کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
سلام بچه ها

ما ديروز بعد از حدود 1 ماه كلير شديم Smile اميدوارم كليرنس همه زودتر بياد بخصوص io7o و krost كه خيلي منتظر موندن.

جهت اطلاع دوستان ما شغل دولتي نداشتيم سربازي هم نداشتيم.

با آرزوي موفقيت براي همه شما دوستان عزيز و تشكر ويژه از كليه مديران و دست اندركاران سايت مهاجرسرا .
سلام بچه ها

ما ديروز بعد از حدود 1 ماه كلير شديم Smile اميدوارم كليرنس همه زودتر بياد بخصوص io7o و krost كه خيلي منتظر موندن.

جهت اطلاع دوستان ما شغل دولتي نداشتيم سربازي هم نداشتيم.

با آرزوي موفقيت براي همه شما دوستان عزيز و تشكر ويژه از كليه مديران و دست اندركاران سايت مهاجرسرا .
شماره کیس: 2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:may23
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: june 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:october 2009
تاریخ مصاحبه: Jan 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:Feb 5 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.5 ميليون تومان
تشکر کنندگان: indmehdi ، esmail ، seravin ، MajidShirzadeh ، Ali58 ، kavoshgarnet ، io7o ، payman R ، king_of_sky ، homeless ، hamed_gh ، mohsen324 ، PEYMAN2010 ، krost ، Hashem ، m.memari ، N.D ، drkamrani1 ، ali-n
(2010-02-05 ساعت 20:22)io7o نوشته:  
(2010-02-05 ساعت 19:46)Shahoo52 نوشته:  بچه ها اپدیت کرد.5/2/2010
مرسی که خبر دادید.ماکه نبودیم...شما چطور؟

متاسفانه نهSad
تشکر کنندگان:
بچه ها سلام
من امروز فهميدم كه كليرنسم اومده
ولي جلو شمارم يك ستاره هست
اين يعني چي
كاش در كتاب قطور زندگي سطري باشم ماندني
نه حاشيه اي از ياد رفتني

دوستان هنرمند و علاقه مند به هنر : http://mohajersara.com/forumdisplay.php?fid=56
تشکر کنندگان: Hashem ، drkamrani1 ، PEYMAN2010
(2010-02-06 ساعت 16:59)sasan نوشته:  بچه ها سلام
اين يعني چي
اگه با همسرت بودي يعني كيليرنس يكي تون نيومده هنوز. اين كه كدوم يكي تون با يه ايميل يا تماس بپرس. زير جدول كيليرنس توضيح داده ستاره يعني چي.
(*) Not all family members have been cleared. Please contact us.
تشکر کنندگان:
(2010-02-06 ساعت 17:04)esmail نوشته:  
اين يعني چي
اگه با همسرت بودي يعني كيليرنس يكي تون نيومده هنوز. اين كه كدوم يكي تون با يه ايميل يا تماس بپرس. زير جدول كيليرنس توضيح داده ستاره يعني چي.

این ستاره یعنی اینکه کلیرنس برنده اصلی اومده ولی هنوز کلیرنس زیر مجموعه برنده اصلی نیومده.
ساسان جان با توجه به اینکه خانومت برنده اصلیه میشه نتیجه گرفت کلیرنس خودت نیومده
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: esmail ، drkamrani1
(2010-02-06 ساعت 17:08)seravin نوشته:  
اين يعني چي

این ستاره یعنی اینکه کلیرنس برنده اصلی اومده ولی هنوز کلیرنس زیر مجموعه برنده اصلی نیومده.
ساسان جان با توجه به اینکه خانومت برنده اصلیه میشه نتیجه گرفت کلیرنس خودت نیومده

سراوين جان زير جدول گفته يكي از اعضاي خانواده. بر اساس تجربه مي گي كه كيليرنس برنده اصلي اومده؟
تشکر کنندگان:
(2010-02-06 ساعت 17:11)esmail نوشته:  
(2010-02-06 ساعت 17:08)seravin نوشته:  
اين يعني چي

سراوين جان زير جدول گفته يكي از اعضاي خانواده. بر اساس تجربه مي گي كه كيليرنس برنده اصلي اومده؟

اسماعیل جان
وقتی شماره کیسی با یک ستاره تو قسمت کلیرنس میاد یعنی اینکه کسی که برنده اصلی هستش کلیر شده و یکی از زیر مجموعه هاش کلیر نشده و دلیل این قضیه هم اینه که فقط و فقط سفارت و کی سی سی برنده اصلی رو میشناسن و تا وقتی هم که برنده اصلی کلیر نشه به هیچ یک از زیر مجموعه های پرونده ویزا تعلق نمیگیره به همین دلیل تا وقتی کلیر برنده اصلی نیاد اصلا شمارشون اعلام نمیشه چون برای بقیه افراد پرونده بی فایدست.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: esmail ، drkamrani1
بچه ها و سريوان جان ممنون از جوابتون
ولي حالا من بايد چيكار كنم
بايد منتظر بمونم
وقت رو از دست نميدم
نه حاشيه اي از ياد رفتني

دوستان هنرمند و علاقه مند به هنر : http://mohajersara.com/forumdisplay.php?fid=56
تشکر کنندگان:
(2010-02-06 ساعت 17:23)sasan نوشته:  بچه ها و سريوان جان ممنون از جوابتون
ولي حالا من بايد چيكار كنم
بايد منتظر بمونم
وقت رو از دست نميدم

ساسان جان
الان خانومت میتونه بره ویزاش رو بگیره ولی شما نمیتونی
پارسال هم چند تا از بچه ها بودن که همچین مسئله ای براشون پیش اومد البته امسال هم شما اولین نفر نیستی.
به نظر من شما صبر کن تا یکی دو هفته دیگه که کلیرنس خودت هم بیاد تا یکدفعه بری دو تا ویزا رو با هم بگیری .
تو کلیرهای بعدی نگاه کن هر وقت ستاره از جلوی شماره کیستون برداشته شد یعنی اینکه خودت هم کلیر شدی.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان:
ممنونم سريوان جان
قطعا بايد صبر كنيم تا كليرنس من بساد و با هم بريم و بگيريم
ولي ميگم نكنه از من خيلي دير بياد كه مهلت كليرنس خانومم دير بشه
اصلا براي كليرنس خانومم ما چقدر فرصت زماني داريم
نه حاشيه اي از ياد رفتني

تشکر کنندگان:
(2010-02-06 ساعت 17:35)sasan نوشته:  ممنونم سريوان جان
قطعا بايد صبر كنيم تا كليرنس من بساد و با هم بريم و بگيريم
ولي ميگم نكنه از من خيلي دير بياد كه مهلت كليرنس خانومم دير بشه
اصلا براي كليرنس خانومم ما چقدر فرصت زماني داريم

جلوی شماره کیستون یه تاریخ هستش شما برای گرفتن ویزای خانومت تا اون موقع وقت داری
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، javan134
دقيقا 31 روز شد
كلير شدم ممنون از همگي
به همه اونايي كه كلير شدن تبريك ميگم

casenumber:87xx
هر کجا باشم اسمان مال من است
پنجره. عشق .هوا .فکر. زمین مال من است
تشکر کنندگان: seravin ، payman R ، sh-b ، io7o ، esmail ، mohsen324 ، m.memari ، R.F ، king_of_sky ، hamed_gh ، reza22 ، krost ، indmehdi ، amirsamira ، yousefi ، N.D ، maryam5 ، drkamrani1 ، Ashkan78 ، masih ، pouya.pouya ، Hashem ، ali-n ، sam_hash
با سلام
ضمن تبریک به آنهای کلیر شدند و ما را هم در شادی خودشان با نوشتن در سایت شریک می کنند متشکرم و این باعث افزایش روحیه ما می گردد و نوید اینکه به امید خدا مشکل ما هم بزودی حل میشود

همگی همیشه شاد و سر بلند باشید
تشکر کنندگان: amirsamira ، m.memari ، seravin ، king_of_sky ، sh-b ، drkamrani1 ، R.F ، PEYMAN2010 ، Ashkan78 ، usagreen ، hamed_gh ، mohsen324 ، Hashem ، sam_hash
سلام خدمت همهٔ بچهای گل مهجرسرا
رفته بودم مصاحبه و حدود ۲ هفته نبودم و نمدونم اوضاع از چه قراره.
نکته قابل توجهی که موقع مصاحبه برام اتفاق افتاد :
اول ۱ بار شمآرم اعلام شد برای پرداخت پول که خوب پرداخت کردم . بعد منتظر شدم تا برا انگشت نگاری صدام کنن . بعد از حدود 2.5 ساعت انتظار شمارم اعلام شد ولی‌ وقتی‌ رفتم جلوی باجه خانمی که اونجا نشسته بود شروع کرد به مصاحبه و منم بعد از قسم خوردن شروع کردم به جواب دادن و از انگشت نگاری به کلی‌ یادم رفت . خلاصه اینجوری شد که من انگشت نگاری نشدم .
مدرک بانکیمم قبول نکردن با اینکه 35000000 تومن جور کرده بودم و گفتن شما حتما باید فرم اسپانسر و فرم های مالیاتی رو بیاری و کاغذ آبی بهم دادن و گفتن که هروقت شمارت اعلام شد با این برگه آبی و مدارک اسپانسرت بیا اینجا .
حالا دو چیز منو نگران کرده . یکی‌ همین انگشت نگاری نکردنم و یکی‌ اینکه آیا می‌تونم اسپانسر پیدا کنم یا نه
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
تشکر کنندگان: mohsen324 ، homeless ، sh-b ، shahin82 ، laili ، m.memari ، Hashem ، ساسان
(2010-02-08 ساعت 21:03)sepehr_sp نوشته:  سلام خدمت همهٔ بچهای گل مهجرسرا
رفته بودم مصاحبه و حدود ۲ هفته نبودم و نمدونم اوضاع از چه قراره.
نکته قابل توجهی که موقع مصاحبه برام اتفاق افتاد :
اول ۱ بار شمآرم اعلام شد برای پرداخت پول که خوب پرداخت کردم . بعد منتظر شدم تا برا انگشت نگاری صدام کنن . بعد از حدود 2.5 ساعت انتظار شمارم اعلام شد ولی‌ وقتی‌ رفتم جلوی باجه خانمی که اونجا نشسته بود شروع کرد به مصاحبه و منم بعد از قسم خوردن شروع کردم به جواب دادن و از انگشت نگاری به کلی‌ یادم رفت . خلاصه اینجوری شد که من انگشت نگاری نشدم .
مدرک بانکیمم قبول نکردن با اینکه 35000000 تومن جور کرده بودم و گفتن شما حتما باید فرم اسپانسر و فرم های مالیاتی رو بیاری و کاغذ آبی بهم دادن و گفتن که هروقت شمارت اعلام شد با این برگه آبی و مدارک اسپانسرت بیا اینجا .
حالا دو چیز منو نگران کرده . یکی‌ همین انگشت نگاری نکردنم و یکی‌ اینکه آیا می‌تونم اسپانسر پیدا کنم یا نه
ای بابا . یعنی چی قبول نکردند! من واقعا دیگه گیج شدم به خدا . من هفته ی دیگه دارم میرم مصاحبه بدون اسپانسر و با یک سند خونه . پولم هم از شما کمتره . البته میرم ابوظبی . واقعا نگران شدم .
اگر ممکنه یک مقدار از خودتون بگین . مجرد هستید یا متاهل ، کارتون چیه و مدرک تحصیلیتون. ببخشید این سوال ها رو می پرسم اگر دوست نداشتید جواب ندین .
میخوام ببینم این الگوریتم رو میشه حل کرد یا نه ! این پارامتر ها رو بررسی کنیم ببینیم میشه یه فرمول نظام مند از توش در آورد یا نه!!!!!! Sad
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان