کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
دوستان یک سوالی برای من پیش اومده...
اگر در مدت زمان کلیرنس به یکی از کشورهای عراق و سوریه سفر بشه موقع تحویل ویزا مشکلی برای من پیش نمیاد؟؟
سپاس بسیار
تشکر کنندگان:
[عکس: 22april.JPG]

سلام دوستان منتظر
بالاخره با عنایت خدا و کمک دوستان مخصوصا محسن عزیز و با اطلاعاتی که شما دوستان فرستادید جدول کلیرنس لاتاری 2010 تهیه شد. برخی از اطلاعات هنوز ناقص هست که امیدوارم دوستان این اطلاعات رو برای من بفرستند . از دوستان خواهش میکنم هرگونه اطلاعات اشتباه یا تغییر در وضعیتشان مخصوصا پایان کلیرنس را به من اطلاع دهند . من سعی میکنم هر روز جدول را به روزرسانی کنم. برای همین ساعت و تاریخ به روز رسانی رو میزنم . لطفا هر گونه نظر و پیشنهادی دارید مطرح کنید تا از نظرات شما هم استفاده کنیم . من فکر میکنم با این جدول به خیلی نتایج میشه رسید و خیلی نگرانی ها بر طرف میشه. برای خود من که اینطور بود . دوستانی که برای مصاحبه میرین و وارد سیکل کلیرنس میشین لطفا به من اطلاع بدید
به امید روزی که همه بچه های لاتاری 2010 را ویزا به دست و خوشحال ببینم
دوستدار همه شما علی – ن

تاریخ آخرین به روز رسانی: پنجشنبه 22 آوریل 2010 ساعت20
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
(2010-04-21 ساعت 22:13)io7o نوشته:  
(2010-04-21 ساعت 09:01)ali-n نوشته:  
(2010-04-20 ساعت 20:24)matinam نوشته:  
(2010-04-20 ساعت 12:39)ali-n نوشته:  حالا باز هم بگید ابوظبی خوبه
بعد از 77 روز که کلیر شدم و کلی ذوق کردم . رفتم بلیط امریکا رزرو کردم و از کارم استعفا دادم . حالا که رفتیم ویزامونا بگیریم میگن اشتباه شده و مشکل داره و دوباره فرستادن برای کلیر Sad

واقعا متاسفم آيا شما بهشون ميل زده بودي كه مطمئن بشي؟

بله هم با ایمیل جوابمو دادن که ok شده هم توی سایت .

سلام علی آقا نگران نباشید، من پستهای 2009 ای ها رو کامل خوندم، یک نفر از بچه های 2009 هم دقیقا همین اتفاق براش افتاده، اما خوشبختانه بالاخره ویزا گرفته و کلیر شده

علی آقا ، آقای henret پارسال دقیقا مثل شما شده بوده( البته ایشون آنکارا مصاحبه شدند)که یک بار در تاریخ
May-22-2009 کلیر شده بعد که میره ویزاشو بگیره می گن پرونده شما دوباره رفته برای کلیرینس که ایشون در تاریخ 30 سپتامبر موفق به دریافت ویزا شده،
این لینکها رو مطالعه کنید، من جوابتونو پبغام خصوصی نگذاشتم، گفتم شاید کلا این لینکها به درد بقیه بچه ها هم بخوره:

http://mohajersara.com/member.php?action...le&uid=446
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...9#pid20969
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 Jun
تاریخ کارنت شدن کیس: Oct
تاریخ دریافت نامه دوم:28sep
تاریخ مصاحبه:oct
تاریخ دریافت کلیرنس:1 June 2010
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: ali-n ، kavoshgarnet ، soheilbadami ، laili ، mina_s
(2010-04-22 ساعت 17:42)TheBoyInCage نوشته:  سلام
فکر کنم که دیگه منم باید به بحث های این تاپیک منتقل بشم...
مصاحبه ما انجام شد. یک سری چیزها هست:
1- برنده اصلی مادر من هست و معلم بوده و بازنشسته شده.
2- خود من که زیر 21 سال هستم کلیرنس ندارم.
3- پدر من هم سربازیش رو زمان شاه گذرونده و شغل دولتی نداشته و البته چون برنده اصلی مادر من هست کلیرنس پدرم ربطی به من نداره .
4-آفیسر به ما گفت که 1 تا 2 ماه
حالا بر این اساس و بر اساس تجربه هایی که بوده به نظر شما کلیرنس ما چقدر طول می کشه ؟
این مسیله برای من خیلی مهمه چون که باید بر این اساس برای زندگی در 1 تا 2 ماه آینده برنامه ریزی کنم.
سپاس بسیار!

اصلا نمیشه پیش بینی کرد که چقدر طول می کشه، و روی حرف آفیسر هم نمیشه خیلی حساب کرد، اما با توجه به شرایطی که گفتید، فکر کنم همون یکی دو ماه طول بکشه، البته شواهد نشون میده که مواردی مثل شما زودتر هم کلیر میشن، اما بهتره که شما برنامه ریزی تون رو بر اساس حدس و گمان انجام ندید
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 Jun
تاریخ کارنت شدن کیس: Oct
تاریخ دریافت نامه دوم:28sep
تاریخ مصاحبه:oct
تاریخ دریافت کلیرنس:1 June 2010
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
ali-n جان ما هم به جمع کلیرنسی ها اضافه شدیم.ما رو هم در جدول بگنجون
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، kianoush ، Eskandari ، Ashkan78 ، drkamrani1 ، hamed_gh ، mina_s ، R.F ، soheilbadami ، mary joon
سلام . بچه ها اگر همسر برنده اصلی سربازی رفته باشه( تو ارتش) حتما بهش کلیرنس می خوره؟
تشکر کنندگان:
هيچ حساب و كتابي نداره.

معمولا اين جوري بوده كه به خاطر سربازي ارتش Clearance مي خورده، ولي خيلي زود جوابش مي يومده. اما باز هم حساب و كتابي نداره.

(2010-04-23 ساعت 11:29)mina_s نوشته:  سلام . بچه ها اگر همسر برنده اصلی سربازی رفته باشه( تو ارتش) حتما بهش کلیرنس می خوره؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: mina_s
(2010-04-23 ساعت 11:35)Ashkan78 نوشته:  هيچ حساب و كتابي نداره.

معمولا اين جوري بوده كه به خاطر سربازي ارتش Clearance مي خورده، ولي خيلي زود جوابش مي يومده. اما باز هم حساب و كتابي نداره.

(2010-04-23 ساعت 11:29)mina_s نوشته:  سلام . بچه ها اگر همسر برنده اصلی سربازی رفته باشه( تو ارتش) حتما بهش کلیرنس می خوره؟
ممنون از راهنمایی. خوب به نظر شما برای ما ها که ماه های آخر مصاحبه داریم ( در واقع ته دیگ لاتاری هستیم ) چی ؟ ممکنه مدت زمانش کمتر باشه؟Tongue
تشکر کنندگان:
برای شما که ماههای آخر مصاحبه میرید یا جواب کلیرنستون اومده و اگه نیومده باشه به احتمال خیلی خیلی زیاد تا قبل از 30 سپتامبر میاد.....
نگران نباشید در این مورد خاص کیس بالائی ها شانس زیادی دارندSmile
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، mina_s ، Eskandari ، R.F
ليلي اگه اين حرفت در مورد من يكي درست در بياد وقتي پام برسه آمريكا، هر ايالتي كه برم يه سر بهت مي زنم و خودت، شوهرت و (اگه داشته باشي بچه هات) رو يه شام با كلاس مهمون مي كنم.

(2010-04-23 ساعت 11:59)laili نوشته:  برای شما که ماههای آخر مصاحبه میرید یا جواب کلیرنستون اومده و اگه نیومده باشه به احتمال خیلی خیلی زیاد تا قبل از 30 سپتامبر میاد.....
تشکر کنندگان: maryam5 ، mina_s ، laili
(2010-04-23 ساعت 12:04)Ashkan78 نوشته:  ليلي اگه اين حرفت در مورد من يكي درست در بياد وقتي پام برسه آمريكا، هر ايالتي كه برم يه سر بهت مي زنم و خودت، شوهرت و (اگه داشته باشي بچه هات) رو يه شام با كلاس مهمون مي كنم.

(2010-04-23 ساعت 11:59)laili نوشته:  برای شما که ماههای آخر مصاحبه میرید یا جواب کلیرنستون اومده و اگه نیومده باشه به احتمال خیلی خیلی زیاد تا قبل از 30 سپتامبر میاد.....
اشکان اگه می خوای کارنت بشی و ویزاتو بگیری باید این دو بازیکن پرسپولیس و استقلال رو که به مجازات تعظیم به سپاهان محکوم کرده ای عفو کنی تا بجای نفرین دعاشون شامل حالت بشه. پس بخشندگی خودت رو نشون بده.Big Grin
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Ashkan78 ، Shahoo52 ، mina_s
Current شدن كافي نيست. گرفتن ويزا مهمه.

من نقد حساب مي كنم. هر وقت ويزا گرفتم اين عكس رو بر مي دارم.

(2010-04-23 ساعت 17:00)گاتا نوشته:  اشکان اگه می خوای کارنت بشی و ویزاتو بگیری باید این دو بازیکن پرسپولیس و استقلال رو که به مجازات تعظیم به سپاهان محکوم کرده ای عفو کنی تا بجای نفرین دعاشون شامل حالت بشه. پس بخشندگی خودت رو نشون بده.Big Grin
تشکر کنندگان: maryam5 ، گاتا
درود به همگی منتظران کلیرنس و سایر دوستان
من یه جورایی سرم داره گیج میره. لطفاً راهنمایی کنید شاید ما هم از این گیجی در بیایم.
من هر دفعه که می رم لیست کلیرنس ها رو نگاه می کنم تنها چیزی که اونجا تغییر کرده تاریخ آپدیت و دیگر هیچ. حتی از 4 آوریل تا الآن آخرین شماره ها رو یادداشت کردم تا مطمئن بشم دیدم هیچ تغییری نمی کنه.
سپاس از راهنماییتون
IN GOD WE TRUST
شماره کیس: 2010AS118XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 20/6/2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن: مارس
تاریخ دریافت نامه دوم: فوریه
تاریخ مصاحبه: 18/3/2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 7/5/2010
تاریخ دریافت ویزا: 24/5/2010
تشکر کنندگان:
(2010-04-23 ساعت 12:04)Ashkan78 نوشته:  ليلي اگه اين حرفت در مورد من يكي درست در بياد وقتي پام برسه آمريكا، هر ايالتي كه برم يه سر بهت مي زنم و خودت، شوهرت و (اگه داشته باشي بچه هات) رو يه شام با كلاس مهمون مي كنم.

اشکان جان من حافظه ی خوبی دارم......مطمئن باش تا این شام رو ازت نگیرم ولت نمیکنمSmile

شماها که شمارتون بالا نیست به خدا....اگه جای ما بودید که فکر کنم الان سه چهار تا سکته ی قلبی و مغزی با هم کرده بودید............
شماره ی من بالاترین شماره ی سایت بود.....34.000 ............وای چقدر از این عدد بدم میادSmile
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، sh-b ، R.F ، kianoush ، Eskandari ، honareirani ، maryam5
پس اگه يادم رفت حتما يادم بنداز. ضمنا... كاش Case Number من 34000 بود ولي عين خودت پارسال برنده مي شدم!!!

اصلا... مي خواي يه نامه بزني به اداره مهاجرت و پست منو ضميمه كني كه من از الان اونجا به كسي مقروض هستم. تا شام ندادم بهت Green Card رو نفرستن برام!!!

(2010-04-23 ساعت 20:02)laili نوشته:  اشکان جان من حافظه ی خوبی دارم......مطمئن باش تا این شام رو ازت نگیرم ولت نمیکنمSmile

شماها که شمارتون بالا نیست به خدا....اگه جای ما بودید که فکر کنم الان سه چهار تا سکته ی قلبی و مغزی با هم کرده بودید............
شماره ی من بالاترین شماره ی سایت بود.....34.000 ............وای چقدر از این عدد بدم میادSmile
تشکر کنندگان: laili ، honareirani ، اليزا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان