موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم
از لطف دوست مهربان ali-n و نیز Eskandari تشکر و قدردانی می کنم
با اینکه با دوستان فقط از طریق این وب سایت بسیار عالی در تماس هستم و هیچ شناختی دیگری با هم نداریم ولی احساس صمیمیت خوبی با هم پیدا کردیم
لذا از خدای بزرگ میخواهم هر چه زودتر مشکل سایر دوستان مهربانم حل شود
بار دیگر از همه دوستان نشکر می کنم
ارادتمند شما
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-08 ساعت 19:44)ali-n نوشته: (2010-05-08 ساعت 11:34)matinam نوشته: سلام نظرتون در مورد آژانس هايي كه در قبال دريافت هزينه ويزا را از سفارت ميگيرند چيه؟
و هزينش چقدر است؟
در مورد پولش هم بگم که من با مبلغ 24000 قرارداد بستم.
البته منظور علي جون 240000 تومان بود.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی می دونه بررسی FBI CHECK به چه صورتی است؟به نظر شما آیا از داخل ایران هم می توانند استعلام بگیرند یا تنها سفرهای خارجی را بررسی می کنند؟
با تشکر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
من تو یکی از سریالهای هالیوودی که 4 ماه اون رو دیدم اگه غلو نکرده باشن شمه ای از چک امنیتی رو دیدم.
1- اسم شما با لیست سیاه چک می شه. فقط هم اف بی آی نیست که چک می کنه بلکه هوم لند سکیوریتی و چند حای دیگه هم چک می کنن.
2- تصویر شما با لیستی که دارن چک می شه که مبادا کسی با تغییر اسم از لیست سیاه در بره.
3- اثر انگشت شما هم چک می شه چون امکان اسم جعلی و جراحی پلاستیک چهره وجود داره ولی اثر انگشت رو دیگه نمی شه کاری اش کرد و عوض کردن انگشتها سخته!!!
حالا شما فرض کنین 25 هزار نفر رو از به فرض مثال 50 هزار ویزا بخوان چک کنن. اگه روزی 100 نفر رو هم چک کنن 250 روز طول می کشه تا پروسه تکمیل بشه. البته این فقط یه مثال بود.
اینها مظنونین رو هم تعقیب می کنن و چند وقت پیش اون آقاهه که از آمستردام به مقصد آمریکا سوار هواپیما شده بود و تو شرتش مایع منفجره داشت از دست شون در رفته بود! یعنی درست چک نکرده بودن! این ماجرای تامیز اسکور هم که کار رو سخت کرد البته خدا رو شکر طرف پاکستانی بود. پس انتظار می ره پروسه چک برای برخی طولانی تر بشه. البته فشار به دلیل ایرانی نبودن این دوتا مظنون کم می شه.
این که چندتا لیست دارن جاهای مختلف نمی دونم ولی مطمئنم یکی نیس.
من همین جا به همه بچه ها قول می دم همه کیلیر می شیم بی برو برگرد. چون مشکلی نداریم.
راستی سربازی و کار دولتی و مسافرت های خارجی به برخی کشورها چک کردن رو وقت گیرتر می کنه و روی این مسائل به عنوان یه امر تاثیر گذار حساس می شن. یعنی دقیق تر چک می کنن. ماجرای تایمز اسکوور باید ببینیم چقدر کار رو به تاخیر می ندازه که از کیلیرنس ماههای آینده معلوم می شه. البته این یه فرضیه ست ولی معقول.
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-09 ساعت 21:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-10 ساعت 23:50 توسط matinam.)
سلام به همه دوستان من الان دوبي هستم امروز صبح رفتم سفارت بركه ( توي كافي نت هستم و كي برد g فارسي ندارد مجبورم به جاي بركه بنويسم بركه ; ز شير شتر خورده و ......... )
ابي و باسبورت ها را دادم كفت بنج شنبه بيا ---- ظاهرا بايد حتمايكشنبه 10 صبح انجا باشيم و بنج شنبه 2 بعد از ظهر هم براي كرفتن ويزا بريم
ضمنا با اتوبوس رفتم ابو ظبي
از هتل تا ايستكاه اتوبوس هاي ابوظبي : 20 درهم
اتوبوس مدرن تا ابوظبي : 20 درهم
بعد از رسيدن به ابوظبي ايستكاه اول يا دوم روبروي فروشكاه كارفور است يك ايستكاه بعد از ان بياده شدم با تاكسي تا سفارت شد : 3 درهم
از سفارت با تاكسي تا ايستكاه اتوبوس هاي دوبي : 20 درهم
از ابوظبي تا دوبي با اتوبوس هاي نيمه مدرن : 15 درهم
از ايستكاه تا هتل : 15 درهم
زمان تقريبي اتوبوس بين دوبي و ابوظبي : 1.5 الي 2 ساعت
كافي نت هر ساعت : 5 درهم وقتم تمام شد
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-09 ساعت 21:22)matinam نوشته: سلام به همه دوستان من الان دوبي هستم امروز صبح رفتم سفارت بركه ( توي كافي نت هستم و كي برد g فارسي ندارد مجبورم به جاي بركه بنويسم بركه ; ز شير شتر خورده و ......... )
ابي و باسبورت ها را دادم كفت بنج شنبه بيا ضمنا با اتوبوس رفتم ابو ظبي
بعد از رسيدن به ابوظبي ايستكاه اول يا دوم روبروي فروشكاه كارفور است يك ايستكاه بعد از ان بياده شدم با تاكسي تا سفارت شد : 3 درهم
از سفارت با تاكسي تا ايستكاه اتوبوس هاي دوبي : 15 درهم
سلام
منتظر خبر خوب دريافت ويزا هستيم
فقط اگه ممكنه بگين:
1. ويزا زودتر از پنجشنبه حاضر ميشه يا نه حتما بايد يكشنبه پاسپورتارو بديم و پنجشنبه بريم بگيريم
2. چه ساعتي در روز يكشنبه بايد پاسپورتارو داد و چه ساعتي روز پنجشنبه حاضره ؟
اينارو ميپرسم برا اينكه بدونم چه روزي بليط بگيرم و چند روز هتل بگيرم
ممنون
فرزاد
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-10 ساعت 09:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-10 ساعت 09:36 توسط farzad101.)
(2010-05-09 ساعت 19:48)esmail نوشته: من تو یکی از سریالهای هالیوودی که 4 ماه اون رو دیدم اگه غلو نکرده باشن شمه ای از چک امنیتی رو دیدم.
1- اسم شما با لیست سیاه چک می شه. فقط هم اف بی آی نیست که چک می کنه بلکه هوم لند سکیوریتی و چند حای دیگه هم چک می کنن.
2- تصویر شما با لیستی که دارن چک می شه که مبادا کسی با تغییر اسم از لیست سیاه در بره.
3- اثر انگشت شما هم چک می شه چون امکان اسم جعلی و جراحی پلاستیک چهره وجود داره ولی اثر انگشت رو دیگه نمی شه کاری اش کرد و عوض کردن انگشتها سخته!!!
حالا شما فرض کنین 25 هزار نفر رو از به فرض مثال 50 هزار ویزا بخوان چک کنن. اگه روزی 100 نفر رو هم چک کنن 250 روز طول می کشه تا پروسه تکمیل بشه. البته این فقط یه مثال بود.
اینها مظنونین رو هم تعقیب می کنن و چند وقت پیش اون آقاهه که از آمستردام به مقصد آمریکا سوار هواپیما شده بود و تو شرتش مایع منفجره داشت از دست شون در رفته بود! یعنی درست چک نکرده بودن! این ماجرای تامیز اسکور هم که کار رو سخت کرد البته خدا رو شکر طرف پاکستانی بود. پس انتظار می ره پروسه چک برای برخی طولانی تر بشه. البته فشار به دلیل ایرانی نبودن این دوتا مظنون کم می شه.
این که چندتا لیست دارن جاهای مختلف نمی دونم ولی مطمئنم یکی نیس.
من همین جا به همه بچه ها قول می دم همه کیلیر می شیم بی برو برگرد. چون مشکلی نداریم.
راستی سربازی و کار دولتی و مسافرت های خارجی به برخی کشورها چک کردن رو وقت گیرتر می کنه و روی این مسائل به عنوان یه امر تاثیر گذار حساس می شن. یعنی دقیق تر چک می کنن. ماجرای تایمز اسکوور باید ببینیم چقدر کار رو به تاخیر می ندازه که از کیلیرنس ماههای آینده معلوم می شه. البته این یه فرضیه ست ولی معقول.
سلام دوستان
من در خصوص اين مسئله كليرنس يه جستجويي تو اينترنت كردم
اگه دوست دارين اين لينكو بخونين دقيقا نوشته چيكار مي كنن حتي نوشته معمولا پروسه اين كار از 30 تا 120 روز طول مي كشه ولي مراحل مختلف داره
1. اول جستجو توسط كامپيوتر و در ديتا بيس خود شون است اگه no record بشين در همون مرحله اول كلير ميشين
2. ولي اگر نتيجه جستجو hit بشه اونوقت يعني شبيه اسم شما پيدا شده اونوقت از اين مرحله ميره تو پروسه چك توسط انسان كه بايد بررسي بشه و اگر پاسخ اين مرحله ident باشه يعني خلاصه عين اسم شما تو ليست هست و بايد بيشتر تحقيق بشه
شرح كاملو مي تونين تو لينك زير بخونين
http://www.path2usa.com/immigration/gree..._check.htm
اميدورام به درد بخوره
چاكريم
فرزاد
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگه دوست دارين اين لينكو بخونين دقيقا نوشته چيكار مي كنن حتي نوشته معمولا پروسه اين كار از 30 تا 120 روز طول مي كشه ولي مراحل مختلف داره
1. اول جستجو توسط كامپيوتر و در ديتا بيس خود شون است اگه no record بشين در همون مرحله اول كلير ميشين
2. ولي اگر نتيجه جستجو hit بشه اونوقت يعني شبيه اسم شما پيدا شده اونوقت از اين مرحله ميره تو پروسه چك توسط انسان كه بايد بررسي بشه و اگر پاسخ اين مرحله ident باشه يعني خلاصه عين اسم شما تو ليست هست و بايد بيشتر تحقيق بشه
اميدورام به درد بخوره
چاكريم
فرزاد
[/quote]
عالی، مثل همیشه
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-10 ساعت 10:15)sam_hash نوشته: سلام دوستان
اميدورام به درد بخوره
چاكريم
فرزاد
عالی، مثل همیشه
[/quote]
ساسان جان حالا كه شرمندم ميكنين اينو هم ببينين
http://www.fbi.gov/page2/nationalnamecheck.htm
علت اينكه كليرنس اينقدر طول مي كشه اينه كه هفته اي 75000 تقاضا براي چك كردن ميره به اين اداره .
خلاصه نلي خانم براي اينه كه لاكپشتي ميره !
خيلي مخلصيم
فرزاد
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-10 ساعت 23:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-10 ساعت 23:34 توسط matinam.)
(2010-05-09 ساعت 21:22)matinam نوشته: سلام به همه دوستان من الان دوبي هستم امروز صبح رفتم سفارت بركه ( توي كافي نت هستم و كي برد g فارسي ندارد مجبورم به جاي بركه بنويسم بركه ; ز شير شتر خورده و ......... )
ابي و باسبورت ها را دادم كفت بنج شنبه بيا ---- ظاهرا بايد حتمايكشنبه 10 صبح انجا باشيم و بنج شنبه 2 بعد از ظهر هم براي كرفتن ويزا بريم
ضمنا با اتوبوس رفتم ابو ظبي
از سفارت با تاكسي تا ايستكاه اتوبوس هاي دوبي : 20 درهم
زمان تقريبي اتوبوس بين دوبي و ابوظبي: 1.5 الي 2 ساعت
FARZAD101 عزيز متن را ويرايش كردم
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان
با تحقیق که من کردم دوستانی که برای گرفتن ویزا به ابوظبی میروند اولا روز یکشنبه آنجا باشند تا به هفته دیگر کشانده نشود
ثانیا اگر نوبت اول یا دوم باشید احتمالا ویزا شما سه شنبه یا چهار شنبه اماده میشه مگر اینکه هفته پر کاری برای سفارت باشد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-11 ساعت 13:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-11 ساعت 13:46 توسط guluha.)
سلام
آنكارا همين الان آپديت كرد
ما هم كلير شديم ؛ خدا رو شكر .
اما همونطور كه گفته بودن كليرنس همسرم زودتر اومده ، چون كيسمون ستاره داره .
شماره کیس: 2010AS00011xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن February 2010
تاریخ مصاحبه: March 2010
تاریخ دریافت کلیرنس و ويزا:May 2010