موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-02 ساعت 01:26)arina نوشته: (2010-09-01 ساعت 18:55)Rasool نوشته: سلام عزیزان منتظر
من در تاریخ 16 جولای(حدود 47 روز قبل) یه ایمیل از آنکارا با این محتوی دریافت کردم.
Dear sir:
To be able to go further with your case you need to provide us with the following information:
what branch of military service you served and when?
As soon as we receive this information we will proceed further with your case.
Sincerely
Immigrant Visa Unit
منم بهشون جواب دادم اما از اون تاریخ هر چی بهشون ایمیل زدم میگن
هنوز کامل نشده.این در حالیه که من 17 mayتاریخ مصاحبم بوده.
کسی از دوستان هست که یه چنین ایمیلی دریافت کرده باشه؟؟؟؟
مرسی
با سلام
این ایمیل نشان میده یک جای پروندهات ناقص است .
اطلاعاتی را که خواسته بودن می بایستی بصورت مستند براشون میفرستادی به نظرم یک ایمیل دوباره بفرست و مجددا اطلاعات را بفرست ضرر ندارد .پی گیری کن یا تلفن بزن سعی کن مطمئن بشی که پرونده ات کامل است و در حال طی کردن روند کلیر شدن است. خیلی دقت کن وقت زیادی نداری برای تصحیح اشتباهات احتمالی .اگر خواستی ایمیل بزنی در جواب همین ایمیل Replyکن تا آنها متوجه بشن و کارت را دنبال کنن .
موفق باشی
آخه من هر چی خواسته بودن بهشون گفتم.در ضمن نگفتن به صورت مستند برای ما بفرست.
بعدشم در جواب ایمییل من از من تشکر کردن....اگه اطلاعات داده شده ام ناقص بود دوباره بهم میگفتن...همین طور بعد از اون ایمیل هر زمان که ایمیل دادم بهم گفتن هنوز کامل نشده سایت را چک کن.
نمیدونم؟؟؟؟؟؟؟
معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بعدشم در جواب ایمییل من از من تشکر کردن....اگه اطلاعات داده شده ام ناقص بود دوباره بهم میگفتن...همین طور بعد از اون ایمیل هر زمان که ایمیل دادم بهم گفتن هنوز کامل نشده سایت را چک کن.
نمیدونم؟؟؟؟؟؟؟
[/quote]
تلفنی هم تماس گرفتی؟ به نظرم یه بار اینکارم بکن
Case no.: 2016AS00007XXX
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-03 ساعت 22:25)Audiophile نوشته: (2010-09-01 ساعت 18:55)Rasool نوشته:
نمیدونم؟؟؟؟؟؟؟
تلفنی هم تماس گرفتی؟ به نظرم یه بار اینکارم بکن
[/quote]
نه تلفنی تماس نگرفتم.
اما اونا در جواب ایملیم اینا بهم ایمیل دادن.
Dear Applicant:
Thank you for the information
Immigrant Visa Unit
خوب حتما قانعشون کرده.من بهشون نوشتم که کجا خدمت کردم و از کی تا کی.
معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-03 ساعت 01:37)shgh57 نوشته: (2010-08-31 ساعت 19:33)shgh57 نوشته: سلام به همگی. ما دیشب رسیدیم آنکارا بعد از دو روز که با ماشین و تاکسی و دورموش و بالاخره هواپیما از اصفهان خودمون رو رسوندیم ارومیه ، بعد وان و بعد هم آنکارا. و امروز ظهر با کلی امید و خوشخیالی که هر دومون کلییر شدیم و جلوی کیس نامبرمون هیچ ستاره ای نیست و چه خوب که اینقدر خوش شانس بودیم و زود کلییر شدیم، رفتیم سفارت. ولی افسر سفارت گفت که شوهرم کلییر نشده و پاسپورتش رو بهم پس داد! متاسفانه من همه مدارکم رو اصل و ترجمه دوباره باخودم برده بودم اما پرینت صفحه کلیرنس رو نبرده بودم که بهش نشون بدم که ببینه ما هر دومون کلییر شدیم. هر چی هم باهاش بحث کردیم که ما مطمئن هستیم بیشتر عصبانی شد و گفت من که اینجا چیزی نمی بینم می خوای خودت بیای ببینی!؟ خلاصه آخرش راضی شد که پاس شوهرم رو هم بگیره و گفت اگه کلییر نشده بود با برگه آبی میده UPS بیاره! و به ما برگه UPS داد. امروز هم که آپدیت شد باز شماره ما ستاره نداره.
نمی دونم قضیه چیه یا صفحه کلییرنسشون قابل اعتماد نیست یا افسر سفارت! باید 3- 4 روز صبر کنیم. شما چی فکر می کنید؟
راستی اینا رو نوشتم که یادتون باشه پرینت صفحه کلییرنس رو با خودتون ببرید سفارت.
آآآآی نفاریوس کجایی این دفعه تو بیای ما رو دلداری بدی؟ از سه شنبه تا حالا منتظر پاسپورتامونیم تازه امشب هم شمارمون توی سایت ups نبود! یعنی فردا هم نمی یاد! موندم اگه شنبه هم نیاد چه خاکی به سرمون کنیم. چون تا سه شنبه تعطیله... اکثر دوستان و همسفرایی که با ما بودن امروز ویزا رو گرفتن و فردا برمی گردن. دیگه خسته شدم از آنکارا تازه ویزای همسرم رو هم که احتمالا نمیدن و یه بار دیگه هم باید بیایم! (میشه 3 بار) حالا می فهمم این نفاریوس بیچاره چرا حالش اینقدر خراب بود. ما که هنوز یه هفته هم نشده که اینجاییم... یه آقایی دیروز تازه رفته بود مصاحبه امروز صبح که ما توی لابی بودیم مامور ups ویزاشو آورد!!! تازه اونم با خیال راحت رفته بود گردش و تو هتل نبود. بعد هم اومد و زنگ زدیم به ماموره نیم ساعت بعد پاسپورت و ویزاشو آورد! خدایا به ما و همه بچه های مهاجرسرا هم از این مدل شانسها عنایت بفرما...
هر شب بعد از ساعت 7 شب سایت UPSرا چک کن حتما مآید نگران نباش مطمئن باش که بدستت میرسد مال من 4 روز طول کشید داشتم توی هتل جون میدادم!!!!!
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مهاجرسرائی امیدوارم هرچه زودتر کلیر همتون بیاد،زیاد نگرانی به خودتون راه ندین،به بعضی از دوستان که خیلی وقته منتظر کلیر هستن نگاه کنین که چقدر امیدوار و با اعتماد به نفس منتظرن کماکان.
برای همه آرزوی موفقیت میکنم
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
کم کم گاهي ترس مياد سراغم. هزينه مالي رو مي شه نديده گرفت اما هزينه رواني خيلي بالايي داديم تا حالا. وقتي هر چي ايميل مي زني جناب آنکارا به روي مبارک نمياره حداقل يه جواب معمول هم بده ديگه خيلي اوضاع کلافه کننده ميشه. خلاصه اين که من احتياج به دلداري دارم!
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-04 ساعت 01:56)aadine نوشته: کم کم گاهي ترس مياد سراغم. هزينه مالي رو مي شه نديده گرفت اما هزينه رواني خيلي بالايي داديم تا حالا. وقتي هر چي ايميل مي زني جناب آنکارا به روي مبارک نمياره حداقل يه جواب معمول هم بده ديگه خيلي اوضاع کلافه کننده ميشه. خلاصه اين که من احتياج به دلداري دارم!
شرایط من خیلی بدتره چون بدون اینکه بهمون حق انتخاب بدن زوری به من ویزا دادن و به همسرم برگه آبی.. حالا هم 32 روز از مصاحبمون میگذره و با اینکه همسرم نه شغلی داشته تا حالا نه سفر خارجی و نه اینکه سربازی رفته! هنوز کلیر نشده واقعا از عجایبه!!
البته درسته که ما الان همه فکر و ذکرمون کلیر شدنو ویزا گرفتنه. اما خودمونیم این ویزا گرفتن یه شانس بود که سراغمون اومد. زحمتی براش نکشیدیم. پس باید کاری کنیم که اگه ویزا نگرفتیم فقط یه شانس از هزار تا شانس زندگیمونو از دست داده باشیم نه چیز بیشتری..
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-04 ساعت 07:56)yas نوشته: (2010-09-04 ساعت 01:56)aadine نوشته: کم کم گاهي ترس مياد سراغم. هزينه مالي رو مي شه نديده گرفت اما هزينه رواني خيلي بالايي داديم تا حالا. وقتي هر چي ايميل مي زني جناب آنکارا به روي مبارک نمياره حداقل يه جواب معمول هم بده ديگه خيلي اوضاع کلافه کننده ميشه. خلاصه اين که من احتياج به دلداري دارم!
شرایط من خیلی بدتره چون بدون اینکه بهمون حق انتخاب بدن زوری به من ویزا دادن و به همسرم برگه آبی.. حالا هم 32 روز از مصاحبمون میگذره و با اینکه همسرم نه شغلی داشته تا حالا نه سفر خارجی و نه اینکه سربازی رفته! هنوز کلیر نشده واقعا از عجایبه!!
البته درسته که ما الان همه فکر و ذکرمون کلیر شدنو ویزا گرفتنه. اما خودمونیم این ویزا گرفتن یه شانس بود که سراغمون اومد. زحمتی براش نکشیدیم. پس باید کاری کنیم که اگه ویزا نگرفتیم فقط یه شانس از هزار تا شانس زندگیمونو از دست داده باشیم نه چیز بیشتری..
ولي من خيلي از دست مي دهم. پرودنده Investment كانادا داشتم كه هزينه زيادي به خاطر آن صرف شده بود و به خاطر لاتاري آن را بستم. الان ديگر كانادا تشكيل پرونده نمي دهد.
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
[ کم کم گاهي ترس مياد سراغم. هزينه مالي رو مي شه نديده گرفت اما هزينه رواني خيلي بالايي داديم تا حالا. وقتي هر چي ايميل مي زني جناب آنکارا به روي مبارک نمياره حداقل يه جواب معمول هم بده ديگه خيلي اوضاع کلافه کننده ميشه. خلاصه اين که من احتياج به دلداري دارم!
[/quote]
من با این دوستم موافقم کل مبلغی که برای لاتاری هزینه کردم با سری دومی که قرار آخر سپتامبر با سلام وصلوات بریم حدودا 6 میلیون تومان برای 2 نفر هست
ولی واقعا این استرس ونگرانی و امیدواری که توی یکسال . نیم بوجود امده و 8 ماه انتظار برای کلیرنس خدای نکرده بی نتیجه برگردیم نمی دونم چه اتفاقی برام خواهد افتاد . حداقلش میدونم کارم رو از دست خواهم داد .
از همه دوستان می خوام برای ماها که واقعا وضیت بحرانی رو به سر می بریم برامون دعا کنن واز خدا در خواست کمک کنن .
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
موضوعها: 1
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اخبار هفته :
کسانی که در این هفته کلیرنسشون تمام شد
(Ankara) :
(Abu Dhabi ) :
Fairwall, MH5160
-----------------------------------------------------------------------------
کسانی که در این هفته وارد فاز کلیرنس شدند: اليزا, mehdijamshid ,f.p Audiophile , omidsabz28xxx,
-----------------------------------------------------------------------------
تاریخ آخرین به روز رسانی: شنبه 4 سپتامبر ساعت 10:30
برای دیدن بهتر جدول آن را روی کامپیوتر کپی و بعد باز کنید با بزرگنمایی جدول واضح میشود
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-01 ساعت 02:14)mary joon نوشته: jav3 عزيز نمي دونيد چقدر خوشحال شدم تبريك ميگم چه خوبه چند روز درميون سايتو چك كنيم كه خبرهاي خوبو با هم ببينيم
....
سلام به مریم عزیز و همه دوستان خوب مهاجرسرا
ممنون از اظهار لطف همتون. به خدا برای همه بچه ها دعا میکنم که زودتر کلیر بشن.
راستی یه نکته بگم. توی ویزایی که ما گرفتیم برای خانمم تاریخ کلیر شدن رو یک ماه بعد از مصاحبه زده و من رو همون روزی که توی سایت اعلام شد. با این حال, کیس ما به صورت ستاره دار توی سایت نیومده بود. میخوام بگم که خیلی به سایت اعتماد نکنین و مدام با ایمیل پیگیر باشین. من دو روز پس از اولین جواب ایمیلی که دریافت کردم کلیر شدم و فکر کنم این روند ایمیل زدن و پیگیری کردن موثر باشه
برای همه دوستان منتظر دعا کنیم
Impossible n'est pas français!