کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
چون دیشب زیاد نخوابیده بودم یه 2 ساعت بعدازظهری خوابیدیم، ببین چه خبر شده ها
تبریک به همه دوستان،
از اینکه دیشب نفر اول بودم که شمارش معکوس رو شروع کردم، یه جورایی خوشحالم.
امیدوارم بچه های ابوظبی و باقیمانده های آنکارا هم هرچه زودتر کلیر شن
کیس نامبر : 29XXX
تاریخ کارنت شدن: بولتن August 2010
دریافت نامه دوم: 17 مرداد 89
تاریخ مصاحبه: 2سپتامبر 2010
سفارت: ابوظبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 15 سپتامبر (24 شهریور) پس از 13 روز
تاریخ دریافت ویزا: 30 سپتامبر 2010 یعنی آخرین روز و آخرین دقایق باقیمانده از DV 2010
مقیم دالاس از نوامبر 2010
تشکر کنندگان: Amir78 ، Artim ، R.F ، sanaz2010 ، arashir ، f.p ، Hossein81 ، king_of_sky ، Farshid22 ، Eskandari ، sevda
(2010-09-13 ساعت 19:39)mitra2640 نوشته:  وواییی خدای من باورم نمیشه
منم کلیر شدم خدا جونم شکر
من همین الان تونستم سایت را باز کنم
خیلی خوشحالم
امید وارم باقی دوستان هم به زودی کلیر شن
خدا جون دوست دارم

از همه بچه های خوب مهاجر سرا تشکر میکنم
میترا جان تبریککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
تشکر کنندگان: Artim
سلام به همه ی دوستان خوب مهاجرسرا.
امیدوارم دوستان عزیز به زودی جواب کلیر شدنشون بیاد و به امید خبرای خوب و شاد از طرف همه ی عزیزان به خصوص عزیزان و دوستان ابوظبی که باید کمی بیشتر حوصله به خرج بدن بابت نظم و انظباط سایتش. به امید خبرای خوب برای همه دوستان.
راستی من هم امروز بعد از دو هفته کلیر شدم.
تشکر کنندگان: Artim ، Amir78 ، هموطن ، Shahryar ، saeed53 ، Taraneh ، sanaz2010 ، ali-n ، sam_hash ، f.p ، king_of_sky ، MH5160 ، Farshid22 ، Eskandari ، indmehdi ، ساشا
adl عزیز از ته دل بهت تبریک میگم Wink
تبربک فراوان فراوان فراوان ... Smile
امیدوارم برای بقیه بچه ها هر چه سریع تر بیاید این کلیر !!!
تشکر کنندگان: Artim ، saeed53 ، R.F ، sanaz2010 ، ali-n ، f.p ، اليزا ، Adventurer ، Farshid22 ، Eskandari
(2010-09-13 ساعت 19:47)arashir نوشته:  سلام به همه ی دوستان خوب مهاجرسرا.
امیدوارم دوستان عزیز به زودی جواب کلیر شدنشون بیاد و به امید خبرای خوب و شاد از طرف همه ی عزیزان به خصوص عزیزان و دوستان ابوظبی که باید کمی بیشتر حوصله به خرج بدن بابت نظم و انظباط سایتش. به امید خبرای خوب برای همه دوستان.

شما که ابوظبی هستی از کجا فهمیدی مگه آپدیت کرده؟
تشکر کنندگان: Amir78
خیلی خیلی خوشحالم و به همه دوستان تبریک میگم. ولی ما هنوز منتظر خبرای خوبیم مخصوصا از ابوظبی! و مخصوصا بچه های اصفهانی که با هم نون و نمک خوردیم مثل ali_n , ashkan ,majmaj .
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: Amir78 ، saeed53 ، king_of_sky ، Farshid22 ، AmericanHamid ، Eskandari ، indmehdi
(2010-09-13 ساعت 19:05)edkhafan نوشته:  تبريك به همه بچه هاي كلير شده

من واقعا خسته و بدون انرژي ام

يعني ممكنه كليرم نكنن

تا امروز 75 روز شده

فقط 17 روز مونده

تو رو خدا يكي به من توجه كنه

عشقمو باختم ، آرزومو دارم مي بازم ، واقعا اون موقع به خودم ميگي بد شانس به ظاهر خوش شانس

آخههههههههههههه چراااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
اینقدر مضطرب نباش.خیلی ها شرایط تو رو دارند.بد شانسی ما اینه که افتادیم این آخرا.خاصیت آخر بودن هم اضطراب شدیده و هزار جور فکر بی ربط که 100 بار تو ذهنمون میاد و میره و جاشو می ده به یه فکر دیگه.نگران نباش تو هم کلیر می شی و این روزهام تموم می شه.شب سمور گذشت و لب تنور گذشت.
شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
تشکر کنندگان: sanaz2010 ، f.p ، aadine ، Eskandari ، sevda
سلام به همگی
من همسر فاطمه هستم در آنکارا نوشتار من را از هتل ددمان می خوانید
ما هم کلیر شدیمSmile
اما من قبل از اینکه تو سایت نشون بده رفتم سفارت و سپس UPS
اینم دلیلی که همه ویزاشون را خواهند گرفتBig Grin
مبارک همگی
اگه کسی سوالی از اینجا داره در خدمتم
(2010-09-13 ساعت 19:55)lale نوشته:  
(2010-09-13 ساعت 19:47)arashir نوشته:  سلام به همه ی دوستان خوب مهاجرسرا.

سلام اره منم ابوظبی بودم
آپدیت شده.
شانس تو را موفق ‌نمی‌کند، تو هستی که شانس را به موفقیت تبدیل می‌کنی.

آنچه شما را به نتیجه مطلوب می رساند الزاما نه تلاش و فعالیت سخت و طاقت فرسا که آگاهی و اطلاع از چگونگی انجام دقیق و درست کارهاست.
تشکر کنندگان: lale ، Amir78 ، sanaz2010 ، ali-n ، hamidgh
(2010-09-13 ساعت 19:20)Taraneh نوشته:  تاریخ ورود به آمریکا Landing آیا باید قبل از 30 سپتامبر باشد؟ لطفاً سریعتر پاسخ دهید. آیا ویزا بعد از 30 سپتامبر اعتبار دارد؟

بعد از گرفتن ویزا که تا 20 سپتامبر وقت گرفتنشو بر اساس جدول جدید دارین تا 6 ماه زمان دارین وارد خاک امریکا بشین پس نگران نباشین
تشکر کنندگان: Taraneh ، sanaz2010

[/quote]

قسمت Check Visa Status کیس نامبر را که وارد کردم گفت: Ready. نمی دونم حالا ابوظبی هم مثل آنکارا کیس نامبرهارو ردیف می کنه یا نه؟
تشکر کنندگان: sanaz2010 ، sam_hash
بچه ها ابوظبی اپدیت کردهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
تشکر کنندگان: Shahryar ، saeed53 ، R.F ، sanaz2010 ، arashir ، king_of_sky ، یاشار و ماری ، mina_s
عدل جان بازم تبریککککککککککککککککککککک
من 1 بلیط 19 سپتامبر دارم برای خودم ترکیش 5 صبح اگه بلیط پیدا نکردی خبرم کن جای من برو زودتر یا با بلیط خودت عوض کن
تشکر کنندگان: R.F ، aadine ، اليزا ، Shahoo52 ، Eskandari
دوستان چمدون ها رو ببندید که تا 10 روز دیگه انشا.. همه کلیر میشن
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: darya ، R.F ، Artim ، sam_hash ، f.p ، aadine ، اليزا ، Amir78 ، Eskandari
Nilmah
sanaz2010
hamidgh
BABAK
Taraneh
mitra2640
fatemehtm
(کسی جا نموند که؟!)
بچه ها تبریییییییییییییییییییییییییک تبریییییییییییییییییک. کولاک کردیییییییییییییین

adl adl adlعزیز تبرییییییییییییییک کلییییییییییییییی خوشحالمووووووووووووون کردییییییییین, خدارو شکر.
پس دیگه زودتر king و شاهو و ساسان و علی و سعید عزیز و.....همه قدیمی ها هم کلیر میشششششن.
یوووووووووووووهوووووووووووووووووو

به امید کلیر شدن همه ی قدیمی ها و جدیدااااااااااااا Smile

بازم یووووووووووهووووووووووووویوووووووووووهوووووووووووووووویووووووووووووهووووووووووووو

واقعا خیلی ذوق داره خوب! به قول فرزاد خان تا همه بچه ها کلیر شن از خوشحالی کارمون به بیمارستان میکشه!Tongue

***راستیییییییی ابوظبی یه وقت کم نیاری هااااااااا, بجنب تووووووووووووو هم, بودو!Smile
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان