کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
من فکر نمی کنم همچین اتفاقی بیفته. اونا فقط می خوان ما رو بترسونن که زود بریم ویزاهامون رو بگیریم. خانم شما هم که همون موقع ویزاش آماده بوده یعنی اصلا به این پروسه احتیاجی نداشته و بعد از چند ماه هم هیچ تغییری نمیکنه. اصلا نگران نباشید. همین روزا شما هم کلیر میشید و به سلامتی ویزاهاتون رو می گیرید.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: payman R ، Ashkan78
انشاا... اتفاقی نمی افته ولی پارسال داشتیم نمونه ای که بهش کلیرینس مجدد خورد...
کیس نامبر:***12
تاریخ مصاحبه:28 مارچ
تاریخ کلیرینس:30 سپتامبر
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، اليزا ، maryam5
(2010-03-10 ساعت 23:48)s..setare نوشته:  انشاا... اتفاقی نمی افته ولی پارسال داشتیم نمونه ای که بهش کلیرینس مجدد خورد...

از بچه های لاتاری بود؟ چون میدونم به بچههایی که دانشجویی اقدام میکنن کلیرنس دوباره میخوره ولی بچههای لاتاری را نمیدونم.ممکنه بگید این کسی را کمیگید id چیه؟ این چیزی که شما میگید بعد از ۱ بار کلییرنس خوردن شاید دوباره کلیرنس بخوره ولی به خانوم من اصلان کلییرنس نخورد و روز مصاحبه ویزاش حاضر بود.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان:
لطفا همه دوستان اطلاعات خودشونو طبق جدول با پیغام خصوصی واسه من بفرستن
لینک جدول هم توی پست Post: #448 هست
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان:
علی جان کار خوبی را شروع کردی و ازتون ممنون هستم. می‌خواستم بگم که من هم با شما موافق هستم.
اما بنظر من ایجاد یک جدول دیگه زحمات خودش را داره و اگر موافق باشید من در همون جدول برندگان ۲۰۱۰ قسمت کلیرنس را اضافه کنم. مشکل من نداشتن وقت برای پر کردن همه خانه هاست. باید به تک تک کاربرانی که اطلاعات کلیرنسشون در دست نیست یا بنظر درست نیست پیام خصوصی بدهیم و از آنها بخواهیم اطلاعات کلیرنسشون را بفرستند.

برای شروع من جدول را به این صورت تغییر دادم و زمان کلیرنس به روز در جدول نوشته شده. شما اگر بخواهید کمک کنید می‌توانید اطلاعات کاربرانی که مدت زمان کلیرنسشان در این جدول در دست نیست را به من اطلاع بدهید. حتی اگر بخواهید فایل اکسل را به شما می‌دهم که خودتان پر کنید.

این کار بسیار حرکت خوبی است و برای دوستان منتظر کلیرنس کمک خوبی می‌تواند باشد.
با تشکر

جدول:
[عکس: attachment.php?aid=938]

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

تشکر کنندگان: maryam5 ، kavoshgarnet ، shahin82 ، hamed_gh ، ali-n ، R.F ، king_of_sky ، soheilbadami ، Shahoo52 ، To USA ، sepehr_sp
سلام به همه دوستان آنکارا آپدیت کرد انشاالله همه کلیر شن من که نبودم حالا باید بازم منتظر بمونم
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، king_of_sky
(2010-03-11 ساعت 17:24)maryam5 نوشته:  سلام به همه دوستان آنکارا آپدیت کرد انشاالله همه کلیر شن من که نبودم حالا باید بازم منتظر بمونم

مریم جان میشه لینکشم بزاری لطفا
شماره کیس: 2010AS000118XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:09-JUNE
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:09-JULY
تاریخ کارنت شدن کیس:March 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan 2010
تاریخ مصاحبه:25March
تاریخ دریافت ویزا: 27 March
جمع تقریبی هزینه ها:حدودا 2000 دلار
تشکر کنندگان:
(2010-03-11 ساعت 17:38)usagreen نوشته:  
(2010-03-11 ساعت 17:24)maryam5 نوشته:  سلام به همه دوستان آنکارا آپدیت کرد انشاالله همه کلیر شن من که نبودم حالا باید بازم منتظر بمونم

مریم جان میشه لینکشم بزاری لطفا
اینم لینکش:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...urity.html
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، usagreen ، Shahoo52
(2010-03-11 ساعت 16:45)msnazi نوشته:  علی جان کار خوبی را شروع کردی و ازتون ممنون هستم. می‌خواستم بگم که من هم با شما موافق هستم.
اما بنظر من ایجاد یک جدول دیگه زحمات خودش را داره و اگر موافق باشید من در همون جدول برندگان ۲۰۱۰ قسمت کلیرنس را اضافه کنم. مشکل من نداشتن وقت برای پر کردن همه خانه هاست. باید به تک تک کاربرانی که اطلاعات کلیرنسشون در دست نیست یا بنظر درست نیست پیام خصوصی بدهیم و از آنها بخواهیم اطلاعات کلیرنسشون را بفرستند.

برای شروع من جدول را به این صورت تغییر دادم و زمان کلیرنس به روز در جدول نوشته شده. شما اگر بخواهید کمک کنید می‌توانید اطلاعات کاربرانی که مدت زمان کلیرنسشان در این جدول در دست نیست را به من اطلاع بدهید. حتی اگر بخواهید فایل اکسل را به شما می‌دهم که خودتان پر کنید.

این کار بسیار حرکت خوبی است و برای دوستان منتظر کلیرنس کمک خوبی می‌تواند باشد.
با تشکر

جدول:
[عکس: attachment.php?aid=938]

سلام محسن جان خیلی ممنون که توجه کردی
باور کن کاری که میکنی کمک خیلی زیادی به بچه های لاتاری 2010 و سالهای آینده خواهد بود . و هدف همه ما چیزی غیر از کمک نیست . چون ما همه بچه های لاتاری سختی و ناراحتی ها و اضطرابهای این پروسه خسته کننده و گاهی ملامت آور را چشیده ایم . یکی از دوستان من که خودش از برندگان لاتاری 2001 بوده و الان آمریکا زندگی میکنه وقتی من این سایت رو بهش معرفی کردم و اون هم خوب سایت رو بررسی کرد واقعا شگفت زده شده بود و گفت ای کاش زمان ما هم همچین سایتی بود که ما اینقدر اذیت نمیشدیم و تایید کرد که با مطالعه این سایت دیگه به وکیل نیازی نیست . خوب داستان رو کوتاه کنم . در مورد جدول من باید بگم که محسن جان هدف من از تهیه این جدول فقط فهمیدن این که زمان کلیرنس هر کسی چه مدت طول کشیده نبوده . اگه یه نگاهی به جدول من بکنی من هدفم این بود که دوستان شرایط خودشون را با دیگران مقایسه کنند و با یک استنتاج تقریبی دلایل رفتن در سیکل کلیرنس را پیدا کنند . اینکه یه مقایسه ای بکنیم ببینیم در شرایط مساوی کدامیک از سفارت خونه ها توی این زمینه بهتر عمل کرده . به هر حال من هم جدول اکسل اون را تهیه کردم و اگه دوست داشتی در اختیارت میزارم که هر دو را در یک محل قرار دهیم .
به امید روزی که همه دوستان ویزاشونا بگیرن
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: R.F ، kavoshgarnet ، indmehdi ، maryam5 ، mohsen324 ، payman R ، adl
کلیر دیروز را من در جدول اکسل کپی کردم هیچ تغییری نداشت شاید اونهایی که ویزاشون رو می گیرن یا کیس های متفاوت با لاتاری دارند در جدول حذف یا اضافه می شوند باید تا 2.3 روز دیگه صبر کنیم . به امید کلیر همه مصاحبه در ژانویه ها و فوریه ها و ماههای قبل داشتن .
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان:
[quote='adl' pid='40238' dateline='1268459863']
کلیر دیروز را من در جدول اکسل کپی کردم هیچ تغییری نداشت شاید اونهایی که ویزاشون رو می گیرن یا کیس های متفاوت با لاتاری دارند در جدول حذف یا اضافه می شوند باید تا 2.3 روز دیگه صبر کنیم . به امید کلیر همه مصاحبه در ژانویه ها و فوریه ها و ماههای قبل داشتن .
[/qu
از دوستانی که کلیر شدن می خواستم بدونم که محل خدمت در سپاه باشه تاخیری در کلیر شدنشون به وجود میاره یا خیر؟ و همون اندازه که برای ارتش یا سایر محل های خدمت زمانبر هست برای سپاه هم هست یا ممکن بیشتر باشه ؟ .
تشکر کنندگان: m.memari
(2010-03-13 ساعت 13:47)adl نوشته:  [quote='adl' pid='40238' dateline='1268459863']
[/qu
از دوستانی که کلیر شدن می خواستم بدونم که محل خدمت در سپاه باشه تاخیری در کلیر شدنشون به وجود میاره یا خیر؟ و همون اندازه که برای ارتش یا سایر محل های خدمت زمانبر هست برای سپاه هم هست یا ممکن بیشتر باشه ؟ .

برای شوهر من که سربازیش سپاه بوده 3 ماه طول کشید.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان:
(2010-03-13 ساعت 13:51)darya نوشته:  
(2010-03-13 ساعت 13:47)adl نوشته:  [quote='adl' pid='40238' dateline='1268459863']
[/qu

انکارا بودید یا ابوظبی ؟. کارشون دولتی بود یا خصوصی ؟ با تشکر
تشکر کنندگان:
(2010-03-13 ساعت 14:04)adl نوشته:  
[/qu

ابوظبی بودیم. کارش هم خصوصی بود. من با اینکه کار دولتی اونم از نوع حساسش داشتم زودتر کلیر شدم! معلوم میشه سربازی سپاه براشون خیلی مهمه! البته نگران نباشید بالاخره کلیر میشید.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: adl ، ali-n ، indmehdi
(2010-03-13 ساعت 14:11)darya نوشته:  
(2010-03-13 ساعت 14:04)adl نوشته:  
[/qu

ابوظبی بودیم. کارش هم خصوصی بود. من با اینکه کار دولتی اونم از نوع حساسش داشتم زودتر کلیر شدم! معلوم میشه سربازی سپاه براشون خیلی مهمه! البته نگران نباشید بالاخره کلیر میشید.

شوهره شما سفر به کشورهای عربی هم داشتن؟ آیا شما قبل از کلیر شدن با سفارت مکاتبه کرده بودین ؟
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان