کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
سلام
عدل عزیز و سعید 53 عزیز همسر من هم امروز رسید انکارا هتل ددمان
کیس نامبر:2010as000004**
تاریخ دریافت نامه قبولی:11/4/2009
ارسال فرمهای سری اول:23/1/2010
تاریخ محاسبه:06/07/2010
دریافت کلیرنس:23/9/2010
ورود به امریکا:15/10/2010
تشکر کنندگان: saeed53 ، amirhessam ، Amir78
راستی کسایی که میخوان برن سفارت و هنوز کلیر نشدن رو چیجوری راه میدن؟ ساعت چند باید سفارت باشن؟ میزارن برن داخل و با آفیسر صحبت کنن؟ دم همه بچه های مهاجرسرایی گرم به امید یه کوبیده توپ دور هم تو آمریکا. نفری 2 سیخ ها اونهایی هم که زود کلیر شدن ته صف که بفهمن ما چه انتظاری کشیدیم.
تشکر کنندگان: bahram_kg ، aadine
(2010-09-19 ساعت 23:13)amirhessam نوشته:  راستی کسایی که میخوان برن سفارت و هنوز کلیر نشدن رو چیجوری راه میدن؟ ساعت چند باید سفارت باشن؟ میزارن برن داخل و با آفیسر صحبت کنن؟ دم همه بچه های مهاجرسرایی گرم به امید یه کوبیده توپ دور هم تو آمریکا. نفری 2 سیخ ها اونهایی هم که زود کلیر شدن ته صف که بفهمن ما چه انتظاری کشیدیم.

امیر جان با برگه ابی راه مین تو شماره میگیری مری تو تا نوبتت بشه یه باجه هست که سوال میکنی اگه کلیر کرد شما رو که هیچ اگه نه که دوباره برگه ابی رو پس میگیری و میری فردا میای
تشکر کنندگان: Farshid22 ، Amir78 ، sevda88 ، king_of_sky ، Ashkan78 ، rayan.s ، Eskandari ، amirhessam ، R.F ، aadine
سلام دوستان عزیز
من از برندگان ۲۰۱۰ هستم و بدلیل اینکه شرایط متفاوتی نسبت به سایر دوستان داشتم در بحث شرکت نمی کردم اما بدلیل اینکه از مباحث دوستان و این سایت خیلی استفاده کردم،به لحاظ اخلاقی وظیفه خود دانستم تا تجربیات خود را بصورت مکتوب درج کنم که اگر احتمالاً مورد مشابهی در مراحل بعدی وجود داشت، نگرانی که من داشتم نداشته باشند. من در شهر فرانکفورت المان در اواسط ماه ژون مصاحبه شدم و پاسپرت از من دریافت شد و نهایتاً اواسط ماه سپتامبر پس از سه ماه پاس و ویزا توسط پست به دست من رسید. ضمناً رفتار کارمندان کنسولگری بسیار محترمانه بود و روز مصاحبه گفته بودند که مراحل اداری بین دو هفته تا سه ماه طول خواهد کشید. در طول این مدت هم بصورت تلفنی امکان تماس و سوال وجود داشت.
اگر کسی از دوستان سوالی داشت بصورت ایمیل پاسخگو هستم.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ali-n ، farzad101 ، homeless ، MH5160 ، naka_sach ، Eskandari ، amirhessam ، Shahryar ، saeed53 ، Farshid22 ، bluelady ، aadine ، Sooshians ، sevda88 ، hamed_gh
سلام به همگی. من نمی دونم چرا هنوز اینجا رو چک می کنم. داره میشه نزدیک یکسال که من آمریکا هستم. همگی بیاین قول بدین که وقتی اومدین اینجا همین قدر با روحیه باقی بمونید.
کیس نامبر: 2010AS00002xxx
دریافت ویزا: روز مصاحبه (17 نوامبر)
خدایا به امید تو
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: R.F ، اليزا ، aadine ، Farshid22 ، ساشا ، Sooshians ، Taraneh ، mina_s ، بنيتا
نمی دونم حکمت اش چیه .دلیل منطقی برای این همه انتظار پیدا نکردم . با همه ی مشغله ای که داشتم و اینکه خیلی فشردگی کارهام اذیتم میکنه ولی هفته ی دیگه عازم دوبی هستم فقط برای اینکه کار ناتمومی رو که شروع کردم تموم کنم .به قول یک دوستی که سال هاست خارج از ایران زندگی میکنه :یا باید وارد بازی مهاجرت نشی یا اگر اومدی تا ته خط بری . من و تعدادی از دوستان عزیز کلیر نشده داریم میریم که تا ته خط رفته باشیم و افسوس و حسرتی وجود نداشته باشه .
این یکسال یک طرف این یک هفته هم یک طرف . خدا به ما صبر بده .
با اینکه دوست ندارم این حرف رو بزنم ولی برای همه چیز خودم رو آماده کردم . حتی اگر نتونم ویزا بگیرم حداقل از این برزخ بلاتکلیفی خلاص میشم .
این چند سطر رو هم نوشتم برای اینکه یادگاری بمونه برای آیندگان!

به امید موفقیت همه ی دوستان عزیز مهاجرسرایی به خصوص منتظران بالای جدول.
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
سلام به همه دوستان
من و همسرم 127 روز هست كه منتظر جواب كليرنس هستيم و سفارت هم مدام در جواب ايميل ميگه: pending Sad
تلفن سفارت هم كه مدام روي پيغام گير است ،مي خواستم بپرسم كسي تا حالا موفق شده تلفني با سفارت ابوظبي صحبت كنه؟ شماره اي كه من تماس مي گيرم: 0097124142333
اگر تا اخر اين هفته جواب كليرنس نياد مي خواهيم يكشنبه اينده بريم سفارت
برامون دعا كنيد
تشکر کنندگان:
بله. من با یک نفر بودم در آنکارا که سربازیش رو خریده بود کار دولتی هم نداشت همون روز ویزا گرفت

شماره کیس: 2010AS00028XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-29
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول: 2009-July
کارنت شدن کیس: july-2010
دریافت نامه دوم: 11-august
مصاحبه: Aug-23-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
من و همسرم الان 127 روز هست كه منتظر جواب كليرنس هستيم سفارت هم تنها جوابي كه به ايميل هاي ما مي دهد pending هست
تلفن سفارت ابوظبي هم هميشه روي پيغام گير هست ، مي خواستم بپرسم از دوستان كسي تا حالا با سفارت ابوظبي تلفني صحبت كرده؟ شماره سفارت ابوظبي: 0097124142333
همسر من 26 سپتامبر داره مي ره ابو ظبي ، برامون دعا كنيد با دست پر برگرده

شماره کیس: 2010AS00028XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-29
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول: 2009-July
کارنت شدن کیس: july-2010
دریافت نامه دوم: 11-august
مصاحبه: Aug-23-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: R.F ، اليزا ، iust_software ، saeed53 ، aadine ، Farshid22 ، Shahryar ، mina_s ، Eskandari ، بنيتا
دوستان طاقت بیارید . میدونم سخته ولی چاره ا ی نیست . دیگه آخرش هست . ما هم با اینکه هنوز کلیر نشدیم ولی نا امید نیستیم و داریم جمعه میریم واسه دبی . هتل ما هم رمادی کانتیننتال هست . انشا.. شماره موبایل میزارم تا بچه های ابوظبی همه با هم هماهنگ باشیم .
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
سلام به همه دوستان
من و همسرم الان 127 روز هست كه منتظر جواب كليرنس هستيم سفارت هم تنها جوابي كه به ايميل هاي ما مي دهد pending هست
تلفن سفارت ابوظبي هم هميشه روي پيغام گير هست ، مي خواستم بپرسم از دوستان كسي تا حالا با سفارت ابوظبي تلفني صحبت كرده؟ شماره سفارت ابوظبي: 0097124142333
[/quote]

---------------------------------------------------------------------------------
[/color]سلام دوست عزیز. من تا حالا تونستم 2 بار البته هر بار بعد از 10 باری زنگ زدن به همین شماره که شما نوشتی با ابو ظبی تماس بگیرم. ولی اصلا نگذاشتن حرف بزنم سریع تا کیس نامبرمو پرسیدن گفتن پندینگه و بدن حتی یه کلمه دیگه خودشون گوشی رو گذاشتن و قطع کردن... که منم خیلی خوشم نیومد از این طرز پاسخگویی!!! دفعات اول می ره روی پیغامگیر، وقتی خطشون آزاد باشه یا بخوان جواب بدن نمیره رو پیغامگیر و گوشی رو بر می دارن.[/php]
(2010-09-20 ساعت 10:10)homeless نوشته:  نمی دونم حکمت اش چیه .دلیل منطقی برای این همه انتظار پیدا نکردم . با همه ی مشغله ای که داشتم و اینکه خیلی فشردگی کارهام اذیتم میکنه ولی هفته ی دیگه عازم دوبی هستم فقط برای اینکه کار ناتمومی رو که شروع کردم تموم کنم .به قول یک دوستی که سال هاست خارج از ایران زندگی میکنه :یا باید وارد بازی مهاجرت نشی یا اگر اومدی تا ته خط بری . من و تعدادی از دوستان عزیز کلیر نشده داریم میریم که تا ته خط رفته باشیم و افسوس و حسرتی وجود نداشته باشه .
با اینکه دوست ندارم این حرف رو بزنم ولی برای همه چیز خودم رو آماده کردم . حتی اگر نتونم ویزا بگیرم حداقل از این برزخ بلاتکلیفی خلاص میشم .

--------------------------------------------------------------------------------
سلام ... منم دقیقا همین حسی رو دارم که شما نوشتی... سر در گم هستم... اگر قرار بود ویزا ندن، چرا آخه یه سال تمام برنامه ریزی زندگی آدم باید تغییر می کرد بخاطر این لاتاری؟!چرا نزدیک 8 ماه باید این انتظار طولانی و خسته کننده رو تحمل می کردیم؟ نمی دونم... شاید حکمتش همین تغییراتی بود که در اهداف و برنامه ریزی یکساله عمرمون دادیم...ما هم روز یکشنبه و پنجشنبه می ریم ابوظبی که تا آخرشو رفته باشیم... حالا یا قسمته ویزا میدن یا اگر ندادند، شاید چند سال بعد خدا حکمت این اتفاق رو تو زندگیمون بهمون نشون بده...
تشکر کنندگان: iust_software ، homeless ، aadine ، Sooshians ، sevda88 ، Eskandari ، bahram_kg ، Linspire
(2010-09-20 ساعت 11:47)naka_sach نوشته:  سلام به همه دوستان

---------------------------------------------------------------------------------
[/color]سلام دوست عزیز. من تا حالا تونستم 2 بار البته هر بار بعد از 10 باری زنگ زدن به همین شماره که شما نوشتی با ابو ظبی تماس بگیرم. ولی اصلا نگذاشتن حرف بزنم سریع تا کیس نامبرمو پرسیدن گفتن پندینگه و بدن حتی یه کلمه دیگه خودشون گوشی رو گذاشتن و قطع کردن... که منم خیلی خوشم نیومد از این طرز پاسخگویی!!! دفعات اول می ره روی پیغامگیر، وقتی خطشون آزاد باشه یا بخوان جواب بدن نمیره رو پیغامگیر و گوشی رو بر می دارن.[/php]
(2010-09-20 ساعت 10:10)homeless نوشته:  نمی دونم حکمت اش چیه .دلیل منطقی برای این همه انتظار پیدا نکردم . با همه ی مشغله ای که داشتم و اینکه خیلی فشردگی کارهام اذیتم میکنه ولی هفته ی دیگه عازم دوبی هستم فقط برای اینکه کار ناتمومی رو که شروع کردم تموم کنم .به قول یک دوستی که سال هاست خارج از ایران زندگی میکنه :یا باید وارد بازی مهاجرت نشی یا اگر اومدی تا ته خط بری . من و تعدادی از دوستان عزیز کلیر نشده داریم میریم که تا ته خط رفته باشیم و افسوس و حسرتی وجود نداشته باشه .

--------------------------------------------------------------------------------
سلام ... منم دقیقا همین حسی رو دارم که شما نوشتی... سر در گم هستم... اگر قرار بود ویزا ندن، چرا آخه یه سال تمام برنامه ریزی زندگی آدم باید تغییر می کرد بخاطر این لاتاری؟!چرا نزدیک 8 ماه باید این انتظار طولانی و خسته کننده رو تحمل می کردیم؟ نمی دونم... شاید حکمتش همین تغییراتی بود که در اهداف و برنامه ریزی یکساله عمرمون دادیم...ما هم روز یکشنبه و پنجشنبه می ریم ابوظبی که تا آخرشو رفته باشیم... حالا یا قسمته ویزا میدن یا اگر ندادند، شاید چند سال بعد خدا حکمت این اتفاق رو تو زندگیمون بهمون نشون بده...

[/quote]

دوستان عزیز صبر داشته باشین .می دونیم که توصیه ما که الان بیرون گود وایستادییم واسه خیلی ها شاید ناراحت کننده هم باشه ولی مطمئنا پشت این سختی شیرینی هم است.ما براتون دعا میکنیم و امیدواریم هر چه زودتر ویزاتون رو بگیرید.

بچه های ابوظبی اگه سوالی داشتین در خدمتتیم

تشکر کنندگان: aadine ، amirhessam ، اليزا ، Sooshians ، Eskandari ، Farshid22 ، Hossein123 ، بنيتا ، bahram_kg
دوستان سلام
واحد خبری مستقر در انکارا گزارش میده
دیشب با بهزاد از مشهد چند ساعتی صحبت کردیم صبح هم با همسر sevdaو حمید اقا صبحانه خوردیم بعد از ظهر هم king میرسه و adl هم هم میریم میبینیم و منتظر اومدن شاهو هستیم
خلاصه 7 نفری فعلا هستیم و نسبتا نظرات خوبی تا حالا رد و بدل کردیم امیدوارم که دست پر بر گردیم
از دوستانی که در هتلهای ددمان الیت بیوک و ازلهان هستن لطفا با من تماس بگیرن تا بیشتر در خدمتشون باشیم ددمان اتاق 215 شماره تماس
68 16 690 0534
تشکر کنندگان: aadine ، f.p ، sevda88 ، هموطن
(2010-09-19 ساعت 19:30)jalaldaiy نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز من امروز به آنکارا رسیدم و در هتل ازیلهان هستم که فردا برم سفارت. دوستان اگه کار دارند خوشحال میشم انجام بدم

داعی جان موفق باشی
من هم چهارشنبه میام. ویزاتو گرفتی به ما بگو جشن بگیریم.
موفق باشی

(2010-09-19 ساعت 21:03)adl نوشته:  دوستان انکارایی
من هتل الیت هستم
هتل هم نزدیک ددمان و ازیلهان هست
اتاق 407
0312-4175001
من هم چهارشنبه میام الیت. برام دعا کنید. هنوز کلیر نشدم

تشکر کنندگان: aadine

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان