کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-02-27 ساعت 10:04)hanim نوشته:  سلام دوستان
من یکی دو تا از CASE NUMBER هایی رو که نزدیک به کیس نامبر خودم بود و یادم مونده بود که تا هفته پیش در لیست ابوظبی بود رو در این صفحه جدید ابوظبی وارد کردم و اونها رو هم میگه NOT FOUND. به نظرتون نمیاد که این تغییر روند چک کردن َADMINISTRATIVE PROCEES آزار دهنده شده؟ کسی بوده که با این سیستم جدید اینا موفق شده باشه کیس نامبرشو Search کنه؟ اعصاب داغون می کنن ایناها!!!!!
ضمنا من لاتاری نبودم ولی به هر حال منتظر clear شدن هستم. راستی کسی عکسی از آخرین لیست ابوظبی نداره؟

این آدرس رو تو براوزر وارد کن : http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_status.html
جالبه برای سال قبله !! یک صفحه ی اچ تی ام ال که همینطوری مونده !
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
تشکر کنندگان: hanim
من می خوام یک کیس نامبر رو که کلیر شده امتحان کنم ببینم چه پیغامی می ده، فکر می کنم این لیسته دیگه خیلی قدیمی باشه و الان دیگه توی دیتابیسون نباشن. به هر حال ممنونم ازتون
(2010-02-27 ساعت 11:23)homeless نوشته:  
(2010-02-27 ساعت 10:04)hanim نوشته:  سلام دوستان
من یکی دو تا از CASE NUMBER هایی رو که نزدیک به کیس نامبر خودم بود و یادم مونده بود که تا هفته پیش در لیست ابوظبی بود رو در این صفحه جدید ابوظبی وارد کردم و اونها رو هم میگه NOT FOUND. به نظرتون نمیاد که این تغییر روند چک کردن َADMINISTRATIVE PROCEES آزار دهنده شده؟ کسی بوده که با این سیستم جدید اینا موفق شده باشه کیس نامبرشو Search کنه؟ اعصاب داغون می کنن ایناها!!!!!
ضمنا من لاتاری نبودم ولی به هر حال منتظر clear شدن هستم. راستی کسی عکسی از آخرین لیست ابوظبی نداره؟

این آدرس رو تو براوزر وارد کن : http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_status.html
جالبه برای سال قبله !! یک صفحه ی اچ تی ام ال که همینطوری مونده !
تشکر کنندگان:
(2010-02-27 ساعت 11:33)hanim نوشته:  من می خوام یک کیس نامبر رو که کلیر شده امتحان کنم ببینم چه پیغامی می ده، فکر می کنم این لیسته دیگه خیلی قدیمی باشه و الان دیگه  توی دیتابیسون نباشن. به هر حال ممنونم ازتون
(2010-02-27 ساعت 11:23)homeless نوشته:  
(2010-02-27 ساعت 10:04)hanim نوشته:  سلام دوستانمن یکی دو تا از CASE NUMBER هایی رو که نزدیک به کیس نامبر خودم بود و یادم مونده بود که تا هفته پیش در لیست ابوظبی بود رو در این صفحه جدید ابوظبی وارد کردم و اونها رو هم میگه NOT FOUND. به نظرتون نمیاد که این تغییر روند چک کردن َADMINISTRATIVE PROCEES آزار دهنده شده؟ کسی بوده که با این سیستم جدید اینا موفق شده باشه کیس نامبرشو Search  کنه؟ اعصاب داغون می کنن ایناها!!!!!ضمنا من لاتاری نبودم ولی به هر حال منتظر clear  شدن هستم. راستی کسی عکسی از آخرین لیست ابوظبی نداره؟
این آدرس رو تو براوزر وارد کن : http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_....htmlجالبه برای سال قبله !! یک صفحه ی اچ تی ام ال که همینطوری مونده !
من این هفته ویزاهامون رو گرفتم. ولی تو سایت کیس نامبرم رو هرجوری که میزنم، نمیگیره؟!
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: hanim
پس اساسی رفتیم سر کار ...... Sad
تشکر کنندگان:
(2010-02-27 ساعت 12:28)hanim نوشته:  پس اساسی رفتیم سر کار ...... Sad

سلام
من شماری ۹۰۱۱ را چک کردم و جواب میده پاستون را بیارید سفارت . و بقیه شماره ها فکر میکنم چون ویزاشون را گرفتن میزنه not found .
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان: hanim ، sh-b
احتمالا قبلا فقط یک فایل اچ تی ام ال ساده بوده و از این به بعد با کلاس شده و اطلاعات رو از دیتابیس میگیره و بازم به احتمال زیاد شماره های قبلی تو ی دیتابیس نیست !
من شدیدا معذرت می خوام .Sad این عددی که شما گفتی رو من زدم :
کد:
[quote]
We are pleased to inform you that processing of your application for immigration to the United States has reached the point where we request that you submit your passport(s) to prepare for visa issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday at 10 a.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up on the following Thursday at 2 p.m. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).[/quote]
یعنی اینکه آقا یکشنبه پاسپورت بیار پنج شنبه ویزا ببر !!!!!!!!!!!!!!
این همه مدت طول میکشه ؟
تشکر کنندگان:
(2010-02-27 ساعت 13:49)homeless نوشته:  احتمالا قبلا فقط یک فایل اچ تی ام ال ساده بوده و از این به بعد با کلاس شده و اطلاعات رو از دیتابیس میگیره و بازم به احتمال زیاد شماره های قبلی تو ی دیتابیس نیست !
من شدیدا معذرت می خوام .Sad این عددی که شما گفتی رو من زدم :
کد:
[quote]
We are pleased to inform you that processing of your application for immigration to the United States has reached the point where we request that you submit your passport(s) to prepare for visa issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday at 10 a.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up on the following Thursday at 2 p.m. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).[/quote]
یعنی اینکه آقا یکشنبه پاسپورت بیار پنج شنبه ویزا ببر !!!!!!!!!!!!!!
این همه مدت طول میکشه ؟
این یعنی به محض اینکه یکی کلیر میشه اطلااتش میاد رو سایت و دیگه احتیاجی نیست که اینها سایت را اپداته کنن? چون از اونجایی که ای خیلی تنبل هستن چند روز هم طول میکشید تا سایت را update کنن.

تشکر کنندگان:
بله به محض اینکه کلیر بشیم میاد تو سایت .
تشکر کنندگان:
(2010-02-27 ساعت 20:32)homeless نوشته:  بله به محض اینکه کلیر بشیم میاد تو سایت .

پس یعنی احتمال داره روزهایی که سفارت تعطیله کلییرنسمون بیاد یا نه؟

تشکر کنندگان:
سلام يك سوال
بعد از اينكه كلير شديم و رفتيم سفارت ويزا را همان موقع مي دهند يا نه. چقدر طول مي كشد؟
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان:
(2010-02-28 ساعت 00:38)payman R نوشته:  
(2010-02-27 ساعت 20:32)homeless نوشته:  بله به محض اینکه کلیر بشیم میاد تو سایت .

اینکه شماره های کسانی رو که کلیر میشن چه کسی و از کجا وارد میکنه نمی دونم ولی میشه حدس زد این اطلاعات توسط خود سفارت وارد میشه و سراسری نیست چون اگر سراسری بود باید برای آنکارا هم همین اتفاق میفتاد و مثلا اشخاص کلیر شده توی یک دیتابیس وارد میشدن و با توجه به محل مصاحبشون توی سایت مورد نظر قابل مشاهده بودند . با توجه به شواهد و قرائن موجود شماره نفرات کلیر شده بوسیله کبوتر نامه رسان از کنتاکی ارسال میشه !! بعضی موقع ها هم نمی رسن بیچاره ها!! Big Grin

نقل قول:بعد از اينكه كلير شديم و رفتيم سفارت ويزا را همان موقع مي دهند يا نه. چقدر طول مي كشد؟
مشکل همینه دیگه . اون متن چند تا پست بالاتر گفته یکشنبه بیا پاسپورتت رو بده پنجشنبه ویزا تحویل بگیر !! ولی من فکر میکردم حداکثر فرداش میدن ویزا رو . یکی از دوستان با تجربه یک اظهار نظری بفرمایند لطفا .
تشکر کنندگان:
(2010-02-28 ساعت 00:59)homeless نوشته:  
(2010-02-28 ساعت 00:38)payman R نوشته:  

اینکه شماره های کسانی رو که کلیر میشن چه کسی و از کجا وارد میکنه نمی دونم ولی میشه حدس زد این اطلاعات توسط خود سفارت وارد میشه و سراسری نیست چون اگر سراسری بود باید برای آنکارا هم همین اتفاق میفتاد و مثلا اشخاص کلیر شده توی یک دیتابیس وارد میشدن و با توجه به محل مصاحبشون توی سایت مورد نظر قابل مشاهده بودند . با توجه به شواهد و قرائن موجود شماره نفرات کلیر شده بوسیله کبوتر نامه رسان از کنتاکی ارسال میشه !! بعضی موقع ها هم نمی رسن بیچاره ها!! Big Grin

نقل قول:بعد از اينكه كلير شديم و رفتيم سفارت ويزا را همان موقع مي دهند يا نه. چقدر طول مي كشد؟
مشکل همینه دیگه . اون متن چند تا پست بالاتر گفته یکشنبه بیا پاسپورتت رو بده پنجشنبه ویزا تحویل بگیر !! ولی من فکر میکردم حداکثر فرداش میدن ویزا رو . یکی از دوستان با تجربه یک اظهار نظری بفرمایند لطفا .

من با ایمیل پرسیدم، گفتند حداقل 2-3 روز کاری وقت می بره. در مورد خودم دوشنبه پاسها رو دادم، چهارشنبه گرفتم.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: homeless ، payman R ، matinam
[/b]دوستان لطفاتوی یک نظر سنجی همگی شرکت کنید تا ببینیم چه تفاوتهایی وجود دارد وایا کارشون حساب کتابی داره یا نه . روزهای انتظار را لطفا تا 09/12/88 محاسبه کنید . 1-کدام سفارت مصاحبه شدین ؟2-گفتند چند روز دیگه سایت را چک کنید؟ 3-چند روز منتظر کلیرنس هستید؟ اول خودم شروع میکنم : 1-ابوظبی 2- بین سه تا پنج هفته 3-هفتادوشش
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، king_of_sky
(2010-03-01 ساعت 01:16)mohi نوشته:  [/b]دوستان لطفاتوی یک نظر سنجی همگی شرکت کنید تا ببینیم چه تفاوتهایی وجود دارد وایا کارشون حساب کتابی داره یا نه . روزهای انتظار را لطفا تا 09/12/88 محاسبه کنید . 1-کدام سفارت مصاحبه شدین ؟2-گفتند چند روز دیگه سایت را چک کنید؟ 3-چند روز منتظر کلیرنس هستید؟ اول خودم شروع میکنم : 1-ابوظبی 2- بین سه تا پنج هفته 3-هفتادوشش

1- آنكارا 2- يك تا شش هفته 3- تا حالا 13 روز
تشکر کنندگان: ali-n
1- آنكارا
2- يك تا دو ماه
3 - خانومم 28 روز ه اومد و من تا حالا 53 روزه كه نيومده
كاش در كتاب قطور زندگي سطري باشم ماندني
نه حاشيه اي از ياد رفتني

دوستان هنرمند و علاقه مند به هنر : http://mohajersara.com/forumdisplay.php?fid=56
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان