کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
دوستان امیدتون رو از دست ندید .هنوز 1 ماهه دیگه مونده .لطفا موج منفی ندید مطمئنا اگه موج مثبت بدیم نتیجه اش رو بزودی می بینیم.به امید قبولی همه دوستان
تشکر کنندگان: aadine ، indmehdi ، sam_hash ، Sooshians
(2010-08-29 ساعت 15:02)MH5160 نوشته:  دوستان امیدتون رو از دست ندید .هنوز 1 ماهه دیگه مونده .لطفا موج منفی ندید مطمئنا اگه موج مثبت بدیم نتیجه اش رو بزودی می بینیم.به امید قبولی همه دوستان

منم کلیرنس خوردم اما مطمنم همگی ویزا می گیریم.
یه کم دیگه صبر کنین..روزهای خوب در راهند..Rolleyes
تشکر کنندگان: MH5160 ، im-i ، indmehdi ، sam_hash ، aadine
(2010-08-29 ساعت 12:08)adl نوشته:  شاید من بالغ بر20بار ایمیل تو این 7ماه زدم اینم رو چشم به خاطر شما و
لی قول بده دیگه با اقای راهواری صحبت نکنید
از کجا به صحبتهای آقای راهواری اطمینان دارید؟ افرادی با تجربه و دانش بیشتر از ایشان در این سایت هستند که از گفته هایشان خیلی خیلی بیشتر می توان به عنوان مرجع استفاده کرد. در ضمن اگر کسی ویزایش را به هر دلیلی نگرفته باشد، بسیار بعید است که علت واقعی آن را به آقای راهواری بگوید.
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه
تشکر کنندگان: indmehdi ، Ashkan78 ، aadine ، sanaz2010 ، Sooshians
سلام بچه ها
من از برندگان 2009 هستم.
دیدم خیلی ناامیدید اومدم یه امیدی بهتون بدم
اصلا جای نگرانی نیست دوستان. همه و همه به جز موارد خاص حساس ویزا میگیرین. اینو مطمئن باشین. فقط چون سفارتها کو کاری میکنن و دیر به دیر اعلام میکنن نگرانید. ولی وقتی شروع میکنن به اعلام کردن دیگه روندی میرن جلو
ولی باز هم گوش کنید اینجارو:
هر کس تا تاریخ 25 سپتامبر کلیرنس اش نیومد بره پشت در سفارت و پاس اش رو بفرسته بره داخل.
مسخره نکنید. پارسال و 2 سال پیش این اتفاق افتاد و موفقیت آمیز بود.
پاس رو بفرستید داخل و فردای اونروز (البته من در مورد ابوظبی دارم میگم) برید و تحویل بگیرید. یا شانس و یا اقبال. یا با ویزا میاد بیرون و یا بدون ویزا اما تعداد زیادی از بچه ها بدون اینکه کلیرنسشون اعلام شده باشه در هفته آخر با ناامیدی این کار رو کردن و پاس با ویزا اومد بیرون.
این کار رو آقایونی که در ابوظبی خدمات لاتاری میدادن به ما گفته بودن و عملی هم شده بود.
موفق باشید
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان: yas ، sam_hash ، free_free ، MH5160 ، king_of_sky ، homeless ، hamed_gh ، aadine ، mina_s ، fairwall ، Eskandari ، sami123 ، Shahoo52 ، apoornaki ، indmehdi ، Sooshians
سلام دوستان
یکی از اعضا نوشته که از طریق مرز سرو میتوان به شهر مرزی وان رفته و از آنجا با هواپیمای داخلی ترکی که هر روزه پرواز داره به آنکارا رفت.
این موضوع صحت داره و من خودم هم برای مصاحبه در سوم آگوست از این طریق به آنکارا رفتم.ولی لازم میدونم که چند نکته مهم رو یادآوری کنم:
1- هزینه تقریبی بلیط وان-آنکارا دوسره حدود 180/000 هزار تومنه که در مقایسه با هزینه های تبریز استانبول و یا تهران آنکارا واقعاً کمتره!
2-برای رسیدن به شهر وان که تقریباً در 280 کیلومتری مرز قرار داره حتماً و حتماً سعی کنید از اتوبوسهای ارومیه به وان استفاده کنید . چون رانندگان ماشینهای ون که در آنطرف مرز قرار دارند بسیار بی ملاحظه رانندگی می کنند و این موضوع برای جاده های مرزی ترکیه که باریک هستند بسیار خطرناک است و اصلاً ارزش ریسک کردن را به نظر من ندارد.
3- اتوبوسهایی که به وان میروند ساعت 8 صبح به راه افتاده و اغلب بعد از ظهر و حدود ساعت 4-7 به وان می رسند. بنابراین ساعت پرواز خود را دقیقاً با تاخیر اتوبوس هماهنگ کنید.بهتر این است که یک روز قبل به وان رفته و باآرامش خاطر به فرودگاه بروید.
4-برای اقامت خود در وان ترجیحاً از کنسروهای ایرانی استفاده کنید چون تنوع و کیفیت غذا مانند آنکارا نیست و به قول خودمون مفت گرونه!!

با امید کلییر شدن همه
تشکر کنندگان: ساشا ، king_of_sky ، aadine ، Eskandari ، sanaz2010
دوستان نزدیکه افطاره
این چند شب هم شبهای قدر هست و دعا قبول میشه
بیایید برای همدیگه دعا کنیم که همه کلیر بشیم
[عکس: 63.gif][عکس: 63.gif][عکس: 63.gif][عکس: 63.gif][عکس: 63.gif][عکس: 63.gif][عکس: 77.gif][img][عکس: 77.gif][عکس: 77.gif]
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
بابا ترا خدا بی خیال
مگر 30 ساعت نشستن تو اتوبوس چقدر سخت است من که این مسیر را رفتم و برگشتم وکلی هم خوش گذشت و تازه کلی هم تجربه بود.
یکی دیگه اینکه هنوز یک ماه مونده چه خبره زانوی غم گرفتید بلند شید خوشحال باشید و دعا کنید
به خدا منتظر باشید من مطمئنم که سال دیگه این موقع همتون در ایالات متحده هستید. هنوز یک ماه مونده و کلی خبر خوب .
انرزی مثبت بدین
بعد هم با مردیکه دلال های ترکیه اصلا تماس نگیرید ترجیح میدم امریکا نرم ولی پولم را به این ... ندم.
حیف حیف آبروی همه ایرانی ها را بردن
نمیدونم اگه روزی سفارت امریکا در ایران باز بشه اینها چه غلطی میخوان بکنن. احتمالا باید جلوی در سفارت را جارو کنن
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: Amir78 ، Ashkan78 ، kianoush ، aadine ، mina_s ، Linspire ، Eskandari ، sanaz2010 ، Sooshians
باهات موافقم...

چي فكر مي كني؟ همينا بودن كه باعث شدن سفارت بسته شه تا بتونن اونجا هموطناشون رو بدوشن. كلي هم براي خودشون كلاس مي گذارن كه مقيم خارج هستند! بابا تركيه و امارات خارج نيست، "مثل خارج" هست!!!!

(2010-08-29 ساعت 18:34)arina نوشته:  بعد هم با مردیکه دلال های ترکیه اصلا تماس نگیرید ترجیح میدم امریکا نرم ولی پولم را به این ... ندم.
نمیدونم اگه روزی سفارت امریکا در ایران باز بشه اینها چه غلطی میخوان بکنن. احتمالا باید جلوی در سفارت را جارو کنن

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: kianoush ، sam_hash ، aadine ، mina_s ، Linspire ، mehran626
منم دیشب از آنکارا با ویزا برگشتم Smile

درست در لحظه های آخر زنگ زدم موبایل ups ای گفتم پرواز دارم مال هتل مارو زودتر بیار . ساعت 12.30 اومد یه تاکسی گرفتیم ساعت 13:45 هم پرواز داشتیم نیم ساعت هم تو راه فرودگاه بودیم. ولی به موقع رسیدیم به پرواز.

امیدوارم همه دوستانی که منتظر ویزا هستند این لحظه شیرین رو تجربه کنن.
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
(2010-08-29 ساعت 09:30)behzadb57 نوشته:  سلام دوستان با توجه به تعطيلي كامل هفته بعد-به جز سه شنبه 7sep - و ستاره دار بودن case number من لطفا كمكم كنيد تا تصميم بهتري بگيرم از راهنمايياتون قبلا تشكر مي‌كنم

سلام.ما هم شرایط شما رو داریم،مهلتمون هم 1sep هست.الان هم ارومیه هستیم داریم میریم آنکارا یکی از ویزاها رو بگیریم.ولی نمی دونیم که تکلیف اون یکی چی میشه.به نظر من شما هم برنامه ریزی کنید بیاید یکیشو بگیرید شاید تو این فاصله اون یکی هم اومد.
شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، aadine ، mina_s
سلام عزیزان

ما همگی تا این لحظه تلاشمون را انجام دادیم و کلی زحمت کشیدیم..
از اینجا به بعد باید همه چیزا به خدا بسپاریم...او مصلحت مارو بهتر میدونه.
اکـثر ما[/b] آدما چشم حقیقت بین نداریم برا همین حقایق زندگی را کمتر میبینیم.
پس به نظر من تو فاز منفی نباشید و توکلتون به صاحبتون (خالق هستی)
باشه... توکلت علی الله

هر چه از دوست رسد خوش است Smile

معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
تشکر کنندگان: sam_hash ، MH5160 ، aadine ، im-i ، Eskandari ، apoornaki ، edkhafan
(2010-08-29 ساعت 18:34)arina نوشته:  بابا ترا خدا بی خیال
مگر 30 ساعت نشستن تو اتوبوس چقدر سخت است من که این مسیر را رفتم و برگشتم وکلی هم خوش گذشت و تازه کلی هم تجربه بود.
یکی دیگه اینکه هنوز یک ماه مونده چه خبره زانوی غم گرفتید بلند شید خوشحال باشید و دعا کنید
به خدا منتظر باشید من مطمئنم که سال دیگه این موقع همتون در ایالات متحده هستید. هنوز یک ماه مونده و کلی خبر خوب .
انرزی مثبت بدین
بعد هم با مردیکه دلال های ترکیه اصلا تماس نگیرید ترجیح میدم امریکا نرم ولی پولم را به این ... ندم.
من چراش رو نمي دونم اما کاملا اميدوارم. نه مطمئن ام که تا چند روز آينده کلير مي شم. اينو امروز به دوتا از بچه ها که هم زمان با من مصاحبه داشته اند و تو مهاجر سرا هم نيستند گفتم. در ضمن امشب براي همه دعا کردم.
خوب ديگه اين همه انرژي مثبت براي امشب کافيه Big GrinWinkTongue
ديگه برين از زندگي تون لذت ببرين تا ويزاتون بياد
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: mina_s ، nefarioos ، Ashkan78 ، sam_hash ، free_free ، Eskandari ، edkhafan ، sanaz2010 ، apoornaki
(2010-08-29 ساعت 13:32)behzadb57 نوشته:  بچه‌ها سلام
مي‌خواستم بدونم با توجه به اينكه ما 6 ماه از آزمايشات پزشكيمون گذشته حالا اول بريم سفارت و بعد از اون بريم اونگان يا بايد با مدارك پزشكي بريم سفارت.

سلام.به نظرم بهتره اینترنتی وقت دکتر بگیرید.چون اگه یادتون باشه اونگان برای اینکه جواب بده 2 روز وقت می بره.و به احتمال زیاد سفارت هم نتیجه مدیکال رو میخواد.فقط کارت واکسن یادتون نره بیارید.
شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
تشکر کنندگان: aadine
سلام دوستان خوب چرا از الان این همه نا امیدی
من میدونم اونها بعد این همه سال تجربه میدونن این هفته های اخر باید دنبال کار کیس های لاتاری باشن که هستن لطفا به حرف کسی هم گوش ندین شکر خدا ما به مدد این سایت عالی مهاجر سرا و تجربه بقیه در سالهای قبل کلی اطلاعات مفید داریم پس موجهای منفی رو فراموش کنین ضمنا کسانی که اسمشون اعلام میشه زود برای ویزا برن که شاملADمجدد نشن ابوظبی داره این کارو میکنه

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، OMID_R ، fairwall ، sam_hash ، aadine ، apoornaki
(2010-08-29 ساعت 22:31)sara56 نوشته:  سلام دوستان خوب چرا از الان این همه نا امیدی
من میدونم اونها بعد این همه سال تجربه میدونن این هفته های اخر باید دنبال کار کیس های لاتاری باشن که هستن لطفا به حرف کسی هم گوش ندین شکر خدا ما به مدد این سایت عالی مهاجر سرا و تجربه بقیه در سالهای قبل کلی اطلاعات مفید داریم پس موجهای منفی رو فراموش کنین ضمنا کسانی که اسمشون اعلام میشه زود برای ویزا برن که شاملADمجدد نشن ابوظبی داره این کارو میکنه

سلام ممنون از موج مثبتتون.امیدوارم تا الان ویزاتون گرفته باشین ولی قسمت آخر پیغامتون ما را نگران کرد برای اینکه من روز مصاحبه ویزام آماده بود ولی بر طبق پیشنهاد آفیسر صبر کردیم تا کلیر همسرم بیادولی ما منظورتون رو از AD مجدد متوجه نشدیم یعنی ممکنه به من دوباره AD بخوره؟منظورتون از اینکه ابوظبی داره اینکارو میکنه چیه واگه اینطوریه چرا وقتی ما ایمیل میزنیم در این مورد چیزی نمیگن؟
تشکر کنندگان: aadine ، edkhafan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان