کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
یه روز خوب میادمیدونم
case:19###
Big Grin

تشکر کنندگان: aadine ، khashayar6310 ، mina_s ، im-i ، sanaz2010 ، edkhafan ، final destination ، Eskandari
این موضوع را برای هزارمین بار دارم می نویسم علیرغم اینکه تا دو سه روز آینده به امریکا پرواز دارم ولی جدا نگران بچه ها هستم.
من تقاضا دارم که حداقل از 20 سپتامبر جلوی سفارت های مربوطه باشید. چرا که با حضور شما کارکنان سفارت مجبور به پی گیری لحظه به لحظه می شوند و یک جورایی پرونده شما به جریان می افتد و سرعت کارتان بالا میرود از من گفتن چون کسی هستم که سالها در استرالیا و ماه ها در کشورهای اروپایی زندگی کردم و به عناوین مختلف دنبال کارهای اداری در کشورهای دیگر بوده ام.حضور فیزیکی شما به مراتب می تواند مفید باشد و به هزینه اش هم می ارزد.
ترا به خدا این موضوع را جدی تلقی کنید.
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، MH5160 ، sam_hash ، Taraneh ، Hossein81 ، OMID_R ، aadine ، fairwall ، nefarioos ، free_free ، new king ، mina_s ، Eskandari ، sami123 ، edkhafan ، Shahoo52 ، apoornaki ، Hamid55 ، hamed_gh
امیدوارم هر چه زودتر همه ی عزیزان منتظر به مراد دلشون برسن و همین فردا ابوظبی و انکارا اسامی همه رو به عنوان کلیر شده ها اعلام کنند .
من که میگم همه دعا کنیم همه ی دوستان به خصوص آقا اشکان کلیر بشه چون این طوری 2 نفر به مراد دلشون میرسن هم من هم آقا اشکان چون اگه اقا اشکان کلیر بشه میخوام مجبورش کنم همزمان با ما بیاد بریم آمریکا ما تنها نباشیم این طوری هم یک همسفر خوب گیر ما میاد .
امیدوارم کار همه ی عزیزانی که منتظرند زودتر کلیر بشن حل شه .
به قول فیروال عزیز یه روز خوب میاد منم میدونم .
بیایید سریال قهوه ی تلخ رو کپی نکنیم تا با این کار کمکی کرده باشیم و فرهنگ سازی را از امروز شروع کنیم .

تشکر کنندگان: free_free ، aadine ، sam_hash ، mina_s ، edkhafan ، MH5160 ، Amir78 ، Ashkan78 ، fairwall
سلام
ضمن تشكر از اين دوست عزيز و راهنمايي ايشان ، من هم از بچه هاي ابوظبي هستم. فكر مي كنم اگر جواب قطعي ما تا لحظه آخر نيامد، بايستي براي رفتن به دم سفارت، بست نشستن و انشاالله گرفتن ويزا، بايستي آخرين يكشنبه يعني 26 دسامبر در ابوظبي باشيم. چون تاآنجايي كه من مي دانم سفارت آمريكا در ابوظبي فقط يكشنبه ها پاسپورت را مي گيرد. بنابراين اگر زودتر برويم ممكنه سفارت بگه هنوز كه يك هفته مانده و شايد تا اين يك هفته جواب ها بيايد و از اين جور داستان ها. نظر شما دوستان چيه؟
با تشكر

(2010-08-29 ساعت 23:27)arina نوشته:  این موضوع را برای هزارمین بار دارم می نویسم علیرغم اینکه تا دو سه روز آینده به امریکا پرواز دارم ولی جدا نگران بچه ها هستم.
من تقاضا دارم که حداقل از 20 سپتامبر جلوی سفارت های مربوطه باشید. چرا که با حضور شما کارکنان سفارت مجبور به پی گیری لحظه به لحظه می شوند و یک جورایی پرونده شما به جریان می افتد و سرعت کارتان بالا میرود از من گفتن چون کسی هستم که سالها در استرالیا و ماه ها در کشورهای اروپایی زندگی کردم و به عناوین مختلف دنبال کارهای اداری در کشورهای دیگر بوده ام.حضور فیزیکی شما به مراتب می تواند مفید باشد و به هزینه اش هم می ارزد.

تشکر کنندگان: MH5160 ، aadine ، sam_hash
(2010-08-30 ساعت 09:20)sami123 نوشته:  سلام
ضمن تشكر از اين دوست عزيز و راهنمايي ايشان ، من هم از بچه هاي ابوظبي هستم. فكر مي كنم اگر جواب قطعي ما تا لحظه آخر نيامد، بايستي براي رفتن به دم سفارت، بست نشستن و انشاالله گرفتن ويزا، بايستي آخرين يكشنبه يعني 26 دسامبر در ابوظبي باشيم. چون تاآنجايي كه من مي دانم سفارت آمريكا در ابوظبي فقط يكشنبه ها پاسپورت را مي گيرد. بنابراين اگر زودتر برويم ممكنه سفارت بگه هنوز كه يك هفته مانده و شايد تا اين يك هفته جواب ها بيايد و از اين جور داستان ها. نظر شما دوستان چيه؟
با تشكر

(2010-08-29 ساعت 23:27)arina نوشته:  این موضوع را برای هزارمین بار دارم می نویسم علیرغم اینکه تا دو سه روز آینده به امریکا پرواز دارم ولی جدا نگران بچه ها هستم.

بنظر من چهارشنبه یا پنج شنبه هفته قبلش جلوی سفارت باشیم و یه اعلام وجودی بکنیم که این سفارتی ها هم اگه میخوان مشورتی بکنن و یا دستوری بگیرن وقت داشته باشن.
من میترسم یکشنبه رو از دست بدیم

***بچه ها نظرتون رو بگید لطفا***
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: MH5160 ، Ashkan78 ، aadine ، sami123
سلام دوستان
عدل عزیز الان تماس گرفت وگفت VIPواسه 27 شهریور جانمیده ومجبور شدیم 28 شهریور بگیریم
هرکی میخواد بیاد سریع با این شماره ها تماس بگیره
91 88543690
88500544
885363229
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
تشکر کنندگان: Eskandari ، aadine
(2010-08-30 ساعت 14:36)Shahoo52 نوشته:  سلام دوستان
عدل عزیز الان تماس گرفت وگفت VIPواسه 27 شهریور جانمیده ومجبور شدیم 28 شهریور بگیریم
هرکی میخواد بیاد سریع با این شماره ها تماس بگیره
91 88543690
88500544
885363229

سلام به همگی

من که رفتم واسه 28 شهریور ساعت 13 vip بلیط گرفتم.دیگه نمیدونم چی پیش
میاد.هر چه بادا باد...میرم دم سفارت بسط میشینم.بقیه دوستان هم اگه میان
سریعتر بلیط را بگیرن تا همگی با هم بریم.

حق یارتون و نگهدارتون Big Grin

معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
تشکر کنندگان: sam_hash ، Shahoo52

خروج من از امارات 23 آگوست بوده و تا 23 سپتامبر نمي تونم درخواست ويزا بدم. 23 سپتامبر 5 شنبه هست و عملا درخواست ويزا تا 26 سپتامبر ممكنه به تعويق بيافته. اضافه كنيد يكي دو روز هم طول بكشه تا ويزا رو صادر كنن برام. مي شه 28 سپتامبر. در خوش بينانه ترين حالت 29 سپتامبر و 30 مي تونم به دوستان بپيوندم.

اما اگه كسي قبول زحمت مي كنه و پاسپورت من رو با خودش مي بره، لطف بزرگي در حق من خواهد كرد.

(2010-08-30 ساعت 13:20)sam_hash نوشته:  بنظر من چهارشنبه یا پنج شنبه هفته قبلش جلوی سفارت باشیم و یه اعلام وجودی بکنیم که این سفارتی ها هم اگه میخوان مشورتی بکنن و یا دستوری بگیرن وقت داشته باشن.

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: sam_hash ، Ali Sepehr ، free_free
امروز هم خبری نشد Sad
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان:
اشکان جون ، صدرا که نمردهBig GrinBig Grin

با هم راجع بهش صحبت کردیم ، اما شرایط رو من تعیین می کنم ایندفعه TongueBig Grin

(2010-08-30 ساعت 17:01)Ashkan78 نوشته:  خروج من از امارات 23 آگوست بوده و تا 23 سپتامبر نمي تونم درخواست ويزا بدم. 23 سپتامبر 5 شنبه هست و عملا درخواست ويزا تا 26 سپتامبر ممكنه به تعويق بيافته. اضافه كنيد يكي دو روز هم طول بكشه تا ويزا رو صادر كنن برام. مي شه 28 سپتامبر. در خوش بينانه ترين حالت 29 سپتامبر و 30 مي تونم به دوستان بپيوندم.

اما اگه كسي قبول زحمت مي كنه و پاسپورت من رو با خودش مي بره، لطف بزرگي در حق من خواهد كرد.

(2010-08-30 ساعت 13:20)sam_hash نوشته:  بنظر من چهارشنبه یا پنج شنبه هفته قبلش جلوی سفارت باشیم و یه اعلام وجودی بکنیم که این سفارتی ها هم اگه میخوان مشورتی بکنن و یا دستوری بگیرن وقت داشته باشن.

سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان:
تو اولويت بعدي هستي. چون خودت كاري نداري اونجا... مي ري وقتت هدر مي ره!!!

بي خودي شلوغش نكن بگذار ببينم كسي جواب مي ده يا نه.

(2010-08-30 ساعت 17:12)sadra_sepehr نوشته:  اشکان جون ، صدرا که نمردهBig GrinBig Grin

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Ali Sepehr
ابوظبییییییییییییییییییییییییی بیدارررررررررررررررررررر شششدددددددددددد

ما کلیرررررررررررررررررررررررر شدیییییییییییییییییییییییییمممممممممممممم

اولین نفر دقیقه 90 ای ابوظبی شدیممممممممممممممممممممممممممم

بچه ها همه مطمئنا قبول می شید حتما پیگیری کنید ما ایمیل زدیم و از این طریق متوجه شدیم و هنوز کیسمون تو سایت نیومده . تو این شبهای قدر دعا را فراموش نکنید که مطمئنا جواب می ده .مشخصاتمون را می ذاریم تا نتیجه گیری کنید :

مدرک تحصیلی برنده( خانم ) : مهندسی کامپیوتر نرم افزار
سربازی :-
شغل دولتی نداشتم
سفر خارجی : امارات . ترکیه
فرم 9سوالی به من ندادن
کلیرنس : روز مصاحبه 4 اوریل
اسپانسر مالی نداشتیم فقط حساب بانکی

مدرک تحصیلی (همسر) : دکتری دامپزشکی(کار بازرگانی دارو)
سربازی : معاف
شغل دولتی نداشتم
سفر خارجی : فرانسه . بلژیک . انگلستان . ترکیه . امارات
فرم 9سوالی به من ندادن
کلیرنس : 149 روزاز طریق ایمیل
(2010-08-30 ساعت 17:58)Ashkan78 نوشته:  تو اولويت بعدي هستي. چون خودت كاري نداري اونجا... مي ري وقتت هدر مي ره!!!

بي خودي شوخي شلوغش نكن بگذار ببينم كسي جواب مي ده يا نه.

(2010-08-30 ساعت 17:12)sadra_sepehr نوشته:  اشکان جون ، صدرا که نمردهBig GrinBig Grin

ای اصفهانی ، حقا که هم من اصفهانیم که دنبال یه سفر مفتیم Big Grin هم تو اصفهانی Tongue
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Amir78
(2010-08-30 ساعت 18:35)MH5160 نوشته:  ابوظبییییییییییییییییییییییییی بیدارررررررررررررررررررر شششدددددددددددد

بچه ها همه مطمئنا قبول می شید حتما پیگیری کنید ما ایمیل زدیم و از این طریق متوجه شدیم و هنوز کیسمون تو سایت نیومده . تو این شبهای قدر دعا را فراموش نکنید که مطمئنا جواب می ده .مشخصاتمون را می ذاریم تا نتیجه گیری کنید :

شغل دولتی نداشتم
فرم 9سوالی به من ندادن

شغل دولتی نداشتم
فرم 9سوالی به من ندادن
آیا ممکن است متن ایمیل ارسالیتان را بگذارید. از آنها چه خواستید که با ایمیل به شما جواب دادند؟
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه
تشکر کنندگان:
(2010-08-30 ساعت 18:35)MH5160 نوشته:  ابوظبییییییییییییییییییییییییی بیدارررررررررررررررررررر شششدددددددددددد

شغل دولتی نداشتم
فرم 9سوالی به من ندادن

شغل دولتی نداشتم
فرم 9سوالی به من ندادن

خیلی خوشحال شدم
بالاخره فهمیدیم که ابوظبی یه تکونی داره میخوره
منتظر نفرات بعدی هستم
مژدگانی شما هم سر جاش هست . یه مژدگانی خوب و مفید Big Grin

شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی