کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
سلام بچه ها, واسه ايميل زدن به سفارت آنکارا و پرسيدن وضعيتمون بايد از طريق سايت خودشون،قسمت contact ايميل بزنيم؟
تشکر کنندگان:
بچه‌ها دست به دعا بردارین
راستی‌ من یبار سوالمو تکرار می‌کنم نظرتونو بگین
من بابام برندهٔ اصلیه .‌ من تو فرم بستهٔ دوم در مورد سفرای خارجی‌ ۲تا سفر مکه رو ننوشتم
البته اون ۲تا با پاسپورت قدیمیه بوده و در پاسپورتی که به سفارت دادم نبودن
به نظرتون این میتونه مشکل ساز بشه?
(2010-08-13 ساعت 10:48)new king نوشته:  سلام بچه ها, واسه ايميل زدن به سفارت آنکارا و پرسيدن وضعيتمون بايد از طريق سايت خودشون،قسمت contact ايميل بزنيم؟

http://www.usemb-ankara.org.tr/questiv.htm
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: aadine ، new king
(2010-08-13 ساعت 10:29)Diverkia نوشته:  بچه ها من که اطلاعات گرفتم فهمیدم که اون 1 سپتامبر به این معنی هست که اگر تا اون موقع توی آمریکا بودین دیگه نیاز به تجدید مدیکال اگزم ندارین ولی اگه خواستین بعد اون ویزاتون رو بگیرین دیگه باید مدیکال ها رو دوباره بدین.

ولی به نظر من این اطلاعات نمیتونه درست باشه، چون مدیکال اگزم اعتبار 6 ماهه داره و اگه از تاریخش بگذره کارش تمومه. اون اول سپتامبر یعنی اینکه حداکثر تا اون روز باید سفارت باشید، اگر مدیکالتون اعتبار داشت که هیچی اگر اعتبارش تموم شده بود باید از اول همه رو انجام بدید تا بهتون ویزا رو بدند. پس اگر اعتبار مدیکالتون گذشته حتماً کمی زودتر برید که به انجام کارای پزشکیتون هم برسید نزارید بشه دقیقه 90 Tongue
با اینحال بازم باتجربه تر ها نظر بدن لطفاًCool
تشکر کنندگان: nefarioos
(2010-08-13 ساعت 11:24)DIV2012 نوشته:  
(2010-08-13 ساعت 10:29)Diverkia نوشته:  بچه ها من که اطلاعات گرفتم فهمیدم که اون 1 سپتامبر به این معنی هست که اگر تا اون موقع توی آمریکا بودین دیگه نیاز به تجدید مدیکال اگزم ندارین ولی اگه خواستین بعد اون ویزاتون رو بگیرین دیگه باید مدیکال ها رو دوباره بدین.

ولی به نظر من این اطلاعات نمیتونه درست باشه، چون مدیکال اگزم اعتبار 6 ماهه داره و اگه از تاریخش بگذره کارش تمومه. اون اول سپتامبر یعنی اینکه حداکثر تا اون روز باید سفارت باشید، اگر مدیکالتون اعتبار داشت که هیچی اگر اعتبارش تموم شده بود باید از اول همه رو انجام بدید تا بهتون ویزا رو بدند. پس اگر اعتبار مدیکالتون گذشته حتماً کمی زودتر برید که به انجام کارای پزشکیتون هم برسید نزارید بشه دقیقه 90 Tongue

مدیکال تست شش ماه اعتبار دارد و آن تاریخ هم به این معنی است که تا آن تاریخ وقت دارید به سفارت مراجعه کنید.اصولا ویزایی در کار نیست ویزا در فرودگاه آمریکا صادر میشودسفارت فقط اجازه ورود به امریکا را به شما میدهد.
با این ترتیب مثلا من که سه ماه کلیرنسم طول کشیده وقتی میرم اجازه ورود به امریکا را میگیرم. تنها سه ماه از تاریخ اجازه ورود من باقیمانده است و باید قبل از سه ماه وارد امریکا بشوم. اگر خواستم مجددا اعتبار شش ماه بگیرم باید مدیکال تست را تکرار کنم.
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: DIV2012
(2010-08-13 ساعت 11:43)arina نوشته:  
(2010-08-13 ساعت 11:24)DIV2012 نوشته:  

مدیکال تست شش ماه اعتبار دارد و آن تاریخ هم به این معنی است که تا آن تاریخ وقت دارید به سفارت مراجعه کنید.اصولا ویزایی در کار نیست ویزا در فرودگاه آمریکا صادر میشودسفارت فقط اجازه ورود به امریکا را به شما میدهد.
با این ترتیب مثلا من که سه ماه کلیرنسم طول کشیده وقتی میرم اجازه ورود به امریکا را میگیرم. تنها سه ماه از تاریخ اجازه ورود من باقیمانده است و باید قبل از سه ماه وارد امریکا بشوم. اگر خواستم مجددا اعتبار شش ماه بگیرم باید مدیکال تست را تکرار کنم.

به نظر من همین اجازه ورود به امریکا هم نوعی از ویزا محسوب میشه چون اصلاً نفس کلمه ویزا همینه (اجازه ورود فرد به خاک یک کشور) Big Grin
a stamp or mark put in your PASSPORT by officials of a foreign country that gives you permission to enter, pass through or leave their country
در واقع سفارت بهتون ویزای مهاجرتی میده و وقتی رسیدید به خاک امریکا احتمالاً نوع ویزاتون تغییر می کنه تا به سلامتی گرین کارتتون رو دریافت کنید. Smile
(2010-08-13 ساعت 10:56)nefarioos نوشته:  بچه‌ها دست به دعا بردارین
راستی‌ من یبار سوالمو تکرار می‌کنم نظرتونو بگین
من بابام برندهٔ اصلیه .‌ من تو فرم بستهٔ دوم در مورد سفرای خارجی‌ ۲تا سفر مکه رو ننوشتم
البته اون ۲تا با پاسپورت قدیمیه بوده و در پاسپورتی که به سفارت دادم نبودن
به نظرتون این میتونه مشکل ساز بشه?
(2010-08-13 ساعت 10:48)new king نوشته:  سلام بچه ها, واسه ايميل زدن به سفارت آنکارا و پرسيدن وضعيتمون بايد از طريق سايت خودشون،قسمت contact ايميل بزنيم؟

http://www.usemb-ankara.org.tr/questiv.htm

خیلی نگران نباشید یکی از دوستان ما هم همین اتفاق سال گذشته براش افتاد ولی خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد براش. Shy
تشکر کنندگان: nefarioos
سلام به دوستان منتظر : تاريخ مصاحبه من اواسط جون بوده وسه روز ديكه ميشه دو ماه تمام آفيسر روز مصاحبه كفت از 4 هفته ديكه سايت رو جك كن من هم الان بيست روزه در دوبي هستم با توجه به اينكه ويزاى يك ماهه من 10روز ديكه تمام ميشه وبايد22 اوت به ايران بركردم آيا با توجه به صحبتهاى اخير بجه ها مصلحت هست اين يكشنبه به ابو ظبي بروم با توجه به اينكه هنوز در سايت در حال بررسى ثبت مى شود. لطفا" اعلام نظر فرماييد. شايد اين مشغله فكرى بجه هاي انكارا هم باشد.كه قبل از رويت اتمام مراحل ادارى به آنكارا بروند يا نه ( جنجال جندروز قبل)؟

سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
تشکر کنندگان:
دوستان لطفا یه متن مناسب برای سوال کردن راجب کلیر به من بدین
تشکر میکنم .
(2010-08-13 ساعت 12:14)im-i نوشته:  سلام به دوستان منتظر : تاريخ مصاحبه من اواسط جون بوده وسه روز ديكه ميشه يه ماه تمام آفيسر روز مصاحبه كفت از 4 هفته ديكه سايت رو جك كن من هم الان بيست روزه در دوبي هستم با توجه به اينكه ويزاى يك ماهه من 10روز ديكه تمام ميشه وبايد22 اوت به ايران بركردم آيا با توجه به صحبتهاى اخير بجه ها مصلحت هست اين يكشنبه به ابو ظبي بروم با توجه به اينكه هنوز در سايت در حال بررسى ثبت مى شود. لطفا" اعلام نظر فرماييد. شايد اين مشغله فكرى بجه هاي انكارا هم باشد.كه قبل از رويت اتمام مراحل ادارى به آنكارا بروند يا نه ( جنجال جندروز قبل)؟
به نظر من حتما برید و جوابشو به ما هم بگید
تشکر کنندگان: free_free

دوستان سلام

تاریخ 1Sep که جلوی Expire Date مربوط به Admin Process نوشته یعنی اگه تا این تاریخ ویزاتون نگیرین, دوباره یک Admin Process دیگه باید براتون انجام بشه و تا جوابش نیاد بتون ویزارو نمیدن. بخاطر همین تو ایمیلی که به من زدن نوشته بود بعد از اینکه شمارتون اومد توی سایت در اسرع وقت بیاین برای گرفتن ویزا.
آزمایش medical شش ماه اعتبار داره و تاریخ اعتبار ویزاتون تا شش ماه بعد از تاریخ انجام معاینه ست.
2010AS20XXX
Interview Date: July-2010
Clearance duration: 36days
Visa Issued: August 2010
Issuing Post: US Embassy-Ankara
تشکر کنندگان:
[quote='im-i' pid='68811' dateline='1281685498']
سلام به دوستان منتظر : تاريخ مصاحبه من اواسط جون بوده وسه روز ديكه ميشه دو ماه تمام آفيسر روز مصاحبه كفت از 4 هفته ديكه سايت رو جك كن من هم الان بيست روزه در دوبي هستم با توجه به اينكه ويزاى يك ماهه من 10روز ديكه تمام ميشه وبايد22 اوت به ايران بركردم آيا با توجه به صحبتهاى اخير بجه ها مصلحت هست اين يكشنبه به ابو ظبي بروم با توجه به اينكه هنوز در سايت در حال بررسى ثبت مى شود. لطفا" اعلام نظر فرماييد. شايد اين مشغله فكرى بجه هاي انكارا هم باشد.كه قبل از رويت اتمام مراحل ادارى به آنكارا بروند يا نه ( جنجال جندروز قبل)؟
[

به نظرما شما که دبی هستید اگر حضوری برید می تونه کارساز باشه
تشکر کنندگان:
(2010-08-13 ساعت 12:15)saeed53 نوشته:  دوستان لطفا یه متن مناسب برای سوال کردن راجب کلیر به من بدین
تشکر میکنم .
(2010-08-13 ساعت 12:14)im-i نوشته:  سلام به دوستان منتظر : تاريخ مصاحبه من اواسط جون بوده وسه روز ديكه ميشه يه ماه تمام آفيسر روز مصاحبه كفت از 4 هفته ديكه سايت رو جك كن من هم الان بيست روزه در دوبي هستم با توجه به اينكه ويزاى يك ماهه من 10روز ديكه تمام ميشه وبايد22 اوت به ايران بركردم آيا با توجه به صحبتهاى اخير بجه ها مصلحت هست اين يكشنبه به ابو ظبي بروم با توجه به اينكه هنوز در سايت در حال بررسى ثبت مى شود. لطفا" اعلام نظر فرماييد. شايد اين مشغله فكرى بجه هاي انكارا هم باشد.كه قبل از رويت اتمام مراحل ادارى به آنكارا بروند يا نه ( جنجال جندروز قبل)؟

دوست عزیز میتونید از این متن استفاده کنید:
Dear Sir/Madam,
I hope you are doing well.On "Tarikhe Mosahebe" I participated in the Interview Appointment at your office.After the interview, the consular officer adviced me to check Administrative Process Status webpage in ... to ... weeks(harchi beton goftan).This is the ...'th week and I cannot find my case number in your IV Status webpage.
I would appre4ciate it if you could please inform me about the status of my case.
I thank you in forward for your kind consideration in my request.
Best Regards
2010AS20XXX
تشکر کنندگان: saeed53 ، هموطن
(2010-08-13 ساعت 12:45)shahbal_dds نوشته:  
(2010-08-13 ساعت 12:15)saeed53 نوشته:  دوستان لطفا یه متن مناسب برای سوال کردن راجب کلیر به من بدین
تشکر میکنم .

Dear Sir/Madam,
I hope you are doing well.On "Tarikhe Mosahebe" I participated in the Interview Appointment at your office.After the interview, the consular officer adviced me to check Administrative Process Status webpage in ... to ... weeks(harchi beton goftan).This is the ...'th week and I cannot find my case number in your IV Status webpage.
I would appre4ciate it if you could please inform me about the status of my case.
Best Regards

حتما برید و علت تاخیر را سوال کنید.
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: saeed53
ما هم 15 جولای رفتیم آنکارا و آفیسر گفت بین 2 تا 4 هفته سایت رو چک کنیم. 4 هفته کاری البته منظورشون هست. این مدت از کل این یه سال زجرآور تر ولی هرچی خدا بخواد هر چیزی یه حکمتی داره. اگه توی مدتی که اعلام کردن کلیرنس نیاد باید چیکار کرد؟ یه ساله با این سایت آروم شدیم و دوستای خوبی پیدا کردیمو از همه ممنون ضمناً نماز روزه هاتونم قبول.
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
تشکر کنندگان: mary joon
(2010-08-13 ساعت 14:15)amirhessam نوشته:  ما هم 15 جولای رفتیم آنکارا و آفیسر گفت بین 2 تا 4 هفته سایت رو چک کنیم. 4 هفته کاری البته منظورشون هست. این مدت از کل این یه سال زجرآور تر ولی هرچی خدا بخواد هر چیزی یه حکمتی داره. اگه توی مدتی که اعلام کردن کلیرنس نیاد باید چیکار کرد؟ یه ساله با این سایت آروم شدیم و دوستای خوبی پیدا کردیمو از همه ممنون ضمناً نماز روزه هاتونم قبول.

دوست عزیز مطمئن باشید کلیرنستون میاد.من بعد از اتمام 4هفته بشون ایمیل زدم و وضعیت کیسم سوال کردم.آخر هفته 5 (جمعه) کلیرنسم اومد.
2010AS20XXX
تشکر کنندگان: amirhessam
چرا آنکارا آپدیت نمی کنه پس؟ مگه امروز جمعه نیست؟!!!
تشکر کنندگان:
(2010-08-13 ساعت 12:45)shahbal_dds نوشته:  
تشکر میکنم .

Dear Sir/Madam,
Best Regards

با کمال احترام به متن فوق ولی یه کمی توش اشتباه داره و من متن زیز رو پیشنهاد می کنم :

Dear Sir/Madam
Since the DV lottery program will be finished on 30 Sep . 2010 and it is now ... days passed from my interview date with no result on my adminsitrative process, and there is a short time for my planning to be present at the american embassy for obtaining the visa, I would appreciate if you advise the latest status of my administrative process and expedite the result with the authorities to meet the above mentioned taget date for visa issuance.
your cooperation would be highly appreciated.
best regards
..................
ترجمش اینه :
بدلیل اینکه برنامه لاتاری در تاریخ 30 سپتامبر تمام خواهد شد وتا کنون ... روز از مصاحبه من گذشته بدون هیچ نتیجه ای و وقت کمی برای من برای برنامه ریزی سفر و گرفتن ویزا موجود است لذا ممنون خواهم شد اگر آخرین وضعیت پروسه اداری اینجانب را اعلام فرمایید و برای نتیجه با مسئولین مربوطه پی گیری نمایید تا صدور ویزای من تا تاریخ نهایی فوق صادر شود
از همکاری شما کمال تشکر را دارم
چاکریم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: amirhessam ، saeed53 ، shgh57 ، free_free ، Eskandari ، sam_hash ، sami123

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان