موضوعها: 1
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-17 ساعت 17:56)sevda88 نوشته: سلام
من امروزبا دریافت ایمیل از یکی از بچه ها متوجه شدم که ۷۰ روزه که منتظره کلرنس شدن هستم در صورتی که در ایمیل که به سفارت زدم این تاریخ ۱۰۱ روز قید کردم (به جای julyاز junحساب کردم)
به نظر شوما لازمه که ایمیله مجدد بزنم و اشتباهمواصلاح کنم اگه باید این کارو انجام بدم متن ارسالیم چی باشه با تشکر
اصلا این موضوع اهمیتی نداره و نیازی به فرستادن ایمیل نیست . تازه موضوع را حساس میکنی و باعث میشه که دنبال دلیل بگردند
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-17 ساعت 18:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-17 ساعت 18:25 توسط Mohsen13.)
دوستان عزیز سلام
تا پایان پروسه لاتاری 2010 نزدیک به 310 ساعت دیگه باقی مانده برای کسانی که توانستند ویزا رو بگیرند آرزوی موفقیت میکنم و برای کسانی که منتظر کلیرنس هستند ( از جمله خودم) صبر و تحمل از خدا میخواهم .
می دانم که در این لحظات تعدادی از دوستان حال و رمق درست وحسابی ندارند . تعدادی دانشجو هستند و برای آینده تحصیلی خود نمی توانند تصمیم گیری کنن و تعدادی هم از خانواده ها تقریبا از روال عادی زندگی خارج شده و هر روز چشم به مونیتور کامپیوتر های خود به دنبال کیس نامبر خود میگردند
در ترکیه که بودم از منابع موثق شنیدم که تعدادی از ایرانی ها در سال های گذشته به خاطر به موقع نیامدن کلیرنس موفق به گرفتن ویزا نشدند.(نمی خواهم موج منفی بدم ولی حقیقت تلخ است ) با اسپانسرم در آمریکا که تلفنی صحبت کردم (ایشان با یک وکیل مهاجرت در تماس هستند) ایشان گفتند که هفته آخر به آنکارا رفتن لزوماَ به معنی دریافت ویزا نیست و تا برگه های پروسه امنیتی وارد پرونده شما نشود به شما به هیچ وجه ویزا نمی دهند و آن مبلغ 819 دلاری که شما به سفارت پرداخت کردید به منظور مفتوح بودن پرونده شما در سفارت است و به معنی صد در صد دریافت ویزا نیست(امیدوارم که همه بدون دردسر ویزا بگیرند) این مقدمات رو گفتم که بگم من یواش یواش دارم نا امید میشم ولی توکل به خدا .
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-17 ساعت 17:08)saeed53 نوشته: آپدیت شد آنکارا ولی مثل قبل
فقط ویزا گرفته ها رو حذف کرده چیزی اضافه نشده
این نشانه خوبی میتونه باشه .آنکارا هر وقت میخواد یه لیست بلند از کلیر ها بزنه معمولا لیست قبلی رو خالی میکنه . پس منتظر خبرهای خوب باشید
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-17 ساعت 18:33)ali-n نوشته: (2010-09-17 ساعت 17:08)saeed53 نوشته: آپدیت شد آنکارا ولی مثل قبل
فقط ویزا گرفته ها رو حذف کرده چیزی اضافه نشده
البته 2 تا شماره اضافه شده
شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
موضوعها: 15
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
2010-09-17 ساعت 18:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-17 ساعت 18:55 توسط Ashkan78.)
مي دونيد چرا ali-n خيلي منتظر clearance شد؟
مي خوان وقتي رفت اونجا به عنوان مشاور براي FBI Check بچه هاي ايراني ازش استفاده كنن!!!!! مي خوان از تمام وقتشون استفاده كنن كه مطمئن شن به قول ما اصفهاني ها "علي چي" مناسبه واسه اين كار.
علي رفتي اونجا تورو خدا بروبچ رو جون به لب نكن!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-17 ساعت 23:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-17 ساعت 23:16 توسط Ashkan78.)
(2010-09-17 ساعت 18:14)Mohsen13 نوشته: دوستان عزیز سلام
تا پایان پروسه لاتاری 2010 نزدیک به 310 ساعت دیگه باقی مانده برای کسانی که توانستند ویزا رو بگیرند آرزوی موفقیت میکنم و برای کسانی که منتظر کلیرنس هستند ( از جمله خودم) صبر و تحمل از خدا میخواهم .
می دانم که در این لحظات تعدادی از دوستان حال و رمق درست وحسابی ندارند . تعدادی دانشجو هستند و برای آینده تحصیلی خود نمی توانند تصمیم گیری کنن و تعدادی هم از خانواده ها تقریبا از روال عادی زندگی خارج شده و هر روز چشم به مونیتور کامپیوتر های خود به دنبال کیس نامبر خود میگردند
در ترکیه که بودم از منابع موثق شنیدم که تعدادی از ایرانی ها در سال های گذشته به خاطر به موقع نیامدن کلیرنس موفق به گرفتن ویزا نشدند.(نمی خواهم موج منفی بدم ولی حقیقت تلخ است ) با اسپانسرم در آمریکا که تلفنی صحبت کردم (ایشان با یک وکیل مهاجرت در تماس هستند) ایشان گفتند که هفته آخر به آنکارا رفتن لزوماَ به معنی دریافت ویزا نیست و تا برگه های پروسه امنیتی وارد پرونده شما نشود به شما به هیچ وجه ویزا نمی دهند و آن مبلغ 819 دلاری که شما به سفارت پرداخت کردید به منظور مفتوح بودن پرونده شما در سفارت است و به معنی صد در صد دریافت ویزا نیست(امیدوارم که همه بدون دردسر ویزا بگیرند) این مقدمات رو گفتم که بگم من یواش یواش دارم نا امید میشم ولی توکل به خدا .
محسن عزیز و بقیه ی دوستان عزیزی که منتظر اومدن کلیرنستون هستین
این درسته که سالهای پیش یه سری از ایرانی ها ویزا نگرفتن ولی تعدادشون خیلی خیلی کمه
شما کلیرنس برندگان ۲۰۰۹ رو بخون ، فقط یک نفر ویزا نگرفته که اونم بهش گفتن چون چند سالی تو یک کشور دیگه مقیم بوده باید عدم سو پیشینه ی اون کشورو بیاره که چون روز آخر بوده دیگه وقت نبوده بره بگیره
میخوام بگم ۹۰ درصد به بالا ایشالا ویزاهاتونو میگیرن فقط راهش توکله
قبلا هم گفتم ، خدا تو این مرحله بدجوری صبر آدمو امتحان میکنه
تنها کسی هم که تو این برزخ میتونه تسلی خاطر بده خودشه
پس بهش توکل کنین و امیدوار به رحمتش
شماره کیس : 2010AS19XXX
تاریخ مصاحبه : july
سفارت : آنکارا
تاریخ کلیرنس :Sep
تاریخ دریافت ویزا :Sep
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-17 ساعت 23:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-18 ساعت 08:40 توسط f.p.)
دوستان عزيز
من چند دقيقه پيش با فردي كه يكي از دوستان معرفي كرده بود و در آنكارا شركت براي اخذ ويزا و ... دارند ، تماس گرفتم و ايشون هم با لطف بسيار پاسخ همه سئوالات من رو دادند :
- اگر سفارت ميگه روزهاي آخر بياين اينجا به اين دليله كه در صورتيكه پروسه كليرنس تمام و ويزا حاضر شد ، مشكلي براي اومدن به آنکارا و گرفتن ويزا نداشته باشيم و الا تا زماني كه پروسه كامل نشه امكان نداره ويزا بدن و حضور هم تاثيري ذر اين روند نداره چون واشنگتن كار خودش رو انجام ميده
- ايشون همچنين گفتند پارسال تا روز آخر كليرنس 6 نفر نيامده بود كه اونها ساعت 4 بعدازظهر به وقت تركيه رفتند سفارت كه اون زمان ميشه 9 صبح واشنگتن و كليرنس 5 نفرشون امد و همونجا ويزاشون رو دادند و فقط 1 نفر ويزا نگرفت كه اونهم بدليل مسائل خاص ايشون بود
- ايشون ميگن اگر مشكل خاصي فرد نداشته باشه كليرنس همه انشاءا... مياد
دوستان به نظر من خالي شدن جدول دليلش گرفتن ويزا توسط اون افراده كه باعث ميشه اسمشون رو از ليست حذف كنند و فقط افرادي باقي مي مونن كه هنوز براي گرفتن ويزا مراجعه نكردن و اين چيز ديگه اي رو نمي رسونه . البته اين فقط يك نظره و ممكنه درست نباشه
با آرزوي هر چه زودتر تمام شدن اين روزهاي سخت و اينكه هر چه زودتر همه كلير بشن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-18 ساعت 00:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-18 ساعت 00:24 توسط edkhafan.)
بچه ها من کلیر شدم
اما تا 20 سپتامبر بهم وقت دادن یعنی تا 3 روز دیگه!!!!!!!
خدا بلیط برسونه ایشالله
ENDKHAFAN
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
Radian جان سلام
شما کدام شهر هستی چکار کردی برای رفتن آیا معلوم شد غیر از یکشنبه ها هم
ویزا میدن یا نه اگه دوس داشتی شمارتو برام بفرست (پیام خصوصی )
باتشکر
majmaj
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-17 ساعت 18:14)Mohsen13 نوشته: دوستان عزیز سلام
دوستان این قضیه رو کش ندین
محسن جان من از همه بهتر میدونم که این شاید سخت ترین انتظار زندگی هممون باشه پس بهتره تحت هیچ شرایطی به قول خودت موج منفی نفرست وفقط به کلیر شدن همه فکر کن وامیدواری بده به دوستان منتظر کلیرنس
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
من نمیدونم جریان این منابع موثق چیه همه بهش لینک میدن؟
منبع موثق FBI check فقط واشنگتنه و در واقع اگر کسی منبع موثق باشه که اطلاعاتش رو به ما نمیده!
راجع به آنکارا که خودم رفتم و دیدم میدونم هر تور لیدری که 2-3 سال تا دم سفارت رفته فک میکنه خیلی بارشه و اطلاعات بی اساس میده به همه ایرانیای نگران..
به هر حال ما که داشتیم زندگیمونو میکردیم خود آمریکایی ها هوس کردن تنوع نژادیشون حفظ بشه و ما رو انتخاب کردن. اگه رفتیم که چه بهتر اگه هم نرفتیم مطمئن باشین زیبایی زندگیمون و همه چیزهایی که آرزوشو داریم با نرفتن به دست میاد.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-18 ساعت 00:23)edkhafan نوشته: بچه ها من کلیر شدم
اما تا 20 سپتامبر بهم وقت دادن یعنی تا 3 روز دیگه!!!!!!!
خدا بلیط برسونه ایشالله
مبارکت باشه آقا
راحت شدی دیگه. حالا یادت بیاد چه کلیدی کرده بودی
انشالا بلیط گیر میاری ولی بنظر من این مهلتی که نوشته تیریپی بیش نیست!
-----------------------------
بچه های منتظر کلیرنس, اگه دوست دارین میتونین امیدتون رو از دست بدین ولی اهمیتی نداره چون این یک واقعیت آزموده شده است که همه کلیر میشین
آنکارا که همیشه خوب کلیر کرده ولی با این همتی که من از ابوظبی میبینم تو این یکی دو هفته نشون میده که این یک روتین و احتمالا یک دستوره که کلیر کیسهای لاتاری تا آخر سپتامبر رسونده بشه
واقعا انتظار خردکننده ایه و همه میدونیم که روز به روز هم سخت تر میشه ولی ما همه با هم هستیم, مثل همیشه
مخلص همگی
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه خواهر و برادر های عزیزم
به خدا باورتون نمیشه هنوز من لبخند و شادی که باید داشته باشم رو ندارم
و مدام توفکر شماها هستم و بهم نمیچسبه این کلیرنس
البته بازم خدا رو شکر میکنم
نمی دونم چرا ما کلیر شدیم اینم بگم که شاید خدا جواب کارهای خوب همسرم که مواظبت و پرستاری از مادر بزرگش که لحظات اخر عمرش رو فته چیش بود و دعاهای قبل از فوتش بود که ما کلیر شدیم
از خدا می خواهم که همگی کلیر بشید
هر کاری که از دستتون بر میاد برای همدیگه بکنید ایمان دارم که بی تاثیر نیست
از دوستان خوب و دلسوز هم می خوام این 10 روز اخر هم نفوس بد نزنن و اترژی منفی ندن
براتون دعا می کنم
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر