کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
من هم به صف منتظرین کلیرنس اضافه شدم! Sad
شماره کیس: 2010AS00025XXX
کنسولگری: Ankara
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 29 2009
ارسال فرمهای سری اول: 2009 July 2
کارنت شدن کیسSadJune 11 2010 (Visa Bulletin for July
ارسال نامه دوم : June 23
دریافت نامه دوم: July 21
ارسال مدارک به سفارت: July 18
مصاحبه: 26 August
دریافت کلیرنس:September 13
تشکر کنندگان: im-i ، Jav3 ، aadine ، Farshid22 ، behzadb57
چه خوبه هر دفعه چندتا چندتاااااا. ایشالا هر دفعه همینجور باااااااشه.Smile

[عکس: greenstars.gif]
shgh57 و iust_software و sara1981 عزیییییییییییییز تبریکات فراوان و همینطور عماد جان, تبریییییییییییک Smile

همچنااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان به امییییییییییییییییییییید کلیر شدن دوستان دیگر و بچه های قدیمیییییییییییییییییی.
آنکارا, ابوظبییی دست بجنبونیییییییییییید.
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Amir78 ، mina_s ، Jav3 ، saeed53 ، m.amjadi ، iust_software ، Linspire ، Eskandari ، aadine ، azin ، sam_hash ، ali-n ، sara1981 ، king_of_sky ، 1979SAM ، Sooshians ، mary joon
تبریک میگم به همه ی عزیزانی که دیروز کلییر شدن....

مبارکشون باشه Smile

ان شاالله بقیه دوستان و همینطور خودم بزودی کلییر میشیم.

امید به حق....

نه من چاره ی خویش دانم نه کس **تو دانی چنان کن که دانی و بس

معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
تشکر کنندگان: Amir78 ، Jav3 ، aadine ، Taraneh ، 1979SAM
سلام. بچه ها منم شنیدم کلیر شدیممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم. هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
اما هنوز ندیدم.Big Grin باورتون میشه جرات نمیکنم صفحه رو ببینم. دعا کنین خواب نباشم.
خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررررررررررت
آره درسته. واقعیت داشت. خدایا شکرت.
بچه ها من تازه رسیدم سر کارم. بگین از چهارشنبه تا حالا کیا کلیر شدن. زود بگین . من اونقدر خوشحالم نمیدونم دارم چیکار میکنم.
امیدوارم همه کلیر شده باشن.
ضمنا تاریخ اکسپایر شدنش رو هم زده 13سپتامبر
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان: Amir78 ، mina_s ، MH5160 ، yas ، adl ، im-i ، m.amjadi ، homeless ، kianoush ، indmehdi ، Eskandari ، aadine ، Farshid22 ، azin ، R.F ، ساشا ، Taraneh ، sam_hash ، io7o ، Ashkan78 ، ali-n ، free_free ، arina ، hamed_gh ، apoornaki ، king_of_sky ، 1979SAM ، Shahoo52 ، Sooshians ، mary joon
(2010-08-28 ساعت 09:45)Jav3 نوشته:  سلام. بچه ها منم شنیدم کلیر شدیممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم. هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
اما هنوز ندیدم.Big Grin باورتون میشه جرات نمیکنم صفحه رو ببینم. دعا کنین خواب نباشم.
Jav عزيز واقعييت هستش
خواب و رويا نيست برو كه خدا خيلي دوست دارد
تبريك ميگم دوستم

تشکر کنندگان: mina_s ، Jav3 ، aadine ، 1979SAM
(2010-08-28 ساعت 00:16)1979SAM نوشته:  
(2010-08-25 ساعت 10:37)amirhessam نوشته:  
(2010-08-25 ساعت 10:32)edkhafan نوشته:  چند تا سوال دارم :
مگه غير از اينه كه اگر مي خواستن ما رو رد كنن همون جا برگه قرمز مي دادن ، اما آبي دادن و گفتن بريد و تو سايت چك كنيد نكته اي كه اينجاست اينه كه :
از ما 775 دلار پول گرفتن واسه چي پس؟
كه 30 سپتامبر بشه بگن وقت نشد كلير نشديد؟
به نظرتون منطقي مياد ؟
بعد ما بگي خب مرسي كه پول گرفتيد و ما رو يه مدت گذاشتيد سره كار؟
پس پول چرا گرفتن ؟
واسه جواب ندادن؟
خب اين دزديه كه هيچ ، با زندگي آدما بازي كردنه؟
واقعا بوده كسايي كه به علت اكسپاير شدن وقت كلير نشن و ويزا نگيرن؟

دوست عزیز اولا که هنوزتاپایان پروسه شما سی وپنج روز مونده واین یعنی که مطمئن باشید کلیر میشیدو ثانیا شماباید روزهای پایانی سپتامبرحتما باسفارت ارتباط فیس تو فیس داشته باشید چون آخرین جوابها درآخرین ساعتها میرسه .....راستی هرچی که به سمت کائنات بفرستی همون رابه سمت خودت پژواک میکنه پس بلند فریاد بزن من به آمریکا میرم ومیشم جزو اون دویست وهشتاد میلیون نفر!!!!!!!!
رفیق منم هفته پیش توی مهاجرسرا همینو نوشتم و از بقیه کسایی که منتظر هستن خواستم که حداقل یه ایمیل اعتراض آمیز بزنن ولی هیچ خبری نشد و هیچکس هیچ کاری نکرد.

من به آمریکا میرم ومیشم جزو اون دویست وهشتاد میلیون نفر!!!!!!!!
ENDKHAFANCool
تشکر کنندگان: Jav3 ، aadine ، 1979SAM
با توجه به شلوغی سفارت من از رویال سفر ارژانتین امار گرفتم گفت بلیط 40000 و60000 هست البته برای اتوبوسهای رویال و لی ا توبوسهای vip رو زودتر بایستی رزرو کرد
از دوستان خوبم که در انکارا هستن تقاضا دارم یک زحمت کوچولو برای ما ها بکشه
یک قیمت از هتلهای که قیمت مناسب دارن برای 20 سپتامبر به بعد بگیره و به ما بده میدونم حضوری که برن میتونن تخفیف برامون بگیرن .
خب اگر تعداد مون قابل توجه باشه و فکر کنم 7-10 روز هم انکارا هستیم حتما میشه یک هماهنگی کرد
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: Jav3 ، edkhafan ، Eskandari ، aadine ، Farshid22 ، king_of_sky ، 1979SAM ، Shahoo52
(2010-08-28 ساعت 10:24)adl نوشته:  با توجه به شلوغی سفارت من از رویال سفر ارژانتین امار گرفتم گفت بلیط 40000 و60000 هست البته برای اتوبوسهای رویال و لی ا توبوسهای vip رو زودتر بایستی رزرو کرد
یک قیمت از هتلهای که قیمت مناسب دارن برای 20 سپتامبر به بعد بگیره و به ما بده میدونم حضوری که برن میتونن تخفیف برامون بگیرن .
خب اگر تعداد مون قابل توجه باشه و فکر کنم 7-10 روز هم انکارا هستیم حتما میشه یک هماهنگی کرد

سلام
هتل اوزیلهان اتاق لوکسش شبی 46 دلار هست اگر خواستید به من پیام بدید شماره شخصی در هتل را بهتون بدم باهاش تماس بگیرید با مدیریت هتل آشنا هست، و بتونید تا جای ممکن تخفیف بگیرید (از کارمندان ایران ایر هست)

تشکر کنندگان: Jav3 ، aadine ، king_of_sky ، Shahoo52
(2010-08-28 ساعت 10:24)adl نوشته:  با توجه به شلوغی سفارت من از رویال سفر ارژانتین امار گرفتم گفت بلیط 40000 و60000 هست البته برای اتوبوسهای رویال و لی ا توبوسهای vip رو زودتر بایستی رزرو کرد

پیشنهاد می کنم که حتما از VIP استفاده کنید. اتوبوس های VIP در هر ردیف 3 صندلی داره و به جای 37،8 مسافر 24 نفره است،و برای این مسیر طولانی، ارزش این اختلاف قیمت رو داره،ضمنا برای برگشت، از همین تهران رزرو کنید،اگر از آنکارا بلیط تهیه کنید به جای 80 هزار تومان 80 دلار ازتون می گیرن! ودر آخر اینکه وقتی اتوبوس به آنکارا می رسه از طرف نمایندگی شرکت با ون میان و مسافرها رو به صورت رایگان به هتل می برن، که البته این کار رو به حساب لطف ایرانی های مقیم آنکارا به هموطنانشون نگذارید چون معمولا مسافر هارو به هتل اوزیلهان که طرف قراردادشون هست می بره و اگر بخواهید به هتل دیگه ای برید نفری 5 لیر ازتون می گیره.
والبته اوزیلهان، هتل مناسب و قابل تحملی هست وموقعیت خوبی داره.

تشکر کنندگان: Jav3 ، edkhafan ، aadine ، Farshid22 ، Eskandari ، king_of_sky ، Shahoo52
ايشالله كه اين هفته هفته خوبي باشه براي هممون ........... آمين
ENDKHAFANCool
تشکر کنندگان: aadine ، Jav3 ، arina ، bahram_kg
(2010-08-28 ساعت 09:45)Jav3 نوشته:  سلام. بچه ها منم شنیدم کلیر شدیممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم. هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
آره درسته. واقعیت داشت. خدایا شکرت.
بچه ها من تازه رسیدم سر کارم. بگین از چهارشنبه تا حالا کیا کلیر شدن. زود بگین . من اونقدر خوشحالم نمیدونم دارم چیکار میکنم.
امیدوارم همه کلیر شده باشن.
ضمنا تاریخ اکسپایر شدنش رو هم زده 13سپتامبر

تبريك مي گم. فكر مي كنم ما همزمان مصاحبه شديم. 18 june درسته؟ خدا بقيه مون هم از چشم انتظاري اين مرحله دربياره
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: Jav3
سلام بچه ها
من روزهای کاری و تعطیلات سفارت رو از امروز تا 13 سپتامبر درآوردم. از خود سایت سفارت. به صورت فایل پیوست
-->
اگه ممکن هست تو سایت سفارت (http://turkey.usembassy.gov/holidays.html) ببینید جلوی تاریخ 8 تا 11 سپتامبر, توضیحاتی که داره (from 13:00 on 9/8, Wednesday) فقط مربوط به همون روز 8 سپتامبره یا روزهای دیگه رو هم شامل میشه؟

با این حساب, دوستانی که تا 13 سپتامبر وقت دارن, چه موقع میخوان اونجا باشن؟ به نظر من اگه همین هفته بریم منطقی تره.
ممنون از همه و به امید کلیر شدن تمامی دوستان منتظر
تشکر کنندگان: aadine
(2010-08-28 ساعت 11:25)edkhafan نوشته:  ايشالله كه اين هفته هفته خوبي باشه براي هممون ........... آمين

ابوظبی که خوابیده!!! Big Grin
تشکر کنندگان: aadine ، MH5160 ، Farshid22 ، sam_hash
(2010-08-28 ساعت 11:28)aadine نوشته:  تبريك مي گم. فكر مي كنم ما همزمان مصاحبه شديم. 18 june درسته؟ خدا بقيه مون هم از چشم انتظاري اين مرحله دربياره

سلام آدینه عزیز. ممنون . من 16 ژوئن مصاحبه داشتم.
من هم برای کلیر شدن همه دعا میکنم
تشکر کنندگان: aadine
(2010-08-28 ساعت 11:19)kianoush نوشته:  

پیشنهاد می کنم که حتما از VIP استفاده کنید. اتوبوس های VIP در هر ردیف 3 صندلی داره و به جای 37،8 مسافر 24 نفره است،و برای این مسیر طولانی، ارزش این اختلاف قیمت رو داره،ضمنا برای برگشت، از همین تهران رزرو کنید،اگر از آنکارا بلیط تهیه کنید به جای 80 هزار تومان 80 دلار ازتون می گیرن! ودر آخر اینکه وقتی اتوبوس به آنکارا می رسه از طرف نمایندگی شرکت با ون میان و مسافرها رو به صورت رایگان به هتل می برن، که البته این کار رو به حساب لطف ایرانی های مقیم آنکارا به هموطنانشون نگذارید چون معمولا مسافر هارو به هتل اوزیلهان که طرف قراردادشون هست می بره و اگر بخواهید به هتل دیگه ای برید نفری 5 لیر ازتون می گیره.
والبته اوزیلهان، هتل مناسب و قابل تحملی هست وموقعیت خوبی داره.

دوستان بهتر نیست با قطار بریم آنکارا؟؟
فکر کنم 3روز تو راه باشیم.

معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
تشکر کنندگان: edkhafan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان