2010-03-04 ساعت 23:19 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-04 ساعت 23:21 توسط homeless.)
(2010-03-04 ساعت 17:57)ali-n نوشته: سایت ابوظبی انگار دوباره یه تغییراتی کرده ؟!
به نظر میرسه فرمت وارد کردن کیس نامبر تغییر کرده . الان یعنی چه حوری باید وارد کنیم ؟
یک سوال دیگه هم داشتم . من CV رو تا به حال دو بار با فاصله ی یک هفته برای ابوظبی ایمیل کردم و در آخر ایمیل ازشون خواستم که دریافت CV رو و اضافه شدنش به فایل من رو تایید کنند . اما هیچ جوابی نمی دهند ؟ به نظر شما چرا؟!!
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
دوستان آیا امکان داره که وقتی برای دریافت ویزا دوباره میریم سفارت اصل مدارک تحصیلی و اصل مدارک شناسائی رو بخوان ؟
یا فقط پاسپورت و کسری مدارک رو میخوان ؟
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
2010-03-05 ساعت 11:06 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-08 ساعت 08:56 توسط ali-n.)
(2010-03-05 ساعت 03:50)sepehr_sp نوشته: دوستان آیا امکان داره که وقتی برای دریافت ویزا دوباره میریم سفارت اصل مدارک تحصیلی و اصل مدارک شناسائی رو بخوان ؟
دوستان من موردی را توی سفارت ابوظبی دیدم که یک آقایی همه مدارکش رو داده بود و پس از اینکه زمان کلیرش تمام شده بود و برگه آبی را داده و برگه سبز را گرفته بود که 2 روز بعد بیاد ویزاشو بگیره. بهش گفتند که هیچ مدارکی توی پرونده شما نیست . اول که بهش میگفتند که شما مدارک رو از اول به ما ندادی . بعد از کلی مجادله که او ن آقا باهاشون داشت و بهشون ثابت کرد که بدون دادن مدارک اصلا این پروسه به این مرحله نمیرسه . قبول کردند که اشتباه از خودشون بوده و خودشون مدارک را گم کردند . ولی با این حال گفتند هر چند اشتباه از ما بوده ولی دیگه شده و کاری از دست ما بر نمیاد . و باید دوباره همه مدارک رو بیارید . فقط شانس اون آقا گفت که یه کپی از تمامی مدارکش دنبالش بود و گرنه مجبور بود دوباره برگرده ایران و این پروسه رو مجددا از اول طی کنه . البته این اتفاق نادری هست ولی امکان داره پیش بیاد. برای همین به همه توصیه میکنم که کلیه مدارکتون و کپی ترجمه ها رو محض احتیاط با خودتون ببرید
(2010-03-05 ساعت 03:50)sepehr_sp نوشته: دوستان آیا امکان داره که وقتی برای دریافت ویزا دوباره میریم سفارت اصل مدارک تحصیلی و اصل مدارک شناسائی رو بخوان ؟
دوستان من موردی را توی سفارت ابوظبی دیدم که یک آقایی همه مدارکش رو داده بود و پس از اینکه زمان کلیرش تمام شده بود و برگه آبی را داده و برگه سبز را گرفته بود که 2 روز بعد بیاد ویزاشو بگیره. بهش گفتند که هیچ مدارکی توی پرونده شما نیست . اول که بهش میگفتند که شما مدارک رو از اول به ما ندادی . بعد از کلی مجادله که او ن آقا باهاشون داشت و بهشون ثابت کرد که بدون دادن مدارک اصلا این پروسه به این مرحله نمیرسه . قبول کردند که اشتباه از خودشون بوده و خودشون مدارک را گم کردند . ولی با این حال گفتند هر چند اشتباه از ما بوده ولی دیگه شده و کاری از دست ما بر نمیاد . و باید دوباره همه مدارک رو بیارید . فقط شانس اون آقا گفت که یه کپی از تمامی مدارکش دنبالش بود و گرنه مجبور بود دوباره برگرده ایران و این پروسه رو مجددا از اول طی کنه . البته این اتفاق نادری هست ولی امکان داره پیش بیاد. برای همین به همه توصیه میکنم که کلیه مدارکتون و کپی ترجمه ها رو محض احتیاط با خودتون ببرید
یعنی پس در اصل فقط پاسپورت و کسری مدارک کافی است ؟
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
سلام برهمه دوستان و با تشکر از اینکه در نظر سنجی شرکت کردید.انگاری خود سفارتیها هم توسایت مهاجر میرن چون فهمیدن در قسمت سوم خیلیها چند ماه منتظرن ولی چون حال خوندن همه را ندارند گفتند هر کی از 90روز بیشتره میل بزنه .اینطور که معلومه فقط 3نفر از دوستان از من بیشتر انتظار کشیدن IO70 و KING -OF-SKY و MARYAMJAY از این دوستان میخوام اگر جواب میل براشون اومد به من هم خبر بدن . راستیدر جستجوی کیس نامبر ایا لاتاری که ASبعد از 2010داره را هم باید حذف کنیم واول بزنیم ADB ? متشکر از همگی
2010-03-06 ساعت 00:04 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-08 ساعت 08:57 توسط ali-n.)
(2010-03-05 ساعت 23:53)mohi نوشته: سلام برهمه دوستان و با تشکر از اینکه در نظر سنجی شرکت کردید.انگاری خود سفارتیها هم توسایت مهاجر میرن چون فهمیدن در قسمت سوم خیلیها چند ماه منتظرن ولی چون حال خوندن همه را ندارند گفتند هر کی از 90روز بیشتره میل بزنه .اینطور که معلومه فقط 3نفر از دوستان از من بیشتر انتظار کشیدن IO70 و KING -OF-SKY و MARYAMJAY از این دوستان میخوام اگر جواب میل براشون اومد به من هم خبر بدن . راستیدر جستجوی کیس نامبر ایا لاتاری که ASبعد از 2010داره را هم باید حذف کنیم واول بزنیم ADB ? متشکر از همگی
نه دوست عزیز برای جستجو باید به این صورت بزنید به عنوان مثال 2010as9011
این مال کسی هست که ویزاش اومده و اگه بزنید میبینید که پاسخ میده ویزا آماده هست
سلام دوستان
در قسمت سوالات متداول سایت ابوظبی نوشته بعد از ۶۰ روز انتظار کلیرنس ما میتونیم یاد آوری کنیم که زودتر رسیدگی کنن،ولی در قسمتی که شماره را چک میکنیم نوشته بعد از ۹۰ روز، به نظره شما چی کار باید کرد؟
آیا از بچه هایی که بیشتر از ۹۰ روز که منتظرن کسی باهاشون مکاتبه کرده؟
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰
2010-03-06 ساعت 01:04 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-08 ساعت 08:54 توسط ali-n.)
(2010-03-06 ساعت 00:58)payman R نوشته: سلام دوستان
در قسمت سوالات متداول سایت ابوظبی نوشته بعد از ۶۰ روز انتظار کلیرنس ما میتونیم یاد آوری کنیم که زودتر رسیدگی کنن،ولی در قسمتی که شماره را چک میکنیم نوشته بعد از ۹۰ روز، به نظره شما چی کار باید کرد؟
من که سر 30 روز ایمیل زدم
جواب دادن که چه خبرته اینقدر عجله داری .فعلا معلق باشین تا خبرتون کنیم
2010-03-06 ساعت 01:09 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-06 ساعت 01:11 توسط payman R.)
(2010-03-06 ساعت 01:04)ali-n نوشته:
(2010-03-06 ساعت 00:58)payman R نوشته: سلام دوستان
من که سر 30 روز ایمیل زدم
جواب دادن که چه خبرته اینقدر عجله داری .فعلا معلق باشین تا خبرتون کنیم
خودت گفتی که کی مصاحبه داشتی یا خودشون فهمیدن؟
نگفتن چقدر بعد باید پیگیری کنی؟
2010-03-07 ساعت 11:37 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-07 ساعت 22:42 توسط ali-n.)
دوستان من یک پیشنهاد داشتم
من یک جدول تهیه کردم.چیزی شبیه جدول فهرست وضعیت برندگان 2010 . که من اسمشو میزارم فهرست وضعیت کلیرنس برندگان 2010 . من فکر میکنم اگه این جدول کامل بشه کمک خیلی بزرگی به بچه های لاتاری 2010 و سالهای آینده خواهد بود. من خودم هم حاضرم این جدول را آپدیت کنم . لطفا نظرتون را بدین و اگه موافق هستین شما هم پیشنهادشو به مدیران سایت بدین که یک لینک جداگانه براش بزارن . من لینک جدول را میزارم
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
(2010-03-07 ساعت 11:37)ali-n نوشته: دوستان من یک پیشنهاد داشتم
من یک جدول تهیه کردم.چیزی شبیه جدول فهرست وضعیت برندگان 2010 . که من اسمشو میزارم
فهرست وضعیت کلیرنس برندگان 2010 . من فکر میکنم اگه این جدول کامل بشه کمک خیلی بزرگی به بچه های لاتاری 2010 و سالهای آینده خواهد بود. من خودم هم حاضرم این جدول را آپدیت کنم . لطفا نظرتون را بدین و اگه موافق هستین شما هم پیشنهادشو به مدیران سایت بدین که یک لینک جداگانه براش بزارن . من لینک جدول را میزارم
علي جان پيشنهاد خوبي هست جا داره ازت تشكر كنم
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
نامه تمام
من یک جدول تهیه کردم.چیزی شبیه جدول فهرست وضعیت برندگان 2010 . که من اسمشو میزارم
فهرست وضعیت کلیرنس برندگان 2010 . من فکر میکنم اگه این جدول کامل بشه کمک خیلی بزرگی به بچه های لاتاری 2010 و سالهای آینده خواهد بود. من خودم هم حاضرم این جدول را آپدیت کنم . لطفا نظرتون را بدین و اگه موافق هستین شما هم پیشنهادشو به مدیران سایت بدین که یک لینک جداگانه براش بزارن . من لینک جدول را میزارم
ممنون
فکر کنم اگر محسن جان چند تا ستون به اون وضعیت برندگان اضافه کنه بهتر باشه تا اینکه یک جدول دیگه درست بشه . منظورم اینه همه چیز رو با یک بررسی بشه فهمید نه اینکه چند تا جدول رو نگاه کرد تا درک کنیم یک کاربر چه مراحلی رو طی کرده .
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
ممنون
فکر کنم اگر محسن جان چند تا ستون به اون وضعیت برندگان اضافه کنه بهتر باشه تا اینکه یک جدول دیگه درست بشه . منظورم اینه همه چیز رو با یک بررسی بشه فهمید نه اینکه چند تا جدول رو نگاه کرد تا درک کنیم یک کاربر چه مراحلی رو طی کرده .
من موافق نیستم،چون ظاهرا محسن جان به خاطر مشغله هایی که داره هم دیر به دیر update میکنه و هم تعدادی از اطلاعات داخل جدول درست نیست از جمله محل مصاحبه خودم.تازه خیلی هاش هم من با پیام خصوصی بهش اطلا دادم. به نظره من اگر یه نفر به تنهایی مسوول این قسمت بشه با دقت بیشتری پیگیر خواهد شد.
با این پیشنهاد موافقم شدیدا. جدول کاملی هم هست. نیازی هم نیست که به جدول فهرست وضعیت محسن اضافه بشه. چون اولا جا نمیشه! دوما نیازی نیس دیگه. قر نزنیم D:
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]