موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من چند روزی سفر بودم الان که خبر کلیر شدن تعداد زیادی از دوستان رو خوندم واقعا خوشحال شدم. اسم نمیبرم که کسی از قلم نیفته. از صمیم قلب تبریک میگم به همه کلیر شده ها از 3 شنبه تا الان. امیدوارم همیشه موفق و خوشحال باشین.
من هم نصفه شب عازم آنکارا هستم با پرواز ترکیش. برای همه کسانی که کلیر نشدن دعا میکنم و مطمئنم تا 30 سپتامبر همه خبر کلیر شدنشون رو اعلام میکنن.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. هنوز 4 روز مونده. چند نفر از مهاجرسرا هنوز کلیر نشدن؟ همه میگیریم شک نکنین. پرونده 2010 هم دیگه داره بسته میشه بجاش کلی دوستای خوب و اطلاعات خوب و ... ازش میمونه.
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
علت خلوتی اینجا اینه که همه کلیر نشده ها یا تو راه سفارت هستن و یا اینکه اونجا هستن و همشون دنبال درد خودشون هستن.
فقط خدا میدونه الان آنکارا و خلیج فارس(نام پیشنهادی برای شهر جعلی ابوظبی) چه خبره!!!!
اینکه چه تعداد الان روزانه ویزا میگیرن و چندتا شون از مهاجر سرا هستن معلوم نیست!
باید منتظر گزارش واحد مرکزی خبراز این دو منطقه باشیم
آرزو میکنم همه خوشحال برگردن و و این تاپیک رو با دینامیت و نارنجک و ترقه بفرستیم فضا...دیگه برنگرده زمین!
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
بچه ها تنها ٤ روز ديگر تا جشن كلير شدگان ٢٠١٠ وقت باقي هست
شك نكنيد كساني كه رفتند پشت درب سفارت يك نفرشان هم بدون ويزا بر نمي گردد
پس ديدار ما پنج شنبه همين هفته ساعت ٥ در همين تاپيك.
همراه با تبريك و تشكر و رتبه
با حضور مديران لشكري و كشوري
و با حضور افتخاري خور خوري
به اميد حق
فرجتان با ...........
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بازم خوبه بچههای آنکارا و ابوظبی میتونن برن سفارت و به طور مسرقیم کارشون رو پیگیری کنن. ما که دهلی مصاحبه داشتیم و اصلا سفارت بهمون اجازه ورود نمیده و فقط تلفنی میتونیم پیگیری کنیم.
خدایا همهٔ بچه های ۲۰۱۰ رو کیلیر کن... آمین
شماره کیس: 2010as 23xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun ,2009
کنسولگریelhi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : August 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 3th July 2010
تاریخ مصاحبه: 5th August 2010
تاریخ گرفتن ویزا: 27th September
موضوعها: 15
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
توجه... توجه
آخرين خبر از ابوظبي
الان با Ali-N تماس گرفتم. داشت از ابوظبي بر مي گشت به دبي. از همه بچه هايي كه امروز با هم رفتن سفارت (حدود 15 نفر)، گذرنامه هاشون رو تحويل گرفتن و بهشون گفتن Clearance عده زيادي امروز و فردا قراره به دست سفارت برسه.
با اين وجود ... هم بچه ها قراره 25ام گذرنامه هاشون رو پس بگيرند. خدا كنه همه با ويزا برگردند.
موضوعها: 15
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
متأسفانه متوجه شدم يكي از دوستان برنده لاتاري كه هنوز جوابش نيومده (از بچه هاي سايت نيست) فكر كرده همه چيز تموم شده و الان در تهران هستش.
به نظر شما راهي داره كمكش كنيم؟
امكاناتي كه من دارم: من مي تونم از طريق يه آدم مطمئن، تا چهارشنبه شب گذرنامه خودش و همسر و فرزندش رو بفرستم دبي كه بدن دست بچه هايي كه اونجا هستن. اگه كسي راه بهتري سراغ داره بگه بهم حتما...