کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
سلااااااااااام
من کلیر نشدم. آنکارا آپدیت کرد انقدر شماره ها به هم ریختس فکر کردیم کلی ها کلیر شدن امروز ولی اینطور که دوستمون میگه فقط سه نفر کلیر شدن که بهشون تبریک میگم. 10 روز مونده هنوز همه کلیر میشیم.
تشکر کنندگان: R.F ، mina_s ، mary joon
(2010-09-20 ساعت 14:54)ccpj نوشته:  
(2010-09-20 ساعت 14:52)گاتا نوشته:  سلام بر دوستان عزیز. من مدتی بود که به علت یکسری مشکلات خاص نتونسته بودم به این سایت سر بزنم. حالا وقتی جدول کلیر شده ها رو دیدم خیلی خوشحال شدم. به همه کلیر شدگان خصوصا دکتر sam_hash Ashkan , maj maj , الیزا ، ادخفن و adl و ....... تبریک فراوان میگم.
من هنوز از 4 اگوست کلیر نشدم و منتظرم و محتاج دعای همه شما دوستان عزیز

زمانی که افسر بشما بابت کلیرنس اعلام کرده بود چند هفته بود؟
6 تا 8 هفته.
تشکر کنندگان:
(2010-09-20 ساعت 14:54)f.p نوشته:  
(2010-09-20 ساعت 14:51)ccpj نوشته:  واقعا من نمیفهمم این همه با زندگی مردم بازی میکنند ولی یک جواب بله - خیر نمیدهند که تکلیف زندگی آدم روشن بشه.
هفته دیگه مدارس باز میشوند. ثبت نام دانشگاه ها شروع میشود. ترم جدید آغاز میشه ولی همه و همه در انتظار یک بلی یا خیر .امیدوارم همه دوستان ویزا بگیرند .
جالب اینجاست که این هفته هم باقیمانده برنده های لاتاری مصاحبه خواهند شد و اگر کلیرنس به آنها بخوره تکلیف چه خواهد بود؟

اي کاش يکي از دوستان که زبان انگليسي اش خوبه، اين موارد رو در نامه اي به KCC و سفارت مي نوشت ...

من جمعه شب یه ای میل براشون فرستادم به این مضمون که: داداش! ما باید این بچه رو برفستیم مدرسه، بکلیر دیگه بابا جون به سر کردی ما رو !!!
گفتم یه تریپ لاتی بیام شاید افاقه کنه اما اونا امروز همون جواب معروف رو که تو یادداشت #3741 هم هست برام فرستادن
ما هم که خیلی با اعتماد به نفس اسم پسرمون رو ننوشتیم مدرسه، حالا تا ببینیم چی پیش میاد، این پدرسوخته که فعلاً داره بیشتر از همه کیف می کنه Tongue
تشکر کنندگان: R.F ، Hossein123 ، aadine ، sevda88 ، MH5160 ، kianoush ، shamim ، Artim ، rayan.s ، amirhessam ، Sooshians ، bahram_kg ، Hamid55 ، free_free ، Eskandari ، بنيتا
(2010-09-20 ساعت 14:51)ccpj نوشته:  واقعا من نمیفهمم این همه با زندگی مردم بازی میکنند ولی یک جواب بله - خیر نمیدهند که تکلیف زندگی آدم روشن بشه.
هفته دیگه مدارس باز میشوند. ثبت نام دانشگاه ها شروع میشود. ترم جدید آغاز میشه ولی همه و همه در انتظار یک بلی یا خیر .امیدوارم همه دوستان ویزا بگیرند .
جالب اینجاست که این هفته هم باقیمانده برنده های لاتاری مصاحبه خواهند شد و اگر کلیرنس به آنها بخوره تکلیف چه خواهد بود؟

جوابش بله است ایشالا
اصلا جای نا امیدی نیست
شماره کیس : 2010AS19XXX
تاریخ مصاحبه : july
سفارت : آنکارا
تاریخ کلیرنس :Sep
تاریخ دریافت ویزا :Sep
تشکر کنندگان:
سلام دوستان یعنی واقعا در چند روز گذشته هیچ کس کلیر نشده ؟؟؟
من خیلی واسه دوستانی که کلیر نشدن نگرانم...
البته مطمئنم که به زودی هر دو سایت انکارا و ابوظبی با آپدیتاش همه را از نگرانی در میاره اما این شماره معکوس روز ها هیجان زیادی را وارد می کنند
کسی هفته دیگه نمی خواد بره ابوظبی ؟؟
به امید موفقیت یکایک شما
همیشه به فکرتونم....
شانس تو را موفق ‌نمی‌کند، تو هستی که شانس را به موفقیت تبدیل می‌کنی.

آنچه شما را به نتیجه مطلوب می رساند الزاما نه تلاش و فعالیت سخت و طاقت فرسا که آگاهی و اطلاع از چگونگی انجام دقیق و درست کارهاست.
تشکر کنندگان: هموطن ، amirhessam ، Hossein123
(2010-09-20 ساعت 14:54)f.p نوشته:  

سلام
اینکه هنوز یه سری مصاحبه دارند خبرش موثقه؟یعنی آخرینشون کی انجام می شه؟

شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
تشکر کنندگان:
حالا چیکار کنیم؟ چهارشنبه این هفته بریم آنکارا یا یکشنبه آینده؟ بنظر شما یکشنبه آینده دیر نیست؟ آخه از 27 تا 30 سپتامبر فقط 4 روز وقت داریم!
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
تشکر کنندگان:
آموخته ام ... که هميشه براي کسي که به هيچ عنوان قادر به کمک کردنش نيستم دعا کنم
برای کلیر شدنتان دعا میکنم.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: aadine ، OMID_R ، shgh57 ، mina_s ، f.p ، homeless ، Eskandari ، گاتا ، bahram_kg ، Linspire
اين جا چرا اين قدر از رونق افتاده؟ سوت و کوره و از هيچ کس خبري نيست؟ يکي بياد ما رو دلداري بده.Sad
امير کجايي يه برنامه انرژي درماني راه بندازي؟Shy
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: mina_s ، Hossein123 ، bahram_kg
مولانا رو تک تک آمریکایی ها میشناسن و کتابشو خوندن ولی تو ایران بعضی ها اسمشم نشنیدن. این شعر از مولاناست:

در نومیدی بسی امید است ، پایان شب سیه سپید است

من فکر میکنم این شب سیاه سپتامبر با طلوع خورشید اکتبر و ویزا گرفتن همه دوستان روشن میشه
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: OMID_R ، aadine ، mina_s ، shgh57 ، f.p ، Hossein123 ، گاتا ، bahram_kg
(2010-09-20 ساعت 23:07)shgh57 نوشته:  حالا چیکار کنیم؟ چهارشنبه این هفته بریم آنکارا یا یکشنبه آینده؟ بنظر شما یکشنبه آینده دیر نیست؟ آخه از 27 تا 30 سپتامبر فقط 4 روز وقت داریم!

من صبح پنج شنبه مي رسم آنکارا
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: mina_s ، rayan.s
(2010-09-20 ساعت 23:25)aadine نوشته:  اين جا چرا اين قدر از رونق افتاده؟ سوت و کوره و از هيچ کس خبري نيست؟ يکي بياد ما رو دلداري بده.Sad
امير کجايي يه برنامه انرژي درماني راه بندازي؟Shy

آدینه جان برای کسی انرژی نمونده که بیاد و دلداری بده! فکر می کنم همه با خودشون و خدای خودشون خلوت کردند. این لاتاری بیشتر لاتاری صبر و انتظار بود تا لاتاری گرین کارت! امیدوارم همه مان از پس اولی بر بیایم و به دومی هم با موفقیت برسیم.
هنوز ته دل همه مان یک پرتو کوچکی از نور امید هست!
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
تشکر کنندگان: aadine ، free_free ، bahram_kg
(2010-09-20 ساعت 23:35)aadine نوشته:  [quote='shgh57' pid='76901' dateline='1285007858']
حالا چیکار کنیم؟ چهارشنبه این هفته بریم آنکارا یا یکشنبه آینده؟ بنظر شما یکشنبه آینده دیر نیست؟ آخه از 27 تا 30 سپتامبر فقط 4 روز وقت داریم!
دوستان لطفا نظر بديد
سئوال من و چند نفر از دوستان ديگه همينه و تا فردا هم وقت داريم براي قطعي كردن يا تغيير تاريخ بليت
ممنون ميشم سريع تصميمتون رو بگين يا مديران محترم و افراد باتجربه نظر بدن
تشکر کنندگان: aadine
فکر تاریکی و این ویرانی
بی خبر آمد تا با دل من
قصه ها ساز کند پنهانی.

نیست رنگی که بگوید با من
اندکی صبر,سحر نزدیک است.
تشکر کنندگان: free_free ، mary joon ، aadine ، Eskandari ، rayan.s ، گاتا ، اليزا
(2010-09-20 ساعت 15:42)MH5160 نوشته:  
(2010-09-20 ساعت 14:52)گاتا نوشته:  سلام بر دوستان عزیز. من مدتی بود که به علت یکسری مشکلات خاص نتونسته بودم به این سایت سر بزنم. حالا وقتی جدول کلیر شده ها رو دیدم خیلی خوشحال شدم. به همه کلیر شدگان خصوصا maj maj, askhan, sam_hash , الیزا ، ادخفن و adl ، ترانه ، ام -اچ5160.و ...... تبریک فراوان میگم.
من هنوز از 4 اگوست کلیر نشدم و منتظرم و محتاج دعای همه شما دوستان عزیز

سلام

ممنون ازتبریکتون
امیدواریم شما هم هر چه زودتر کلیر بشید.ولی برای سفر و رفتن به سفارت آماده باشید و هفته آخر حتما اونجا باشید.

به امید قبولی همه دوستان

دوست عزيز بر چه اساس ميگيد آخر هفته انكارا باشيم ؟
ممنون ميشم اگه اطلاعاتي داريد يا دليلتون رو بفرماييد تا ما هم سريع تصميم بگيريم و بليت...
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان