کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
سلام بر شما
من هم تاريخ مصاحبه ام آخراي Aug است با توجه به زمان باقيمانده تا پايان مهلت -30سپتامبر- آيا فكر ميكنيد ما برسيم ويزا بگيريم؟ من خيلي دلشوره دارم چه جوري ميشه اطلاعات گرفت؟
آيا همه ايرانيها را بعد از مصاحبه بررسي مي كنند؟ در اين سايت ديدم كه به بعضي ها همانروز يا فرداي روز مصاحبه ويزا دادن
از كساني كه به تازگي رفتن خواهش ميكنم منو راهنمايي كنن
آيا FBI CHECK . Administrative check يكي هستند ؟
منظور از clearance چيست ؟
من نمي دونم تاريخ بليط برگشت را كي بگيرم - فرداي مصاحبه يا بايد بمانم تا ويزا بگيرم ؟؟
ممنون ميشم اطلاعات و منبع اطلاعاتي تون رو به من هرچه زودتر كه ميتونيد بگيد چون بايد بليط بگيرم و نگرانم كه دير بشه
ممنون
تشکر کنندگان:
(2010-07-24 ساعت 20:32)f.p نوشته:  سلام بر شما
من هم تاريخ مصاحبه ام آخراي Aug است با توجه به زمان باقيمانده تا پايان مهلت -30سپتامبر- آيا فكر ميكنيد ما برسيم ويزا بگيريم؟ من خيلي دلشوره دارم چه جوري ميشه اطلاعات گرفت؟
آيا همه ايرانيها را بعد از مصاحبه بررسي مي كنند؟ در اين سايت ديدم كه به بعضي ها همانروز يا فرداي روز مصاحبه ويزا دادن
من نمي دونم تاريخ بليط برگشت را كي بگيرم - فرداي مصاحبه يا بايد بمانم تا ويزا بگيرم ؟؟
ممنون ميشم اطلاعات و منبع اطلاعاتي تون رو به من هرچه زودتر كه ميتونيد بگيد چون بايد بليط بگيرم و نگرانم كه دير بشه
ممنون
سلام اکثرا اگه کار دولتی یا سربازی تو سابقت باشه شامل fbi check یاad processمیشی که بر طبق تجربه سالهای قبل موارد ماههای اخر سریع تر بررسی و جواب داده میشه از الان نگرانی فایده نداره موفق باشی
تشکر کنندگان: Jav3 ، Sooshians
ممنون

وقتی شما در سایت مشاهده کردید که بعضی از دوستان،روز مصاحبه ویزا گرفتن ،یعنی اینکه شامل همه ایرانی ها نمی شه.
معمولا کسانی که خدمت تحمیلی سربازی رو گذروندن ویا شغل دولتی داشتن،مشمول این فرایند اداری می شن.
بله، منظور از fbi check همان Administrative process است.
منظور از clearance هم پاسخ این فرایند هست ویعنی به عبارتی شما کلیر شدی.
اگر مدارک شما کامل باشه ،سربازی نرفته باشید وشغل دولتی هم نداشته باشید، به احتمال غریب به یقین ویزاتون رو بهتون می دن که در این صورت لازمه که حداقل 2 روز بعد از مصاحبه در ترکیه باشید.

تشکر کنندگان: Jav3 ، Sooshians
سلام دوستان

خواهش میکنم هرگونه اطلاعات اشتباه یا تغییر در وضعیتتان مخصوصا پایان کلیرنس را به من اطلاع دهید . . لطفا هر گونه نظر و پیشنهادی دارید مطرح کنید تا از نظرات شما هم استفاده کنیم .. لطفا دوستانی هم که برای مصاحبه میروند و وارد سیکل کلیرنس میشوند به من اطلاع بدهند
به امید روزی که همه بچه های لاتاری 2010 را ویزا به دست و خوشحال ببینم.
دوستدار همه شما علی – ن

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اخبار هفته :
کسانی که در این هفته کلیرنسشون تمام شد
ankara : azin, mina, hamidrezaa , pouya.pouya
abu dhabi :fidell , setareh
-----------------------------------------------------------------------------
کسانی که در این هفته وارد فاز کلیرنس شدند: ساشا وsaeed53
نتیجه گیری ها تا این لحظه
1- کسانی که خدت سربازی رفته اند 100% کلیر میخورن
2- کسانی که شغل دولتی داشته اند 100 % کلیر میخورن
3- کسانی که سربازی سپاه رفته اند کلیر طولانی تری میخورن(بین 2 تا 8 ماه )
4- داشتن شغل دولتی باعث طولانی شدن کلیر میشود
5- داشتن تحصیلات بالا مخصوصا در رشته های فنی و حساس(شیمی-کامپیوتر-فیزیک هسته ای-) مخصوصا تخصص در رشته های خاص کامپیوتر(شبکه – امنیت اطلاعات ) باعث طولانی شدن کلیر میشود
6- مسافرتهای خارجی به کشورهایی مثل عراق عربستان سوریه لبنان افغانستان تایلند باعث طولانی تر شدن کلیر میشود

تاریخ آخرین به روز رسانی: شنبه 24 جولای ساعت 21:30
برای دیدن بهتر جدول آن را روی کامپیوتر کپی و بعد باز کنید با بزرگنمایی جدول واضح میشود

[عکس: 24-july.png]
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
(2010-07-24 ساعت 21:46)ali-n نوشته:  سلام دوستان

خواهش میکنم هرگونه اطلاعات اشتباه یا تغییر در وضعیتتان مخصوصا پایان کلیرنس را به من اطلاع دهید . . لطفا هر گونه نظر و پیشنهادی دارید مطرح کنید تا از نظرات شما هم استفاده کنیم .. لطفا دوستانی هم که برای مصاحبه میروند و وارد سیکل کلیرنس میشوند به من اطلاع بدهند
به امید روزی که همه بچه های لاتاری 2010 را ویزا به دست و خوشحال ببینم.
دوستدار همه شما علی – ن

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اخبار هفته :
کسانی که در این هفته کلیرنسشون تمام شد
ankara : azin, mina, hamidrezaa , pouya.pouya
abu dhabi :fidell , setareh
کسانی که در این هفته وارد فاز کلیرنس شدند: ساشا وsaeed53
نتیجه گیری ها تا این لحظه
1- کسانی که خدت سربازی رفته اند 100% کلیر میخورن
2- کسانی که شغل دولتی داشته اند 100 % کلیر میخورن
3- کسانی که سربازی سپاه رفته اند کلیر طولانی تری میخورن(بین 2 تا 8 ماه )
4- داشتن شغل دولتی باعث طولانی شدن کلیر میشود
5- داشتن تحصیلات بالا مخصوصا در رشته های فنی و حساس(شیمی-کامپیوتر-فیزیک هسته ای-) مخصوصا تخصص در رشته های خاص کامپیوتر(شبکه – امنیت اطلاعات ) باعث طولانی شدن کلیر میشود
6- مسافرتهای خارجی به کشورهایی مثل عراق عربستان سوریه لبنان افغانستان تایلند باعث طولانی تر شدن کلیر میشود

تاریخ آخرین به روز رسانی: شنبه 24 جولای ساعت 21:30
برای دیدن بهتر جدول آن را روی کامپیوتر کپی و بعد باز کنید با بزرگنمایی جدول واضح میشود

[عکس: 24-july.png]

علی -نون
همانا نذر تو به پیشگاه خدایان(در نرفتن بعد از کلیر شدن و تکمیل جدول ) مورد قبول واقع شد و بزودی خود را از کلیر شدگان خواهی یافت.(آپدیت بعدی)
باشد که عبرتی باشد بر پندگیران که همانا وعده ما حق است!

[عکس: bighug.gif] [عکس: bighug.gif]
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: aadine ، mary joon ، Eskandari ، Diverkia ، mina_s ، Sooshians ، king_of_sky ، azin
بی مزهBig Grin
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: free_free
پويا هيچ جايي پستتو نديدم كه برات تشكر بزارم تبريك ميگم براي كليرشدنت اميدوارم روزهاي خوبي تو امريكا داشته باشي دوست خوبم
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: sam_hash ، ramin2010 ، free_free ، Jav3 ، mina_s
علی جان ممنون از آپدیت جدول

فقط ظاهرا مدت زمان جلوی اسامی اشتباه شده. مثلا من خودم 66روز شدم. fidell,setareh,azin,mina و بقیه هم فکر کنم یه کم متفاوت باشه از اینی که تو جدول هست.
.
.
.
.
من تنها ابوظبی ای یکه و تنهای نیمه پایین جدولم که کلیر نشده. دعا کنید منم کلیر شم که جدول یکدست تر بشهBig Grin
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، free_free ، new king ، Jav3 ، اليزا ، To USA ، mina_s ، Sooshians ، Eskandari ، azin
بچه ها!
ابوظبی به ساعت ما کی جواب تلفن رو میده؟
I make my own luck

تشکر کنندگان:
علی جان ممنون از زحمتت بابت آپدیت جدول.
فقط یه پیشنهاد کوچولو داشتم. رنگی که برای کلیر شده ها گذاشتی (س.ب.ز زیتونی مایل به لجنی!) آدم رو یاد لباس سربازی میندازه که باعث و بانی همه این انتظارها و ... هست!!! (آدم دلش میگیرهSad) اگه ممکنه یه س. ب . ز خوشرنگ بزار که آدم میبینه همچین دلش واشه! Big Grin
ممنون از لطفت و برای تو و همه بچه های منتظر آرزوی موفقیت و شادی و کلیرنس دارم.
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان: javan134 ، Hossein81 ، sam_hash ، kianoush ، fairwall ، afsan2010 ، free_free ، Sooshians ، mary joon ، Shahoo52 ، hamed_gh ، azin ، vala
ممنون

احتمالش که شما همونجا ویزا بگیرید زیاده چون در روزها و ماه های آخر طبق تجربه های دیگران پروسه سرعت می گیره و خیلی ها توی همونجا یا حداکثر تا قبل 30 سپتامبر می گیرن. به نظر من جای نگرانی نیست. آرزو می کنم همونجا بهتون بدن و راحت شین و شایدم بهترین کار نگرفتن بلیط برگشت باشه. این نظر من هست و دوستان بسیار با تجربه تر هستند که حتما جوابتون رو خواهند داد.
[font=Arial]All human wisdom is summed up in these two words — wait and hope
I Love U America
[/font]
تشکر کنندگان: Jav3 ، azin
اگه بلیط رفت و برگشت رو جدا بگیرید از لحاظ هزینه ضرر میکنید. بالاخره روز مصاحبه به شما میگن که چه باید کرد و چقدر باید منتظر بمونید. از طرفی ایرلاینا هم یه کارهایی براتون میکنن. Iran Air رو که خودم پرسیدم گفتن تا ساعت 12 روز قبل از تاریخ برگشت یا تاریخ جدید در صورتیکه جا بده مجانی و Mahan رو هم میدونم که مجانی تغییر میده اما شرایطش رو نمی دونم.
تشکر کنندگان: Jav3
(2010-07-21 ساعت 12:11)sara56 نوشته:  
(2010-07-21 ساعت 11:43)naka_sach نوشته:  
(2010-07-20 ساعت 23:56)sara56 نوشته:  
(2010-07-20 ساعت 22:27)MH5160 نوشته:  از ابوظبی کسی امروز قبول نشد؟
هز 12 روز پیش که اپدیت نکردهSad

از کجا می دونین که ابوظبی کی سایتشو اپدیت می کنه؟
سلام در صفحه اصلی وب سایت ابوظبی تاریخ اپدیت رو می زنهhttp://abudhabi.usembassy.gov/گوشه راست بالا

این تاریخی که تو homepage میزنه بعید می دونم ربطی به آپدیت صفحه visa status check داشته باشه. قاعدتا مربوط میشه به اخبار صفحه اول.
دلیلش هم اینکه الان مثلا آخرین آپدیت رو نوشته 8جولای. در صورتی که setareh همین یک هفته پیش(18-17جولای) اسمش تو سایت اومد.

خدا با ماست...
I make my own luck

تشکر کنندگان: MH5160 ، Jav3
ببینیم امروز کسی از دوستان ابوظبی کلیر میشه؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-25 ساعت 10:46)To USA نوشته:  اگه بلیط رفت و برگشت رو جدا بگیرید از لحاظ هزینه ضرر میکنید. بالاخره روز مصاحبه به شما میگن که چه باید کرد و چقدر باید منتظر بمونید. از طرفی ایرلاینا هم یه کارهایی براتون میکنن. Iran Air رو که خودم پرسیدم گفتن تا ساعت 12 روز قبل از تاریخ برگشت یا تاریخ جدید در صورتیکه جا بده مجانی و Mahan رو هم میدونم که مجانی تغییر میده اما شرایطش رو نمی دونم.

ميگن ايران اير به هر حال جريمه شارژ ميكنه حالا من موندم چون مصاحبه ام 3شنبه است با پرواز 4شنبه ايران اير برگردم يا صبر كنم تا 1شنبه بعدش و 5 روز بيشتر بمونم . اگه ممكنه دئستان سريعتر نظر بدن
ممنون از همگي
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان