بعد این دنیای فانی را ترک
می کنند.و بخاطر این است که حسابی پاک پاک بشن وبعدش برن اون دنیا و بدون هیچ گناهی یک ضرب بسوی بهشت می روند.
شاید ما هم داریم این دوران رنج و انتظار را سپری می کنیم تا کلیر کلیر بشیم و بعد بسوی .....
SmileSmileBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(2010-07-24 ساعت 14:21)adl نوشته:  
(2010-07-24 ساعت 09:57)afsan2010 نوشته:  آقاي عدل
من اطمينان دارم كه شما مهرماه در آتلانتا هستيد
afsan2010 عزیز و بقیه دوستان عزیز مرسی که به فکر ماها خدایان کلیرنس هستید .
یک چیزی جالبی براتون بگم من یک حس عجیبی دارم. همونطور که گفته بودم لاتاری رو توی خواب دیده بودم که برنده شدم .امروز توی لاله زار داشتم میرفتم گفتم الان یکی از دوستان لاتاری رو می بینم که داره تبدیل برق 110به 220 بخره که که چند لحظه از این فکرم نگزشته بود که یکی از بچههای لاتاری رو دیدم .
نمی دونم واقعا این حس کلیر شدنشم چرا بهم القا نمی شه . مطمئنم اگر این حس ششم بگه کلیر بشم حتما می شم.
دعاکنید اصلا حس خوبی نیست 10 روزالافی جلوی در سفارت
فکرکنم تعبیر این خواب آخریت بر عکس باشه؟Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان:
دوستان بعد از کلیرنس شدن و حضور در سفارت همراه برگ آبی و پاسپورتها ، آیا کار خاصی‌ اونجا انجام نمی‌شه،منظورم سؤال - جواب بیشتر هست یا فقط پاسپورت رو میگیرن و تمام
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان