کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-07-27 ساعت 11:47)ramin2010 نوشته:  سلام به همگی‌ یادمه چند وقت پیش اینجا بحث بود که بچهای ۲۰۰۸ که کلیرنس خورده بودندو ماههای آخر برای دریافت ویزاشون رفتند ، نوشته بودند که توی سفارت به اومدن و نیومدن کلیرنس توجهی‌ نمی‌کردند و به همه ویزا میدادند !!!

ما دیروز ۲۰ روز از کلیرنسمون میگذشت و هنوز شمارمون هم توی سایت اعلام نشده ولی‌ چون چندتا از مدارکمون ناقص بود و توی برگ آبی اینهارو واسمون علامت زده بود تا واسشون ببریم و هنوز هم در آنکارا هستیم گفتیم بریم هم مدارکمون رو بدیم هم خدارو چه دیدین شاید ویزامون رو هم گرفتیم Big Grin!، خلاصه دیروز رفتیم سفارت و مدارکمون رو همراه با برگ آبی گذاشتیم جلوی افیسر که یه خانم خیلی‌ خوش برخورد و خوش اخلاق بود و هیچی‌ هم فارسی بلد نبود، اون هم یه نگاهی‌ به برگ آبی کرد رفت سراغ کامپیوترش بد یکم گشتو گذار توی سیستمش بهمون به انگلیسی‌ گفت شما باید شمارتون توی سایت اعلام بشه و هر وقت اعلام شد همراه با این مدارک که مدیکالمون هم جزوش بود بیاین و ویزاتون رو بگیرین طفلکی فکر کرده بود من نمی‌فهمم چی‌ میگه واسه همین یه ۲۰ باری این جمله رو به انگلیسی‌ به صورتهای مختلف واسمون تکرار کرد ما هم که نه ویزا گرفته بودیم نه مدارکمون رو ازمون گرفته بودند دست از پا دراز تر از سفارت اومدیم بیرون , بازم همون آشو همون کاسه

، وقتی‌ ما توی سفارت بودیم اکثر کسایی‌ که کلیرشون اومده بود هم اونجا بودند و یه صف طولانی‌ پشت ups بود که تمامشون از خوشحالی‌ لپاشون گل انداخته بود ، کلی‌ حسودیم شد Tongue
ای رامین حسودBig Grin
به من ام خبر میدادی با هم بریم سفارت....Cool
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان:
(2010-07-27 ساعت 11:10)MH5160 نوشته:  دوستانی که در ابوظبی مصاحبه داشتند :

آیا سفارت از شما همون روز مصاحبه یا بعدش cvیافرم 8سوالی خواستن یا با شما تا حالا تماسی داشتن؟
راستش ازما که تا به حال چیزی نخواستند ولی از قرار معلوم ازدوستان آنکارا حواسته اند !!! میشه آمار بدیدکه بچه های ابوظبی این فرم را پر کرده اند یا خیر؟

S-sh1355
Ali-n
Nack_sash
Homeless
Sara56
Jim_102030
Sam_hash
MH-5160 از ما تا الان نخواستن

لطفا بقیه دوستان هم جواب بدن تا به یک آمار دقیق برسیم
ایوظبی چیزی به نام فرم ۸ سوالی وجود نداره . ولی از من CV خواست که با ایمیل براشون فرستادم . بیشتر هم از رشته های فنی می خوان.
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
تشکر کنندگان: MH5160
(2010-07-27 ساعت 11:46)adl نوشته:  Dear
The administrative process for your file is still pending. Our office
does not have any control over this process. Please be assured that the
processes for DV cases especially are followed up thoroughly. If the
process is completed before the end of the DV program, we will be able
to issue your immigrant visa.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
دوستان متن جوابیه بالا از انکاراست در سوال من که چه خاکی تو سرتون می کنید تو این 6 ماهیی که گذشته؟
با توجه به مطالب دوستان در کلیرنس 2009 آیا ممکن هست ما در بد ترین حالت 10 روز آخر اویزان در سفارت بشیم و اونها بگن ما پارسال دوست داشتیم و تمام ویزاها رو دادیم . الان دوست نداریم بدیم و یا دستوری داده نشته بدون چک امنیتی ویزا بدیم . که امیدوارم این طوری نباشه .
من که دارم دیوانه میشم . البته از این وضعیت الان منتظر کلیر دوستان 200 روز به بالا هستم .

سلام

حقیقت اینه که امکان هر حالتی رو باید قبول کرد ولی همیشه باید نیمه پر لیوان رو نگاه کرد و امیدوار بود
تشکر کنندگان: mina_s
امیدوارم کار به دقیقه 90 نرسه
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: sam_hash ، MH5160 ، m.memari ، free_free ، mina_s ، kianoush
(2010-07-27 ساعت 12:05)homeless نوشته:  

آیا سفارت از شما همون روز مصاحبه یا بعدش cvیافرم 8سوالی خواستن یا با شما تا حالا تماسی داشتن؟
راستش ازما که تا به حال چیزی نخواستند ولی از قرار معلوم ازدوستان آنکارا حواسته اند !!! میشه آمار بدیدکه بچه های ابوظبی این فرم را پر کرده اند یا خیر؟

S-sh1355
Ali-n
Nack_sash
Homeless
Sara56
Jim_102030
Sam_hash

ایوظبی چیزی به نام فرم ۸ سوالی وجود نداره . ولی از من CV خواست که با ایمیل براشون فرستادم . بیشتر هم از رشته های فنی می خوان.
iاز ما چیزی نخواستن ولی با اجازه دوستمون s_s1355که در جواب خصوصی برام نوشتن سابقه کار ولیست سفر ازشون خواستن
(2010-07-27 ساعت 12:24)sara56 نوشته:  
(2010-07-27 ساعت 12:05)homeless نوشته:  

S-sh1355
Ali-n
Nack_sash
Homeless
Sara56
Jim_102030
Sam_hash

iاز ما چیزی نخواستن ولی با اجازه دوستمون s_s1355که در جواب خصوصی برام نوشتن سابقه کار ولیست سفر ازشون خواستن
در ضمن ابوظبی از یکی از دوستان که کار تحقیقی روی گاز های خردل در زمان جنگ داشته فرم 8 سوالی +cvا+دوبار تماس تلفنی از سفارت با منزلشون بعداینترویو داشته هنوز بعد 5 ماه هم جوابی نیامده
تشکر کنندگان: sam_hash ، MH5160 ، free_free ، mina_s
salam....az man bad az 3 mah c.v khastan ke bayad parashoon ba dhl post mikardam o inkaro kardam...ama hanoo zkhabari nist
شماره کیس : 2012AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 19 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 28 جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:8سپتامبر
تاریخ دریافت نامه دوم:25 سپتامبر
تاریخ مصاحبه:15 نوامبر
تاریخ دریافت ویزا:15 نوامبر
تاریخ ورود به آمریکا :16 مارچ
تاریخ دریافت گرین کارت :20 آوریل
تشکر کنندگان: mina_s ، MH5160 ، sam_hash
(2010-07-27 ساعت 14:02)s_sh1355 نوشته:  salam....az man bad az 3 mah c.v khastan ke bayad parashoon ba dhl post mikardam o inkaro kardam...ama hanoo zkhabari nist

ممنون از پاسختون .میشه بفرمایید رشتتون یا زمینه کاریتون چه بوده ؟انگار از بچه های فنی یکسری اطلاعات بیشتر خواستن
تشکر کنندگان:

S-sh1355
Ali-n
Nack_sash
Homeless
Sara56
Jim_102030
Sam_hash

من لیسانس مهندسی صنایع بودم و خانمم هم لیسانس فیزیک که برنده اصلی هست و هیچ فرمی یا رزومه از ما نخواستن
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: MH5160 ، sam_hash
چرا آنکارا آپدیت نمیکنه؟Sad(
تاریخ دریافت نامه دوم:
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان:
البته سفارت در آنکارا هم بصورت ایمیل بعد از چند روز 9 سوال را من خواست و دوباره یک ماه بعد CV را درخواست کرد.
به دوستان عزیز یادآور شوم که آدرس ایمیلی را که به سفارت داده اید را مرتب چک کنید و حتی Spam Box آنرا چک کنید چون ممکن است هر لحظه با شما
بخواهند تماس بگیرند.
(2010-07-27 ساعت 15:05)nefarioos نوشته:  چرا آنکارا آپدیت نمیکنه؟Sad(

هفته پیش حدود ساعت 15:30 به وقت تهران آپدیت شد.
Ankara-Turkey
کارنت شدن کیس2010/03/08
تشکر کنندگان:
با سلام

من یه ایمیل فرستادم به سفارت و در مورد وضعیت پرونده ام سوال کردم که این جواب رو بهم دادن :

According to our records, your administrative process has not been completed yet. If the processing is completed before the end of the DV 2010 program, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

منتها این قسمت که نوشته :

After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey
منو به شک انداخت که شاید مشکل دیگه ای هم در کار باشه. آیا این متن رو برای همه می نویسند ؟
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان:
آنکارا آپدیت کرد
من نبودم
Ankara-Turkey
کارنت شدن کیس2010/03/08
تشکر کنندگان: farzad24 ، sam_hash
(2010-07-27 ساعت 15:21)arina نوشته:  آنکارا آپدیت کرد
من نبودم

منم نبودم . دیگه کیا نبودن ؟؟؟؟
Case Number : 2010AS16000
Embassy : Ankara
Interview Date: 24 May 2010
Visa Issuance Day: 18 August 2010
Entry To United States : 22 October 2010
Port Of Entrance : John F Kennedy Airport
Green Card Received On : 22 Nov 2010
تشکر کنندگان: farzad24
من ام نبودممممممممممممممممم
تاریخ دریافت نامه دوم:
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: farzad24
(2010-07-27 ساعت 15:15)farzad24 نوشته:  با سلام

من یه ایمیل فرستادم به سفارت و در مورد وضعیت پرونده ام سوال کردم که این جواب رو بهم دادن :

According to our records, your administrative process has not been completed yet. If the processing is completed before the end of the DV 2010 program, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

منتها این قسمت که نوشته :

After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey
منو به شک انداخت که شاید مشکل دیگه ای هم در کار باشه. آیا این متن رو برای همه می نویسند ؟

کسی نظری در مورد سوال من نداره ؟
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان