کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
من این مواقع میترسم بنویسم نادر جان چشم تو به سفیر یه چیزی بگو شام قابل شمارو نداره دوست گلم
تشکر کنندگان: azin ، Jav3 ، Eskandari
(2010-08-06 ساعت 12:55)new king نوشته:  
(2010-08-06 ساعت 12:50)kianoush نوشته:  آنکارا به روز شد
August 6, 2010

ما که نبوديم.شما کلير شديد؟گفته بودند بهتون اخر هفته

بله ، همون طور که در ایمیل گفته بودن بالاخره من هم کلیر شدمShy
ممنون از لطف وکمک همگی
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیزم

تشکر کنندگان: aadine ، ramin2010 ، seravin ، hassan2 ، ساشا ، homeless ، new king ، mina_s ، hamed_gh ، Hashem ، azin ، Diverkia ، farzad24 ، R.F ، Sooshians ، اليزا ، Jav3 ، Eskandari ، free_free
(2010-08-06 ساعت 13:47)ramin2010 نوشته:  هورااااااااااااا هورررررررررررررررا هورااااااااااا

ما هم کلیر شدیییییییییییییییییییییییم

از خوشحالی‌ دارم بال در میارم شاید اگه الان ایران بودم اینقدر خوشحال نمیشدم خدایا شکرت

دقیقا شد ۱ ماه

امیدوارم همه بچهای منتظر به زودی این حس خوب رو تجربه کنن

از همه به خاطره کمکاتون ممنونم راستی‌ من دیشب ایمیل دادم به سفارت و گفتم ۱ ماه که از مصاحبمون میگذر و مراحله کارمون چطور داره پیش میره !

ما الان میتونیم بریم سفارت و پاسپرتهامون رو بدیم یا باید ۲ شنبه بریم ؟؟

تبریک رامین جون
بخدا خیلی‌ خوشحال شدم Smile
انگاری من کلیر شدم
آقا کی‌ بریم شرطتو بهت بدم داداشی
Big Grin
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: ramin2010 ، Sooshians
ضمن تبریک به دوستان کلیر شده از قرار معلوم پرونده این هفته نیز بسته شد.به امید هفته بعد که همه بچه ها خبرهای خوبی دریافت کنند.
تشکر کنندگان: mina_s ، kianoush ، Sooshians
(2010-08-06 ساعت 15:37)MH5160 نوشته:  ضمن تبریک به دوستان کلیر شده از قرار معلوم پرونده این هفته نیز بسته شد.به امید هفته بعد که همه بچه ها خبرهای خوبی دریافت کنند.

منظورت کدوم پرونده هستش میشه واضحتر بگی
تشکر کنندگان: mina_s
با سلام وقتی رفتم تو سایت باورم نمی شد من هم ok شدم 29 روزه .باورتون میشه؟دعا میکنم قسمت همتون بشه...
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.

شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
(2010-08-06 ساعت 15:42)Shahoo52 نوشته:  
(2010-08-06 ساعت 15:37)MH5160 نوشته:  ضمن تبریک به دوستان کلیر شده از قرار معلوم پرونده این هفته نیز بسته شد.به امید هفته بعد که همه بچه ها خبرهای خوبی دریافت کنند.

منظورت کدوم پرونده هستش میشه واضحتر بگی

منظورم کلیرشدن بچه ها بود
تشکر کنندگان: Shahoo52
سلام

ما از سفارت برگشتيم
نقص مدارك نداشتيم.
F.B.I Check خورديم با 9 سؤال و C.V

salam
ma az sefarat bargashtım
naghse madrak nadashtım
FBI check khordım ba 9 soal va cv
تشکر کنندگان: mina_s ، Ashkan78 ، hamed_gh ، kianoush ، Hashem ، Diverkia ، farzad24 ، R.F ، hassan2 ، Sooshians ، m.amjadi ، اليزا ، ساشا ، Eskandari ، Shahoo52
(2010-08-06 ساعت 16:15)fatemehtm نوشته:  salam
ma az sefarat bargashtım
naghse madrak nadashtım
FBI check khordım ba 9 soal va cv

چه رشته اي درس خونديد و چه مقطعي ؟
فكر ميكنيد چرا كليرنس خورديد ؟
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه

تشکر کنندگان:
سلام دوستان
متاسفانه باز هم با اختلاف کمی از کنار مون گذشت. من امیدوارم به لطف خداوند بزرگوار همان خدایی که از ابتدا این موهبت بزرگ را شامل حالمون کرد و خودش هم تا پایان راه ما را مشمول رحمت خودش می کند.
اگر با دیدن رنگین کمان می ایستی و به زیبایی آن خیره میشوی ، بدان که هنوز امیدواری ! اگر بارانی که بر سقف اتاقت میبارد به تو شهد آرامش میچشاند ، بدان که هنوز امیدواری ! اگر با پیام غیرمنتظره ای خوشحال و شگفت زده می شوی ، بدان که هنوز امیدواری ! اگر به طلوع و غروب آفتاب خورشید بنگری و بخندی ، بدان که هنوز امیدواری ! اگر از درد و رنج دیگران ناراحت و پردرد میشوی ، بدان که هنوز امیدواری ! اگر زیبایی رنگهای گل کوچکی را درک کنی ، بدان که هنوز امیدواری ! اگر آرامش بعد از طوفان دریا را دیده باشی ، بدان که هنوز امیدواری ! اگر با سختی ها روبرو میشوی و میجنگی بدان که هنوز امیدواری ! اگر لبخند کودکی ، قلبت را شاد میکند ، بدان که هنوز امیدواری ! اگر با نگاهی به گذشته لبخند بزنی ، بدان که هنوز امیدواری ! اگر لذت پرواز پروانه را درک کنی ، بدان که هنوز امیدواری ! اگر خوبیهای دیگران را میبینی ، بدان که هنوز امیدواری ! اگر به فکر آرامش هستی ، بدان که هنوز امیدواری ! اگر به بهار فکر می کنی ، بدان که هنوز امیدواری ! و بالاخره اگر کلمه امید هنوز مفهوم خود را نزد تو از دست نداده و به آن می اندیشی پس بدان: هنوز امیدواری و وجودت پر از زیبایی است و هرجا که بروی با خود نور و برکت میبری
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: mina_s ، aadine ، MH5160 ، گاتا ، hamed_gh ، kianoush ، Hashem ، azin ، Diverkia ، farzad24 ، R.F ، Sooshians ، m.amjadi ، Jav3 ، Eskandari ، mary joon ، free_free
تبریک به همه ی دوستان کلیررر شده. هر چی جلوتر بریم سرعت کلیر شدن هم بیشتر خواهد شد. بهتون قول میدم تا آخر ماه آگوست همگی کلیر میشید مبارکهههههههههههههههه [عکس: 2uge4p4.gif][عکس: cancan.gif][عکس: greenstars.gif]
تشکر کنندگان: kianoush ، azin ، MH5160 ، arina ، ramin2010 ، aghamehrad ، R.F ، hassan2 ، Sooshians ، m.amjadi ، Jav3 ، Eskandari ، mary joon ، Shahoo52 ، free_free
(2010-08-06 ساعت 17:33)mina_s نوشته:  تبریک به همه ی دوستان کلیررر شده. هر چی جلوتر بریم سرعت کلیر شدن هم بیشتر خواهد شد. بهتون قول میدم تا آخر ماه آگوست همگی کلیر میشید مبارکهههههههههههههههه [عکس: 2uge4p4.gif][عکس: cancan.gif][عکس: greenstars.gif]

چون است حال بستان ای باد نو بهاری /کز بلبلان بر آمد فریاد بی قراری
گل نسبتی ندارد با روی دلفریبت / تو در میان گل ها چون گل میان خاری
عمری دگر بباید بعد از وفات ما را /کین عمر طی نمودی اندر امیدواری
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: mina_s ، sara56 ، azin ، Shahoo52
سلام دوستان به ما هم بالاخره دیروز ویزا دادند تازه از ابوظبی برگشتم روزی تمام دوستان پشت صف کیلیرنس باشه
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
(2010-08-06 ساعت 17:40)fidell نوشته:  سلام دوستان به ما هم بالاخره دیروز ویزا دادند تازه از ابوظبی برگشتم روزی تمام دوستان پشت صف کیلیرنس باشه

سلام Fidel عزیز.مبارکه.میشه بفرمایید از زمان تحویل پاسپورت به سفارت ابوظبی چقدر طول کشید تا ویزا را بهتون دادن
تشکر کنندگان:
والا من با ایمیل کلیرشده بودم واسمم تو سایت نبود ولی رفتم دبی البته با کشتی که از این هواپیماها خیلی بهتره.در ایران هم بهشون ایمیل زدم با این مضمون:
Dear sirs
According to the your below email administrative processing of my case is completed but it has not been announced in embassy site
yet.Please inform me when will you post my case
number on your website?
Sincerely yours
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
تشکر کنندگان: Sooshians

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان