کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-09-18 ساعت 10:53)N.D نوشته:  
(2010-09-18 ساعت 09:36)اليزا نوشته:  دوستاي خوبم سلام
ببخشيد که غيبت داشتم. ما هم به لطف خدا 14 سپتامبر کلير شديم و 16 سپتامبر هم همسرم براي گرفتن ويزا در ترکيه بود و الان هم منتظر يو پي اس هست. براي همه بچه هاي منتظر کليرنس آرزوي کليرنسي هر چه زودتر را دارم و اميدوارم که به زودي خوشحال بشن. من هميشه براتون دعا ميکنم و ايمان دارم که ويزا رو ميگيريد.
تبریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک
بالا ترین کیس نامبر هم کلیر شدBig Grin

سلامممممممممم
اولا تبریککککککککککککککک
دوما 2 کیلو شیرینی ارزش اینو داشت که ما رو شریک خوشحالیتون نکنید
بچه ها از الیزا یاد بگرین چطوری چراغ خاموش میره .
از قول ما به همسرتون خیلی تبریک بگین
تشکر کنندگان: R.F ، Hossein123 ، Shahoo52 ، Eskandari ، free_free
سلام به همگی
من الان متوجه شدم که ظاهرا پستی که من کلیر شدنم رو اعلام کردم نیست یا لااقل من نتونستم پیداش کنم هرچی گشتم!
بنابراین برای اینکه رفرنس کامل باشه باز میگم که من کلیر شدم!Smile
بعد از 118 روز از سفارت ابوظبی, در حالی که اصلا امیدی نداشتم و چند روز قبلش هم دفتر یکی از نمایندگان کنگره از ایالت جورجیا که پیگیری کرده بود اعلام کرد که پرونده ات under process هست.

خلاصه ما که نه سربازی رفته بودیم نه سابقه کار داشتیم نه سفر خارجی, و فکر میکردیم مثل قند بدون کلیرنس ویزا میگیریم, بعد چهار ماه به قیمت سفید شدن کلی از موهام و چند میلیون اضافه از جیب بابام کلیر شدیم!

ولی خوشحالی رو میذاریم دو هفته دیگه همه با هم

مخلص همگی
ساسان
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

ببخشيد که غيبت داشتم. ما هم به لطف خدا 14 سپتامبر کلير شديم و 16 سپتامبر هم همسرم براي گرفتن ويزا در ترکيه بود و الان هم منتظر يو پي اس هست. براي همه بچه هاي منتظر کليرنس آرزوي کليرنسي هر چه زودتر را دارم و اميدوارم که به زودي خوشحال بشن. من هميشه براتون دعا ميکنم و ايمان دارم که ويزا رو ميگيريد.
سلامممممممممم
اولا تبریککککککککککککککک

تشکر کنندگان: R.F
بالاترین کیس نامبر منمااااا Big Grin
Case no.: 2016AS00007XXX
تشکر کنندگان: saeed53 ، R.F ، king_of_sky ، Rasool ، free_free ، Sooshians ، N.D
(2010-09-18 ساعت 01:27)Shahoo52 نوشته:  سعید جان ما دوستتت داریم امیدوارم تو آنکارا یه جشن توپ بگیریم

شاهو جان دل به دل راه داره
تا جشن نگیریم بر نمیگردیم
من و king of sky تو هتل ددمان هستیم البته از فردا 19 سپتامبر حتما خبرمون کن اینم شمارم برای شما دوست گل و همه دوستان مهاجر سرا برای میتینگ یا رایزنی مشکلات تو انکارا
اگه خواستی با تلفن هتل بگیرین
اگه خواستی با تلفن ترکسل بگیرین
..." اطلاعات تماس به دلیل نقض بند 30 قوانین مهاجرسرا حذف گردید."

همه دست پر بر میگردیم خیالتون راحت دوستان
ذر ضمن ali-n جان اونجا حسابی یادت میکنیم Wink
تشکر کنندگان: f.p ، R.F ، king_of_sky ، Hossein123 ، Shahoo52 ، Eskandari ، sevda88 ، N.D
(2010-09-18 ساعت 14:12)saeed53 نوشته:  

سلامممممممممم
اولا تبریککککککککککککککک
بچه ها می خوام غیبت همسر الیزا رو بکنم
قول شیرینی رو دم سفارت به ما داد
اما هیچ وقت نتونستیم پیداش کنیم

شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: saeed53 ، R.F ، اليزا ، Shahoo52 ، Eskandari ، free_free ، N.D
نگران نباش عدل عزیز انشالاه تو ایران هم از الیزا و پرهام شیرینی میگیریم هم از شما شامممممممممممممم
تشکر کنندگان: اليزا ، king_of_sky
(2010-09-17 ساعت 12:35)yas نوشته:  
(2010-09-17 ساعت 12:30)saeed53 نوشته:  
(2010-09-17 ساعت 11:57)yas نوشته:  اگر شمارمون امروز اعلام بشه مهلت همون 20 sep هست؟
بلیط چه جوری بگیریم!؟؟؟

سلام
به نظر من محال که امروز آپدیت کنه تا 20 وقت بده 2 شنبه و 3شنبه رو تا 20 وقت داد این سری حتما تا 22 وقت میده خیالتون راحت

فکر کنم برای 22 هم بلیط هواپیما گیر نیاد چون دیروز بلیط 26 sep ترکیش 730 تومن بود!
در مورد من در حاليكه آژانسهاي تهران براي تاريخ مشخصي (فرداي آنروز) مي گفتند جا نداريم، پسرم با كرديت كارت از آمريكا گرفت به قيمت سايت تركيش اير لاين.
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه
تشکر کنندگان: yas ، saeed53
اليزاي عزيز واقعا"‌مبارك باشه.بالاخره تمام شد اين ماراتن براي ما كيس بالايي ها .اطمينان دارم كه بقيه اين گروه 2010 هم تا آخر سپتامير كلير مي شود
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :‌5 هزار دلار
تشکر کنندگان: Rasool ، amirhessam ، Adventurer ، R.F ، اليزا ، Eskandari ، saeed53 ، بنيتا ، ساشا ، ramfar
(2010-09-18 ساعت 14:06)satusa نوشته:  دوستاني كه مدام فاز منفي منتشر مي كنند:
فعلا دليلي براي نا اميدي و شك و ترديد در مورد كليرنس باقيمانده ها وجود نداره. معلومه كه همه تا آخر سپتامبر ويزا مي گيرن.

اجازه بديد آخر سپتامبر برسه ، بعد اگر كسي كلير نشد اونموقع ميشينيم و راجع به مسايل روحي رواني و روش هاي درمان و مشاوره هاي مهاجرتي وكلا و توصيه هاي وكيلان محترم جهت رهايي از فشار روحي و ... بحث و تبادل نظر مي كنيم!
بحث كلير نشدن در مقطع فعلي موضوعيت ندارد.

ضمنا اون اسپانسر محترمي كه جلسه 600 دلار شارژ مي شوند، چنانچه يه سري به اينجا مي زدند، اطلاعات مفيد تر و بيشتري مجاني كسب مي كردند و كلي هم به اقتصادشون كمك مي شد.
آن اسپانسر محترم نه احتياج به 600 دلار به وكيل دادن دارند نه سر زدن به اين سايت. كافي است طبق توصيه دوستشان فقط به خدا توكل كنند و بگويند راضي ام به رضاي او بدون حركت.
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه
تشکر کنندگان: hamidgh ، saeed53

الیزای عزیز
تبریک می گویم و خوشحال شدم که شما و همسر گرامی نیز ویزا را دریافت کردید، همانگونه که برای دیگر دوستان 2010 واقعا خوشحال می شوم هر زمان خبر کلیر شدن آنها را می خوانم.
امیدوارم همه شما دوستان به موقع ویزا را دریافت کنید.
راستی احسان عزیز کلیر شده ؟ این تاپیک اینقدر زود به زود به روز می شود که من فرصت خواندن همه پست ها را از دست می دهم.

به امید روز و روزگاری خوش برای همه دوستان و دیداری دیگر در سرزمینی دیگر
تشکر کنندگان: Rasool ، hamidgh ، Adventurer ، R.F ، اليزا ، Shahoo52 ، Eskandari ، free_free ، saeed53 ، بنيتا
میخوام یه چیزی بگم که بچه ها دیگه موج منفی ندن. ما بدون اینکه ویزا گفته باشیم 3 میلیون بلیط گرفتیم و هی میندازیمش عقب. به این میگن اعتماد بنفس تازه میگن آمریکا هم سرد شده پس لباس گرماتونو جمع کنین. باور کنید لحظه ای که دارم ویزارو توی پاسم می بینم می تونم تصور کنم. من که هفته دیگه کلیر میشم حاضرم شرط ببندم
(2010-09-18 ساعت 16:18)amirhessam نوشته:  میخوام یه چیزی بگم که بچه ها دیگه موج منفی ندن. ما بدون اینکه ویزا گفته باشیم 3 میلیون بلیط گرفتیم و هی میندازیمش عقب. به این میگن اعتماد بنفس تازه میگن آمریکا هم سرد شده پس لباس گرماتونو جمع کنین. باور کنید لحظه ای که دارم ویزارو توی پاسم می بینم می تونم تصور کنم. من که هفته دیگه کلیر میشم حاضرم شرط ببندم

صد درصد همينطوره، فرداي تو انديشه امروز توست
Case Number:2010AS25***
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams
- Eleanor Roosevelt
تشکر کنندگان: R.F ، Hossein123 ، Rasool ، Amir78 ، Farshid22 ، Shahoo52 ، Eskandari ، saeed53 ، Artim ، amirhessam
به سلامتی ویزای ما هم اومد
به امید کلیر شدن و گرفتن ویزای همه ی بچه های مهاجرسرا یه صلوات
شماره کیس : 2010AS19XXX
تاریخ مصاحبه : july
سفارت : آنکارا
تاریخ کلیرنس :Sep
تاریخ دریافت ویزا :Sep
تشکر کنندگان: R.F ، Hossein123 ، اليزا ، Rasool ، f.p ، kianoush ، Amir78 ، Farshid22 ، Shahoo52 ، Eskandari ، rayan.s ، OMID_R ، saeed53 ، free_free ، aadine ، im-i ، Shahryar ، bluelady ، hamed_gh ، king_of_sky ، sam_hash ، Jav3
من یه گله دارم. بچه های لاتاری واسه خودشون پارتی بازی میکنن و به هم رتبه میدن. من درسته لاتاری نیستم ولی هم مصاحبه دارم هم منتظر کلیر شدن هستم هم هر جا که تونستم جواب دوستان رو دادم. چرامنو دوست ندارید؟؟Sad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان