کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
آخرين شماره‌ای که در لیست کلیرنس اضافه می‌شه لزوما آخرین شماره کلیر شده نیست. و معمولا شماره‌های جدید لابلای شماره‌های قبلی اضافه می‌شه.

دوستان هرگاه که جدول رو چک می‌کنند حتما از Search خود اکسپلورر که با Ctrl+F فراخوانی می‌شه استفاده کنند. دوستانی که از Windows XP استفاده می‌کنند حتما IE8 رو نصب کنند که امکان جستجوی بسیار ساده و عالی و سریعی داره.

حالا دوستان می‌گن که بابا اینا رو بچه‌ها هم بلدند دیگه اینا چیه کاوشگر می‌گه.
تشکر کنندگان: payman R ، esmail ، soheilbadami ، Ali58 ، mina_s ، Hossein81 ، Shahoo52
حالا باز هم بگید ابوظبی خوبه
بعد از 77 روز که کلیر شدم و کلی ذوق کردم . رفتم بلیط امریکا رزرو کردم و از کارم استعفا دادم . حالا که رفتیم ویزامونا بگیریم میگن اشتباه شده و مشکل داره و دوباره فرستادن برای کلیر Sad
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، shahin82 ، hamed_gh
(2010-04-20 ساعت 12:39)ali-n نوشته:  حالا باز هم بگید ابوظبی خوبه
بعد از 77 روز که کلیر شدم و کلی ذوق کردم . رفتم بلیط امریکا رزرو کردم و از کارم استعفا دادم . حالا که رفتیم ویزامونا بگیریم میگن اشتباه شده و مشکل داره و دوباره فرستادن برای کلیر Sad

واقعن متاسفم این ابوظبی هم بعضی وقتها شورشو در میاره. اعتراض نکردی و بهشون گفتی که باهاشون مکاتبه هم کردی و اونها تاید کردن که کلیر شدی؟
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، m.memari ، mina_s

من هم متاسفم و هم اينكه شوكه شدم وقتي اين ارسال شما رو ديدم. بهتون نگفتن چقدر بايد صبر كنيد؟
اميدوارم مشكلتون هر چه زودتر حل بشه و هر چه زودتر كلير بشيد
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، sh-b ، m.memari ، shahin82 ، mina_s ، soheilbadami
ali-n عزیز واقعا متاسفم خیلی اعصابم خورد شد وقتی نوشتت رو خوندم
امیدوارم تا ابوظبی هستی کارت درست بشه
Sad
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، maryamjay ، morteza_2010 ، hamed_gh ، R.F
سايت هنوز خرابه؟ فكر كنم موقع آپديت كردن يه چيزي شده باشه! شايدم ليست رو دارن اصلاح مي كنن!‌
كسي مي دونه حداقل كيلير چندتا كيس رو اعلام كردن؟(كل كيس ها رو مي گم) واسه يكي دو نفر كه آپديت نمي كنن اينا.
تشکر کنندگان:
(2010-04-20 ساعت 15:24)esmail نوشته:  سايت هنوز خرابه؟ فكر كنم موقع آپديت كردن يه چيزي شده باشه! شايدم ليست رو دارن اصلاح مي كنن!‌
كسي مي دونه حداقل كيلير چندتا كيس رو اعلام كردن؟(كل كيس ها رو مي گم) واسه يكي دو نفر كه آپديت نمي كنن اينا.

چرا بعضی وقتها حتی اگه کسی کلیر نشده باشه آپدیت می‌کنند آخه توی سایتش نوشته هر هفته سایت رو چک کنید و اونا مجبورند هر هفته در هر صورت سایت رو آپدیت کنند.
تشکر کنندگان:
(2010-04-20 ساعت 15:47)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-04-20 ساعت 15:24)esmail نوشته:  سايت هنوز خرابه؟ فكر كنم موقع آپديت كردن يه چيزي شده باشه! شايدم ليست رو دارن اصلاح مي كنن!‌

چرا بعضی وقتها حتی اگه کسی کلیر نشده باشه آپدیت می‌کنند آخه توی سایتش نوشته هر هفته سایت رو چک کنید و اونا مجبورند هر هفته در هر صورت سایت رو آپدیت کنند.
مرسي كاوشگر جان. من نمي دونم مشكل كامپيوترم چيه! آخه هر كاري مي كنم ليسته بالا نمياد كه نمياد.
تشکر کنندگان:
(2010-04-20 ساعت 15:59)esmail نوشته:  
(2010-04-20 ساعت 15:47)kavoshgarnet نوشته:  

مرسي كاوشگر جان. من نمي دونم مشكل كامپيوترم چيه! آخه هر كاري مي كنم ليسته بالا نمياد كه نمياد.

خوب در کامپیوتر ما هم بالا نمی‌آد فقط گویا از زمان خراب شدن دوبار و به مدت کمی بالا آمده.
تشکر کنندگان:
در کامپیوتر من هم بالا نمیاد .
امیدوارم بچه هایی که بیش از 2 ماهه که منتظر کلیرنسشون هستن بیاد خودمم هم شاملشون می شم . اگه می دونستم که روز ی به خاطر رفتن سربازی به س پ ا ه چنین بلایی می خواد سرم بیاد هیچ وقت پارتی بازی نمی کردم سربازیم بیفته اونجا .
البته بگم بجای 2 سال سربازی من جمعا با دودره بازیهاش 1 سال بیشتر خدمت نکردم . حالا درام تقاصشو پس میدم .
چند مورد راجب خودم بگم که فضا عوض شه
از مواردی که به شانس بستگی داره تو ی هر اداره ای که میرم و اون کارمند می خواد برگمو منگنه کنه بی برو برگرد سوزن منگنه تمام شده
بانک که می رم البته اکثر مواقه سیستم شتاب قطع هست
موقع ورد به طرح ترافیک از بین 5 تا ماشین من اولین نفرم که جریمه میشم و مامور تا بخواد جریمم کنه اون 4 تا ماشین رفتن و..............................
تا دلتون بخواد حتی تو ترکیه
نامه که اسپانسرم برام فرستاده بود به سفارت 3 روز پس از موعد مقرر رسید به خاطر اومدن برف بسته شدن راههای استانبول به انکارا
کلیرنس 77 روزه که هنوز خبری ازش نیست البته انتظارش رو بایستی داشته باشم و
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، mina_s ، m.memari
(2010-04-20 ساعت 16:21)adl نوشته:  در کامپیوتر من هم بالا نمیاد .
امیدوارم بچه هایی که بیش از 2 ماهه که منتظر کلیرنسشون هستن بیاد خودمم هم شاملشون می شم . اگه می دونستم که روز ی به خاطر رفتن سربازی به س پ ا ه چنین بلایی می خواد سرم بیاد هیچ وقت پارتی بازی نمی کردم سربازیم بیفته اونجا .
البته بگم بجای 2 سال سربازی من جمعا با دودره بازیهاش 1 سال بیشتر خدمت نکردم . حالا درام تقاصشو پس میدم .
چند مورد راجب خودم بگم که فضا عوض شه
از مواردی که به شانس بستگی داره تو ی هر اداره ای که میرم و اون کارمند می خواد برگمو منگنه کنه بی برو برگرد سوزن منگنه تمام شده
بانک که می رم البته اکثر مواقه سیستم شتاب قطع هست
موقع ورد به طرح ترافیک از بین 5 تا ماشین من اولین نفرم که جریمه میشم و مامور تا بخواد جریمم کنه اون 4 تا ماشین رفتن و..............................
تا دلتون بخواد حتی تو ترکیه
نامه که اسپانسرم برام فرستاده بود به سفارت 3 روز پس از موعد مقرر رسید به خاطر اومدن برف بسته شدن راههای استانبول به انکارا
کلیرنس 77 روزه که هنوز خبری ازش نیست البته انتظارش رو بایستی داشته باشم و

اي بابا! آخه واسه چي اينطوري فك مي كني؟ بچه هايي بودن كه به مراتب وضع شون بدتر از شما بوده. پس اونها هم دارن تقاص پس مي دن؟ مثبت فك كن.

از همين حالا هم شروع كن به مثبت فكر كردن. اين هايي رو كه نوشتي و به مشكلاتت يه نظم خود خواسته دادي پاك كن. انگار نه انگار چيزي شده اصلن.
تشکر کنندگان: sh-b ، kavoshgarnet ، اليزا ، mina_s ، Ashkan78 ، kianoush ، R.F
کاوشگر جان من الان از خونه جدول کیلیرنس رو چک کردم. تاریخش 20 اپریل هستش! ولی اونی که اینجا کپی شده بود 19 اپریل بود! یعنی بازم آپدیت کردن؟ کسی از بچه ها نبود؟
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز
سایت بروز رسانی شد واسه 20 آپریل ..عجیبها..!! برین دوباره چک کنین.من مشکلی با باز کردنش ندارم ..ازینجا امتحان کنید.
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
تشکر کنندگان: mina_s
و باز هم ما نبودیم ، شاید دفعه بعدی Smile
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 Jun
تاریخ کارنت شدن کیس: Oct
تاریخ دریافت نامه دوم:28sep
تاریخ مصاحبه:oct
تاریخ دریافت کلیرنس:1 June 2010
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: shahin82 ، R.F ، honareirani ، kavoshgarnet ، seravin ، laili ، mina_s ، Hossein81 ، sam_hash

واقعا متاسفم آيا شما بهشون ميل زده بودي كه مطمئن بشي؟
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان