موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
واي shahoo تا ديدم تو تاپيك كليرنس پست داديد سريع اومدم بخونم فكر كردم كلير شديد. اميدوارم زودتر شما همه ماهارو خوشحال كنيد. و همين طور بقيه دوستاني كه خيلي وقته منتظرند
و به esmail كه كلير شدند تبريك مي گم
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
و ما بازهم نبودیم
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 Jun
تاریخ کارنت شدن کیس: Oct
تاریخ دریافت نامه دوم:28sep
تاریخ مصاحبه:oct
تاریخ دریافت کلیرنس:1 June 2010
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
تا حالا كسي از بچه هاي مهاجرسرا بوده كه كليرنسش با * بياد؟ يعني يك يا چند نفر از اعضاي خانواده بعد از برنده اصلي كلير بشن؟ اگه بوده ، لطفاً بگه چون ما الان در اين وضعيت هستيم و مي خواهيم ببينيم نگران كننده هست يا نه ؟ عادي يه ؟
شماره کیس: 2010AS00011xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن February 2010
تاریخ مصاحبه: March 2010
تاریخ دریافت کلیرنس و ويزا:May 2010
موضوعها: 4
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
منم کلیر شدم بعد از دقیقا 40 روز..
ممنون از همه دوستان برای راهنماییها و انرژی مثبتشون..امیدوارم همه بچه ها به زودی زود کلیر بشن.
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA
Nothing is impossible
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-11 ساعت 18:13)io7o نوشته: و ما بازهم نبودیم
کلیرنس شما که اومد من به تنهایی مهمونی میدم بچه های دیگه رو نمی دونم
من فکر کنم مال کیس شما احتمالا یک تشابه اسمی پیدا شده یا اینکه یک جایی کار می کنید که نظامی است خلاصه فکرکنم کیس شما رفته تو مرحله IDENT و واسه همین طول کشیده
آیا با سفارت هم مکاتبه کردید ؟ چون اونا می تونن پی گیری کنن.
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
زمان مصاحبه آفیسر گفت که کلیر شدنم ۳ تا ۵ هفته طول میکش،ولی الان حدود ۷ هفته شده و هنوزم خبری نیست!
دیگه همچین بگی نگی داره میره رو نروم این داستانا!
من شغل دولتی ندارم و سربازی هم معاف شدم...
به نظرتون أی-میل بزنم بهشون یا...؟!؟
به کدوم آدرس باید میل بزنم؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-12 ساعت 00:34)alir8za نوشته: سلام،
زمان مصاحبه آفیسر گفت که کلیر شدنم ۳ تا ۵ هفته طول میکش،ولی الان حدود ۷ هفته شده و هنوزم خبری نیست!
دیگه همچین بگی نگی داره میره رو نروم این داستانا!
من شغل دولتی ندارم و سربازی هم معاف شدم...
به نظرتون أی-میل بزنم بهشون یا...؟!؟
به کدوم آدرس باید میل بزنم؟
دوست عزيز
كليرنس بصورت نرمال از 30 تا 120 روز طول مي كشه اگه تو بخش آمارگيري از زمان كليرنس نگاه كني مي بيني كه درصد كسايي كه پس از دو ماه كلير شدن كم نيست و رتبه دوم رو داره . تازه درست دو ماه هم نيست بعضي وقتا چندروزي هم بيشتره . اينجارو ببين :
http://mohajersara.com/polls.php?action=...lts&pid=55
به نظر من اگه مشكل زماني نداري كمي صبر كن . مثلا تا 9 هفته و بعدش با سفارت پي گيري كن .
البته اگه سفارتتو ن ابوظبيه كه تو سايت نوشته پس از 90 روز اگر اسمتونو تو ليست نديدين با اين اي ميل مكاتبه كنيد :
abudhabiiv@state.gov
براي اينكه از چگونگي كليرنس و مراحل اون هم بدوني توصيه مي كنم لينك زير رو بخوني :
http://www.path2usa.com/immigration/gree..._check.htm
چاكريم
فرزاد
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-12 ساعت 08:40)darya نوشته: (2010-05-11 ساعت 21:05)guluha نوشته: سلام
تا حالا كسي از بچه هاي مهاجرسرا بوده كه كليرنسش با * بياد؟ يعني يك يا چند نفر از اعضاي خانواده بعد از برنده اصلي كلير بشن؟ اگه بوده ، لطفاً بگه چون ما الان در اين وضعيت هستيم و مي خواهيم ببينيم نگران كننده هست يا نه ؟ عادي يه ؟
آره ما بودیم. من که برنده اصلی بودم بعد از دو ماه کلیر شدم و شوهرم حدود یک ماه بعدش. البته ابوظبی ستاره متاره سرش نمیشه. شمارمونو تو سایت زدن که کلیر شدید تا رفتیم بگیریم گفتن فقط خودت رو گفتیم چک شوهرت هنوز تموم نشده!!!
به هر حال مشکلی نیست . همه ویزاتونو میگیرید.
سلام ، خيلي خيلي ممنون . يه كمي خيالم راحت شد ، آخه تعداد كيسهايي كه در آنكارا بررسي مي شن و كليرنسشون با ستاره مي ياد ، خيلي كمه . حالا يه ايميل زديم ببينيم چي جواب مي دن . لطف كرديد جوابمو دادين .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-12 ساعت 10:49)summery_armin نوشته: (2010-05-11 ساعت 21:05)guluha نوشته: سلام
نگران نباشید ما تا اومدیم ایمیل بدیم به سفارت * برداشته شد. ایشالا برای شما هم به زودی بردااشته و همگی کلیر میشین.
در ضمن ما هم آنکارا بودیم
خيلي ممنون ، پاسختون اميدوار كننده بود ، خداكنه در مورد كيس ما هم اين اتفاق بيافته .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
این جمعه میشه نهمین هفته که ما منتظر کلیرنس مون هستیم. پدر من که برنده اصلی هستش قبلا شغل دولتی و الان شغل نیمه دولتی داره و سربازی هم نیروی هوایی بوده. تنها چیزی که هست اینه که پدرم تعداد سفرات خارج از کشورش زیاد بوده. میخواستم بدونم کسی هست که اطلاعاتی داشته باشه که معمولاً چقد طول میکشه با اینجور شرایطی تا کلیر بشیم؟ چون من هرچی جدول رو خوندم هیچ فردی مثل ما پیدا نکردم و نمیدونم چقدر این پروسه طاقت فرسا طول خواهد کشید البته ما ۴ نفر هستیم و مادرم در یک NGO کار میکنه و برادرم دانشجو هستش و سربازی نرفته و نمیدونم چه کسی از بین ما کلیر شده. ممنون میشم پاسخ بدین و من شاید خیلی الکی نگرانم. البته من خوشبینترین فرد توی خانواده هستم تا حالا ۲ بار به فاصله ۱ ماه ایمیل زدیم و همش میگن Your case is incomplete ولی امید دارم که به زودی میشیم. مرسی از سایت بسیار خوبتون
[font=Arial]All human wisdom is summed up in these two words — wait and hope
I Love U America[/font]