کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
با این تفاسیر تصور می کنم که فردا آنکارا آپدیت کند .
اشکان راست می گفت که ابوظبی دو ماه آخر کولاک می کنه.
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، free_free ، Jav3
ظاهرا این ابوظبیچی ها حقوق و مزایا و معوقات و پاداش 3 ماهه و .... شون رو گرفتن و یکم به فکر کارکردن و پیدا کردن پرونده های گم شده افتادن.
برای سلامتیشون صلوات Big Grin
تشکر کنندگان: hassan2 ، arashii ، free_free ، Ashkan78 ، MH5160 ، Shahoo52 ، R.F ، WIKIMAN ، mina_s ، mary joon ، Sooshians ، Jav3
دوستاني كه كليرنس خوردن يا كلير شدن :

لطفا بگن ( يا در امضا قرار بدن ) كه :
*. شغلشون چيه
**. مدرك تحصيلي
*** . وضعيت سربازي و نيرويي كه خدمت كرده اند
****. مدت زمان كليرنس
***** . سفارت

براي افرادي كه تازه ميخان برن ، يك سوال بزرگه ....

مرسي از همگي و آرزوي موفقيت
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه

تشکر کنندگان: MH5160 ، farzad101 ، Jav3
omid_r
دمت گرم چه حالی میدی به بچه هاااا
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: OMID_R
تبریک به Aghamehrad ,mohamad.n که طلسم ابوظبی را شکستند و ما منتظران را از خماری درآوردند ........ ولی این بچه ها تو جدول نبودند . ( این جرزنیه ؟؟؟؟؟؟ ) برای شوخی گفتیم اما مبارکه مشخصات بزارین لطفا
تشکر کنندگان: sam_hash ، WIKIMAN ، mohamad.n ، aghamehrad
خواهش میشه. من در زمان ثبت نام سنم زیر 21 سال بود اما زمان مصاحبه 22 بودم. با کلی محاسبه گفتن به هر 3 ما یعنی من و مادر و پدرم تعلق میگیره. برنده اصلی پدرم بودن. تحصیلات ارشد حسابداری سربازی هم قبل انقلاب. مدت انتظار 41 روز. من هم دانشجو کارشناسی کامپیوتر و معاف از خدمت مقدس سربازیCool جا داره بگم من همین امروز نامه دادم همین امروز هم کلیر اومد.
تشکر کنندگان: اليزا ، Shahoo52 ، MH5160 ، azin ، mary joon ، im-i ، Jav3 ، free_free
سلام به همه دوستای گل و ممنون بابت اینکه انقدر به فکر من و بقیه بچه های پشت خط هستید. واقعا جای دلگرمیه.

بی نهایت تبریک میگم به دوستانی که امروز از ابوظبی کلیر شدن. محمد عزیز واقعا برات خوشحالم.Smile

متاسفانه من همچنان باید منتظر باشم ظاهرا! ولی هر خبر خوشی که از ابوظبی میاد ما رو هم دلگرم و امیدوار می کنه.

انشالا که کلیر همه دوستان زودتر از اونی که انتظار دارن بیاد

حلال کنید
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: Shahoo52 ، OMID_R ، R.F ، WIKIMAN ، mohamad.n ، MH5160 ، farzad101 ، farzad24 ، azin ، kianoush ، To USA ، mina_s ، mary joon ، free_free ، Sooshians ، Jav3
تبریک به همه دوستان تازه کلیر شده! خدا رو شکر... انگار این ابوظبی تصمیم گرفته یه تکونی به خودش بده![عکس: studsmatta.gif]
ساسان، adl، king،shahoo، arina و diverkia عزیز، تو رو خدا بجنیبن دیگه! یه نذری، نیازی، دعایی و... نمی دونم یه کاری بکنین دیگه! [عکس: pirates5B15D_th.gif]
باور کنین مدام میام تاپیک کلیرنس رو چک میکنم ببینم خبری از شماها هست یا نه؟!!![عکس: 237.gif]
ولی مطمئنم به این زودی ها خبرهای خوشتون میاد، خدا میخواد یه حال دسته جمعی بهتون بده، فکر کنم بچه های سایت، همشون روز کلیر شدن شماها جشن بگیرن!!![عکس: 6.gif]
نگران نباشین دوستان خوبم! فقط دعا کنید، از صمیم قلبم برای همه جامونده های کلیرنسی دعا میکنم ![عکس: 19.gif]
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: MH5160 ، mina_s ، mary joon ، R.F ، new king ، Shahoo52 ، free_free ، OMID_R ، farzad24 ، Sooshians ، Diverkia ، sam_hash ، arina ، Eskandari ، hamed_gh ، Jav3
(2010-08-05 ساعت 09:58)azin نوشته:  تبریک به همه دوستان تازه کلیر شده! خدا رو شکر... انگار این ابوظبی تصمیم گرفته یه تکونی به خودش بده![عکس: studsmatta.gif]
ساسان، adl، king،shahoo، arina و diverkia عزیز، تو رو خدا بجنیبن دیگه! یه نذری، نیازی، دعایی و... نمی دونم یه کاری بکنین دیگه! [عکس: pirates5B15D_th.gif]
باور کنین مدام میام تاپیک کلیرنس رو چک میکنم ببینم خبری از شماها هست یا نه؟!!![عکس: 237.gif]
ولی مطمئنم به این زودی ها خبرهای خوشتون میاد، خدا میخواد یه حال دسته جمعی بهتون بده، فکر کنم بچه های سایت، همشون روز کلیر شدن شماها جشن بگیرن!!![عکس: 6.gif]
نگران نباشین دوستان خوبم! فقط دعا کنید، از صمیم قلبم برای همه جامونده های کلیرنسی دعا میکنم ![عکس: 19.gif]
آذین جان ممنون از این همه لطف امیدواریم که دیگه ماهم به صف شما بیایم
تشکر کنندگان: azin ، mary joon ، sam_hash ، farzad101
(2010-08-04 ساعت 16:47)shgh57 نوشته:  سلام دوستان. ما آنکارا هستیم. مصاحبه مون تمام شد. بهمون برگه آبی با فرم 9 سوالی دادند. کسی می تونه کمک کنه که این فرم رو چطوری پر کنیم؟ و اطلاعات داخلش چقدر مهم هست؟ مثلا سوال کرده از کدوم port می خواهید وارد امریکا بشید؟ کجا می خواهید کار کنید و چه کاری؟ (من که هنوز نه بلیط گرفتم و نه دنبال کار گشتم!) دعوت نامه از اسپانسر هم خواسته که ندارم! و سوال شماره 9 رو که اصلا نفهمیدم! لطفا کمک کنید.

کجاست یاری دهنده ایی که مرا یاری کند؟Big Grin
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
تشکر کنندگان:
(2010-08-05 ساعت 11:46)shgh57 نوشته:  
(2010-08-04 ساعت 16:47)shgh57 نوشته:  سلام دوستان. ما آنکارا هستیم. مصاحبه مون تمام شد. بهمون برگه آبی با فرم 9 سوالی دادند. کسی می تونه کمک کنه که این فرم رو چطوری پر کنیم؟ و اطلاعات داخلش چقدر مهم هست؟ مثلا سوال کرده از کدوم port می خواهید وارد امریکا بشید؟ کجا می خواهید کار کنید و چه کاری؟ (من که هنوز نه بلیط گرفتم و نه دنبال کار گشتم!) دعوت نامه از اسپانسر هم خواسته که ندارم! و سوال شماره 9 رو که اصلا نفهمیدم! لطفا کمک کنید.

کجاست یاری دهنده ایی که مرا یاری کند؟Big Grin

سلام دوست عزیز، صفحات قبلی تاپیک رو مطالعه کنید! من نتونستم براتون پیغام خصوصی بذارم، ظاهراً غیر فعالش کردین! من فرم 9 سئوالی داشتم، شاید بتونم کمکتون کنم!

موفق باشید!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: farzad24 ، R.F
(2010-08-05 ساعت 11:28)Shahoo52 نوشته:  
(2010-08-05 ساعت 09:58)azin نوشته:  تبریک به همه دوستان تازه کلیر شده! خدا رو شکر... انگار این ابوظبی تصمیم گرفته یه تکونی به خودش بده![عکس: studsmatta.gif]
آذین جان ممنون از این همه لطف امیدواریم که دیگه ماهم به صف شما بیایم

وای shahooعزیز این پست و که دادی دلم هوری ریخت فکر کردم کلیر شدی
خیلی خوشحال شده بودم Sad
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: SRB ، Shahoo52 ، R.F ، azin ، mina_s
سلام دوستان یه سوال ایا راهی من قبل از اینکه برم ویزامو بگیرم بفهمم تا کی می تونم ایران بمونم؟به نظرتون ایمیل بزنم سفارت وبپرسم؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-05 ساعت 00:53)aghamehrad نوشته:  خواهش میشه. من در زمان ثبت نام سنم زیر 21 سال بود اما زمان مصاحبه 22 بودم. با کلی محاسبه گفتن به هر 3 ما یعنی من و مادر و پدرم تعلق میگیره. برنده اصلی پدرم بودن. تحصیلات ارشد حسابداری سربازی هم قبل انقلاب. مدت انتظار 41 روز. من هم دانشجو کارشناسی کامپیوتر و معاف از خدمت مقدس سربازیCool جا داره بگم من همین امروز نامه دادم همین امروز هم کلیر اومد.

منظورتون از اينكه " من همین امروز نامه دادم همین امروز هم کلیر اومد." چيه دوست عزيز؟
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان:
سلام
خواستم پيام شماره 2000 رو من داده باشم. 176 روز زمان كمي نيست ولي اميدوارم همگي 30 سپتامبر خوشحال باشيم هرجا كه هستيم. ممنون مي شم اگه زمان همايشم برام ارسال كنيد.
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، Sooshians ، Jav3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان