کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
سلام
من الان هتل segment هستم
دیشب رسیدم . پیشنهاد می کنم اگه میخاین با اتوبوس بیاین حتمن رویال tak sandalı بگیرین چون سفر طولانی و خسته کننده ای هست . نزدیک ۴۰ ساات راه هست
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان: R.F ، Ashkan78 ، satusa ، Amir78 ، fairwall ، mina_s ، aadine ، mary joon ، Eskandari
امروز کسی نبود کلیر بشه ؟ Big Grin
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: Amir78 ، fairwall ، aadine
(2010-08-31 ساعت 13:16)ali-n نوشته:  امروز کسی نبود کلیر بشه ؟ Big Grin
علی جونه تلفنت ازاد باشه دور خیز بر داشتم تا شب بهت زنگ بزنم و از خودت بشنوم که کلیر شدی البته در ان موقع فکر نکنم بتونی حرف بزنی!!!!!!!!Big Grin

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Ali Sepehr ، Sooshians ، mina_s ، aadine ، sam_hash ، mary joon ، Jav3
سلام عزیزان منتظر

این جواب ایمیلی که دیشب دادم و چند دقیقه پیش بهم فرستادن.
پاسخ همیشگی...تکراری...

Dear Sir/Madam,

Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process. Please continue to check our web page at http://ankara.usembassy.gov/immigrant_security.html

and follow-up your case number.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

بازم انتظار...انتظار...انتظار...تا ظهور کلیرنس Big Grin

معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
تشکر کنندگان: aadine ، sam_hash ، Jav3
(2010-08-31 ساعت 15:27)Rasool نوشته:  سلام عزیزان منتظر

این جواب ایمیلی که دیشب دادم و چند دقیقه پیش بهم فرستادن.
پاسخ همیشگی...تکراری...

Dear Sir/Madam,

Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process. Please continue to check our web page at http://ankara.usembassy.gov/immigrant_security.html

and follow-up your case number.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

بازم انتظار...انتظار...انتظار...تا ظهور کلیرنس Big Grin

من 5 روز پيش ايميل زدم هنوز جواب ندادن. منتظرم امروز جدول آپلود بشه يا کلير بشم يا ايميل بزنم چنان حالشونو بگيرم ديگه يادشون بره نامه ي منو بي جواب بذارن!Tongue
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان:
چرا جواب ایمیل نمیدن اینا؟ Sad
من شنیده بودم که سفارت به خانواده هایی که همشون کلیر نشدن معمولا میگه صبر کنید همه کلیر شید با هم بیاید. الان زمان انقضای ویزای یکی مون داره میرسه و دنبال بلیط و اینها هم نرفتم و اینا هم که جواب نمیدن Sad(
نمیخوااااااااام
تشکر کنندگان: aadine ، mary joon
لیست را که نگاه می کردم نمی دونم چرا ولی با توجه و مقایسه با شرایط خودم (تقریبا 104 روز انتظار)
احساس کردم که بزودی شاید طی دو لیست آینده تعداد زیادی از بچه ها از جمله سام - آیدین و رسول
کلیر بشوند.
من زیاد با علم تمرکز و انرژی و ماورا الطبیه آشنا نیستم. ولی بعضی از مواقع خیلی جواب داده.
بیایید برای این جمعه تمام انرزی هایمان را جمع کنیم و روی کلیر شدن بچه ها مخصو صا آنهایی که بالای دو ماه است
که منتظر هستند تمرکز کنیم (با هر روشی که بلدیم) حتی از بزرگان خانواده هم کمک بخواهیم و بگیم دعا کنند.
من به دعای مادر ها اعتقاد عجیبی دارم.
به هر روی یک تابع ضربه یا ایمپالس درست و حسابی به لیست جدید بزنیم (هم آنکارا و هم ابوظبی) ببینیم چی می شود.
پس قرار ما همه با هم برای ساعت 1بعد از ظهر جمعه آماده باشید درست سر ساعت انرژی هایمان را رها میکنیم.(بازم میگم به هر روشی که بلد هستید)
شاید جواب داد اما اگه بشه چی میشه....

مطالعه مطالب نوشته شده در لینک زیر خالی از لطف نیست:

http://www.raze4fasl.com/4fasl/help_moraghebe
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: ali-n ، sam_hash ، Amir78 ، aadine ، Jav3
(2010-08-31 ساعت 17:02)Reyhan نوشته:  چرا جواب ایمیل نمیدن اینا؟ Sad
من شنیده بودم که سفارت به خانواده هایی که همشون کلیر نشدن معمولا میگه صبر کنید همه کلیر شید با هم بیاید. الان زمان انقضای ویزای یکی مون داره میرسه و دنبال بلیط و اینها هم نرفتم و اینا هم که جواب نمیدن Sad(
نمیخوااااااااام

برای چی جواب نمیدن؟؟
من که هر زمان ایمیل زدم فرداش بهم جواب دادن.
شما تو ایمیلتون باید تمام مشخصاتتون را قید کنید.اعم از کیس نامبر-اسم و فامیل-نوع ویزاتون-کشورتون و تاریخ تولد.

آیا شما همه ی این موارد را تو ایمیلتون قید کردید؟

معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
تشکر کنندگان: aadine
سلام دوستان
فردا 1 سپتامبر هست
از فردا خودتون رو برای جشن های پایان لاتاری 2010 آماده کنید . کلی برنامه براش داریم Big Grin
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، OMID_R ، sam_hash ، kaveh1979 ، Amir78 ، im-i ، bahram_kg ، mina_s ، aadine ، Eskandari ، mary joon ، amirhessam ، king_of_sky ، Sooshians ، behzadb57 ، free_free ، Jav3
(2010-08-31 ساعت 17:11)Rasool نوشته:  
(2010-08-31 ساعت 17:02)Reyhan نوشته:  چرا جواب ایمیل نمیدن اینا؟ Sad
نمیخوااااااااام

برای چی جواب نمیدن؟؟
من که هر زمان ایمیل زدم فرداش بهم جواب دادن.
شما تو ایمیلتون باید تمام مشخصاتتون را قید کنید.اعم از کیس نامبر-اسم و فامیل-نوع ویزاتون-کشورتون و تاریخ تولد.

آیا شما همه ی این موارد را تو ایمیلتون قید کردید؟

بله خوب
من قبلا هم باهاشون مکاتبه کرده بودم و ماکزیمم ۳ روز طول میکشید جواب بدن.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، aadine
آنکارا آپدیت کرد.
باز هم منتظریم..
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، aadine ، behzadb57
اعصابم خورده. سرم درد مي كنه...

كسي از آنكارايي ها Clear نشد كه خوشحاليش روز منو بسازه؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Amir78 ، aadine ، Shahoo52 ، fairwall ، amirhessam ، king_of_sky ، Sooshians ، Jav3
سلام به همگی. ما دیشب رسیدیم آنکارا بعد از دو روز که با ماشین و تاکسی و دورموش و بالاخره هواپیما از اصفهان خودمون رو رسوندیم ارومیه ، بعد وان و بعد هم آنکارا. و امروز ظهر با کلی امید و خوشخیالی که هر دومون کلییر شدیم و جلوی کیس نامبرمون هیچ ستاره ای نیست و چه خوب که اینقدر خوش شانس بودیم و زود کلییر شدیم، رفتیم سفارت. ولی افسر سفارت گفت که شوهرم کلییر نشده و پاسپورتش رو بهم پس داد! متاسفانه من همه مدارکم رو اصل و ترجمه دوباره باخودم برده بودم اما پرینت صفحه کلیرنس رو نبرده بودم که بهش نشون بدم که ببینه ما هر دومون کلییر شدیم. هر چی هم باهاش بحث کردیم که ما مطمئن هستیم بیشتر عصبانی شد و گفت من که اینجا چیزی نمی بینم می خوای خودت بیای ببینی!؟ خلاصه آخرش راضی شد که پاس شوهرم رو هم بگیره و گفت اگه کلییر نشده بود با برگه آبی میده UPS بیاره! و به ما برگه UPS داد. امروز هم که آپدیت شد باز شماره ما ستاره نداره.
نمی دونم قضیه چیه یا صفحه کلییرنسشون قابل اعتماد نیست یا افسر سفارت! باید 3- 4 روز صبر کنیم. شما چی فکر می کنید؟
راستی اینا رو نوشتم که یادتون باشه پرینت صفحه کلییرنس رو با خودتون ببرید سفارت.
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، im-i ، satusa ، MH5160 ، bahram_kg ، mina_s ، aadine ، Eskandari ، mary joon ، Amir78 ، Shahoo52 ، fairwall ، amirhessam ، king_of_sky ، Sooshians ، behzadb57 ، Jav3
بچه یک خبر جدید چقدر دیپریس هستید
یکی از دوستان خانوادگی ما در کرج از برندگان 2010 میباشد که مصاحبش در ابوظبی بوده و به خاطر شغل دولتیش در یک شرکت هواپیمایی کلیرنس بهش خورده
و پس از اینکه من دیشب بهش گفتم ابوظبی جواب 2 تا از بچه ها را داده و گفته کلیر شدید این خانم بر داره و یک میل به سفارت بزنه و دقیقا امروز صبح ساعت 11:45 جوابش بیاد که تو هم کلیر شدی و بیایید و ویزاتونا بگیرید
پس نتیجه میگیریم:
این ابوظبی بیچاره 2 _3 روز هست که دست به کار شده فقط هنوز موتورش گرم نشده که تند تند کار کنه
و الان داره دور میگیره
و فکر میکنم در روز جمعه به اوج خودش برسه این موتور هندلییه ابوظبی و همه را کلیر کنه
به امید حق
خدایا چنان کن سر انجام کار
که بچه ها کلیر بشند و تو نیز خوشحال
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ali-n ، OMID_R ، sam_hash ، bahram_kg ، mina_s ، aadine ، Taraneh ، Eskandari ، Shahoo52 ، fairwall ، farzad24 ، R.F ، hamed_gh ، king_of_sky ، Sooshians ، behzadb57 ، free_free ، Jav3
(2010-08-31 ساعت 17:10)arina نوشته:  لیست را که نگاه می کردم نمی دونم چرا ولی با توجه و مقایسه با شرایط خودم (تقریبا 104 روز انتظار)
احساس کردم که بزودی شاید طی دو لیست آینده تعداد زیادی از بچه ها از جمله سام - آیدین و رسول
کلیر بشوند.
من زیاد با علم تمرکز و انرژی و ماورا الطبیه آشنا نیستم. ولی بعضی از مواقع خیلی جواب داده.
بیایید برای این جمعه تمام انرزی هایمان را جمع کنیم و روی کلیر شدن بچه ها مخصو صا آنهایی که بالای دو ماه است
که منتظر هستند تمرکز کنیم (با هر روشی که بلدیم) حتی از بزرگان خانواده هم کمک بخواهیم و بگیم دعا کنند.
من به دعای مادر ها اعتقاد عجیبی دارم.
به هر روی یک تابع ضربه یا ایمپالس درست و حسابی به لیست جدید بزنیم (هم آنکارا و هم ابوظبی) ببینیم چی می شود.
پس قرار ما همه با هم برای ساعت 1بعد از ظهر جمعه آماده باشید درست سر ساعت انرژی هایمان را رها میکنیم.(بازم میگم به هر روشی که بلد هستید)
شاید جواب داد اما اگه بشه چی میشه....

مطالعه مطالب نوشته شده در لینک زیر خالی از لطف نیست:

http://www.raze4fasl.com/4fasl/help_moraghebe

من امشب سر دیگ پلو و مرغ نذری - علیرغم این که اعتقاد مذهبی ندارم - برای همه مون دعا کردم. حالا شاید گرفت.
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: sam_hash ، Eskandari ، Shahoo52 ، fairwall ، king_of_sky ، free_free ، Jav3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان