کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
WinkWinkSmileSmileSmileSmileRolleyesRolleyesShyShyShyShy [font=Arial]
با عرض تبریک به همه دوستانی که کلیر شدند به اطلاع می رسانم که منهم کلیر شدم . با آرزوی کلیر شدن همه برندگان 2010 بزودی زود زود زود زود زود زود ShyShyShy
[/font]
شماره کیس: 2010AS74XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009 may
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2009-06
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 oct
تاریخ دریافت نامه دوم:2009 - 6
تاریخ مصاحبه:23 - 12 -2009
تاریخ دریافت کلیرنس:29-01-2010
جمع تقریبی هزینه ها:4میلیون برای 3 نفر

پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است

سلام دوستان،

آیا از شروع لاتاری ۲۰۱۰ کسی‌ از آقایون بوده که بهش کلیرنس خورده باشه و تا الان کلیر شده باشه؟ این جوری که بوش میاد امسال کارها تو سفارت ابو ظبی خیلی‌ کند داره پیش میره.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان:
(2010-02-02 ساعت 17:55)payman R نوشته:  سلام دوستان،

آیا از شروع لاتاری ۲۰۱۰ کسی‌ از آقایون بوده که بهش کلیرنس خورده باشه و تا الان کلیر شده باشه؟ این جوری که بوش میاد امسال کارها تو سفارت ابو ظبی خیلی‌ کند داره پیش میره.

به جدول برندگان مراجعه کنید و ببینید. io7o این وضع رو دارند.
http://www.mohajersara.com/showthread.php?tid=1660
تشکر کنندگان:
اگر اشتباه نکنم ایشون آنکارا مصاحبه شدن، در ضمن آنکارا خیلی‌ از آقایون را کلیر کرده، ولی‌ ابو ظبی نه، الان krost هم مثل io7o بیشتر از ۳ ماه منتظر، حداقل آقایونی که عضو اینجا هستن و ابو ظبی مصاحبه داشتن اصلا کلیر نشدن، اصلا معلوم نیست چرا اینقدر این ۲ سفارت باهم فرق دارن، اگر این واقعا کار اداری هست باید شرایط در هر ۲ سفارت یکی‌ باشه.

تشکر کنندگان: krost
انکارا اپدیت کرد . 2010.2.2
تنها کلیر امروز:

2010AS3458
تشکر کنندگان: king_of_sky ، drkamrani1
(2010-02-02 ساعت 18:48)payman R نوشته:  اگر اشتباه نکنم ایشون آنکارا مصاحبه شدن، در ضمن آنکارا خیلی‌ از آقایون را کلیر کرده، ولی‌ ابو ظبی نه، الان krost هم مثل io7o بیشتر از ۳ ماه منتظر، حداقل آقایونی که عضو اینجا هستن و ابو ظبی مصاحبه داشتن اصلا کلیر نشدن، اصلا معلوم نیست چرا اینقدر این ۲ سفارت باهم فرق دارن، اگر این واقعا کار اداری هست باید شرایط در هر ۲ سفارت یکی‌ باشه.

با سلام کیس من نزدیک 4 ماه است البته به نظر من فرقی بین این دو سفارت نیست
امیدوارم بزودی همه دوستان بزودی کلیر بشوند

شاد وسر بلند باشید و در پناه پروردگار
تشکر کنندگان: honareirani ، shahin82 ، kavoshgarnet ، sam_hash
سلام دوستان،

بالاخره بعد از ۱۰ روز ابو ظبی آپ داته کرد، البته فقط ۱ شماره لاتاری اضافه شده.آقای krost امیدوارم این شمارهٔ شما باشه.

2010AS685

تشکر کنندگان: honareirani ، sh-b ، Ashkan78
(2010-02-03 ساعت 12:51)krost نوشته:  
(2010-02-02 ساعت 18:48)payman R نوشته:  اگر اشتباه نکنم ایشون آنکارا مصاحبه شدن، در ضمن آنکارا خیلی‌ از آقایون را کلیر کرده، ولی‌ ابو ظبی نه، الان krost هم مثل io7o بیشتر از ۳ ماه منتظر، حداقل آقایونی که عضو اینجا هستن و ابو ظبی مصاحبه داشتن اصلا کلیر نشدن، اصلا معلوم نیست چرا اینقدر این ۲ سفارت باهم فرق دارن، اگر این واقعا کار اداری هست باید شرایط در هر ۲ سفارت یکی‌ باشه.

با سلام کیس من نزدیک 4 ماه است البته به نظر من فرقی بین این دو سفارت نیست
امیدوارم بزودی همه دوستان بزودی کلیر بشوند

شاد وسر بلند باشید و در پناه پروردگار

آیا krost و io7o دانشجوی فوق یا دکتری بودن یا مدرک فوق یا دکتری داشتن ؟
و آیا سربازی رفته بودند ؟
شاید دلیل طول کشیدن کلیرشون باشه
من هم فعلا 2 ماه رو رد کردم و خبری نیست. سفارتم هم آنکاراست
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ، امروز از سفارت آنکارا برای من ایمیلی اومده که توش 8 تا سوال داره می خواستم ببینم این نامه برای همه اونهایی که برگه آبی گرفتند میاد یا موردیه چون من اشتباهی که کردم هر چه مدرک شغلی داشتم فرستادم و ثبت اختراعی که داشتم هم فرستادم و چون تو سوالاش داره که اساتیدت کیا بودند و اینکه تو آمریکا می خوای research کنی ؟ و چه کسی می خواد شما رو تو آمریکا organized کنه...و در مورد کارم که می خوام ادامش بدم یا نه؟ نگرانم کرده ... لطفا راهنمای کنید... باتشکر
شماره کیس: 2010AS10300
تاریخ دریافت نامه قبولی: 18 Jun 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 25 Jun 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Viza Bulletin Jan 2010
تاریخ دریافت فرستادن نامه دوم: Dec 2009
تاریخ مصاحبه:Feb 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: March2010 2
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
(2010-02-04 ساعت 18:34)behroozm نوشته:  سلام دوستان ، امروز از سفارت آنکارا برای من ایمیلی اومده که توش 8 تا سوال داره می خواستم ببینم این نامه برای همه اونهایی که برگه آبی گرفتند میاد یا موردیه چون من اشتباهی که کردم هر چه مدرک شغلی داشتم فرستادم و ثبت اختراعی که داشتم هم فرستادم و چون تو سوالاش داره که اساتیدت کیا بودند و اینکه تو آمریکا می خوای research کنی ؟ و چه کسی می خواد شما رو تو آمریکا organized کنه...و در مورد کارم که می خوام ادامش بدم یا نه؟ نگرانم کرده ... لطفا راهنمای کنید... باتشکر
یه جا سراوین گفته این واسه کسانیکه مدرک فوق یا دکتری دارند. در مورد شما شاید واسه اختراعتم بتونه باشه. خود سفارت هم می گه این برای تسریع در کار کلیر شدنتونه (به نقل از پوریا راهواری). خلاصه نگران نباش فقط سریع جواب بده و بفرست.
تشکر کنندگان: behroozm
با سلام من امروز مصاحبه داشتم همین برگه رو به همراه برگه ابی به من داد و گفت 8 سوال رو باید پاسخ داده و به ایمیل آنکارا ارسال کنید و از زمان دریافت این اطلاعات اف بی ای چک شروع خواهد شد علاوه بر این یک فایل رزومه رسمی هم از ما خواسته شده که هردورو براشون ارسال کردیم .البته هم من و هم خانم من مدارک دانشگاهی و شغلی معتبری داریم که احتملا این یکی از دلایل درخواست این فرم هستش چون افرادی که تحصیلات یا شغل عادی داشتند از اونه درخواست نشده.
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
سلام به همه دوستان.من این سوال را هم قبلا پرسیده بودم ویکی دوتا جواب گرفتم منتها دلم ارام ندارد من تویک استرس بیمارگونه عجیبی هستم ومدام این مشکل مرانهیب میزند.باپاس جعلی سفرکردن ودستگیر شدن وچندروزی در فرودگاه کشوردیگری قرنطینه شدن والبته این درفرم قید شده که چندروزی درفرودگاه قرنطینه شده ایا باتوجه به اینکه کیس من برای مصاحبه فرستاده شده ایا این احتمال دارد که kcc از این قضیه براحتی گذ شته وبیخیال شده؟یا افیشر هنوز مانده؟کلیرنس چی؟ایا کسی هست مسکن تجویز کنه وارامبخش بده؟
تشکر کنندگان:
بچه ها اپدیت کرد.5/2/2010
تشکر کنندگان: reza22 ، king_of_sky
(2010-02-05 ساعت 19:46)Shahoo52 نوشته:  بچه ها اپدیت کرد.5/2/2010
مرسی که خبر دادید.ماکه نبودیم...شما چطور؟
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 Jun
تاریخ کارنت شدن کیس: Oct
تاریخ دریافت نامه دوم:28sep
تاریخ مصاحبه:oct
تاریخ دریافت کلیرنس:1 June 2010
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
سلام کلیرهای امروز 5/2/2010

2010AS1307
2010AS1798
2010AS2203
2010AS430
2010AS4530
2010AS4733
2010AS532
2010AS6014
2010AS6621
2010AS7229
2010AS7968
2010AS8705
2010AS8728
2010AS9338
2010AS9434
خبرهای خوش بدید و هیچکس نگران نباشه همتون کلیر میشید .

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...urity.html
تشکر کنندگان: mohsen324 ، sh-b ، seravin ، maryamjay ، behroozm ، R.F ، Shahoo52 ، PEYMAN2010 ، Hashem

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان