کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
خوب دوستان
راستش من از کلیر شدن ناامید شده بودم آخر سوابق کار من خیلی جالب نبود. سه سال کار دربوشهر...... و دو سال سربازی در دا ن ش گ اه ا م ا م ح س ی ن
و سالها کار در پروژه های نفت و گاز و پتروشیمی
نگرانم میکرد.
این دو هفته اخیر (اگر پست های من را ببینید) تا ساعت 2 بعد از نیمه شب فقط در مورد کلیرنس تحقیق می کردم . (نتایج قابل رویت است)
نمی دونستم چه خواهد شد من که در زندگیم آزارم به مورچه هم نرسید ه است آخر چه مشکلی می توانستم داشته باشم.
و در نهایت همه چیز را سپرده بودم به خداوند مهربان و از او خواستم هر چه که درست تر است را پیش راه من و خانواده ام بگذارد.
امروز تنها جمعه ای بود که انتظار هیچ چیزی را نداشتم چون چهارشنبه ایمیل ( هنوز تکمیل نیست) بدستم رسیده بود.
ولی دقیقا در لحظه ا ی که تصورش را نمی کردم خنده بر لبانم نقش بست......
(2010-08-13 ساعت 18:19)Ashkan78 نوشته:  پیش بینی می شود در چند هفته آینده اینجا ترافیک فشرده ای از Clear شدن و تبریک داشته باشیم.

اشکان عزیز
امیدوارم بزودی کیس نامبر شما و بقیه دوستان خوبم اعلام شود.
مطمئن باشید ونگران هیچ جیز نباشید.
آرزوی شادکامی برای شما دارم.
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: MH5160 ، mina_s ، aadine ، Hossein81 ، بنيتا ، Jav3 ، seravin ، sanaz2010 ، saeed53 ، Shahoo52 ، im-i ، HOMAYON53 ، Sooshians ، kianoush ، Diverkia ، Ashkan78 ، ehsan_ati
arina عزیز تبریک فراااااوااااان Smile

(2010-08-13 ساعت 22:19)arina نوشته:  ....
این دو هفته اخیر (اگر پست های من را ببینید) تا ساعت 2 بعد از نیمه شب فقط در مورد کلیرنس تحقیق می کردم . (نتایج قابل رویت است)

فکر کنم از ترس اینکه تحقیقات شما به مسائل محرمانشون برسه کلیرتون کردنا! Wink
موفق باشید

و به امیییییییییییییییییییییید خبر کلیر شدن بچه های قدیمییییییییییییییییییییی. ساسان, shahoo, adl ,king و .....
ما اینقدر اسم بچه هاروووو میگیم تا دیگه اینا از رو برن و کلیر کنن!!!Tongue
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: اليزا ، arina ، aadine ، Hossein81 ، sam_hash ، بنيتا ، Jav3 ، sanaz2010 ، saeed53 ، Shahoo52 ، Sooshians ، kianoush ، Diverkia ، king_of_sky ، merdax ، mary joon
R.Fعزیز
مرسی از بابت این همه انرژی مثبت
امیدوارم به زودی یک جشن اینتر نتی بگیریم و شاهد کلیر شدن همه دوستان باشیم.
در مهاجرسرا حس همدلی و همیاری در اوج خودش می باشد.
فضای این سایت به گونه ای است که این حس را در افراد ایجاد می کند. خیلی دلم می خواست که دوستان را
از نزدیک ببینم؟
ولی اگر در گردهمایی که در اوین درکه همراه با سراوین و علیرضا و چند تا دیگه از دوستان تشکیل شد را به خاطر
داشته باشید من وهمسر و تنها دخترم حضور داشتیم. و کلی هم عکس دسته جمعی از بچه ها به یادگار گرفتیم.
ولی متاسفانه من خیلی از بچه ها را هرگز ندیدم. قبلا من با نام "امیر" در مهاجرسرا بودم و بعد بدلایل فنی به آرینا تغییر کرد.
یک داستان قدیمی است که با خواندن آن من به یاد مهاجرسرا می افتم:

""فردی از پروردگار در خواست کرد تا به او بهشت و جهنم را نشان دهد.خداوند پذيرفت.
او را وارد اتاقی نمود که جمعی از مردم در اطراف ديگ بزرگ غذا نشسته بودند؛همه گرسنه نا اميد و در عذاب بودند.هر کدام قاشقی داشت که به ديگ می رسيد.ولی
دسته قاشقها بلند تر از بازوی آنها بود به طوری که نمی توانستند قاشق را به دهانشان برسانند
عذاب آنها وحشتناک بود!
آنگاه خداوند گفت: اکنون بهشت را به تو نشان می دهم. او به اتاق ديگری که درست
مانند اولی بود وارد شد.ديگ غذا.جمعی از مردم همان قاشقهای دسته بلند ولی در آنجا همه شاد و سير بودند.آن مرد گفت:نمی فهمم!!!
چرا مردم اينجا شادند در حالی که در اتاق ديگر بد بختند؟
با آنکه همه چيزشان يکسان است؟
خداوند تبسمی کرد و گفت : خيلی ساده است.در اينجا آنها ياد گرفته اند که يکديگر
را تغذيه کنند.هر کسی با قاشقش غذا در دهان ديگری می گذارد.
چون ايمان دارد که کسی هست که در دهانش غذايی بگذارد""
Ankara-Turkey
کارنت شدن کیس2010/03/08
تشکر کنندگان: MH5160 ، R.F ، sara56 ، mina_s ، Eskandari ، aadine ، Hossein81 ، OMID_R ، گاتا ، بنيتا ، free_free ، fatemehtm ، Jav3 ، seravin ، saeed53 ، bahram_kg ، Shahoo52 ، HOMAYON53 ، Sooshians ، yas ، Diverkia ، king_of_sky ، azin ، mary joon
(2010-08-13 ساعت 23:35)R.F نوشته:  arina عزیز تبریک فراااااوااااان Smile

(2010-08-13 ساعت 22:19)arina نوشته:  ....

فکر کنم از ترس اینکه تحقیقات شما به مسائل محرمانشون برسه کلیرتون کردنا! Wink
موفق باشید

و به امیییییییییییییییییییییید خبر کلیر شدن بچه های قدیمییییییییییییییییییییی. ساسان, shahoo, adl ,king و .....
ما اینقدر اسم بچه هاروووو میگیم تا دیگه اینا از رو برن و کلیر کنن!!!Tongue

من‌ام بگو آبجی‌ جون محتاجیماBig Grin
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: mina_s ، R.F ، saeed53 ، Shahoo52
این سایت کمک زیادی به من کرد

http://www.educationusairan.org
Ankara-Turkey
کارنت شدن کیس2010/03/08
تشکر کنندگان: OMID_R ، f.p ، im-i ، Sooshians
تبریک میگم arina عزیز واقعا لازم بود یکی این تاپیکو با یک خبر خوب بترکونه
Big Grinفکرنمیکنی دیگه وقتشه تاریخ دریافت کلیرنس رو پر کنی تو امضاتBig Grin
تشکر کنندگان: arina ، im-i ، free_free ، mary joon
(2010-08-14 ساعت 00:14)arina نوشته:  این سایت کمک زیادی به من کرد

آریانا جان مبارکتون باشه خیلی خوشحالمون کردی با این شرایط زودتر از ما کلیر شدی ومارو امیدوار تر به روند ادامه پیگیری راستی این سایت بخش فارسی اون باز نمیشه میشه یه راهنمایی بکنی
تشکر کنندگان: R.F ، sam_hash ، arina ، mina_s ، mary joon
[عکس: 14Aug.png]

اخبار هفته :

کسانی که در این هفته کلیرنسشون تمام شد
(Ankara) : Diverkia, MANCHESTER UNITED, shahbal_dds, arina
(Abu Dhabi ) : هیچکی نبود . قول داده این هفته بترکونه
-----------------------------------------------------------------------------
کسانی که در این هفته وارد فاز کلیرنس شدند:

تاریخ آخرین به روز رسانی: شنبه 14 آگوست ساعت 10
برای دیدن بهتر جدول آن را روی کامپیوتر کپی و بعد باز کنید با بزرگنمایی جدول واضح میشود

شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: im-i ، R.F ، Shahoo52 ، MH5160 ، Jav3 ، sam_hash ، shgh57 ، sara56 ، indmehdi ، free_free ، Sooshians ، DIV2012 ، Kaveh792004 ، GBUSA ، yas ، Eskandari ، kianoush ، lale ، arina ، arashii ، fairwall ، king_of_sky ، OMID_R ، Farshid22 ، WIKIMAN ، hamed_gh ، Hashem ، mina_s ، aadine ، Diverkia ، mary joon ، ehsan_ati
(2010-08-14 ساعت 00:14)arina نوشته:  این سایت کمک زیادی به من کرد

در چه خصوص به شما كمك كرد؟ در ضمن اين سايت براي فاري نوشتن user name , pass مي خواهد چطور مي شود آنرا دريافت كرد؟
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: Shahoo52
اگرچه ما هنوز جواب کلیرمون نیومده ولی من یک سوال مهم دارم. خواستم بدونم بعد از ورود به امریکا چه مدت زمان باید اونجا اقامت کنیم تا گرین کارتمون رو بگیریم. آخه من یک مشکلی دارم و این زمان برام مهمه. لطفا نگید اول کلیر شو بعد، ترو خدا کمک کنید.
تشکر کنندگان:
(2010-08-14 ساعت 15:18)DIV2012 نوشته:  اگرچه ما هنوز جواب کلیرمون نیومده ولی من یک سوال مهم دارم. خواستم بدونم بعد از ورود به امریکا چه مدت زمان باید اونجا اقامت کنیم تا گرین کارتمون رو بگیریم. آخه من یک مشکلی دارم و این زمان برام مهمه. لطفا نگید اول کلیر شو بعد، ترو خدا کمک کنید.

سلام
با توجه به تجربه دوستان در آمریکا زمان دریافت گرین کارت از 3 هفته تا 2 ماه پس از ورود طول میکشه
تشکر کنندگان: farzad101 ، Hossein81 ، OMID_R ، Sooshians ، mina_s
bacheha chejoori mishe etelaatemoono bezarim too oon forme bala?sorry fonte farsi inja nadaram
تشکر کنندگان:
(2010-08-14 ساعت 15:29)MH5160 نوشته:  
(2010-08-14 ساعت 15:18)DIV2012 نوشته:  اگرچه ما هنوز جواب کلیرمون نیومده ولی من یک سوال مهم دارم. خواستم بدونم بعد از ورود به امریکا چه مدت زمان باید اونجا اقامت کنیم تا گرین کارتمون رو بگیریم. آخه من یک مشکلی دارم و این زمان برام مهمه. لطفا نگید اول کلیر شو بعد، ترو خدا کمک کنید.

سلام
با توجه به تجربه دوستان در آمریکا زمان دریافت گرین کارت از 3 هفته تا 2 ماه پس از ورود طول میکشه

سلام مال یکی از دوستان به این صورت بود 16apr=مصاحبه انکارا
22jun= جواب کلیر
4jul=سفر به امریکا
12agu=تحویل گرین کارت
تشکر کنندگان: mina_s
بچه ها چه جوری میشه اون فرمه بالارو پر کرد؟
تشکر کنندگان:
سلام من با اجازه دوستمون fantaمشخصات ایشون رو به اینجا منتقل کردم

(امروز 04:51 PM)sara56 نوشته است:

(امروز 03:20 PM)fanta نوشته است: بالاره کلیرانس منم اومد. من و شوهرم هر دو شغل دولتی داشتیم و تعداد سفر های زیاد به خارج از جمله امریکا که می گن هر دو استعلام ها و در نتیجه مدت انتظارو طولانی می کنه. حدود 3 ماه و 20 روز طول کشید

سلام خیلی تبریک میگم لطفا وضعیت سربازی همسرتون رو هم بفرمایین؟

سربازیشون سالها پیش در سپاه به صورت کار پزشکی انجام شده که اینم فکر کنم پروسه رو طولانی می کنه. اما نکته مهم اینه که ایمیل مرتب به بخش ویزا بزنید ما ویزا رم گرفتیم اما هیچ وقت شماره مون در سایت اعلام نشد!!
ارسال پیام خصوصی به این کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh792004 ، MH5160 ، fanta ، mina_s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان