کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
ویزای من هم از قرار معلوم تحویل یو پی اس شده و باید تا فردا منتظر بمونم. همچنان چشم به راه خبرهای خوب از دوستان منتظر هستم
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: free_free ، R.F ، Amir78 ، هموطن ، Eskandari ، Artim ، اليزا ، behrouz ، sanaz2010 ، بنيتا
(2010-09-23 ساعت 19:05)sam_hash نوشته:  سلام دوستان
من و اشکان تازه از ابوظبی برگشتیم. خوشبختانه ویزا و پاکت ها رو گرفتیم و خدا رو شکر مشکلی هم نداشت.
همین
بامید خبرهای خوبتون هستیم

یاعلی

----------------------------------------

من الان پست کلیر شدن بچه ها رو دیدم. چه خبر خوبی. واقعا خوشحالمون کردین.
مخصوصا به homeless عزیز تبریک میگم. امیدوارم بقیه منتظرین بزودی خبرهای خوبشون رو ردیفی بهمون بدنSmile
اشکان هم اینجا رو تخت وا رفته, سلام میرسونه و تبریک میگهBig Grin

با سلام.
میشه راهنمایی کنین این پاکت توش چیه؟ و چه جور مشکلی میتونه داشته باشه؟
Case no.: 2016AS00007XXX
تشکر کنندگان: new new
مشکل میتونه اشتباه در مشخصات ویزا باشه

cheers
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: Audiophile ، new new ، f.p
سلام عزیزان

تبریک میگم به همهٔ دوستانی که کلییر شدن.خدا‌را شکر...

انشاالله که بقیهٔ دوستان منتظر هم هفتهٔ دیگه ویزا شونا میگیرن...

من و دیگر دوستان هم هر روز میریم سفارت و حاضری می‌‌زنیم...

فکر کنم از ما خوششون اومده هی‌ میگن برو tomarrow بیا
Big GrinTongueWink

اجازه دهيد اين شعار هميشه مقابل روي شما باشد، اجازه دهيد آنقدر عميق وارد وجودتان شود كه حتي به هنگام خواب هم به ياد داشته باشيد كه:
"اين نيز بگذرد"... اوشو

معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
تشکر کنندگان: aadine ، free_free ، Sooshians ، Eskandari ، hamidgh ، اليزا ، f.p ، بنيتا
(2010-09-24 ساعت 21:50)Audiophile نوشته:  
(2010-09-23 ساعت 19:05)sam_hash نوشته:  سلام دوستان
من و اشکان تازه از ابوظبی برگشتیم. خوشبختانه ویزا و پاکت ها رو گرفتیم و خدا رو شکر مشکلی هم نداشت.
همین
بامید خبرهای خوبتون هستیم

یاعلی

----------------------------------------

من الان پست کلیر شدن بچه ها رو دیدم. چه خبر خوبی. واقعا خوشحالمون کردین.
مخصوصا به homeless عزیز تبریک میگم. امیدوارم بقیه منتظرین بزودی خبرهای خوبشون رو ردیفی بهمون بدنSmile
اشکان هم اینجا رو تخت وا رفته, سلام میرسونه و تبریک میگهBig Grin

با سلام.

سلام

دوست عزیر به همراه پاسپورت که ویزا توش چسبونده شده، پاکتی به شخص داده می شه(تو آنکارا پست UPS این رو به آدرس اعلامی شما میاره) که روش هم نوشته پاکت رو باز نکنین. این پاکتو و سی دی اشعه ایکس قفسه سینه که روز معاینات پزشکی بهتون دادن رو باید به همراه خودتون به آمریکا ببرین. یکی از همسفران ما که اینو گرفته بود می گفت باید فرمهایی باشه که پزشک پرکرده(یعنی سابقه مدیکال شماس). حالا اینکه دوستمون گفته چک کردیم مشکل نداشت، حتماً ویزا و مندرجات تو ویزا-از قبیل اسپل اسم و تاریخ تولد ....- باشه.
شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
تشکر کنندگان: free_free ، emankh101 ، f.p
از دوستانی که تشریف اوردن به ولایت کفر کسی CD مدیکالو تحویل داد؟
من که آوردم خونه بعنوان بادبزن استفاده میکنم

امروز بعد از 20 روز تازه نامه ولکام من به یونایتداستیت اومد
این آمریکایی چقدر اسکلا، تکنولوژی اینجا عقبه تازه بعد بیست روز یادشون اومد من اومدم امریکا !!

تشکر کنندگان: aadine ، Amir78 ، emankh101 ، هموطن ، Eskandari ، new new ، اليزا ، hamed_gh
بچه های کلیر نشده ابوظبی سلام. من تونستم پنج شنبه تلفنی با سفارت امریکا در ابوظبی تماس بگیرم. افیسر کیس نامبرمو پرسید و گفت متاسفانه هنوز کیس شما پندینگ است. گفتم بابا من که بچه خوبی هستم چرا اینقدر طول کشیده. گفت از بس که تعداد زیاد است. گفتم زمان زیادی نمونده و ما داریم شرایط پر استرسی رو سپری می کنیم. کمی هم با ما شوخی کرد و بعد عربی و انگلیسی قاطی گفت اینشاءاله IT WILL BE READY .
گفت فقط در دسترس باشید تا اماده شد سریع مراجعه کنید.
من که تا آخرین لحظه امیدوارباقی خواهم ماند و اینشاءاله با همه بچه های منتظر دست پر برمی گردیم.
ای ویزا گرفته ها!!!!!! ما را فراموش نکنید به دعا های شما محتاجیم.
آقا امیر شما هم بساط جشن رو یواش یواش فراهم کن که ما هفته اینده جمعه شب تهرانیم.
(2010-09-24 ساعت 22:51)iust_software نوشته:  از دوستانی که تشریف اوردن به ولایت کفر کسی CD مدیکالو تحویل داد؟

این آمریکایی چقدر اسکلا، تکنولوژی اینجا عقبه تازه بعد بیست روز یادشون اومد من اومدم امریکا !!

اینجا تا اطلاع ثانوی همه مسلمون هستند !(تا موقعی که ویزا بگیرن)نماز شب و گریه و انابه و استغفار و .... هیچ کاری هم به ممالک کفرآلود ندارن !
فقط از خدا یه تیکه کاغذ میخوان بنام ویزا!

SmileSmile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: emankh101 ، هموطن ، OMID_R ، Hossein123 ، new new ، bahram_kg ، Rasool
(2010-09-24 ساعت 22:51)iust_software نوشته:  از دوستانی که تشریف اوردن به ولایت کفر کسی CD مدیکالو تحویل داد؟

ببخشید جریان CD مدیکال چیه ؟؟ آیا باید اون رو در فرودگاه تحویل بدیم؟؟
یا نه این CD فقط یک information برای خودمون ؟؟ دوستان اگر تجربه ای دارند جواب بدهند
با سپاس
تشکر کنندگان:
(2010-09-24 ساعت 20:37)emankh101 نوشته:  Alin-n عزیز امیدوارم که با دست پر از ابوظبی برگردی.
امیدوارم همانطور که لحظه شادی و خوشی تک به تک بچه های لاتاری 2010 را در جدولت ثبت کردی این ما باشیم که لحظه خوش گرفتن ویزای تو را در جدول ثبت کنیم.
البته من که تو کیس لاتاری نیستم اما لحظه به لحظه روند کار همه بچه ها را می دیدم و همیشه تو این مدت دلم میخواست وقتی آخرین صفحه کلیرینس 2010 را باز می کنم پست آخر تو باشی که نوشته باشی، کلیر شدی و ویزا صادر شده.
یادت باشه هنوز همه بچه و من منتظر پست خبر خوش گرفتن ویزای تو هستیم.
موفق باشی رفیق....

Ali - n جان معلوم شد مشکل کلیرنس تو از کجا آب می خوره!
آخه emankh101 عزیز تو که نیتت انقدر پاکه، برای این علی بیچاره باید آخرین نفر و آخرین پست آرزو کنی که ویزاشو بگیره؟!!! این جوری دور از جونش توی آمریکا همه اش باید بدوئه دنبال قرص اعصاب و رنگ مو و ... Big Grin
تشکر کنندگان: emankh101 ، bahram_kg ، Sooshians ، Rasool
دوستان گل گلاب مهاجر سرایی سلام
دوستان فردا شب ساعت 23 تا 6 با مداد
شب زنده داری در این تاپیک برگذار می شود همراه با مداحی جهت کلیر شدن دوستان باقی مانده در این روز های باقی مانده
واقعا شب زنده داری قبلی کار ساز بود و امید بر انکه پس شب زنده دارییه فردا شب دیگر کسی نباشد که کلیر نشده باشد
دوستان عزیزی که تمایل به شرکت در این احیاء کلیر نشدگان را دارند اعلام امادگی کنند
به صرف تبریک و تشکر
وسیله عیاب و ذهاب درب سایت فراهم می باشد
پس از مراسم احیاء اگر خدا خواست و جواب داد یک پارتی حسابی همراه با رقص و شادی و با حضور خوانندگان مشهور سایت مهاجر سرا در پیش داریم
پس هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
با تشکر از همه ی شب زنده داران
تشکر کنندگان: bahram_kg ، aadine ، Artim ، Sooshians ، Rasool
به تمام دوستان خوبم چه کسانی که کلیر شدن و چه کسانی که ویزا گرفتن از صمیم قلب تبریک میگم
مبروک مبببررررووووکککک

و همچنین امید وارم دوستان کلیر نشده هر چه سریعتر با کلیر شدنشان شادی و خنده واقعی را
به ما و کل دوستان سایت ارمغان دهند .

من مطمئن هستم که حتما همه کلیر میشن
دیر و زود داره سوخت و سوز نداره...............
شاد وموفق باشید
شانس تو را موفق ‌نمی‌کند، تو هستی که شانس را به موفقیت تبدیل می‌کنی.

آنچه شما را به نتیجه مطلوب می رساند الزاما نه تلاش و فعالیت سخت و طاقت فرسا که آگاهی و اطلاع از چگونگی انجام دقیق و درست کارهاست.
تشکر کنندگان: Hossein123 ، bahram_kg ، m.amjadi ، گاتا ، f.p ، Amir78 ، Rasool
(2010-09-24 ساعت 23:36)free_free نوشته:  

اینجا تا اطلاع ثانوی همه مسلمون هستند !(تا موقعی که ویزا بگیرن)نماز شب و گریه و انابه و استغفار و .... هیچ کاری هم به ممالک کفرآلود ندارن !
فقط از خدا یه تیکه کاغذ میخوان بنام ویزا!

SmileSmile

مخلص همه بروبچ منتظرین ویزا هم هستیم " باید این جمعه بیاید باید!! "
درد انتظارتون لوله شه بره تو چشم اون آفیسر فلان فلان شده ای که داره تنبلی میکنه ویزا رو زودی نمیده بیاد!!
یه چک و لقدش کنین حله جون داداش ... ! البته بذارید بعد ویزا Big Grin
(2010-09-24 ساعت 23:43)Mohsen13 نوشته:  

ببخشید جریان CD مدیکال چیه ؟؟ آیا باید اون رو در فرودگاه تحویل بدیم؟؟
یا نه این CD فقط یک information برای خودمون ؟؟ دوستان اگر تجربه ای دارند جواب بدهند
با سپاس

cd مدیکال در واقع طبق بررسی های فوق تخصصی بنده مجموعه آثار استاد جواد یساری هست ! دوستان امریکایی طلبش نبودن! خب معلومه دیگه ذوق هنری ندارن؛ اینا اصلا نمیفهمن هنر با کدوم سین مینویسن ! ببخشید هنر سین نداشت! نمیدونن با کدوم ت مینویسن ..... ! ای بابا گیر نده دیگه حالا یه ظرب المسل زدیم ! جون داداش فوغ لیصانثم .....

تشکر کنندگان: هموطن ، Artim
(2010-09-24 ساعت 23:07)گاتا نوشته:  بچه های کلیر نشده ابوظبی سلام. من تونستم پنج شنبه تلفنی با سفارت امریکا در ابوظبی تماس بگیرم. افیسر کیس نامبرمو پرسید و گفت متاسفانه هنوز کیس شما پندینگ است. گفتم بابا من که بچه خوبی هستم چرا اینقدر طول کشیده. گفت از بس که تعداد زیاد است. گفتم زمان زیادی نمونده و ما داریم شرایط پر استرسی رو سپری می کنیم. کمی هم با ما شوخی کرد و بعد عربی و انگلیسی قاطی گفت اینشاءاله IT WILL BE READY .
گفت فقط در دسترس باشید تا اماده شد سریع مراجعه کنید.
من که تا آخرین لحظه امیدوارباقی خواهم ماند و اینشاءاله با همه بچه های منتظر دست پر برمی گردیم.
ای ویزا گرفته ها!!!!!! ما را فراموش نکنید به دعا های شما محتاجیم.
آقا امیر شما هم بساط جشن رو یواش یواش فراهم کن که ما هفته اینده جمعه شب تهرانیم.

من دارم برای همه ویزا نگرفت‌ها دعا می‌کنم...
تشکر کنندگان: گاتا ، iust_software ، sam_hash ، Hossein123 ، bahram_kg ، ramfar ، Artim ، farzad101 ، Amir78 ، Sooshians ، behrouz ، zk-mm
پاکت در بسته هست و چون شما اجازه ندارید درش رو باز کنید، طبیعی هست که مسؤول اشتباهات احتمالی در موردش نیستید. اما این موارد رو چک می توتید کنید:

1- پاکت در بسته و فاقد پارگی و هرگونه خدشه باشد.
2- از بریدگی گوشه بالا سمت چپ پاکت، عکس خودتان بیرون باشد (یعنی به عبارتی پاکت مال خودتان باشد).

(2010-09-24 ساعت 21:50)Audiophile نوشته:  با سلام.

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: sam_hash ، f.p ، aadine ، sanaz2010 ، بنيتا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان