کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
دوستان عزیزابوظبی در زیر یک نمونه از جواب پایان مراحل اداری که همه منتظر آن هستیم را قرار میدهم تا با نگاه کردن به آن انرژی مثبت بگیریم.به امید رویت آن با شماره کیس نامبر خودمان در این ایام

Case Number :
Applicant's Name :
Case Status : Ready

--------------------------------------------------------------------------------

Submit Passport(s) to Embassy

We are pleased to inform you that processing of your application for immigration to the United States has reached the point where we request that you submit your passport(s) to prepare for visa issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up on the following Thursday at 2 p.m. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
تشکر کنندگان: saeed53 ، aadine ، Sooshians ، Jav3
(2010-09-01 ساعت 13:32)sam_hash نوشته:  سلام یکبار دیگه من هم خواهش می کنم که بچه های ابوظبی که ایمیلی کلیر شدن وقتی اسمشون تو سایت اومد لطفا به ما هم خبر بدن

ممنونSmile

سلام sam

ما الان باز با سایت چک کردیم ولی هنوز اسممون در سایت نیست .پس فقط از طریق ایمیل پیگیر بشوید چون به سایت اعتباری نیست.انشاالله بزودی در ابوظبی میبینمتون
تشکر کنندگان: sam_hash ، aadine ، گاتا ، Jav3
سلام
دوستان کسی میدونه اگر بخواهیم در رابطه با موضوع کلیرنس با uscis مکاتبه کنیم به چه آدرسی باید ایمیل بزنیم؟ تا حالا کسی ایمیل زده بهشون و سوال بپرسه؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-09-01 ساعت 13:41)im-i نوشته:  دوستان عزیز دیروز ایمیل زدم وامروز جواب آمد
This is in response to your inquiry concerning the immigrant visa case. We regret to inform you that this case is still pending due to an ongoing administrative review. We will post the case number at our website once it is completed.

Immigration Visa Unit

Consular Section, US Embassy

Abu Dhabi, U.A.E.

Weekdays: Sunday-Thursday

IV information line: Sunday-Thursday between 3-4pm.

Website: http://abudhabi.usembassy.gov
همانطور که رویت می کنید گفته روزهای یکشنبه وپنجشنبه ساعت 3تا4 سایت را چک کنم ولی در مدتی که من در ابوظبی بودم اکثر افرادی که برای گرفتن ویزا می آمدند روز های چهارشنبه ساعت 4 بیغام (Ready ) را دیده بودند پس امیدوارم امروز خبرهای خوش درسایت داشته باشیم.
ضمنادر سه یک شنبه پیاپی که من برای پیگیری کارم سفارت میرفتم خیلی از بچه های 2010 برای گرفتن ویزا می آمدند که سایت مهاجر سرا را نمی شناختند بنابراین شک نکنید سفارت هر هفته اسامی جدید اعلام میکند که ما در جریان آن نیستیم وآن هم به دلیل تفاوت در نحوه اعلام سفارت ابوظبی و آنکارا می باشد امیدوارم این هفته وهفته آینده موجی از شادی این سایت را دربر گیرد. ومطمئن باشید حتی یک نفر هم نا امید نخواهد شد.ناامیدی کفر است فقط امیدوار باشید آن کس که ما را تا این مرحله رسانده آنقدر مهربان وعزیز است که تا پایان راه ما را به آرامش برساند.

سلام im-i

ممنون از اطلاعاتتون ولی برای اینکه دوستان سریعتر به نتیجه برسند دو باره تاکید میکنیم که فقط با ایمیل پیگیر بشین و به update سایت اعتباری نیست (این موضوع را طی تماس تلفنی به ما گفته بودند که سایت مشکل داره).پس دوستان حتما ایمیل بزنند.در ضمن متن انگلیسی روزهای update و ساعت آن را اعلام نکرده بلکه روزهای کاری سفارت (یکشنبه تا پنجشنبه) را اعلام کرده و مربوط به update کردن سایت در این دو روز نیست.درضمن ساعت اعلام شده(3-4 )ساعت تماس با سفارت است که این ساعت در ماه رمضان به 1 تا 2 تغییر کرده.پس مجددا تاکید میکنیم که دوستان حتما حتما از طریق ایمیل پیگیر بشوند.البته تلفن هم عالی است ولی متاسفانه جدیدا بر روی پیغام گیر میرود .

این مطلب بابت این گفتیم که دوستان دچار اشتباه نشوندو زودتر متوجه قبولی خود بشوند حتی اگر شده دو بار در هفته ایمیل بزنید .
مطمئن باشید که همه قبول می شن .امیدوار باشین و با انرژی پیگیر کارتون باشین که حتما نتیجه می گیرین
تشکر کنندگان: Taraneh ، Amir78 ، naka_sach ، im-i ، sam_hash ، aadine ، sami123 ، Jav3
ما که بالاخره هممون کلیر میشیم و میریم آمریکاBig Grin

ولی‌ خداییش توی این پروسه لاتاری پیر شدیم از بس استرس کشیدیم...
شماره کیس: 2010as 23xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun ,2009
کنسولگریBig Grinelhi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : August 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 3th July 2010
تاریخ مصاحبه: 5th August 2010
تاریخ گرفتن ویزا: 27th September
تشکر کنندگان: saeed53 ، Amir78 ، OMID_R ، MH5160 ، king_of_sky ، im-i ، aadine ، fairwall ، گاتا ، Eskandari ، Jav3
(2010-09-01 ساعت 02:14)mary joon نوشته:  jav3 عزيز نمي دونيد چقدر خوشحال شدم تبريك ميگم چه خوبه چند روز درميون سايتو چك كنيم كه خبرهاي خوبو با هم ببينيم
به بقيه دوستان هم تبريك مي گم و اميدوارم همه كلير نشده ها هم زودتر كلير بشن
بازم هم تبريك ميگم Jav3 واجب شد كه ديگه فردا به حنا جون زنگ بزنمBig Grin
خيييييييييييللللييييييييييييي خوشحالم
shahoo,adl,ali n,king of sky و........ بقيه تورو خدا زودتر كلير بشيد ديگه خسته شديم Big Grin Wink
نگران نباش تلاشمونو می کنیم دست پر برگردیم از آنکارا Wink
تشکر کنندگان: Amir78 ، aadine ، Shahoo52 ، Jav3
دوستان سلام
ما امروز صبح مصاحبه داشتیم و برگه آبی را گرفتیم و به منتظران کلیرنس پیوستیم. در ضمن دوست عزیز behrouz و خانمش هم که با ما مصاحبه داشتند برگه آبی گرفتند. بنیتا بدون کلیرنس ویزا گرفت.

و حالا.... مهمترین نکته ای که میخوام در رابطه با بچه های آنکارا بگم اینه که :
وقتی آفیسر با ما مصاحبه کرد گفت که پروسه اداری تون 3 هفته تا یک ماه طول میکشه و باید سایت را چک کنید تا شمارتون اعلام بشه اما چون داریم به 30 سپتامبر نزدیک میشیم در صورتی که شمارتون اعلام نشد بین 20 تا 25 سپتامبر یک نفرتون بیاد و پاسها را بیاورد و بده و ما پیگیر میشیم که ویزاتون بیاد. ما سوال کردیم که یعنی ممکنه کیس باطل بشه ، گفت هیچ قولی نمیتونم بدم و بعد با دست به دور و برش اشاره کرد که همه مایی که اینجاییم سعیمون را میکنیم که ویزای شما تا اون موقع حاضر بشه.
اینو گفتم برای بچه های آنکارا که اگه میخوان بیان دنبال کار ویزاشون بین 20 تا 25 اینجا باشن.
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، OMID_R ، im-i ، Amir78 ، farzad24 ، amirhessam ، Taraneh ، aadine ، Linspire ، kianoush ، mina_s ، new king ، sam_hash ، Sooshians ، fairwall ، saeed53 ، گاتا ، Eskandari ، R.F ، mary joon ، hamed_gh ، ali-n ، Jav3 ، jalaldaiy ، بنيتا
الیزا جان تبریک میگم بالاخره این خانو رد کردی امیدوارم که زودتر ویزاتو بگیری سلام برسون به همسرتون با تبریکات
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
تشکر کنندگان: اليزا ، aadine ، fairwall ، Eskandari ، R.F ، mary joon ، free_free ، Jav3
(2010-09-01 ساعت 12:48)saeed53 نوشته:  سلام
من هم دیروز به انکارا ایمیل زدم این متن رو برام فرستاد

Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process. Please continue to check our web page at http://ankara.usembassy.gov/immigrant_security.html
and follow-up your case number.

من تو هفته گذشته دوبار به آنکارا ايميل زدم اما هيچ کدوم رو هنوز جواب نداده
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: saeed53 ، Jav3
سلام عزیزان منتظر

من در تاریخ 16 جولای(حدود 47 روز قبل) یه ایمیل از آنکارا با این محتوی دریافت کردم.
Dear sir:

To be able to go further with your case you need to provide us with the following information:

what branch of military service you served and when?

As soon as we receive this information we will proceed further with your case.

Sincerely

Immigrant Visa Unit

منم بهشون جواب دادم اما از اون تاریخ هر چی بهشون ایمیل زدم میگن
هنوز کامل نشده.این در حالیه که من 17 mayتاریخ مصاحبم بوده.
کسی از دوستان هست که یه چنین ایمیلی دریافت کرده باشه؟؟؟؟

مرسی

معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
تشکر کنندگان:
اليزا خانم سلام

رسيدن بخير. اميدوارم هر چه زودتر ويزاتون را بگيريد .

منتظر خبرهاي خوب هستيم.
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
تشکر کنندگان: fairwall ، saeed53 ، aadine ، mary joon ، Jav3
اليزا خانم
به جمع ما خوش امدی
case:19###
Big Grin

تشکر کنندگان: saeed53 ، aadine ، اليزا ، Jav3
(2010-09-01 ساعت 09:54)iust_software نوشته:  
(2010-09-01 ساعت 00:37)SNAGHIAN نوشته:  از آقایون کسی هست که سربازی نرفته باشه و کار دولتی نکرده باشه وبا مدرک لیسانس FBI chek بخوره؟؟؟؟

سلام دوست من
کار دولتی نداشتم
معافیت تحصیلی داشتم (دانشجو ارشد بودم)
سفر خارجی نداشتم
FBI Check خورده بودم

آقا این قضیه 5400 $ که برای خروج از کشور نوشتی چیه؟ همون ودیه است؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-09-01 ساعت 17:13)اليزا نوشته:  دوستان سلام
ما امروز صبح مصاحبه داشتیم و برگه آبی را گرفتیم و به منتظران کلیرنس پیوستیم. در ضمن دوست عزیز behrouz و خانمش هم که با ما مصاحبه داشتند برگه آبی گرفتند. بنیتا بدون کلیرنس ویزا گرفت.

و حالا.... مهمترین نکته ای که میخوام در رابطه با بچه های آنکارا بگم اینه که :
وقتی آفیسر با ما مصاحبه کرد گفت که پروسه اداری تون 3 هفته تا یک ماه طول میکشه و باید سایت را چک کنید تا شمارتون اعلام بشه اما چون داریم به 30 سپتامبر نزدیک میشیم در صورتی که شمارتون اعلام نشد بین 20 تا 25 سپتامبر یک نفرتون بیاد و پاسها را بیاورد و بده و ما پیگیر میشیم که ویزاتون بیاد. ما سوال کردیم که یعنی ممکنه کیس باطل بشه ، گفت هیچ قولی نمیتونم بدم و بعد با دست به دور و برش اشاره کرد که همه مایی که اینجاییم سعیمون را میکنیم که ویزای شما تا اون موقع حاضر بشه.
اینو گفتم برای بچه های آنکارا که اگه میخوان بیان دنبال کار ویزاشون بین 20 تا 25 اینجا باشن.
سلام
ممنون از این که به فکر دیگران هستید و ضمناً تبریک. این 20 تا 25 سپتامبر معقول به نظر نمیرسه. آخه وقتی کلیرنس نیمده بریم اونجا چی بگیم. پیگیر کارمون شدن که به پاسپورت کاری نداره. نمیدونم من که دیگه مغزم تعطیل شده. هرچی هم فال حافظ میگیرم میگه صبر کن دیگه کم مونده کتاب حافظ باز کنیم بگه your case is still pending, check the website Big Grin
تشکر کنندگان: aadine ، bahram_kg ، free_free ، Jav3
(2010-09-01 ساعت 18:55)Rasool نوشته:  سلام عزیزان منتظر

من در تاریخ 16 جولای(حدود 47 روز قبل) یه ایمیل از آنکارا با این محتوی دریافت کردم.
Dear sir:

To be able to go further with your case you need to provide us with the following information:

what branch of military service you served and when?

As soon as we receive this information we will proceed further with your case.

Sincerely

Immigrant Visa Unit

منم بهشون جواب دادم اما از اون تاریخ هر چی بهشون ایمیل زدم میگن
هنوز کامل نشده.این در حالیه که من 17 mayتاریخ مصاحبم بوده.
کسی از دوستان هست که یه چنین ایمیلی دریافت کرده باشه؟؟؟؟

مرسی

با سلام
این ایمیل نشان میده یک جای پروندهات ناقص است .
اطلاعاتی را که خواسته بودن می بایستی بصورت مستند براشون میفرستادی به نظرم یک ایمیل دوباره بفرست و مجددا اطلاعات را بفرست ضرر ندارد .پی گیری کن یا تلفن بزن سعی کن مطمئن بشی که پرونده ات کامل است و در حال طی کردن روند کلیر شدن است. خیلی دقت کن وقت زیادی نداری برای تصحیح اشتباهات احتمالی .اگر خواستی ایمیل بزنی در جواب همین ایمیل Replyکن تا آنها متوجه بشن و کارت را دنبال کنن .

موفق باشی
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: aadine ، Jav3