کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
سلام دوستان
یک سوال داشتم: فرایند کلیرنس از چه زمانی شروع می شه؟ آیا از زمان مصاحبه است یا زمان کارنت یا زودتر؟
چون اونایی که Cas Nu های بالایی مثل من دارند دچار مشکل می شوند؟
تشکر کنندگان:
(2010-02-24 ساعت 15:21)fatemehtm نوشته:  سلام دوستان
یک سوال داشتم: فرایند کلیرنس از چه زمانی شروع می شه؟ آیا از زمان مصاحبه است یا زمان کارنت یا زودتر؟
چون اونایی که Cas Nu های بالایی مثل من دارند دچار مشکل می شوند؟

فتاوي مختلفي براي اين موضوع صادر شده است، اما 100% زودتر از زمان مصاحبه شروع مي‌شود و 90% از زمان کارنت شدن.

نگران نباشيد.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: ساسان
سلام دوستان ،

ظاهرا سایت ابوظبی تغیرات اساسی پیدا کرده چون دیگه شمارهای کلیر شده قابل رویت نیست ودر قسمت chek visa status هرکس باید فایل نامبرش را وارد کنه تا ببینه کلیر شده یا نه . این طوری خیلی بد شد چون دیگه نمیشه دید که سایت کی update میشه و هر روز باید بیای و شمارتو وارد کنی.اصلآ معلوم نیست چرا این جوریش کردن؟ اینم شانس ماست.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان: sam_hash
سلام دوستان . سایت را چک میکردم دیدم دیگه شماره هارا نشون نمیده وتغیرکرده وکیس نامبر را میخواد . کیس خودم را 4بار زدم میگه کیس نامبر پیدا نشد .چرا ؟لطفا چک کنید به من هم خبر بدین
تشکر کنندگان:
(2010-02-24 ساعت 18:13)mohi نوشته:  سلام دوستان . سایت را چک میکردم دیدم دیگه شماره هارا نشون نمیده وتغیرکرده وکیس نامبر را میخواد . کیس خودم را 4بار زدم میگه کیس نامبر پیدا نشد .چرا ؟لطفا چک کنید به من هم خبر بدین

این یعنی اینکه هنوز کلیر نشدی ،برای من هم همین جواب را میده .چون من شماری یکی را که کلیر شده زدم و جواب داد پاسپورتتون را بیارید سفارت.

تشکر کنندگان:
سلام من هم توي سايت چك كردم پيغام داد كه كيس نامبر پيدا نشد

شماره توي برگه آبي كه سفارت به من داده علاوه بر كيس نامبر عدد 01 هم اضافه دارد آيا براي بقيه هم همينطوره؟
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان:
(2010-02-25 ساعت 01:24)matinam نوشته:  سلام من هم توي سايت چك كردم پيغام داد كه كيس نامبر پيدا نشد

شماره توي برگه آبي كه سفارت به من داده علاوه بر كيس نامبر عدد 01 هم اضافه دارد آيا براي بقيه هم همينطوره؟

من توی ویزام اینجوریه یعنی کیس نامبرم رو نوشته بعدشم 01
نگران نباشید فکر میکنم این مربوط به ویزاهای DV هستشSmile
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: ساسان ، Hossein81
(2010-02-24 ساعت 18:12)payman R نوشته:  سلام دوستان ،

ظاهرا سایت ابوظبی تغیرات اساسی پیدا کرده چون دیگه شمارهای کلیر شده قابل رویت نیست ودر قسمت chek visa status هرکس باید فایل نامبرش را وارد کنه تا ببینه کلیر شده یا نه . این طوری خیلی بد شد چون دیگه نمیشه دید که سایت کی update میشه و هر روز باید بیای و شمارتو وارد کنی.اصلآ معلوم نیست چرا این جوریش کردن؟ اینم شانس ماست.

سلام
فکر کنم این کار رو کردن که معلوم نباشه چند نفر کلیر میشن و چه زمانی اپدیت میکنن. اینطوری آبروشون حفظ میشه چون داشتن جلوی آنکارا کم می آوردند
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: sam_hash
(2010-02-25 ساعت 11:35)ali-n نوشته:  
(2010-02-24 ساعت 18:12)payman R نوشته:  سلام دوستان ،

سلام
فکر کنم این کار رو کردن که معلوم نباشه چند نفر کلیر میشن و چه زمانی اپدیت میکنن. اینطوری آبروشون حفظ میشه چون داشتن جلوی آنکارا کم می آوردند

اره منم موافقم ولی واقعا چرا این کارو کردن ؟ کاملا دیگه مارو گذاشتن سر کار . حالا دیگه اصلا نمیشه فهمید چند وقت یک بر update میکنن. بچه های ابوظبی لطفآ هر کی کلیر میشه بیاد بگه.

تشکر کنندگان:
(2010-02-25 ساعت 01:24)matinam نوشته:  سلام من هم توي سايت چك كردم پيغام داد كه كيس نامبر پيدا نشد

سلام .نگران نباش مال همه 01 راداره .Big Grin
تشکر کنندگان:
(2010-02-25 ساعت 16:54)mohi نوشته:  

ولی تو برگه آبی من 01 نداره ها . فقط کیس نامبرمو نوشته.
جدی مال همه 01 داره؟؟؟
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
تشکر کنندگان:
(2010-02-26 ساعت 13:31)sepehr_sp نوشته:  

جدی مال همه 01 داره؟؟؟

احتمالا برگه آبي شما مربوط به آنكاراست كه فقط شماره كيس داره بدون 01
تشکر کنندگان:
من فکر ميکنم اين 01 مربوط به برنده اصلي است. اگه به برنده اصلي کلير بدن، 01 داره. در غير اينصورت نداره.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من یکی دو تا از CASE NUMBER هایی رو که نزدیک به کیس نامبر خودم بود و یادم مونده بود که تا هفته پیش در لیست ابوظبی بود رو در این صفحه جدید ابوظبی وارد کردم و اونها رو هم میگه NOT FOUND. به نظرتون نمیاد که این تغییر روند چک کردن َADMINISTRATIVE PROCEES آزار دهنده شده؟ کسی بوده که با این سیستم جدید اینا موفق شده باشه کیس نامبرشو Search کنه؟ اعصاب داغون می کنن ایناها!!!!!
ضمنا من لاتاری نبودم ولی به هر حال منتظر clear شدن هستم. راستی کسی عکسی از آخرین لیست ابوظبی نداره؟
تشکر کنندگان:
(2010-02-26 ساعت 15:35)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-02-26 ساعت 13:31)sepehr_sp نوشته:  

جدی مال همه 01 داره؟؟؟

احتمالا برگه آبي شما مربوط به آنكاراست كه فقط شماره كيس داره بدون 01

آره دوستان من رفتم آنکارا . شاید به این دلیل که 01 نداره .
فکر نمیکنم به این که بارند اصلی‌ باشی‌ یا نه بستگی داشته باشه . آخه منم برنده اصلی‌ خودمم و 01 هم ندارم
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان