کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
سلام دوستان خیلی عزیز و همراه
ما امروز ساعت 10 اسممون تو وب سایت به صورت اسم و فامیل و کلمهREADYاعلام شد که باید 1 شنبه پاسها رو ببریم و 5 شنبه تحویل بگیریم من این 136 روز سخت اضطراب و نگرانی رو تقریبا هر روز با این سایت عالی و صمیمی گذروندم که با کلیر شدن هر کدوم از دوستان شاد و امیدوار میشدم و از راهنماییهای خیلی از عزیزان هم استفاده کردم من از همتون ممنونم و برای همه(MH5160,ADL,SHAHOO,ALIN,SAM,KING SKY,HOMELESS,.............)دعا میکنم
دوستدار همه شما سارا
(2010-08-18 ساعت 14:43)sara56 نوشته:  سلام دوستان خیلی عزیز و همراه
ما امروز ساعت 10 اسممون تو وب سایت به صورت اسم و فامیل و کلمهREADYاعلام شد که باید 1 شنبه پاسها رو ببریم و 5 شنبه تحویل بگیریم من این 136 روز سخت اضطراب و نگرانی رو تقریبا هر روز با این سایت عالی و صمیمی گذروندم که با کلیر شدن هر کدوم از دوستان شاد و امیدوار میشدم و از راهنماییهای خیلی از عزیزان هم استفاده کردم من از همتون ممنونم و برای همه(MH5160,ADL,SHAHOO,ALIN,SAM,KING SKY,HOMELESS,.............)دعا میکنم
دوستدار همه شما سارا

سارا جون از صمیم قلب بهت تبریک میگم و برات خیلی خوشحالم امیدوارم که خیلی زود ویزاتو بگیری و به تمام آرزوهات برسی . (نشد که با هم بریم ولی به زودی ما هم میایم !!!!!!!!!!!!!!!)
تشکر کنندگان: free_free ، یاشار و ماری ، fanta ، mary joon ، R.F
با توجه به توضیحات سارا خانم بالاخره متوجه شدیم که سایت ابوظبی کار میکنه و درست شده!!!!!
تشکر کنندگان: sam_hash
(2010-08-18 ساعت 15:54)MH5160 نوشته:  با توجه به توضیحات سارا خانم بالاخره متوجه شدیم که سایت ابوظبی کار میکنه و درست شده!!!!!

سلام ، ضمن تبریک به سارای عزیز که بعداز مدتها خبر شاد را به این جمع رساندوباآرزوی رسیدن خبرهای خیلی خوب برای سایر دوستان وبه امید اینکه فردا هم تعداد زیادی ازاین خبرها را درسایت داشته باشیم . به اطلاعتان می رسانم من همانطور که قبلا گفتم یکشنبه همین هفته ابوظبی بودم وخیلیها که در دوهفته اخیر کلیر شده بودند برای گرفتن ویزا آمده بودند . بنابراین سایت ابوظبی هیچ مشکلی نداشته... فردا را نورانی می بینم .

سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
تشکر کنندگان: sam_hash ، R.F
(2010-08-16 ساعت 00:15)OMID_R نوشته:  
(2010-08-15 ساعت 19:51)ali-n نوشته:  فکر کنم ابوظبی گذاشته همه بچه ها رو با هم کلیر کنه
میخواد بترکونه Big Grin
با توجه به وضعیت رفاه و آسایش خاطر مردم آمریکا احتمالا روانپزشکای آمریکایی دارن مگس میپرونن و با توجه به همین موضوع KCC دستور اکید داده به سفارتاش که تا میتونین دیوانه تحویل جامعه آمریکا بدین. پس، سفارتهای طفلک 2 تا راه بیشتر ندارن یا دیوانه ها رو کلیر کنن یا عاقلا رو کلیر نکنن تا دیوانه بشن
پس اندکی صبر افطار نزدیک است
دوست من منظورتون از" دیوانه ها رو کلیر کنن " احیانا این نیست که دوستانی که کلیر شدن خدای نکرده...

(2010-08-18 ساعت 10:27)Jav3 نوشته:  سلام
چند روز پیش به سایت آنکارا یه ایمیل زدم. اما هیچ جوابی ندادن. هم از طریق سایت (http://www.usemb-ankara.org.tr/questiv.htm) و هم با ایمیل webmaster_ankara@state.gov
دوستانی که ایمیل زدن و جواب گرفتن, میشه لطفا بگین از کدوم طریق میل زدین؟ ممنون از همه و با آرزوی خبرهای خوب برای همتون

http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.htmlمن ادر این سایت ایمیل زدم جوابم گرفتم
تشکر کنندگان:
تبریک فراوان خدمت سارا خانم و بقیه بچه های ابوظبی که همگی امیدوارتر شدیم
امیدوارم من تا همه پولهام رو تو استانبول خرج نکردم کلیرم بیادSmile
و البته نه زودتر از بچه های بالای جدول

روزهای خوبی در راهه
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: pouya.pouya ، MH5160 ، free_free ، mary joon ، aadine ، mina_s ، R.F ، N.D ، Kaveh792004 ، king_of_sky ، kianoush ، Shahoo52 ، Eskandari ، Diverkia
بچه‌ها دارم دیوانه میشم یکی‌ بیاد دلداری بده من اینجا روزی سختی دارم
این چک لعنتی‌ام نمیاد
بچها چی‌ کار باید کردSad
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: mary joon ، MH5160 ، aadine ، اليزا ، mina_s
(2010-08-18 ساعت 20:04)nefarioos نوشته:  بچه‌ها دارم دیوانه میشم یکی‌ بیاد دلداری بده من اینجا روزی سختی دارم
این چک لعنتی‌ام نمیاد
بچها چی‌ کار باید کردSad

درسته که شرايط ات به خاطر اين که مجبوري ترکيه بموني سخت است اما اگه وضعيت بچه هاي سال قبل رو ببيني مي توني مطمئن بشي که ما هم همه کلير مي شيم. فوقش تا يک ماه و چند روز ديگه است. به خودت سخت نگير و سعي کن از موقعيتي که توش قرار گرفتي حداکثر استفاده و لذت رو ببري. با حرص خوردن که چيزي رو نمي توني بهتر کني.Rolleyes
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: farzad101 ، MH5160 ، Amir78 ، kianoush ، Eskandari
بچه ها 500 تا صلوات نذر کنید تو آپدیت بعدی اسمتون باشه. هر کی اسمش درومد 500 تا صلواتشو من میدم .
تشکر کنندگان: nefarioos ، sami123 ، sam_hash ، arina ، MH5160 ، ramin2010 ، king_of_sky ، yas ، Sooshians ، Shahoo52 ، Eskandari
(2010-08-19 ساعت 01:50)mina_s نوشته:  بچه ها 500 تا صلوات نذر کنید تو آپدیت بعدی اسمتون باشه. هر کی اسمش درومد 500 تا صلواتشو من میدم .
فدات شم آبجی‌ مینا تو چقد ماهی‌
من که از همین الان نذر کردمSmile
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: mina_s
(2010-08-19 ساعت 01:57)nefarioos نوشته:  
(2010-08-19 ساعت 01:50)mina_s نوشته:  بچه ها 500 تا صلوات نذر کنید تو آپدیت بعدی اسمتون باشه. هر کی اسمش درومد 500 تا صلواتشو من میدم .

هنوز 40 روز دیگه مونده. یه نکته دیگه هم برای بچه های آنکارا هست.. بر اساس اون حبری که bbc در مورد مشغله کاری آنکارا پخش کرد احتمال داره رو اعلام کلیر ها تاثیر گذاشته باشه (احتمال داره جواب از آمریکا داره تک تک میاد ولی اینا چون وقت ندارن میخوان همرو با هم اعلام کنن).

الان کسی از 2010 هست که هنوز مصاحبه نرفته باشه؟
تشکر کنندگان: arina ، aadine ، R.F ، mina_s
(2010-08-18 ساعت 14:43)sara56 نوشته:  سلام دوستان خیلی عزیز و همراه
دوستدار همه شما سارا

sara jan yek donya tabrik mobark bashe
سارا جان یک دنیا تبریک مبارک باشه

(2010-08-18 ساعت 20:04)nefarioos نوشته:  بچه‌ها دارم دیوانه میشم یکی‌ بیاد دلداری بده من اینجا روزی سختی دارم
این چک لعنتی‌ام نمیاد
بچها چی‌ کار باید کردSad

salam man hotel royal hastam aghar tonesty yek sary be man bezan
سلام من هتل رویال هستم. اگر تونستی یه سری به من بزن.

mina jan to hamesheh mehraban body va hasty
مینا جون تو همیشه مهربون بودی و هستی
(2010-08-19 ساعت 09:03)free_free نوشته:  
(2010-08-19 ساعت 01:57)nefarioos نوشته:  

هنوز 40 روز دیگه مونده. یه نکته دیگه هم برای بچه های آنکارا هست.. بر اساس اون حبری که bbc در مورد مشغله کاری آنکارا پخش کرد احتمال داره رو اعلام کلیر ها تاثیر گذاشته باشه (احتمال داره جواب از آمریکا داره تک تک میاد ولی اینا چون وقت ندارن میخوان همرو با هم اعلام کنن).

الان کسی از 2010 هست که هنوز مصاحبه نرفته باشه؟

dar hotely keh man hastam chand nafar ba case no/ 40000
tazeh daran meran medical test bedan/
در هتلی که من هستم چند نفر با کیس نامبر 40000 تازه دارن میرن مدیکال بدن.
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: free_free ، aadine ، R.F ، kianoush ، Sooshians ، Eskandari ، mina_s ، sara56
دوستان عزیز با نهایت تاسف باید به اطلاع همگی برسانم اشکان عزیز هم از دوستان خوبمون و یکی از مدیران گل مهاجر سرا امروز صبح بعد از مصاحبه اف بی ای چک نسبتا طولانی خورده و از خداوند میخواهم که هر چه سریعتر در این روز های باقی مانده کلیر بشه و ویزایی را که انقدر انتظارشا میکشیم به دستش برسه
دوستان از حالا به بعد باید ما هم با دعا کردن برای همگی دوستانی که در این روز های پایانی اف بی ای چک خوردند و یا هنوز کارنت نشدند از خداوند بخواهیم که هر چه سریعتر مشکل این دوستانمان را هم حل کند
با تشکر از همگی
امیر
(2010-08-19 ساعت 11:09)Amir78 نوشته:  دوستان عزیز با نهایت تاسف باید به اطلاع همگی برسانم اشکان عزیز هم از دوستان خوبمون و یکی از مدیران گل مهاجر سرا امروز صبح بعد از مصاحبه اف بی ای چک نسبتا طولانی خورده و از خداوند میخواهم که هر چه سریعتر در این روز های باقی مانده کلیر بشه و ویزایی را که انقدر انتظارشا میکشیم به دستش برسه
دوستان از حالا به بعد باید ما هم با دعا کردن برای همگی دوستانی که در این روز های پایانی اف بی ای چک خوردند و یا هنوز کارنت نشدند از خداوند بخواهیم که هر چه سریعتر مشکل این دوستانمان را هم حل کند
با تشکر از همگی
امیر

از كجا فهميديد كه طولانيه ؟

شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه

تشکر کنندگان: aadine ، free_free ، Sooshians ، mina_s ، fanta
(2010-08-19 ساعت 11:42)Kaveh792004 نوشته:  
(2010-08-19 ساعت 11:09)Amir78 نوشته:  دوستان عزیز با نهایت تاسف باید به اطلاع همگی برسانم اشکان عزیز هم از دوستان خوبمون و یکی از مدیران گل مهاجر سرا امروز صبح بعد از مصاحبه اف بی ای چک نسبتا طولانی خورده و از خداوند میخواهم که هر چه سریعتر در این روز های باقی مانده کلیر بشه و ویزایی را که انقدر انتظارشا میکشیم به دستش برسه
با تشکر از همگی
امیر

از كجا فهميديد كه طولانيه ؟

اون نهايت تاسف اش دلمو ريخت. جدي ترسيدم. ولي اميدوارم همه تا آخر اين ماه شادي کلير شدنمون رو با هم تقسيم کنيم
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: mina_s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان