کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-08-11 ساعت 11:57)mina_s نوشته:  salam bacheha, bebakhshid ke farsi nadaram. man ankara hastam. ma 2shanbe raftim sefarat va vaghan man angoshte heirat be dahan gerefte boodam. jameeate besiar ziadiii omade boodan dame sefarat va hamegiiiii (bavar konid kheili ajib bood) ferestade shodan ups. az in jahat migam ajib chon chandin nafar ke pishe khodam too saf istade boodan haminjoori omade boodan va esmeshoon too site nabood, oza be ghadri khoshhal konande bood ke khodeshoon bavareshoon nemishod?! migoftan yani chi ups yani tamoom shod?! hata khode man ham ke nobatam shod va raftam pishe afisser sari behem goft (ba bye) boro ups!!!! enghadr sari mikhastan karo rah bendazan ke hatta az man naghse madrak ro nakhast, omadam ta dame ups bacheha migoftan vel kon nemikhad be root biari ... vali dobare bargashtam hamoon baje va naghse madarako dadam oonam gof ok ok bye. bebakhshid ziad shod vali mikhastam behetoon in khabaro bedam ke maloom nist inja che khabare?! har kasi oomade zarar nakarde

سلام بچه ها, ببخشید که فارسی ندارم. من آنکارا هستم. ما دوشنبه رفتیم سفارت و واقعا من انگشتِ حیرت به دهن گرفته بودم.
جمعیت بسیار زیادی اومده بودن دم سفارت و همگییییییییی (باور کنید خیلی عجیب بود) فرستاده شدن ups. از این جهت میگم عجیب چون چندین نفر که پیش خودم تو صف ایستاده بودن همینجوری اومده بودن و اسمشون تو سایت نبود, اوضاع به قدری خوشحال کننده بود که خودشون باورشون نمیشد؟! میگفتن یعنی چی ups یعنی تموم شد؟
حتی خود من هم که نوبتم شد و رفتم پیش آفیسر سری بهم گفت (ba bye) برو ups!!!
انقدر سریع می خواستن کارو راه بندازن که حتی از من نقص مدرک رو نخواست, اومدم تا دم ups بچه ها می گفتن ول کن نمی خواد به روت بیاری... ولی دوباره برگشتم همون باجه و نقص مدرکو دادم اونم گفت ok ok bye.ببخشید زیاد شد ولی میخواستم بهتون این خبرو بدم که معلوم نیست اینجا چه خبره؟!
هر کسی اومده ضرر نکرده.

مینا خانم شما همون خانمی نبودین که اومدین توی صف یوپس و گفتی‌ مدرک w.. (یادم نیست چی‌ بود)Big Grin جز مدارک ناقصه من و نگرفتن و یه خانم آقا اصفهانی‌ هم توی صف بودن که راهنمأیتون کردن منم کنارشون ایستاده بودم و گفتم مدارک ناقستون رو حتما به افیسر بدین ؟
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
تشکر کنندگان: mina_s
(2010-08-10 ساعت 22:23)farzad101 نوشته:  
(2010-08-10 ساعت 18:35)MH5160 نوشته:  دوستان که سایت ابوظبی رو چک میکنندلطفا به سوالی که homelessمطرح نمودند جواب بدند..
این دوستان homelessوnaka_sach وقتی سایت رو چک کردند اسمشان نمایان میشود واعلام میشود که کیسشان در حال بررسی است در حالیکه وقتی ما سایت رو چک میکنیم همان عبارت قدیمی Case Number not found ظاهر میشود .
لطفا بقیه دوستان نیز اعلام وضیعت کنند.
سلام
مال من هم همینطور بود اول not found بود بعدشد in process و بعدش شد we are pleased to
قبول دارم که not found خیلی رو اعصاب آدم راه میره

دوست عزیز از زمانی که اسمتونو زد چقدر طول کشید تا کلیرنستون تو سایت اعلام شد؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-11 ساعت 12:22)mina_s نوشته:  
(2010-08-11 ساعت 12:12)adl نوشته:  mina-sعزیز من منظورتون رو این جوری متوجه شدم که هر کسی که کلیر خورده و الان 6-8 ماهه منتظر کلیرنسش و چندین بار هم ایمیل زده و جواب شنیدیه که پروسه شما هنوز تموم نشده .
بره جلوی سفارت بگه یالا بره تو وویزا شو می دن ...........بدون جواب اف بی ای چک

bavar konid rooze 2 shanbe ke ma rafim sefarat oza kami ajib bood? akhe chera az man naghse madrak ro nakhast. ye dokhtare ke mikhast az tarighe aghd o ezdevaj bere khodesh migoft man ta hala ba in bargeie abi chandin bar oomadam too!!!!! khodesh migoft sirish shodam! ke albate oon rooz oomad ups. bebinid shoma ba bargeie abi har roozi ke khastid beine saat1 ta 2 mitoonid varede sefarat beshid. eykash in sefarat iran bood o nabayad vase oomadan inghadr hazine mikardim.

باور کنید روز 2شنبه که ما رفتیم سفارت اوضاع کمی عجیب بود؟ آخه چرا از من نقص مدرک رو نخواست. یه دختر که می خواست از طریق عقد و ازدواج بره خودش می گفت من تا حالا با این برگه ی آبی چندین بار اومدم تو!!!!! خودش می گفت سیریش شدم! که البته اون روز اومد ups. ببینید شما با برگه آبی هر روز که خواستید بین ساعت 1 تا 2 می تونید وارد بشید. ای کاش این سفارت ایران بود و نباید واسه اومدن اینقدر هزینه می کردیم.

mina-s می دونم که در خواست نابجایی . ولی اگر براتون ممکن هست روی این مورد بدون کلیر بریم آنکارا یک تحقیق بکنی و بهمون اطلاع بدی خیلی از بچهها رو از نگرانی در اوردی . ممنون میشم از آدما جلوی سفارت بپرسی و یا افیسر سفارت (شاید غیر ممکن باشه ) کامل تر و موثق تر با شه
با تشکر
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: mina_s ، R.F
(2010-08-11 ساعت 12:36)ramin2010 نوشته:  
(2010-08-11 ساعت 11:57)mina_s نوشته:  salam bacheha, bebakhshid ke farsi nadaram. man ankara hastam. ma 2shanbe raftim sefarat va vaghan man angoshte heirat be dahan gerefte boodam. jameeate besiar ziadiii omade boodan dame sefarat va hamegiiiii (bavar konid kheili ajib bood) ferestade shodan ups. az in jahat migam ajib chon chandin nafar ke pishe khodam too saf istade boodan haminjoori omade boodan va esmeshoon too site nabood, oza be ghadri khoshhal konande bood ke khodeshoon bavareshoon nemishod?! migoftan yani chi ups yani tamoom shod?! hata khode man ham ke nobatam shod va raftam pishe afisser sari behem goft (ba bye) boro ups!!!! enghadr sari mikhastan karo rah bendazan ke hatta az man naghse madrak ro nakhast, omadam ta dame ups bacheha migoftan vel kon nemikhad be root biari ... vali dobare bargashtam hamoon baje va naghse madarako dadam oonam gof ok ok bye. bebakhshid ziad shod vali mikhastam behetoon in khabaro bedam ke maloom nist inja che khabare?! har kasi oomade zarar nakarde

سلام بچه ها, ببخشید که فارسی ندارم. من آنکارا هستم. ما دوشنبه رفتیم سفارت و واقعا من انگشتِ حیرت به دهن گرفته بودم.
جمعیت بسیار زیادی اومده بودن دم سفارت و همگییییییییی (باور کنید خیلی عجیب بود) فرستاده شدن ups. از این جهت میگم عجیب چون چندین نفر که پیش خودم تو صف ایستاده بودن همینجوری اومده بودن و اسمشون تو سایت نبود, اوضاع به قدری خوشحال کننده بود که خودشون باورشون نمیشد؟! میگفتن یعنی چی ups یعنی تموم شد؟
انقدر سریع می خواستن کارو راه بندازن که حتی از من نقص مدرک رو نخواست, اومدم تا دم ups بچه ها می گفتن ول کن نمی خواد به روت بیاری... ولی دوباره برگشتم همون باجه و نقص مدرکو دادم اونم گفت ok ok bye.ببخشید زیاد شد ولی میخواستم بهتون این خبرو بدم که معلوم نیست اینجا چه خبره؟!
هر کسی اومده ضرر نکرده.

مینا خانم شما همون خانمی نبودین که اومدین توی صف یوپس و گفتی‌ مدرک w.. (یادم نیست چی‌ بود)Big Grin جز مدارک ناقصه من و نگرفتن و یه خانم آقا اصفهانی‌ هم توی صف بودن که راهنمأیتون کردن منم کنارشون ایستاده بودم و گفتم مدارک ناقستون رو حتما به افیسر بدین ؟

eeeee baleee. shoma ham hamoon agha pesari naboodi ke gofti boro bede badan moshkel pish miad?
az ashnaeetoon khoshbakhtam

اِ بله. شما هم همون آقا پسر نبودی که گفتی برو بده بعدا مشکل پیش میاد؟
از آشناییتون خوشبختم.

(مینا جونم چاق سلامتی میکنی؟!!TongueBig Grin:*)
تشکر کنندگان: ramin2010 ، R.F
سلام
دوستان میشه خواهش کنم یک نفر سایت آنکارا رو که شماره های کارنت شده هارو اعلام میکنه برای من بزاره.
برای یکی از دوستان میخوام.
ممنون میشم.
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان:
(2010-08-11 ساعت 12:36)ramin2010 نوشته:  

هر کسی اومده ضرر نکرده.

مگه می‌شه چنین چیزی آخه؟
یعنی‌ اینقدر شیر توشیر؟
آخه مگه نباید برگه آابی رو تحویل بدیم بد برگه سفید بگیریم ببریم یوپس؟

بجان خودم اینا دارن مارو دور میزننBig GrinBig GrinCool
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: mina_s ، free_free
(2010-08-11 ساعت 12:21)R.F نوشته:  
(2010-08-11 ساعت 12:12)adl نوشته:  mina-sعزیز من منظورتون رو این جوری متوجه شدم که هر کسی که کلیر خورده و الان ماه ها منتظر کلیرنسش و چندین بار هم ایمیل زده و جواب شنیدیه که پروسه شما هنوز تموم نشده .
بره جلوی سفارت بگه یالا بره تو وویزا شو می دن ...........بدون جواب اف بی ای چک

این همچین کمی غیر معموله و به قول مینا جون هم عجیب.
اینکه بخواین پاشین برین اونجا نیاز به داشتن اطلاعات بیشتر هست. اینکه اون کسانی که اونجا بودن هم مدت ها منتظر بودن و بی کلیر شدن رفتن؟ این که بر اساس این اونهارو راحت راه دادن و پاسخگوشون بودن؟
باید کمی اطلاعات بیشتر به دست آورد.

مینا جونم اگه تو هتلی که هستی از اونا بودن یه پرس و جو دقیق بکن که وضعیتشون دقیقا چه طور بوده و خبری بده Smile
همینطور هم دوستانی که الان رفتن آنکارا. واسه مصاحبه رفتن, یا کلیر شدن و رفتن. بهتره با افرادی که بی کلیر پاشدن رفتن سفارت و راحت کارشون انجام شده صحبت کنند و اطلاعات نمونه ها رو بیان بگن تا ببینیم چی به چیه.
چون به هر حال یه هزینه ی اضافیه اگه بخواین برین و خدای نکرده بگن هنوز که نشدید واسه چی اومدید.

بله دقیقا ما هم با برگ ابی چندین بار رفتیم توی سفارت ، ۱ بارش قبل از اومدن کلیرمون رفتیم توی سفارت و بدون اینکه چیزی بگیم همه مدارک رو به افیسر دادیم اون هم شمارمون رو زد توی سیستمش و گفت باید شمارتون توی sait زده بشه و هر وقت زده شد بیاین اینجا همراه با مدارک ناقستون ، درضمن همون ۲شنبه هم که رفتیم برای گرفتن ویزا آفیسر اول شمارمون رو توی سیستمش چک کرد بد بهمون برگ سفید داد !!
تشکر کنندگان: R.F ، mina_s ، im-i ، sam_hash ، Eskandari
به نظر من همون برنامه قبلی که قرار بود 20 سپتامبر برید معقول تره، اگر قرار باشه ویزا رو بدون کلیرنس بدن، 20 سپتامبر هم میدن، با این تفاوت که ممکنه و امیدوارم تا این تاریخ همه دوستان کلیر بشن، من چند روز دیگه راهی آنکارا می شم وحتما یه پرس و جوی اساسی در این مورد می کنم، پیشنهاد می کنم دوستانی که تصمیم رفتن دارن هر چه سریع تر هماهنگ بشن و برای بلیط اقدام کنن تا لا اقل هزینه ها کمتر بشه

تشکر کنندگان: R.F ، DIV2012 ، mina_s ، free_free ، homeless ، Sooshians ، saeed53 ، hamed_gh ، king_of_sky
(2010-08-11 ساعت 11:57)mina_s نوشته:  eeeee baleee. shoma ham hamoon agha pesari naboodi ke gofti boro bede badan moshkel pish miad?
az ashnaeetoon khoshbakhtam

بله خودم بودم Smile، ممنون منم از اشناییتون خوشبختم ، راستی‌ مدارک رو دادین بالاخره ؟
تشکر کنندگان: mina_s
(2010-08-11 ساعت 12:03)ali-n نوشته:  
(2010-08-11 ساعت 11:57)mina_s نوشته:  سلام بچه ها, ببخشید که فارسی ندارم. من آنکارا هستم. ما دوشنبه رفتیم سفارت و واقعا من انگشتِ حیرت به دهن گرفته بودم.
هر کسی اومده ضرر نکرده.

یعنی به نظرتون ما هم همینطوری و کلیر نشده پا شیم بریم ابوظبی بگیم یالا ویزامونا بدین ؟ Big Grin
سلام ممکنه بگین الان این website ابوظبی شمارتون رو که میزنین چی پیغام میده ؟ ممنون
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان میشه خواهش کنم یک نفر سایت آنکارا رو که شماره های کارنت شده هارو اعلام میکنه برای من بزاره.
ممنون میشم.
تشکر کنندگان:
(2010-08-11 ساعت 12:38)naka_sach نوشته:  
(2010-08-10 ساعت 22:23)farzad101 نوشته:  
(2010-08-10 ساعت 18:35)MH5160 نوشته:  دوستان که سایت ابوظبی رو چک میکنندلطفا به سوالی که homelessمطرح نمودند جواب بدند..
این دوستان homelessوnaka_sach وقتی سایت رو چک کردند اسمشان نمایان میشود واعلام میشود که کیسشان در حال بررسی است در حالیکه وقتی ما سایت رو چک میکنیم همان عبارت قدیمی Case Number not found ظاهر میشود .
لطفا بقیه دوستان نیز اعلام وضیعت کنند.
سلام
مال من هم همینطور بود اول not found بود بعدشد in process و بعدش شد we are pleased to
قبول دارم که not found خیلی رو اعصاب آدم راه میره

دوست عزیز از زمانی که اسمتونو زد چقدر طول کشید تا کلیرنستون تو سایت اعلام شد؟

كل كليرنس من 37 روز طول كشيد و از هفته دوم بعد از مصاحبه ميزد in process
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: naka_sach ، MH5160
قیمت بلیط هواپیما برای 20 سپتامبر ایران ایر 325 و ترکیش 355
زمینی رویال سفر vip شنبه یکشنبه سه شنبه 600000 ریال فقط رفت
بقیه روزها با اتوبوسهای رویال 400000 ریال فقط رفت
با توجه به اینکه بلیط اتوبوس هم به خاطر زیادی مسافر 15 روز زودتر رزرو کنید .
ساعت حرکت 13.30 و مدت حرکت 36 ساعت از مرز بازرگان
البته فکر کنم از پایانه غرب کمی ارزانتر بلیط رو تهیه کرد
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: kianoush ، اليزا ، new king ، Eskandari ، hamed_gh ، king_of_sky ، Shahoo52
(2010-08-11 ساعت 12:58)shadow_1352 نوشته:  سلام
ممنون میشم.

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
تشکر کنندگان: R.F
مرسی دوست عزیز

(2010-08-11 ساعت 13:04)mina_s نوشته:  
(2010-08-11 ساعت 12:58)shadow_1352 نوشته:  سلام
ممنون میشم.

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان