کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-07-27 ساعت 15:45)farzad24 نوشته:  
(2010-07-27 ساعت 15:15)farzad24 نوشته:  با سلام

من یه ایمیل فرستادم به سفارت و در مورد وضعیت پرونده ام سوال کردم که این جواب رو بهم دادن :

According to our records, your administrative process has not been completed yet. If the processing is completed before the end of the DV 2010 program, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

منتها این قسمت که نوشته :

After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey
منو به شک انداخت که شاید مشکل دیگه ای هم در کار باشه. آیا این متن رو برای همه می نویسند ؟

کسی نظری در مورد سوال من نداره ؟

من راستش زیاد به آنکارا وارد نیستم ولی الان یه سر رفتم که لیست آپدیت رو ببینم چجوریه دیدم زیرش اینو نوشته:

For Iranian Applicants :When the case number appears, please come to the Embassy with the BLUE refusal sheet (OF-194) and any missing items, before the expiration date of the administrative process Monday-Thursday between 1:30-2:00 p.m. When the visa receives final approval, your passport will be delivered by UPS courier to a local address (in Turkey) within 3-4 working days in most cases.

این یعنی اینکه حرف جدیدی به شما نزدن و در مورد همه اینکار انجام میشه. کلا بنظر یک روتین پیش پا افتاده میاد که اصلا اهمیتی نداره. گفته وقتی اسمت اومد تو سایت ما پرونده رو یه نگاه میندازیم اگه کم و کسری نداشت ویزاتونو میدیم.

موفق باشیدSmile

راستی من از 20-15 دقیقه پیش نمی تونم تو سایت ابوظبی برم. امیدوارم این بدین معنی باشه که دارن آپدیت می کنن.
شاید هم من خیلی نا امیدانه منتظر کلیر شدن هستم که هر چیزی رو اینطوری تفسیر می کنم!Big Grin
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: farzad24
(2010-07-27 ساعت 15:53)sam_hash نوشته:  

من یه ایمیل فرستادم به سفارت و در مورد وضعیت پرونده ام سوال کردم که این جواب رو بهم دادن :

According to our records, your administrative process has not been completed yet. If the processing is completed before the end of the DV 2010 program, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey
منو به شک انداخت که شاید مشکل دیگه ای هم در کار باشه. آیا این متن رو برای همه می نویسند ؟

من راستش زیاد به آنکارا وارد نیستم ولی الان یه سر رفتم که لیست آپدیت رو ببینم چجوریه دیدم زیرش اینو نوشته:

For Iranian Applicants :When the case number appears, please come to the Embassy with the BLUE refusal sheet (OF-194) and any missing items, before the expiration date of the administrative process Monday-Thursday between 1:30-2:00 p.m. When the visa receives final approval, your passport will be delivered by UPS courier to a local address (in Turkey) within 3-4 working days in most cases.

این یعنی اینکه حرف جدیدی به شما نزدن و در مورد همه اینکار انجام میشه. کلا بنظر یک روتین پیش پا افتاده میاد که اصلا اهمیتی نداره. گفته وقتی اسمت اومد تو سایت ما پرونده رو یه نگاه میندازیم اگه کم و کسری نداشت ویزاتونو میدیم.

موفق باشیدSmile

راستی من از 20-15 دقیقه پیش نمی تونم تو سایت ابوظبی برم. امیدوارم این بدین معنی باشه که دارن آپدیت می کنن.
شاید هم من خیلی نا امیدانه منتظر کلیر شدن هستم که هر چیزی رو اینطوری تفسیر می کنم!Big Grin

جای نگرانی وجود ندارد.منظور این است که پس از کلیر شدن و ارئه کسری مدارک و تکمیل پرونده ویزای شما صادر می شود (منظور همان تکمیل کسری ها می باشد)
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: free_free ، farzad24 ، arashii

فکر میکنم منظورش از این قسمت( If everything is in order) کامل بودن مدارک هستش که اگر هم نباشه فوری تهیه میکنین همونجا
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
چرا هردفعه که آنکارا آپدیت می‌شه اصلا شماره بالا تر از ۱۹۳۵۶ توی آپدیت نیستش من شماره بالاتر از این ندیدم یعنی‌ شمارهای که ماه جولای مصاحبه داشتن !!!
کی‌ می‌شه یه شماره مثلا ۲۰۰۰۰ ببینیم ??
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
تشکر کنندگان:
(2010-07-27 ساعت 11:23)sam_hash نوشته:  
(2010-07-27 ساعت 11:10)MH5160 نوشته:  دوستانی که در ابوظبی مصاحبه داشتند :

آیا سفارت از شما همون روز مصاحبه یا بعدش cvیافرم 8سوالی خواستن یا با شما تا حالا تماسی داشتن؟
راستش ازما که تا به حال چیزی نخواستند ولی از قرار معلوم ازدوستان آنکارا حواسته اند !!! میشه آمار بدیدکه بچه های ابوظبی این فرم را پر کرده اند یا خیر؟

S-sh1355
Ali-n
Nack_sash
Homeless
Sara56
Jim_102030
Sam_hash
MH-5160 از ما تا الان نخواستن

لطفا بقیه دوستان هم جواب بدن تا به یک آمار دقیق برسیم

از من نخواستن. البته من رشته ام فنی نیست.
تماسی هم باهام نداشتن

نه این فرم رو من پر نکردم . چون این فرم مال لیسانس به بالا و آن هم در برخی از رشته های خاص هست و بیشتر هم آنکارا به این فرم گیر میده . ابوظبی بیشتر رزومه میخواد. از من که رزومه خواست و اون هم گفت اگه داری بده . (من لیسانس کامپیوتر دارم )
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: sam_hash ، farzad24 ، MH5160 ، free_free
(2010-07-27 ساعت 16:40)ramin2010 نوشته:  چرا هردفعه که آنکارا آپدیت می‌شه اصلا شماره بالا تر از ۱۹۳۵۶ توی آپدیت نیستش من شماره بالاتر از این ندیدم یعنی‌ شمارهای که ماه جولای مصاحبه داشتن !!!
کی‌ می‌شه یه شماره مثلا ۲۰۰۰۰ ببینیم ??

وقتی من کارنت شمBig Grin
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان:
(2010-07-27 ساعت 16:42)ali-n نوشته:  
(2010-07-27 ساعت 11:23)sam_hash نوشته:  
(2010-07-27 ساعت 11:10)MH5160 نوشته:  دوستانی که در ابوظبی مصاحبه داشتند :

آیا سفارت از شما همون روز مصاحبه یا بعدش cvیافرم 8سوالی خواستن یا با شما تا حالا تماسی داشتن؟
راستش ازما که تا به حال چیزی نخواستند ولی از قرار معلوم ازدوستان آنکارا حواسته اند !!! میشه آمار بدیدکه بچه های ابوظبی این فرم را پر کرده اند یا خیر؟

S-sh1355
Ali-n
Nack_sash
Homeless
Sara56
Jim_102030
Sam_hash
MH-5160 از ما تا الان نخواستن

لطفا بقیه دوستان هم جواب بدن تا به یک آمار دقیق برسیم

از من نخواستن. البته من رشته ام فنی نیست.
تماسی هم باهام نداشتن

نه این فرم رو من پر نکردم . چون این فرم مال لیسانس به بالا و آن هم در برخی از رشته های خاص هست و بیشتر هم آنکارا به این فرم گیر میده . ابوظبی بیشتر رزومه میخواد. از من که رزومه خواست و اون هم گفت اگه داری بده . (من لیسانس کامپیوتر دارم )

دوستان ممكنه منو راهنمايي كنين ؟
"ميشه بطور دقيق بگين اين فرم 8 يا 9 سواله رو دقيقا به كيا ميدن و اصلا محتويات اين فرم چيه ؟"
تشکر کنندگان:

سلام من فکر کنم کنترل کسری مدارک باشه نه چیز دیگه نگران نباشین
(2010-07-27 ساعت 15:53)sam_hash نوشته:  راستی من از 20-15 دقیقه پیش نمی تونم تو سایت ابوظبی برم. امیدوارم این بدین معنی باشه که دارن آپدیت می کنن.

یکمی بی خیال باشین . شک نکنین اونی که ما رو تا اینجا رسونده ، فکر بقیه کارها هم هست .
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: cky ، sam_hash ، MH5160 ، nefarioos ، Sooshians ، Shahoo52 ، satusa
(2010-07-27 ساعت 17:53)farzad24 نوشته:  
(2010-07-27 ساعت 15:53)sam_hash نوشته:  راستی من از 20-15 دقیقه پیش نمی تونم تو سایت ابوظبی برم. امیدوارم این بدین معنی باشه که دارن آپدیت می کنن.

یکمی بی خیال باشین . شک نکنین اونی که ما رو تا اینجا رسونده ، فکر بقیه کارها هم هست .

کاش میشد!Smile
من تا 15 مرداد بیشتر اجازه خروج ندارم. اگه تا فردا نیاد برنامه ام اینه که هفته دیگه برم ترکیه بمونم تا بیاد!
شما فکرشو بکن! باید برم ترکیه، بعد هر وقت عروس خانم بله رو گفت بکوبم برم ابوظبی، از اونجا هم مستقیم امریکا!

حالا نکته جالبش مونده!:
گرین کارت و reentry permitرو که گرفتم باید با گردن کج برگردم ایران برم سربازی! هم وثیقه ام می پره، هم حداقل 3-2 میلیون خرج اضافی برای ترکیه باید بدم. هم اینکه خوب باید برم سربازی!!!

شما خودت رو بذار جای منBig Grin

خدا با ماست
I make my own luck

تشکر کنندگان: MH5160 ، WIKIMAN ، mina_s ، free_free ، farzad24 ، hamed_gh ، javan134 ، azin
دوستان ابوظبی ممنون از جوابتون در مورد فرم 8 یا 9 سوالی.(فرمی شامل جزییات شغلی و مسا فرتهای خارجی)
برداشت ما اینه که درخواست اینفرم توسط سفارت هیچ حساب کتابی نداره ولی بیشتر از بچه های فنی درخواست کرده اند با این حال بعضی از بچه های فنی بوده اند که ازشون این فرم را نخواستند.اگه کسی نتیجه ای بهتر گرفته اعلام کنه؟
با تشکر و امید به کلیر شدن همه دوستان
تشکر کنندگان:
(2010-07-27 ساعت 18:09)sam_hash نوشته:  

کاش میشد!Smile
من تا 15 مرداد بیشتر اجازه خروج ندارم. اگه تا فردا نیاد برنامه ام اینه که هفته دیگه برم ترکیه بمونم تا بیاد!
شما فکرشو بکن! باید برم ترکیه، بعد هر وقت عروس خانم بله رو گفت بکوبم برم ابوظبی، از اونجا هم مستقیم امریکا!

حالا نکته جالبش مونده!:
گرین کارت و reentry permitرو که گرفتم باید با گردن کج برگردم ایران برم سربازی! هم وثیقه ام می پره، هم حداقل 3-2 میلیون خرج اضافی برای ترکیه باید بدم. هم اینکه خوب باید برم سربازی!!!

خدا با ماست

خب نیا ایران....برو آمریکا بمون .....دیوانه ای مگه؟Big Grin
تاریخ دریافت نامه دوم:
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان:
(2010-07-27 ساعت 19:12)nefarioos نوشته:  

کاش میشد!Smile

حالا نکته جالبش مونده!:

خدا با ماست

اگه سربازی نرم مدرکم رو بهم نمیدن!
I make my own luck

تشکر کنندگان:
(2010-07-27 ساعت 19:14)sam_hash نوشته:  
(2010-07-27 ساعت 19:12)nefarioos نوشته:  

کاش میشد!Smile

حالا نکته جالبش مونده!:

خدا با ماست

اگه سربازی نرم مدرکم رو بهم نمیدن!

اوه پس برو داداش
ما ام مورد سربازی داریم... موندیم ترکیه اگه خواستی بیایی پیام بده ....بهت کمک کنمSmile
تاریخ دریافت نامه دوم:
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: sam_hash
ما ام باز کلیر نشدیم. ایشاا... زودتر همه خبر خوش بیاد برامون. من که چشم انتظارم هر روز و هر ثانیه. انقدر اصلا زمان دیر می گذره که آدم دیگه حوصلش سر میره ولی وقتی یه دقیقه به آخرش فکر می کنم کلی حال می کنم و می گم اونوقت قدر آمریکا و ویزا رو می دونم توی اونجا. در هر صورت امیدوارم همگی توی این مسئله موفق باشیم.
راستی عدل عزیز این برنامه سفارت رو شما چی کار می کنین؟ من خودم از 15 شهریور تا 1 مهر فقط مدرسه ندارم. می خواستم ببینم شما اگه خدایی نکرده نیومد کی میاین بریم؟ چجوری بریم؟ با هم همگی بریم یا نه؟ ولی من که امیدوارم که برایه هممون بیاد تا اون موقع و نیازی به این کارا نباشه. برای همه آرزوی موفقیت می کنم.
[font=Arial]All human wisdom is summed up in these two words — wait and hope
I Love U America
[/font]
تشکر کنندگان: MH5160 ، Jav3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان