کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
سلام دوستان عزیز امروز همسرم ویزا هر سه نفر ما رو گرفت خوشبختانه
روز1 شنبه بهش گفته بودن 5 شنبه ساعت 1اینجا باش اگه اطلاعات دیگه داشت فردا که از دبی برگشت یادداشت می زارم در ضمن بدون اینکه کسی نگران یا مضطرب بشه یک خواهش داشتم در اولین زمان بعد اعلام اسمتون برین یکی از دوستان ما 2هفته قبل توسط خانوم ملیکا باسها رو میفرسته 1 شنبه میگیرن برای ویزا ,ولی5 شنبه که مراجعه میکنن فقط مال خانوم رو میدن میگن اقا مجدد باید چک بشه وreadyرو هم در سایت از جلو اسمشون بر میدارن اینها در 4هفته بعد اعلام اسمشون رفته بودن لطفا زود برین چون متاسفانه ابوظبیexpهم نمیزنه
منتظر خبرهای خوب هستیم

تشکر کنندگان: OMID_R ، MH5160 ، sam_hash ، Sooshians ، هموطن ، Eskandari ، im-i ، mary joon ، ali-n ، Farshid22 ، Jav3
بابا زودتر کلیر شید برید در این 2010 رو تخته کنید چند استامبولی گل هم بمالید روش بره پی کارش!

دوستان یک ماه دیگه این انجمن بازه !.... بعد کلا تعطیل میشه در حالی که استرس ها جاش رو به خوشحالی ، و تردید ها به یقین داده.
خوش بحالتون ! دارین از این مرحله رد میشین! تمام اینا سر ما هم میاد. وقتی فکر میکنم میبینم که جای خوبی هستید . چون دارید سختی هاشو رد میکنید و آینده ای خوب در انتظارتون هست.
پیروز باشدSmile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: OMID_R ، sam_hash ، aadine ، Sooshians ، هموطن ، mary joon ، Eskandari ، fairwall ، Farshid22 ، Jav3
آنکارا دیروز هم آپدیت کرده کسی کلیر نشد؟؟؟؟؟
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: aadine
دوستان 10 ثانیه پیش از ابوظبی به من خبر رسید خانم یزدانی از بچه های 2010 هستند که امروز صبح در ابوظبی مصاحبه داشت
و خدا را شکر بدون کلیرنس ویزاشا گرفت
برای یاد اوری بیشتر:
دوستانی که در گرده همایی حضوری سوم اصفهان شرکت کردند میدانند: خانمی که هنر مند بود و نمونه کار هاشونا اورده بودند و مشکل اسپانسر داشتند.
تشکر کنندگان: OMID_R ، kaveh1979 ، ali-n ، Linspire ، free_free ، aadine ، Sooshians ، R.F ، Eskandari ، arina ، Farshid22 ، Jav3
سلام
شما چه سایتی را برای دیدین نتایج کلیرنس چک می کنید؟ لطفا ادرس سایت را بنویسید
ممنون
تشکر کنندگان:
(2010-09-02 ساعت 21:17)omidsabz28xxx نوشته:  سلام
شما چه سایتی را برای دیدین نتایج کلیرنس چک می کنید؟ لطفا ادرس سایت را بنویسید
ممنون

سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان:
(2010-09-02 ساعت 17:18)yas نوشته:  آنکارا دیروز هم آپدیت کرده کسی کلیر نشد؟؟؟؟؟

دوست عزیز آیا شما هم از این آدرس چک می کنید؟
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

چون به نظر نمیاد آپدیت کرده باشه
تشکر کنندگان:
به نظر میاد ANK رو آپدیت کرده نه AS ???
تشکر کنندگان:
(2010-08-31 ساعت 19:33)shgh57 نوشته:  سلام به همگی. ما دیشب رسیدیم آنکارا بعد از دو روز که با ماشین و تاکسی و دورموش و بالاخره هواپیما از اصفهان خودمون رو رسوندیم ارومیه ، بعد وان و بعد هم آنکارا. و امروز ظهر با کلی امید و خوشخیالی که هر دومون کلییر شدیم و جلوی کیس نامبرمون هیچ ستاره ای نیست و چه خوب که اینقدر خوش شانس بودیم و زود کلییر شدیم، رفتیم سفارت. ولی افسر سفارت گفت که شوهرم کلییر نشده و پاسپورتش رو بهم پس داد! متاسفانه من همه مدارکم رو اصل و ترجمه دوباره باخودم برده بودم اما پرینت صفحه کلیرنس رو نبرده بودم که بهش نشون بدم که ببینه ما هر دومون کلییر شدیم. هر چی هم باهاش بحث کردیم که ما مطمئن هستیم بیشتر عصبانی شد و گفت من که اینجا چیزی نمی بینم می خوای خودت بیای ببینی!؟ خلاصه آخرش راضی شد که پاس شوهرم رو هم بگیره و گفت اگه کلییر نشده بود با برگه آبی میده UPS بیاره! و به ما برگه UPS داد. امروز هم که آپدیت شد باز شماره ما ستاره نداره.
نمی دونم قضیه چیه یا صفحه کلییرنسشون قابل اعتماد نیست یا افسر سفارت! باید 3- 4 روز صبر کنیم. شما چی فکر می کنید؟
راستی اینا رو نوشتم که یادتون باشه پرینت صفحه کلییرنس رو با خودتون ببرید سفارت.

آآآآی نفاریوس کجایی این دفعه تو بیای ما رو دلداری بدی؟ از سه شنبه تا حالا منتظر پاسپورتامونیم تازه امشب هم شمارمون توی سایت ups نبود! یعنی فردا هم نمی یاد! موندم اگه شنبه هم نیاد چه خاکی به سرمون کنیم. چون تا سه شنبه تعطیله... اکثر دوستان و همسفرایی که با ما بودن امروز ویزا رو گرفتن و فردا برمی گردن. دیگه خسته شدم از آنکارا تازه ویزای همسرم رو هم که احتمالا نمیدن و یه بار دیگه هم باید بیایم! (میشه 3 بار) حالا می فهمم این نفاریوس بیچاره چرا حالش اینقدر خراب بود. ما که هنوز یه هفته هم نشده که اینجاییم... یه آقایی دیروز تازه رفته بود مصاحبه امروز صبح که ما توی لابی بودیم مامور ups ویزاشو آورد!!! تازه اونم با خیال راحت رفته بود گردش و تو هتل نبود. بعد هم اومد و زنگ زدیم به ماموره نیم ساعت بعد پاسپورت و ویزاشو آورد! خدایا به ما و همه بچه های مهاجرسرا هم از این مدل شانسها عنایت بفرما...
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
تشکر کنندگان: sam_hash ، mary joon ، aadine ، kianoush ، Sooshians ، free_free ، Eskandari ، R.F ، sanaz2010 ، Jav3 ، hamed_gh
سلام به همگی.
بالاخره ما هم مصاحبه مون انجام شد و رفتیم واسه راند 2 یعنی کلیرنس. اینجور که به نظر میرسه باید 20 سپتامبر با یک سری از بروبکس بریم جلوی در سفارت چادر بزنیم تا ویزامونو بگیریم.
سفرنامه رو هم در اسرع وقت تقدیم دوستان عزیز مهاجرسرا می کنیم.
اما یک سوال:
به ما هم همون فرم 9 سوالی معروف رو دادن. ک[/align]سی میدونه منظور آقایون از سوال شماره 9 چیه؟
9. Export license number (or, if pending, an export license application number) covering the activity in the United States (if relevant and available)
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدین. چون تا این فرم رو واسشون ایمیل نکنیم پروسه FBI Check برای ما شروع نمیشه.
با سپاس
كيس نامبر: 2010AS00029XXX
دریافت نامه اول: June 2009
ارسال فرمهاي سري اول :June 2009
تاريخ کارنت شدن : August 2010
دريافت نامه دوم: دریافت با ایمیل
تاريخ مصاحبه: Sep. 2nd 2010
محل مصاحبه: آنکارا
دريافت كليرنس: Sep. 27th
دریافت ویزا: Sep. 28th Big Grin
هزینه: حدود 7500000 برای دو نفر و البته دو بار سفر به ترکیه
تشکر کنندگان: sam_hash ، aadine ، saeed53 ، R.F ، sanaz2010 ، Jav3
(2010-09-03 ساعت 01:37)shgh57 نوشته:  
(2010-08-31 ساعت 19:33)shgh57 نوشته:  سلام به همگی. ما دیشب رسیدیم آنکارا بعد از دو روز که با ماشین و تاکسی و دورموش و بالاخره هواپیما از اصفهان خودمون رو رسوندیم ارومیه ، بعد وان و بعد هم آنکارا. و امروز ظهر با کلی امید و خوشخیالی که هر دومون کلییر شدیم و جلوی کیس نامبرمون هیچ ستاره ای نیست و چه خوب که اینقدر خوش شانس بودیم و زود کلییر شدیم، رفتیم سفارت. ولی افسر سفارت گفت که شوهرم کلییر نشده و پاسپورتش رو بهم پس داد! متاسفانه من همه مدارکم رو اصل و ترجمه دوباره باخودم برده بودم اما پرینت صفحه کلیرنس رو نبرده بودم که بهش نشون بدم که ببینه ما هر دومون کلییر شدیم. هر چی هم باهاش بحث کردیم که ما مطمئن هستیم بیشتر عصبانی شد و گفت من که اینجا چیزی نمی بینم می خوای خودت بیای ببینی!؟ خلاصه آخرش راضی شد که پاس شوهرم رو هم بگیره و گفت اگه کلییر نشده بود با برگه آبی میده UPS بیاره! و به ما برگه UPS داد. امروز هم که آپدیت شد باز شماره ما ستاره نداره.
نمی دونم قضیه چیه یا صفحه کلییرنسشون قابل اعتماد نیست یا افسر سفارت! باید 3- 4 روز صبر کنیم. شما چی فکر می کنید؟

آآآآی نفاریوس کجایی این دفعه تو بیای ما رو دلداری بدی؟ از سه شنبه تا حالا منتظر پاسپورتامونیم تازه امشب هم شمارمون توی سایت ups نبود! یعنی فردا هم نمی یاد! موندم اگه شنبه هم نیاد چه خاکی به سرمون کنیم. چون تا سه شنبه تعطیله... اکثر دوستان و همسفرایی که با ما بودن امروز ویزا رو گرفتن و فردا برمی گردن. دیگه خسته شدم از آنکارا تازه ویزای همسرم رو هم که احتمالا نمیدن و یه بار دیگه هم باید بیایم! (میشه 3 بار) حالا می فهمم این نفاریوس بیچاره چرا حالش اینقدر خراب بود. ما که هنوز یه هفته هم نشده که اینجاییم... یه آقایی دیروز تازه رفته بود مصاحبه امروز صبح که ما توی لابی بودیم مامور ups ویزاشو آورد!!! تازه اونم با خیال راحت رفته بود گردش و تو هتل نبود. بعد هم اومد و زنگ زدیم به ماموره نیم ساعت بعد پاسپورت و ویزاشو آورد! خدایا به ما و همه بچه های مهاجرسرا هم از این مدل شانسها عنایت بفرما...

آقا درکت می‌کنم شدید

ولی‌ چاره ای نیست

حالا مال من‌ام همین طوری شد

۱هفته طول کشید تا ویزام از ups اومد

دوست عزیزم چاره ای جز تحمل نیست

خدا بهت صبر بده

تازه نگو خدا شانس بده که دیگه خدا میگه پر رو نشو از این بیشتر شانس آخه چی‌ بدم؟
Big Grin
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: Farshid22 ، Jav3
(2010-09-03 ساعت 04:24)nefarioos نوشته:  
(2010-09-03 ساعت 01:37)shgh57 نوشته:  

آقا درکت می‌کنم شدید

ولی‌ چاره ای نیست

حالا مال من‌ام همین طوری شد

۱هفته طول کشید تا ویزام از ups اومد

دوست عزیزم چاره ای جز تحمل نیست

خدا بهت صبر بده

تازه نگو خدا شانس بده که دیگه خدا میگه پر رو نشو از این بیشتر شانس آخه چی‌ بدم؟
Big Grin

نفاریوس جان
میشه دقیقا بگی کی رفتی پاستو دادی و کی ویزات به دستت رسید؟

(2010-09-03 ساعت 03:31)mehdijamshid نوشته:  سلام به همگی.
بالاخره ما هم مصاحبه مون انجام شد و رفتیم واسه راند 2 یعنی کلیرنس. اینجور که به نظر میرسه باید 20 سپتامبر با یک سری از بروبکس بریم جلوی در سفارت چادر بزنیم تا ویزامونو بگیریم.
سفرنامه رو هم در اسرع وقت تقدیم دوستان عزیز مهاجرسرا می کنیم.
اما یک سوال:
به ما هم همون فرم 9 سوالی معروف رو دادن. ک[/align]سی میدونه منظور آقایون از سوال شماره 9 چیه؟
9. Export license number (or, if pending, an export license application number) covering the activity in the United States (if relevant and available)
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدین. چون تا این فرم رو واسشون ایمیل نکنیم پروسه FBI Check برای ما شروع نمیشه.
با سپاس
سلام
سوال شماره 9 مربوط به ما نمیشه برای کسیه که کارت بازرگانی و اینجورچیزا داره منم جوابشو نوشتم: Not Applicable to me.
پیروز باشید

Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
تشکر کنندگان: mehdijamshid ، Jav3
من فکر کنم از صفحه 210 به بعد پیامهای تبریک شروع میشه Big Grin
پس خودتون رو کم کم آماده کنید که کلی شیرینی و شام در پیش داریم Big Grin
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: sam_hash ، im-i ، saeed53 ، mina_s ، Eskandari ، Amir78 ، mary joon ، Jav3 ، behzadb57
درسته که شاید من به خاطر این که کلیرنس نخوردیم حال شما عزیزان گرامی رو درک نکنم ولی شاید بتونم یک سر سوزن حال و هواتون رو عوض کنم .
کسانی که در لاتاری برنده میشوند از نظر من کسانی هستند که بسیار بسیار سختی کشیدند و حالا خدا تصمیم میگیره که براشون یه در باز کنه که کلا زندگیشون عوض شه 360 درجه تغییر کنه ولی در نهایت به یک زندگی ارام دست پیدا کنند . من ناراحت بودم وقتی میدیدم روز به روز به پروازمون نزدیک میشه و من باید از همه ی دلبستگی هام دل بکنم مخصوصا این همه دوستی که این جا داشتم ولی با دیدن یک چیز و خلوت کردن با خودم حال و هوام رو به راه شد و اینکه واقعا فهمیدم که خدا به تک تک ما خیلییییی خیلیییییی لطف کرده .
وقتی میبینم همه وقتی اسم آمریکا رو میشنوند به من میگن خوش به حالت در بهترین سن داری میری راستش من مهر میرم توی 17 سال .
و موضوع دیگه اینکه من یک خاله دارم که برای ورود به آمریکا و مهاجرت اقدام کرده بود و یک وکیل ماهر رو دیده بود و گفته بود ویزا به نوه اش میرسه نه خودش با وجود اینکه بچه اش الان حدود 2 سالشه .......... این یک نعمته واقعا واقعا من به این نتیجه رسیدم .
حالا باید از این فرصت استفاده کنیم هر چه قدر هم طول بکشه مهم نیست ولی نا امید نشید این یه لطف بزرگه باید قدرش رو دونست و هرچند دوری از عزیزان و صبر کردن برای کلیر شدن سخت باشه " ارزشش رو داره مطمئن باشید .
ولی در نهایت صمیمانه دعا میکنم که همه ی عزیزان زودتر از استرس و صبر کبری بیرون بیان و کلیر بشند . برای ما هم دعا کنید که اون جا موفق شیم "
بیایید سریال قهوه ی تلخ رو کپی نکنیم تا با این کار کمکی کرده باشیم و فرهنگ سازی را از امروز شروع کنیم .

تشکر کنندگان: saeed53 ، shgh57 ، MH5160 ، Sooshians ، mina_s ، Eskandari ، sam_hash ، mary joon ، Amir78 ، Jav3 ، behzadb57 ، hamed_gh
امروز ببینیم کی اول همه رو با کلیرنسش خوشحال میکنه ؟؟؟؟؟//
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، Jav3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان