موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
چه خوبه هر دفعه چندتا چندتاااااا. ایشالا هر دفعه همینجور باااااااشه.
shgh57 و iust_software و sara1981 عزیییییییییییییز تبریکات فراوان و همینطور عماد جان, تبریییییییییییک
همچنااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان به امییییییییییییییییییییید کلیر شدن دوستان دیگر و بچه های قدیمیییییییییییییییییی.
آنکارا, ابوظبییی دست بجنبونیییییییییییید.
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک میگم به همه ی عزیزانی که دیروز کلییر شدن....
مبارکشون باشه
ان شاالله بقیه دوستان و همینطور خودم بزودی کلییر میشیم.
امید به حق....
نه من چاره ی خویش دانم نه کس **تو دانی چنان کن که دانی و بس
معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
2010-08-28 ساعت 09:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-28 ساعت 09:49 توسط Jav3.)
سلام. بچه ها منم شنیدم کلیر شدیممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم. هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
اما هنوز ندیدم. باورتون میشه جرات نمیکنم صفحه رو ببینم. دعا کنین خواب نباشم.
خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررررررررررت
آره درسته. واقعیت داشت. خدایا شکرت.
بچه ها من تازه رسیدم سر کارم. بگین از چهارشنبه تا حالا کیا کلیر شدن. زود بگین . من اونقدر خوشحالم نمیدونم دارم چیکار میکنم.
امیدوارم همه کلیر شده باشن.
ضمنا تاریخ اکسپایر شدنش رو هم زده 13سپتامبر
Impossible n'est pas français!
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با توجه به شلوغی سفارت من از رویال سفر ارژانتین امار گرفتم گفت بلیط 40000 و60000 هست البته برای اتوبوسهای رویال و لی ا توبوسهای vip رو زودتر بایستی رزرو کرد
از دوستان خوبم که در انکارا هستن تقاضا دارم یک زحمت کوچولو برای ما ها بکشه
یک قیمت از هتلهای که قیمت مناسب دارن برای 20 سپتامبر به بعد بگیره و به ما بده میدونم حضوری که برن میتونن تخفیف برامون بگیرن .
خب اگر تعداد مون قابل توجه باشه و فکر کنم 7-10 روز هم انکارا هستیم حتما میشه یک هماهنگی کرد
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ايشالله كه اين هفته هفته خوبي باشه براي هممون ........... آمين
ENDKHAFAN
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-28 ساعت 09:45)Jav3 نوشته: سلام. بچه ها منم شنیدم کلیر شدیممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم. هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
اما هنوز ندیدم. باورتون میشه جرات نمیکنم صفحه رو ببینم. دعا کنین خواب نباشم.
خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررررررررررت
آره درسته. واقعیت داشت. خدایا شکرت.
بچه ها من تازه رسیدم سر کارم. بگین از چهارشنبه تا حالا کیا کلیر شدن. زود بگین . من اونقدر خوشحالم نمیدونم دارم چیکار میکنم.
امیدوارم همه کلیر شده باشن.
ضمنا تاریخ اکسپایر شدنش رو هم زده 13سپتامبر
تبريك مي گم. فكر مي كنم ما همزمان مصاحبه شديم. 18 june درسته؟ خدا بقيه مون هم از چشم انتظاري اين مرحله دربياره
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
من روزهای کاری و تعطیلات سفارت رو از امروز تا 13 سپتامبر درآوردم. از خود سایت سفارت. به صورت فایل پیوست
-->
اگه ممکن هست تو سایت سفارت (http://turkey.usembassy.gov/holidays.html) ببینید جلوی تاریخ 8 تا 11 سپتامبر, توضیحاتی که داره (from 13:00 on 9/8, Wednesday) فقط مربوط به همون روز 8 سپتامبره یا روزهای دیگه رو هم شامل میشه؟
با این حساب, دوستانی که تا 13 سپتامبر وقت دارن, چه موقع میخوان اونجا باشن؟ به نظر من اگه همین هفته بریم منطقی تره.
ممنون از همه و به امید کلیر شدن تمامی دوستان منتظر
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-28 ساعت 11:28)aadine نوشته: تبريك مي گم. فكر مي كنم ما همزمان مصاحبه شديم. 18 june درسته؟ خدا بقيه مون هم از چشم انتظاري اين مرحله دربياره
سلام آدینه عزیز. ممنون . من 16 ژوئن مصاحبه داشتم.
من هم برای کلیر شدن همه دعا میکنم
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-28 ساعت 11:19)kianoush نوشته: (2010-08-28 ساعت 10:24)adl نوشته: با توجه به شلوغی سفارت من از رویال سفر ارژانتین امار گرفتم گفت بلیط 40000 و60000 هست البته برای اتوبوسهای رویال و لی ا توبوسهای vip رو زودتر بایستی رزرو کرد
از دوستان خوبم که در انکارا هستن تقاضا دارم یک زحمت کوچولو برای ما ها بکشه
یک قیمت از هتلهای که قیمت مناسب دارن برای 20 سپتامبر به بعد بگیره و به ما بده میدونم حضوری که برن میتونن تخفیف برامون بگیرن .
خب اگر تعداد مون قابل توجه باشه و فکر کنم 7-10 روز هم انکارا هستیم حتما میشه یک هماهنگی کرد
پیشنهاد می کنم که حتما از VIP استفاده کنید. اتوبوس های VIP در هر ردیف 3 صندلی داره و به جای 37،8 مسافر 24 نفره است،و برای این مسیر طولانی، ارزش این اختلاف قیمت رو داره،ضمنا برای برگشت، از همین تهران رزرو کنید،اگر از آنکارا بلیط تهیه کنید به جای 80 هزار تومان 80 دلار ازتون می گیرن! ودر آخر اینکه وقتی اتوبوس به آنکارا می رسه از طرف نمایندگی شرکت با ون میان و مسافرها رو به صورت رایگان به هتل می برن، که البته این کار رو به حساب لطف ایرانی های مقیم آنکارا به هموطنانشون نگذارید چون معمولا مسافر هارو به هتل اوزیلهان که طرف قراردادشون هست می بره و اگر بخواهید به هتل دیگه ای برید نفری 5 لیر ازتون می گیره.
والبته اوزیلهان، هتل مناسب و قابل تحملی هست وموقعیت خوبی داره.
دوستان بهتر نیست با قطار بریم آنکارا؟؟
فکر کنم 3روز تو راه باشیم.
معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.