موضوعها: 1
رتبه:
38
1 تشکر در 0 ارسال
2010-08-28 ساعت 13:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-28 ساعت 13:17 توسط behzadb57.)
سلام دوستان منم كلير شدم و تا 13Sep وقت دارم
حالا كه كلير شدم نميدونم بايد خوشحال ياشم يا نه بعد از 7 ماه هنوز با يكدونه ستاره اومده حالا بايد چيكار كنم Email بزنم يا تلفن بزنم بهشون
با اين زمانيكه مونده و تعطيلات زياد سفارت اوضاع اصلاً خوب نيست تازه من دوباره بايد برم پيش اونگان و ولي ته دلم خوشحالم
2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011
گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .
از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :
میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم بعد از ۳ هفته الان دو-سه روزی هست که کلیر شدیم. ولی جلوی کیس ما هم ستاره خورده. یعنی از من و همسرم فقط یکی کلیر شده. من اصلا فکر نمیکردم کلیر بخوریم! چون هر دو دانشجو بودیم و نه شغل دولتی داشتیم و نه سربازی داشت همسرم.
همون وقتی که دیدم با سفارت تماس گرفتم و گفتم این حالت برای کیس پیش اومده ولی خنوز جوابی به ما ندادن. وقتی هم که برای انقضای ویزای کسی که کلیر شده دادن ۱۳ سپتامبر هستش.
من تو تاپیک ها دیدم که یه سری گفتن بعد از مکاتبه خود سفارت میگه صبر کنید وقتی همگی کلیر شدید بیاید بگیرید. الان یه جوری شدم.
روزای آخره و آدم خیلی استرس داره
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-28 ساعت 13:39)Reyhan نوشته: ما هم بعد از ۳ هفته الان دو-سه روزی هست که کلیر شدیم. ولی جلوی کیس ما هم ستاره خورده. یعنی از من و همسرم فقط یکی کلیر شده. من اصلا فکر نمیکردم کلیر بخوریم! چون هر دو دانشجو بودیم و نه شغل دولتی داشتیم و نه سربازی داشت همسرم.
همون وقتی که دیدم با سفارت تماس گرفتم و گفتم این حالت برای کیس پیش اومده ولی خنوز جوابی به ما ندادن. وقتی هم که برای انقضای ویزای کسی که کلیر شده دادن ۱۳ سپتامبر هستش.
من تو تاپیک ها دیدم که یه سری گفتن بعد از مکاتبه خود سفارت میگه صبر کنید وقتی همگی کلیر شدید بیاید بگیرید. الان یه جوری شدم.
روزای آخره و آدم خیلی استرس داره
سلام
برای ما هم همین اتفاق افتاده.یعنی یه ستاره جلوی اسممون هست.مهلتمون هم تا 1sep هست.فردا داریم میریم.به سفارت هم email زدیم،مهلت خواستیم،گفتند تا 15dec بیاید ویزات رو بگیر.ولی اینقدر تاریخش پرته که تصمیم گرفتیم بریم.ما هم خیلی مضطربیم.
شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
همانطور که پیش بینی میکردم هفته قبل برای بچه های 2010 هفته خوبی بود . البته برای بچه های انکارا .آنکارا واقعا ترکوند . ابوظبی که گذاشته یه دفعه همه رو سورپرایز کنه . حالا کی خدا میدونه میخواد ما رو دق مرگ کنه . امیدوارم این هفته هم بقیه جدول سبز بشه. التماس دعا
خواهش میکنم هرگونه اطلاعات اشتباه یا تغییر در وضعیتتان مخصوصا پایان کلیرنس را به من اطلاع دهید . . لطفا دوستانی هم که برای مصاحبه میروند و وارد سیکل کلیرنس میشوند به من اطلاع بدهند
دوستدار همه شما علی – ن
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اخبار هفته :
کسانی که در این هفته کلیرنسشون تمام شد
(Ankara) :
new king, nefarious, ,ساشا و, afsan2010, shgh57, sara1981 ,emadziaei iust_software, Jav3, behzadb57
(Abu Dhabi ) :
-----------------------------------------------------------------------------
کسانی که در این هفته وارد فاز کلیرنس شدند: new new Taraneh, Nilmah, sanaz2010,
-----------------------------------------------------------------------------
تاریخ آخرین به روز رسانی: شنبه 28 آگوست ساعت 18:30
برای دیدن بهتر جدول آن را روی کامپیوتر کپی و بعد باز کنید با بزرگنمایی جدول واضح میشود
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-28 ساعت 23:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-29 ساعت 00:34 توسط arina.)
(2010-08-28 ساعت 10:24)adl نوشته: با توجه به شلوغی سفارت من از رویال سفر ارژانتین امار گرفتم گفت بلیط 40000 و60000 هست البته برای اتوبوسهای رویال و لی ا توبوسهای vip رو زودتر بایستی رزرو کرد
از دوستان خوبم که در انکارا هستن تقاضا دارم یک زحمت کوچولو برای ما ها بکشه
یک قیمت از هتلهای که قیمت مناسب دارن برای 20 سپتامبر به بعد بگیره و به ما بده میدونم حضوری که برن میتونن تخفیف برامون بگیرن .
خب اگر تعداد مون قابل توجه باشه و فکر کنم 7-10 روز هم انکارا هستیم حتما میشه یک هماهنگی کرد
با سلام
راستش من اوایل ماه آگوست با اتوبوس به ترکیه رفتم. سعی کنید حتی الامکان با اتوبوس VIP بروید . حتما برای یک یا دو وعده غذا همراه داشته باشید.
لزوما رزرو هتل نیازی نیست. پس از رسیدن به آنکارا و قبل از رسیدن به ترمینال بزرگ آنکارا که آشتی نام دارد. اتوبوس در زیر یکی از پل های شهر توقف می کند
و یک دلال که با راننده اتوبوس هم قبلا هما هنگی کرده شما را تشویق می کند که بطور مجانی تا یک هتل که Ozel Hotel نام دارد می رساند و برای شما اتاق می گیرد. که البته هتل زیاد تمیزی نیست و می توان با شبی 30 دلار یک اتاق یک تخته گرفت. این هتل دو نوع اتاق دارد اتاق های بازسازی شده و اتاق های قدیمی به همین جهت دقت لازم را هنگام توافق نهایی داشته باشید. در صورتی که دلتان می خواهد هتل تمیز تری داشته باشید
توصیه می کنم در همان نقطه که اتوبوس می ایستد (زیر پل) یک تاکسی بگیربید
و در خواست کنید که شما را به هتل رویال برساند .
هتل رویال در نزدیکی سفارت است و (10 دقیقه پیاده) فاصله دارد و همینطور بسیار تمیز و شیک است.
اگر تعداد نفرات بیشتر باشند می توانید چانه بزنید برای یک اتاق یک نفره من شبی 90 لیر ترکیه دادم و برای اتاق دو تخته یکی از دوستان لاتاری که همراه با من بود شبی 140 لیر ترکیه دادند.
در این آدرس می توانید آدرس دقیق هتل را ببینید:
http://www.ankararoyal.com.tr
از مزایای آن این است که لابی خوبی دارد و اینترنت هم وایر لس مجانی دارد و دیگر اینکه دو تا کامپیوتر هم در لابی هست که همیشه خالی و منتظر شما است.
نزدیکی به مراکز خرید و رستورانها از مزایای آن میباشد و هزینه تاکسی را کم میکند از هتل تا ترمینال اتو بو سهای سیر و سفر و رویال ایرانیان که آشتی نام دارد با 10 تا 15 لیر می توانید بروید.
از همه مهمتر هتل دارای امنیت خوبی است و به قول معروف سر و سامان دارد
اگر پست بسته شما را بیاورد قسمت اطلاعات هتل کاملا مراقب است و سریعا شما را در جریان میگذارد.
توصیه میکنم از این هتل استفاده کنید.
اگر سوالی بود من در خدمت شما هستم.
ضمنا یک هتلی هم در نزدیکی هتل ددمان قرار دارد حدودا 100 متر فاصله دارد با آدرس زیر که مناسب است و قیمت های خوبی دارد
فراموش نکنید در هتل ها می توانید چانه بزنید تا جایی که می نونید این کار انجام دهید و نکته آخر حتما حتما حتما قبل از توافق نهایی تقاضا کنید که اگر می شود اتاق را بازدید کنید.
امنیت راهرو و درب ورود اتاق و تمیزی سرویس ها و رختخواب و یخچال را حتما ملاحظه کنید.
http://www.segmenotel.com/index_english.html
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-29 ساعت 00:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-29 ساعت 00:58 توسط arina.)
(2010-08-28 ساعت 12:15)Eskandari نوشته: (2010-08-27 ساعت 20:30)adl نوشته: تبریک به دوستانی که بودن و کلیر شدن
ما نبودیم بازم
بچه های عازم انکارا اعلان امادگی کنن برای هماهنگی رفتن شنبه 27 شهریور
من زودتر از 27 ام سپتامبر (که دوشنبه اس) نمیتونم باشم. به نظر شما دیره؟
سعی کنید زودتر بروید با توجه به تعطیلات سفارت احتمال ایکه صف طولانی جلوی سفارت درست بشه زیاد است و تازه خیلی ها کلیرشون باقی مانده که در مهاجرسرا
عضو نیستند. زودتر رفتن ممکن است که کمک زیادی به پیگیری بیشتر و در وقت مناسب تر
بکند به هر روی ارزش زودتر رفتن را دارد تازه یک موقع ممکن است یکدفعه یک مدرکی یا چیزی بخوان باید فرصت این را داشته باشید تا با ایران تماس بگیرید و برایتان ارسال کنند.
حداقل یک هفته تا ده روز زودتر آنجا باشید.شما دارید سرنوشت آینده تان را به نوعی رقم می زنید و لازم است که وقت کافی برای این کار بگذارید.
با توجه به محدود بودن ویزاهای در نظر گرفته شده بعضی مواقع کلیر شدن شرط لازم است ولی کافی نیست و .....
Ankara-Turkey
کارنت شدن کیس2010/03/08
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
با تبریک به همه دوستانی که کلیر شدند.
و این هم یک انرژی مثبت برای بچه های ابوظبی:
ابوظبی جون،یالا یالا رقص و شادی ، ببین انکارا کولاک کرده. ما همه منتظریم تا به افتخارت یک جشن بگیریم. من مطمئنم این هفته همه طرفدارانت را شاد می کنی.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-28 ساعت 11:34)Jav3 نوشته: سلام بچه ها
من روزهای کاری و تعطیلات سفارت رو از امروز تا 13 سپتامبر درآوردم. از خود سایت سفارت. به صورت فایل پیوست
اگه ممکن هست تو سایت سفارت (http://turkey.usembassy.gov/holidays.html) ببینید جلوی تاریخ 8 تا 11 سپتامبر, توضیحاتی که داره (from 13:00 on 9/8, Wednesday) فقط مربوط به همون روز 8 سپتامبره یا روزهای دیگه رو هم شامل میشه؟
با این حساب, دوستانی که تا 13 سپتامبر وقت دارن, چه موقع میخوان اونجا باشن؟ به نظر من اگه همین هفته بریم منطقی تره.
ممنون از همه و به امید کلیر شدن تمامی دوستان منتظر
مرسی jav3 از اطلاعات کاملی که راجع به تعطیلات دادی خیلی به ما کمک کرد..و ببخش که امروز مزاحم اوقات شریف شمما شدیم.
.بالاخره امروز پس از کلی پرس وجو تونستیم بلیط استانبول رو برای فردا بعد از ظهر با اتوبوس گیر بیاریم که از دو راهی ارزنجان باید ماشین عوض کنیم به سمت انکارا...ترکیش ایرلاین تا پنجشنبه جا نمی داد و قطار تا 20 شهریور رزرو شده.ما ناچارا با اتوبوس می ریم که حدود 30 ساعت توراهیم خدا بهمون رحم کنه ...سینه خیز باید بریم سفارت
sara1981
شماره کیس : 2010AS00024XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 july
کنسولگری: Ankara
تاریخ دریافت نامه دوم:23 July 2010
تاریخ مصاحبه:04 august 2010
دریافت کلیرینس:24 august 2010.
تاریخ دریافت ویزا:1 sep 201
تاریخ ورود به امریکا:15 January
جمع تقریبی هزینه ها:7500 دلار برای 2 نفر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-29 ساعت 02:00)sara1981 نوشته: (2010-08-28 ساعت 11:34)Jav3 نوشته: سلام بچه ها
من روزهای کاری و تعطیلات سفارت رو از امروز تا 13 سپتامبر درآوردم. از خود سایت سفارت. به صورت فایل پیوست
اگه ممکن هست تو سایت سفارت (http://turkey.usembassy.gov/holidays.html) ببینید جلوی تاریخ 8 تا 11 سپتامبر, توضیحاتی که داره (from 13:00 on 9/8, Wednesday) فقط مربوط به همون روز 8 سپتامبره یا روزهای دیگه رو هم شامل میشه؟
با این حساب, دوستانی که تا 13 سپتامبر وقت دارن, چه موقع میخوان اونجا باشن؟ به نظر من اگه همین هفته بریم منطقی تره.
ممنون از همه و به امید کلیر شدن تمامی دوستان منتظر
مرسی jav3 از اطلاعات کاملی که راجع به تعطیلات دادی خیلی به ما کمک کرد..و ببخش که امروز مزاحم اوقات شریف شمما شدیم.
.بالاخره امروز پس از کلی پرس وجو تونستیم بلیط استانبول رو برای فردا بعد از ظهر با اتوبوس گیر بیاریم که از دو راهی ارزنجان باید ماشین عوض کنیم به سمت انکارا...ترکیش ایرلاین تا پنجشنبه جا نمی داد و قطار تا 20 شهریور رزرو شده.ما ناچارا با اتوبوس می ریم که حدود 30 ساعت توراهیم خدا بهمون رحم کنه ...سینه خیز باید بریم سفارت
جای نگرانی نیست قبل از دوراهی یک شهری وجود داره که من اسمش را فراموش کردم . حدود 330 کیلومتر تا آنکارا فاصله است که بقیه مسیر را هم با اتوبوس ترک میروی که به مراتب از اتوبوس وطنی بهتر است
Ankara-Turkey
کارنت شدن کیس2010/03/08