موضوعها: 0
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-19 ساعت 19:38)yas نوشته: با توجه به این پاراگراف:
بر اساس روند جدید، سرویس شهروندی و مهاجرت ایالات متحده مجاز است برای افرادی که چک امنیتی آنها بیش از ۱۸۰ روز طول کشیده گرین کارت صادر کند (بدون منتظر ماندن برای نتیجه چک امنیتی). چنانچه بعداً با تکمیل چک امنیتی فرد دارای سابقهای بود که مانع از مهاجرت وی به آمریکا بود سرویس شهروندی و مهاجرت ایالات متحده گرین کارت وی را پس خواهد گرفت.
از این منبع: http://wiki.mohajersara.com/%DA%86%DA%A9...8%AA%DB%8C
مطمئن باشید که همه کلیر میشید و علت اینکه سالهای پیش همه کیس ها کلیر شدند هم احتمالا همین بوده.
کی همچین چیزی گفته ؟ منبع اصلی کجاست ؟
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-19 ساعت 20:41)homeless نوشته: (2010-08-19 ساعت 19:38)yas نوشته: با توجه به این پاراگراف:
بر اساس روند جدید، سرویس شهروندی و مهاجرت ایالات متحده مجاز است برای افرادی که چک امنیتی آنها بیش از ۱۸۰ روز طول کشیده گرین کارت صادر کند (بدون منتظر ماندن برای نتیجه چک امنیتی). چنانچه بعداً با تکمیل چک امنیتی فرد دارای سابقهای بود که مانع از مهاجرت وی به آمریکا بود سرویس شهروندی و مهاجرت ایالات متحده گرین کارت وی را پس خواهد گرفت.
از این منبع: http://wiki.mohajersara.com/%DA%86%DA%A9...8%AA%DB%8C
مطمئن باشید که همه کلیر میشید و علت اینکه سالهای پیش همه کیس ها کلیر شدند هم احتمالا همین بوده.
کی همچین چیزی گفته ؟ منبع اصلی کجاست ؟
پس با توجه به این مطلب واسه اشکان جای هیچ نگرانی نیست.
اشکان به امریکا خوش امدی
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز امیدوارم حال همگی خوب باشه
برای اینکه مطمئن باشین که همه کلیر میشن باید به اطلاعتون برسونم که سال گذشته 4 نفر در آنکارا کارشون به دقیقه 90 میرسه.زمانی میرسه که آخرین روز بوده و سفارت هم داشته تعطیل میشده.رئیس Immigrant Office از کارمنداش میخواد که 2ساعت اضافه تر بمونن و همشون میمونن.این 2ساعت زمانی بوده که آمریکا هنوز september بوده و سفارت واقعا مرام میذاره که هرجور هست اجازه صدور ویزای این 4نفر بگیره. خلاصه در طول این 2ساعت همه clear میشن و ویزاشونم همونجا میگیرن و مستقیم میرن فرودگاه چون بلیط داشتن.
یکی ازین 4تا یک آقای پزشک هستن که خانومشون برنده اصلی بودن.مصاحبشون تو اردیبهشت 88 بوده, مدارکی که قبل از مصاحبه ارسال کرده بودن به سفارت نرسیده بوده.سربازی در س.پ.ا.ه بودن و هیچ سفر خارجی یا کار دولتی نداشتن.
من خودم با ایشون صحبت کردم و دقیق جریان به من گفتن.
مطمئن باشید سفارت تمام تلاشش میکنه و همه کسانی که برگ آبی گرفتن ویزاشون میگیرن.
یا حق
2010AS20XXX
Interview Date: July-2010
Clearance duration: 36days
Visa Issued: August 2010
Issuing Post: US Embassy-Ankara
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-19 ساعت 22:56)nefarioos نوشته: بچهها فردا آنکارا آپدیت میکنه
بچهها دعا کنید چکم بیاد
چون واقعا ترکیه موندن برام غیر ممکن داره میشه
خدا صبر بده همه رو ولی من واقعا وضعم داره بحرانی میشه
دوست عزیز با سلام به شما میدونی که ترکیه تو اروپاس تو هم الان اونجایی خیلیها تو ایران میخان یه هفته در سال از این شهر با خانواده برن به اون شهرنمیتونن استطاعتشو ندارن برو تا اونجایی حالشو ببر از فضا استفاده کن ازاین فکر در برو فکر کن توریستی کلیرنست هم میاد برو پسرجان برو
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
موضوعها: 1
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-20 ساعت 09:57)Ashkan78 نوشته: من خوش بینم ولی این قانون شامل من نمی شه.
خودتون می گن برای کسایی که بالای 180 روز طول کشیده. حالا اگه برای من تا 30 سپتامبر طول بکشه، کلا می شه 42 روز. بعدش هم 30 سپتامبر می گذره و خلاص ...
روزی که نگران Current شدن بودم همه می گفتن Current می شی. درست هم می گفتن. اما مهم اینه که کی Current می شی و می ری مصاحبه!
(2010-08-19 ساعت 22:31)kaveh1979 نوشته: پس با توجه به این مطلب واسه اشکان جای هیچ نگرانی نیست.
اشکان به امریکا خوش امدی
سلام اشکان جان خسته نباشی
میدونم که الان مثل همه ما خیلی استرس داری
در مورد کلیرنست هم من فکر میکنم صادر کردن ویزا دست افیسر هست . اون میتونه ویزاتو قبل از 31 سپتامبر صادر کنه که باطل نشه و نگه داره بهت نده تا تحقیقاتی که نیاز دارند انجام بشه . البته همه اینا بستگی به این داره که افیسر چه جور ادمی باشه . امیدوارم اون 2 نفر ایرانی توی سفارت ابوظبی بتونن کمکمون کنن و هوای ماها رو داشته باشن .
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
موضوعها: 1
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
پس چرا کسی نمیاد خبر خوب ده؟ یعنی میخوایید بگید این هفته هیچکس از بچه های لاتاری کلیر نشد ؟
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
نافیروس تا حالا با برگه آبی رفتی تو سفارت سوال کردی ؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه چیزایی تو دلم هست نمیدونم کجا باید بگم. چرا ما باید انقدر ذلیل باشیم؟ انقدر ذلیل که واسشون مهم نباشه ما همه زندگیمون رو هواس تا اونها بعد یه سال ما رو اف بی آی چک کنن. نگید چاره ای نیست چون اونها برای زندگی رو مریخ هم راه حل پیدا میکنن. دلیلش اینه هر جا میریم پاچه خواری میکنیم. از فرودگاه گرفته تا دکتر و سفارت. هیچکس اعتراض نمیکنه که این چه سیستمی که ما اینهمه وقت باید معطل بشیم. حتماً میگین بابا یه لطفی کردن میخوان گرین کارت بدن حالا واسشون شاخ و شونه هم بکشیم؟ نه دوستان اونها هیچ کار بدون سودی نمی کنن دارن از این راه پول وارد جامعه شون می کنن. نترسین یعنی انقدر ضعیفیم که حاضریم بخاطر یه گرین کارت بزاریم بهمون توهین کنن توی مطب؟ بزاریم زندگی و برنامه هامون نادیده بگیرن و ما هیچی نگیم؟من میخوام ایمیل بزنم به سفارت و اعتراض کنم تا شاید برنده های سالهای بعد انقدر حرص نخورن تا دیگه نگن ایرانیها رو بیخیال هرچی بگیم میگن چشم قربان. توی سفارت هم اعتراض میکنم به uscis هم ایمیل میزنم. هرکسی هم وجدانش ناراحته یه کاری بکنه. تشکر
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم