کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
سلام دوستان ,
یک سوالی از دوستان داشتم
من حدودا 4 ماه تو شرکت نفت کار کردم ولی یدلیل اینکه ÷یش از اون 2 سال خارج از ایران بودم شرکت نفت خیلی پا پیچم شد و از این سری حرفا قراداد رو هم امضا نکرده بودن منم چون می دونستم شرکت نفت به زودیا جواب نمیده و برای کارای دولتی clearence می خورم برای usa دیگه تو شرکت نفت ادامه ندادم ..چون جوابم تا 8 ماه دیگه هم اگر صبر می کردم نمیدادن باید کار می کردم بدون مزایا و حقوق...یرای همین منصرف شدم حالا باید اینو به سفیر بگم موقع مصاحبه یا خیر!!!!
شماره کیس : 2011AS000000xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010 ,may19
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:may 26,2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep. 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 ,September 4
تاریخ مصاحبه: october 04, 2010
تاریخ دریافت ویزا:october 04,2010
تشکر کنندگان:
شا ید تعداد کلیر شده ها آنقدر زیاد است که برای وارد کردن اطلاعات آنها اینقدر این هفته طول کشیده شده.
(2010-08-10 ساعت 15:37)maryam_goli نوشته:  سلام دوستان ,
یک سوالی از دوستان داشتم
من حدودا 4 ماه تو شرکت نفت کار کردم ولی یدلیل اینکه ÷یش از اون 2 سال خارج از ایران بودم شرکت نفت خیلی پا پیچم شد و از این سری حرفا قراداد رو هم امضا نکرده بودن منم چون می دونستم شرکت نفت به زودیا جواب نمیده و برای کارای دولتی clearence می خورم برای usa دیگه تو شرکت نفت ادامه ندادم ..چون جوابم تا 8 ماه دیگه هم اگر صبر می کردم نمیدادن باید کار می کردم بدون مزایا و حقوق...یرای همین منصرف شدم حالا باید اینو به سفیر بگم موقع مصاحبه یا خیر!!!!

لزومی نداره بگی. زیاد خودت را اذیت نکن .فقط به سوالها یی که میکنند جواب بده کوتاه و کامل بدون داستان سرایی
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: Jav3 ، mary joon ، maryam_goli
هنوز ساعت كارشان تمام نشده.2 هفته پيش ساعت 6 به وقت ايران آپديت كردند.
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :‌5 هزار دلار
تشکر کنندگان: nefarioos
می ترسم کارمون به این شعر بکشد:

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا ؟
بی وفا، بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا ؟

نوشدارویی و بعد از مرگ سهراب آمدی
سنگدل این زودتر می خواستی حالا چرا ؟

عمر ما ار مهلت امروز و فردای تو نیست
من که یک امروز مهمان توام فردا چرا ؟

نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم
دیگر اکنون با جوانان نازکن با ما چرا ؟
Ankara-Turkey
کارنت شدن کیس2010/03/08
تشکر کنندگان: afsan2010 ، OMID_R ، bahram_kg ، king_of_sky
(2010-08-10 ساعت 16:13)arina نوشته:  می ترسم کارمون به این شعر بکشد:

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا ؟
بی وفا، بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا ؟

نوشدارویی و بعد از مرگ سهراب آمدی
سنگدل این زودتر می خواستی حالا چرا ؟

عمر ما ار مهلت امروز و فردای تو نیست
من که یک امروز مهمان توام فردا چرا ؟

نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم
دیگر اکنون با جوانان نازکن با ما چرا ؟
داستان این کلیرنس 2010 داره مثل این سریالهای تلویزیونی میشه که همه وسطش گوله گوله اشک میریزن و آخرش هم به تمام مدت سر کار بودنشون میخندن
""خدایا تو شاهد باش که ما از بچگی سر کار بودیم!""
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، bahram_kg ، mary joon ، free_free ، Eskandari
(2010-08-10 ساعت 15:31)Diverkia نوشته:  
(2010-08-10 ساعت 11:03)ali-n نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
[عکس: 6.gif] [عکس: thanks.gif]
[عکس: studsmatta.gif]

کلیر من رفت تو 200 روز

بهم نخندید از بس روزی 100 بار سایت رو چک کردم [عکس: putertired.gif] دیدم خبری نیست دیوونه شدم

[عکس: stretcher.gif]

[عکس: 17.gif]

[عکس: 503082ualafzusnv.gif]

واااااااااااااااااااای علی جان منو اولش خیلی هیجان زده کردی اما بعدش اومدم پایین و دیدم نشدی خیلی ناراحت شدم اولش امیدوار شدم گفتم همگی با هم مثل اینکه قراره کلیر شیم بعدش جدا ناراحت شدم وقتی دیدم خبری نیست ولی واقعا من دعا می کنم از ته دل برای همه کسایی که مثل من و جتی بسیار کمتر یا بیشتر از من منتظر بودن کلیر بشن.

سلام علی آقا
من هم با خوندن متن ارسالیتون دقیقاً همین حسDiverkia ی عزیز رو داشتم ولی شک نکنید که کلیرنس شما هم در راهه. حداقل فکر کنم دستم سبک بوده برای هر کی پیام گذاشتم یکی دو روزه جواب کلیرش اومده و خیالش راحت شده. امیدوارم در مورد شما هم همین اتفاق بیفته. Smile
تشکر کنندگان: mary joon ، im-i
شاید امروز بیاید شاید
lol
تشکر کنندگان: mary joon
(2010-08-10 ساعت 16:31)DIV2012 نوشته:  
(2010-08-10 ساعت 15:31)Diverkia نوشته:  
(2010-08-10 ساعت 11:03)ali-n نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
[عکس: 6.gif] [عکس: thanks.gif]
[عکس: studsmatta.gif]

کلیر من رفت تو 200 روز

بهم نخندید از بس روزی 100 بار سایت رو چک کردم [عکس: putertired.gif] دیدم خبری نیست دیوونه شدم

[عکس: stretcher.gif]

[عکس: 17.gif]

[عکس: 503082ualafzusnv.gif]

واااااااااااااااااااای علی جان منو اولش خیلی هیجان زده کردی اما بعدش اومدم پایین و دیدم نشدی خیلی ناراحت شدم اولش امیدوار شدم گفتم همگی با هم مثل اینکه قراره کلیر شیم بعدش جدا ناراحت شدم وقتی دیدم خبری نیست ولی واقعا من دعا می کنم از ته دل برای همه کسایی که مثل من و جتی بسیار کمتر یا بیشتر از من منتظر بودن کلیر بشن.

سلام علی آقا
من هم با خوندن متن ارسالیتون دقیقاً همین حسDiverkia ی عزیز رو داشتم ولی شک نکنید که کلیرنس شما هم در راهه. حداقل فکر کنم دستم سبک بوده برای هر کی پیام گذاشتم یکی دو روزه جواب کلیرش اومده و خیالش راحت شده. امیدوارم در مورد شما هم همین اتفاق بیفته. Smile

آقا دست ات به سرم Big Grin
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: ali-n ، DIV2012
دوستان که سایت ابوظبی رو چک میکنندلطفا به سوالی که homelessمطرح نمودند جواب بدند..
این دوستان homelessوnaka_sach وقتی سایت رو چک کردند اسمشان نمایان میشود واعلام میشود که کیسشان در حال بررسی است در حالیکه وقتی ما سایت رو چک میکنیم همان عبارت قدیمی Case Number not found ظاهر میشود .
لطفا بقیه دوستان نیز اعلام وضیعت کنند.
تشکر کنندگان: homeless
دلیل تاخیر امروز در آپدیت آنکارا دو چیز می تواند باشد:
1- واشنگتن هیچ کیسی را به آنکارا اعلام نکرده
2-تعداد کیس ها ی اعلام شده آنقدر زیاد بوده که احتمالا وقت بررسی پرونده ها برای آنکارا کم بوده و موکول به فردا یا امروز آخر وقت شده است.

نظر دوستان چیست؟
آیا تا به حال همچین موردی پیش آمده است؟
Ankara-Turkey
کارنت شدن کیس2010/03/08
تشکر کنندگان: bahram_kg ، Sooshians
از مسولین مهاجر سرا خواهش میکنم چند تا آمبولانس برای بچه های ابوظبی یه جاهایی نزدیک سایت در حالت آماده باش داشته باشن که اگه این طفلکی ها از فشار عصبی پس افتادن اینجا یکی به دادشون برسه.

بعنوان یک برنده 2011 که از همین الان در فشار عصبی شما شریک هستم اینو از من داشته باشید.

در نومیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است

همیشه تاریک ترین و ظلمانی ترین نقاط شب قبل از سپیده دم است

همه می خواهند روی قله کوه زندگی کنند، اما تمام شادی ها و پیشرفتها وقتی رخ می دهد که در حال بالا رفتن از کوه هستید

بچه ها یکم دیگه طاقت بیارین

فقط یکم دیگه
من قول میدم.....
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: im-i ، saeed53 ، farzad101 ، Sooshians ، Eskandari ، king_of_sky ، Hossein81
diverkia
عزیزان مبارکتون باشه امیدواریم ازاین به بعد هر روز جشن کلیرنس بگیریم شیرینی یادت نره البته واسه بچه های محک که مرکزش تو تهرانه به نیت شیرینی واسه ما(انجمن حمایت از بیماران سرطانیه دوستان گلم)
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
تشکر کنندگان: farzad101 ، Sooshians ، Eskandari ، R.F ، king_of_sky ، free_free ، mary joon ، Hossein81
(2010-08-10 ساعت 18:35)MH5160 نوشته:  دوستان که سایت ابوظبی رو چک میکنندلطفا به سوالی که homelessمطرح نمودند جواب بدند..
این دوستان homelessوnaka_sach وقتی سایت رو چک کردند اسمشان نمایان میشود واعلام میشود که کیسشان در حال بررسی است در حالیکه وقتی ما سایت رو چک میکنیم همان عبارت قدیمی Case Number not found ظاهر میشود .
لطفا بقیه دوستان نیز اعلام وضیعت کنند.
سلام
مال من هم همینطور بود اول not found بود بعدشد in process و بعدش شد we are pleased to
قبول دارم که not found خیلی رو اعصاب آدم راه میره
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: MH5160 ، mary joon ، homeless ، sam_hash
(2010-08-10 ساعت 18:55)arina نوشته:  دلیل تاخیر امروز در آپدیت آنکارا دو چیز می تواند باشد:
2-تعداد کیس ها ی اعلام شده آنقدر زیاد بوده که احتمالا وقت بررسی پرونده ها برای آنکارا کم بوده و موکول به فردا یا امروز آخر وقت شده است.

نظر دوستان چیست؟
مگه می‌شه هیچ کس‌ای نباشه بابا اینهمه آدم موندن کلی‌‌ام تازه دارن مصاحبه میشن
دومی ایشالاهBig GrinBig GrinBig Grin
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان:
(2010-08-10 ساعت 22:27)nefarioos نوشته:  
(2010-08-10 ساعت 18:55)arina نوشته:  دلیل تاخیر امروز در آپدیت آنکارا دو چیز می تواند باشد:

نظر دوستان چیست؟
مگه می‌شه هیچ کس‌ای نباشه بابا اینهمه آدم موندن کلی‌‌ام تازه دارن مصاحبه میشن
دومی ایشالاهBig GrinBig GrinBig Grin

دوستان
من و همسرم تازه از آنکارا برگشتیم روز مصاحبه ما فقط یک خانم مجرد یک زوج جوان و یک خانم معلول به همراه همه ترک ها رفتن ups و ویزاشونو گرفتن بقیه افراد ایرانی که بالای 30 نفر یودیم باید منتظر کلیزینس باشیم.
توی هتل ددمان از دوستان که برای ویزای تحصیلی توریستی اقامت لاتاری و سرمایه گذاری اقدام کرده بودند همه کلیرنس خوردند حتی آقا و خانمی که برای دفعه چهارم برای دیدن فرزندشان اقدام کرده بودند گفتند این اولین باری است که پرسه کلیر شامل حالشان شده...
من و همسرم که برگه آبی گرفتیم یعنی به فال نیک بگیریم؟
sara1981
شماره کیس : 2010AS00024XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 july
کنسولگری: Ankara
تاریخ دریافت نامه دوم:23 July 2010
تاریخ مصاحبه:04 august 2010
دریافت کلیرینس:24 august 2010.
تاریخ دریافت ویزا:1 sep 201
تاریخ ورود به امریکا:15 January
جمع تقریبی هزینه ها:7500 دلار برای 2 نفر
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان