کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-09-13 ساعت 23:36)ali-n نوشته:  خوب پرونده کلیرهای امروز هم تمام شد و یک رکورد خیلی خوب شکسته شد . 11 نفر کلیر شدند
adl
hamidgh
mitra2640
Ashkan78
Taraneh
Nilmah
sanaz2010
BABAK
arashir
MSD
shadi

ببینیم فردا چی میشه
انشا.. انطور پیش بره تا آخر هفته همه کلیر میشن Big Grin

ميشه بگين چند نفر ديگه باقي موندن ؟ اگه بشه به تفكيك آنكارا - ابوظبي بگين كه عااااااااااااااااااااااالي ميشه
ممنون
تشکر کنندگان: Amir78 ، saeed53
(2010-09-13 ساعت 21:33)f.p نوشته:  
(2010-09-13 ساعت 20:03)saeed53 نوشته:  
(2010-09-13 ساعت 19:20)Taraneh نوشته:  تاریخ ورود به آمریکا Landing آیا باید قبل از 30 سپتامبر باشد؟ لطفاً سریعتر پاسخ دهید. آیا ویزا بعد از 30 سپتامبر اعتبار دارد؟

بعد از گرفتن ویزا که تا 20 سپتامبر وقت گرفتنشو بر اساس جدول جدید دارین تا 6 ماه زمان دارین وارد خاک امریکا بشین پس نگران نباشین

با اجازه دوستان و قديمي ترها Smile يك اصلاح كوچك در اشتباه تايپي و ... : ... تا 30 سپتامبر وقت گرفتن ويزا دارين و اعتبار ويزا رو در نامه هاي ارسالي سري دوم 6 ماه ذكر كرده كه منتها يك تبصره مهم داره و اونهم اينكه اين زمان 6 ماه رو تاريخ مديكال شما محدود ميكنه و در نهايت اعتبار ويزاي شما ميشه از زمان صدور مديكالتون . پس اعتبار ويزا كمتر از 6 ماه ميشه (بسته به زمان مديكالتون)
موفق و مويد باشيد

سلام دوست عزیز.

ما فکر میکنیم جواب شما کامل نیست حداقل در مورد بچه های ابوظبی.اعتبار ویزا همان تاریخ ذکر شده در پاسپورت میباشد در مورد دوستان آنکارا مدیکال تست 6 ماه اعتبار داردکه حرف شما صدق میکند ولی در مورد دوستان ابوظبی که مدیکال تست 1 سال اعتبار داره وقاعدتا زمان ویزا باید در محدوده اعتبار مدیکال تست باشد.البته گفته های بالا را از دوستان گل مهاجر سرایی شنیده ایم و هیچ سندی در اثبات آن نداریم.
اگر دوستان اطلاعات کامل دارند اعلام بفرمایند تا بچه ها دچار سر در گمی نشوند.
با تشکر
تشکر کنندگان: Amir78 ، farzad101
دوستان عدل تماس گرفت واز همه عزیزان تشکر کرد تو راهه ارومیه بود
تشکر کنندگان: Amir78 ، khashayar6310 ، Ashkan78 ، Sooshians ، saeed53 ، farzad101 ، Eskandari ، sevda ، R.F ، free_free ، mina_s ، sanaz2010 ، Rasool ، king_of_sky
(2010-09-13 ساعت 23:39)f.p نوشته:  
(2010-09-13 ساعت 23:36)ali-n نوشته:  خوب پرونده کلیرهای امروز هم تمام شد و یک رکورد خیلی خوب شکسته شد . 11 نفر کلیر شدند
adl
hamidgh
mitra2640
Ashkan78
Taraneh
Nilmah
sanaz2010
BABAK
arashir
MSD
shadi

ببینیم فردا چی میشه

ميشه بگين چند نفر ديگه باقي موندن ؟ اگه بشه به تفكيك آنكارا - ابوظبي بگين كه عااااااااااااااااااااااالي ميشه
ممنون

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3128
توی قسمت پایان خوش کلیرنس 2010 که اشکان زحمتش رو کشیده میتونید این آمار رو ببینید
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: f.p
(2010-09-13 ساعت 23:29)MH5160 نوشته:  سلام بچه ها ما دیروزبا ویزا از دبی برگشتیم در تمام این مدت پیگیر سایت بودیم اما چون فارسی نداشتیم پیغام نمی ذاشتیم امروز با دیدن کلیر شدن تعداد زیادی از دوستانمون بسیارخوشحال شدیم ما ایمان داریم که همه کلیرمیشوند به تمام دوستان صمیمانه تبریک میگیم اگر دوستان ابوظبی سوالی داشته باشند درحدمتیم .
در ضمن sam _ hash عزیز هتل ایبیس هتل خوب بین المللی هستش و خوبیش اینه با هتل novotel ( ما خودمون اونجا بودیم )کاملا متصل است و میتوان ازامکانات دو هتل استفاده کرد .نزدیک ایستگاه اتوبوس ومترو و روبه روی سیتی سنتر هستش.
یه سوال،چند روز طول کشید ویزا رو تو پاس بزنن؟
تشکر کنندگان:
(2010-09-14 ساعت 00:38)new new نوشته:  
(2010-09-13 ساعت 23:29)MH5160 نوشته:  سلام بچه ها ما دیروزبا ویزا از دبی برگشتیم در تمام این مدت پیگیر سایت بودیم اما چون فارسی نداشتیم پیغام نمی ذاشتیم امروز با دیدن کلیر شدن تعداد زیادی از دوستانمون بسیارخوشحال شدیم ما ایمان داریم که همه کلیرمیشوند به تمام دوستان صمیمانه تبریک میگیم اگر دوستان ابوظبی سوالی داشته باشند درحدمتیم .
در ضمن sam _ hash عزیز هتل ایبیس هتل خوب بین المللی هستش و خوبیش اینه با هتل novotel ( ما خودمون اونجا بودیم )کاملا متصل است و میتوان ازامکانات دو هتل استفاده کرد .نزدیک ایستگاه اتوبوس ومترو و روبه روی سیتی سنتر هستش.

ye soal,chand rooz tool keshid visa ro to pass bezanan?

ما دوشنبه سفارت بودیم(استثنا یکشنبه تعطیل بودند)وبا کمال تعجب به ما گفتند روز بعد یعنی سه شنبه بیاییم ویزامون بگیریم.حالا یا به علت اینکه ماه آخر به سرعت کار ویزا رو انجام دادند ویا به علت اینکه نمیخواستن به تعطیلات عید بخوره و ویزای ما را روز بعدش دادن.

تشکر کنندگان:
(2010-09-14 ساعت 00:38)new new نوشته:  
یه سوال،چند روز طول کشید ویزا رو تو پاس بزنن؟
سلام .روز یکشنبه به علت روز کاردرامریکا تعطیل بود وما ایمیل زدیم به سفارت و گفتند می توانید روز دوشنبه مراجعه کنید ما هم دوشنبه رفتیم ولی قاعده اون یکشنبه هاست . به ما گفتند چون از پس فردا به مدت 5 روز به دلیل عیدفطر تعطیل هستیم فردا بیایید وویزاتون را تحویل بگیرید که ما روز سه شنبه ویزامون را گرفتیم .همانطورکه می دونید سفارت زمانی را مشخصا ذکرنکرده اما بهتره هرچه زودتر اقدام کنید .روز تحویل پاس یکنبه ها ست . اماچون فرصتی کمی تا 30 سپتامبر مانده شاید روزهای دیگر هم تحویل بگیرندولی بهترین راه این است که به سفارت ایمیل بزنید و اخرین اطلاعات را چک کنید .
تشکر کنندگان:
من هم به نوبه ی خودم به همه ی دوستان گلی که دیروز کلیر شدن از صمیم قلب تبریک میگم و براشون بهترین ها رو در ادامه ی این راه

آرزو دارم .

راستی یک سوال مخصوص 2 سپتامبریا !

ما الان برای کی بلیط بگیریم برای ابوظبی ؟

برای 28 سپتامبر بگیریم مناسبه ؟ میرسیم که اگر خدا خواست و کلیر شده بودیم تا اون موقع ویزامون رو تحویل بگیریم ؟
تشکر کنندگان:
بامترو از الرقه مرید استگاه unionاز اونجا یا فکرکنمc19 اتوبوس یا خط دیگهای برید الغریب یا بوردبی از اونجابلیط که20تاس و جلوی الکرفور پیاده میشید یعنی سمت رفت یاراست جاده وانطرف جاده الکارفور-وبعد تاکسی حتما بگید سفارت امریکا-اگه بلد نبودن نرید باهاشون-سفارت نزدیک کارخونه پبسی-7تا کرایش-واسه برگشت از جلو سفارت 17 تا تاترمینال-برگشتم میشه15تا -چون 2باراز اتوبوس استفاده شده-دم سفارتم گیر نمیدن
case:19###
Big Grin

تشکر کنندگان: sam_hash
(2010-09-14 ساعت 01:19)Radian نوشته:  من هم به نوبه ی خودم به همه ی دوستان گلی که دیروز کلیر شدن از صمیم قلب تبریک میگم و براشون بهترین ها رو در ادامه ی این راه

آرزو دارم .

راستی یک سوال مخصوص 2 سپتامبریا !

ما الان برای کی بلیط بگیریم برای ابوظبی ؟

برای 28 سپتامبر بگیریم مناسبه ؟ میرسیم که اگر خدا خواست و کلیر شده بودیم تا اون موقع ویزامون رو تحویل بگیریم ؟

دوست عزیز به نظرم حداکثر برای 25 sep بلیت تهیه کنید که یکشنبه 26 اونجا باشید. تا آخر هفته که 5شنبه است و 30sep است و ...
کیس نامبر : 29XXX
تاریخ کارنت شدن: بولتن August 2010
دریافت نامه دوم: 17 مرداد 89
تاریخ مصاحبه: 2سپتامبر 2010
سفارت: ابوظبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 15 سپتامبر (24 شهریور) پس از 13 روز
تاریخ دریافت ویزا: 30 سپتامبر 2010 یعنی آخرین روز و آخرین دقایق باقیمانده از DV 2010
مقیم دالاس از نوامبر 2010
تشکر کنندگان:
همونطور که ما به صورت ناباورانه اسممون در اومد بقیه ی دوستایی که اینجا هستن هم اسمشون در میاد
فقط به خدا توکل کنین
راستش من دیروز از دفتر هواپیمایی زنگ زدن گفتن ایران ایر یه جا خالی شده میخوای بخری یا نه ؟
منم گفتم خدایا به خودت توکل میکنم و رفتم خریدم
تا اینکه امروز اسممون در اومد
مطمئنم اسم همه ی بچه های مهجرسرا در میاد ، توکل یادتون نره .
شماره کیس : 2010AS19XXX
تاریخ مصاحبه : july
سفارت : آنکارا
تاریخ کلیرنس :Sep
تاریخ دریافت ویزا :Sep
تشکر کنندگان: fairwall ، sam_hash ، Ashkan78 ، kianoush ، f.p ، Jav3 ، Eskandari ، اليزا ، bahram_kg ، Shahoo52 ، sanaz2010 ، Sooshians
(2010-09-14 ساعت 00:16)ali-n نوشته:  
(2010-09-13 ساعت 23:39)f.p نوشته:  
adl
hamidgh
mitra2640
Ashkan78
Taraneh
Nilmah
sanaz2010
BABAK
arashir
MSD
shadi

ببینیم فردا چی میشه

ممنون

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3128
توی قسمت پایان خوش کلیرنس 2010 که اشکان زحمتش رو کشیده میتونید این آمار رو ببینید

ضمن تشكر مجدد اين قسمت رو نگاه كردم اگر منظورتون جدول كليرنسي هاست ظاهرا هنوز UP Date نشده تاريخ جدول روز شنبه 11 سپتامبره
تشکر کنندگان:
[عکس: 14sep.png]

تاریخ آخرین به روز رسانی: دوشنبه 13 سپتامبر ساعت 24
برای دیدن بهتر جدول آن را روی کامپیوتر کپی و بعد باز کنید با بزرگنمایی جدول واضح میشود

اااااا
یه نفر جا موند
MSD 26000 Ankara √ کارشناسی ارشد MBA معافیت سفر به آلمان 5 بار روز 30
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: Jav3 ، Eskandari ، MH5160 ، f.p ، اليزا ، sam_hash ، R.F ، mina_s ، Sooshians
من امروز دوباره ایمیل زدم و در جواب فرمودند:
Thank you for your email. Please be advised that admin processing is still pending in this case.
فکر کنم اونها هم دیگه حال جواب دادن درست و حسابی رو ندارند.

پ.ن. یه پیشنهاد بدم اگر امکانش هست تو این تاپیک ابراز احساسات یا تشکر نکنید یه جورایی لوس شده این تاپیک تعداد پست ها بالارفته با راندمان پایین . میدونم استرس زیاده اعصاب ندارید دل تون برای هم شور میزنه ولی به فکر اعصاب خوانندگان و دنبال کنندگان این تاپیک هم باشید . اگر مدیران صلاح بدونند پست ها نامرتبط پاک بشه یا منتقل بشه با تاپیک دیگری . اینجا بمونه برای خبر گرفتن از وضعیت کلیرنس و راهنمایی های دوستان.

ممنون
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
تشکر کنندگان: f.p ، bahram_kg ، zk-mm ، sam_hash ، shamim ، aadine ، Amir78 ، indmehdi ، kianoush ، Farshid22 ، hamed_gh ، Rasool ، free_free ، im-i ، Ali Sepehr ، Sooshians
ما هم کیسمون کامل کلیر شد
فقط خونه جدیدمون هنوز اینترنت نداره من کلا نتونستم در شب بیداری ها همراهتون باشم D:
اما دلم با شما بود بخدا P:
فقط من برای ۲۲ سپتامبر بلیط گرفته بودم که الان زده انقضای ویزا ۲۰ سپتامبره!
تشکر کنندگان: indmehdi ، afsan2010 ، ali-n ، ali-n ، MH5160 ، هموطن ، اليزا ، Amir78 ، f.p ، kianoush ، mina_s ، Farshid22 ، sanaz2010 ، hamed_gh ، free_free ، im-i ، Sooshians

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان