کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-05-12 ساعت 12:24)Diverkia نوشته:  سلام

این جمعه میشه نهمین هفته که ما منتظر کلیرنس مون هستیم. پدر من که برنده اصلی‌ هستش قبلا شغل دولتی و الان شغل نیمه دولتی داره و سربازی هم نیروی هوایی‌ بوده. تنها چیزی که هست اینه که پدرم تعداد سفرات خارج از کشورش زیاد بوده. می‌خواستم بدونم کسی‌ هست که اطلاعاتی‌ داشته باشه که معمولاً چقد طول میکشه با اینجور شرایطی تا کلیر بشیم؟ چون من هرچی‌ جدول رو خوندم هیچ فردی مثل ما پیدا نکردم و نمیدونم چقدر این پروسه طاقت فرسا طول خواهد کشید البته ما ۴ نفر هستیم و مادرم در یک NGO کار می‌کنه و برادرم دانشجو هستش و سربازی نرفته و نمیدونم چه کسی‌ از بین ما کلیر شده. ممنون میشم پاسخ بدین و من شاید خیلی‌ الکی‌ نگرانم. البته من خوشبین‌ترین فرد توی خانواده هستم تا حالا ۲ بار به فاصله ۱ ماه ایمیل زدیم و همش میگن Your case is incomplete ولی‌ امید دارم که به زودی میشیم. مرسی‌ از سایت بسیار خوبتون

سلام.مورد من هم بسیار شبیه شماست. صبر کنید.همین! یعنی کاردیگری نمی توانیم کنیم.4 ماهه خواهد امد پس 6 ماهه نباشیم وازخود شکیبایی نشان دهیم.
با احترام.
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، farzad101 ، Diverkia
(2010-05-11 ساعت 17:01)mary joon نوشته:  واي shahoo تا ديدم تو تاپيك كليرنس پست داديد سريع اومدم بخونم فكر كردم كلير شديد. اميدوارم زودتر شما همه ماهارو خوشحال كنيد. و همين طور بقيه دوستاني كه خيلي وقته منتظرند Shy
و به esmail كه كلير شدند تبريك مي گم

mary joon خیلی ممنونم که به فکر من هستین دعا کنید زودتر کلیر شیم خیلی دوران طاقت فرسایه امیدوارم که شما بدون مشکل کارتون پیش بره
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، reza22
سلام دوستان به ما هنگام مصاحبه گفتن 5هفته والان 5هفته کامل شده ایا بازم میتونیم امیدوار باشیم؟چه قدر؟
تشکر کنندگان: morteza_2010
(2010-05-12 ساعت 08:15)farzad101 نوشته:  
(2010-05-12 ساعت 00:34)alir8za نوشته:  سلام،

زمان مصاحبه آفیسر گفت که کلیر شدنم ۳ تا ۵ هفته طول میکش،ولی‌ الان حدود ۷ هفته شده و هنوزم خبری نیست!

دیگه همچین بگی‌ نگی‌ داره میره رو نروم این داستانا!
من شغل دولتی ندارم و سربازی هم معاف شدم...
به نظرتون أی‌-میل بزنم بهشون یا...؟!؟

به کدوم آدرس باید میل بزنم؟
دوست عزيز
كليرنس بصورت نرمال از 30 تا 120 روز طول مي كشه اگه تو بخش آمارگيري از زمان كليرنس نگاه كني مي بيني كه درصد كسايي كه پس از دو ماه كلير شدن كم نيست و رتبه دوم رو داره . تازه درست دو ماه هم نيست بعضي وقتا چندروزي هم بيشتره . اينجارو ببين :

http://mohajersara.com/polls.php?action=...lts&pid=55

به نظر من اگه مشكل زماني نداري كمي صبر كن . مثلا تا 9 هفته و بعدش با سفارت پي گيري كن .
البته اگه سفارتتو ن ابوظبيه كه تو سايت نوشته پس از 90 روز اگر اسمتونو تو ليست نديدين با اين اي ميل مكاتبه كنيد :

abudhabiiv@state.gov

براي اينكه از چگونگي كليرنس و مراحل اون هم بدوني توصيه مي كنم لينك زير رو بخوني :
http://www.path2usa.com/immigration/gree..._check.htm

چاكريم
فرزاد

سلام ،
خيلي ممنون . لطف كرديد جوابمو دادين .
تشکر کنندگان: Mohajer_USA ، morteza_2010 ، farzad101
(2010-05-11 ساعت 16:48)Shahoo52 نوشته:  
(2010-05-11 ساعت 16:18)esmail نوشته:  من يكشنبه براي اطلاع از كيليرنس مون به آنكارا ايميل زدم و گفتم كه آفيسر گفته بود 6 هفته و الان 6 هفته شده. لطفن بگين كار كيليرنس ما تو چه مرحله اي هست.
همين الان آنكارا به ايميل مون جواب داد كه شما امروز كيلير شدين!

esmail جان تبریک توی جدول آپدیت هم هست ؟امیدوارم گازشو زیاد کنن.
خیلی خوشحالم کردیShy

سلام,
ببخشید ممکنه بفرمایید شما برای اطلاع از كيليرنس تون از آنكارابه چه آدرسی ايميل زدید؟
تشکر کنندگان: morteza_2010
(2010-05-12 ساعت 20:36)alir8za نوشته:  
(2010-05-11 ساعت 16:48)Shahoo52 نوشته:  
(2010-05-11 ساعت 16:18)esmail نوشته:  من يكشنبه براي اطلاع از كيليرنس مون به آنكارا ايميل زدم و گفتم كه آفيسر گفته بود 6 هفته و الان 6 هفته شده. لطفن بگين كار كيليرنس ما تو چه مرحله اي هست.
همين الان آنكارا به ايميل مون جواب داد كه شما امروز كيلير شدين!

esmail جان تبریک توی جدول آپدیت هم هست ؟امیدوارم گازشو زیاد کنن.
خیلی خوشحالم کردیShy

سلام,
ببخشید ممکنه بفرمایید شما برای اطلاع از كيليرنس تون از آنكارابه چه آدرسی ايميل زدید؟

سلام
به این آدرس
webmaster_ankara@state.gov
البته یکی هم به ایمیلی که تو سایت هست و یه صفحه باز می شه و تو کادر سوالات رو مطرح می کنیم. مث همونی که تاریخ مصاحبه رو پیگیری کردیم.
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، ساسان
(2010-05-12 ساعت 13:09)lottery نوشته:  [quote='Diverkia' pid='48923' dateline='1273650843']

سلام.مورد من هم بسیار شبیه شماست. صبر کنید.همین! یعنی کاردیگری نمی توانیم کنیم.4 ماهه خواهد امد پس 6 ماهه نباشیم وازخود شکیبایی نشان دهیم.
با احترام.

واقعا ممنونم برای جواب سریع و امیدوار کننده شما. یه روزی می رسه که خبر خوش کلیر شدن شما و بقیه و خودم رو در این سایت می بینیم. من که شخصا فقط و فقط آینده خودم رو در آمریکا می بینم و معمولا همه از عشق زیادی من به آمریکا تعجب می کنن ولی احتمالا در این سایت همه مثل همیم.
[font=Arial]All human wisdom is summed up in these two words — wait and hope
I Love U America
[/font]
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، ساسان
آقايون و خانوماي عزيز، لطفاً بريد كنار.
صف رو هم به هم نزنين. منم به جمع كليرنسي ها اضافه شدم.SadSadSad
بعد توي سفرنامه ام بيشتر توضيح ميىدم.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
بچه ها لطفا پایین یوزرتون شماره کیس و زمان دریافت کلیرنس را بنویسین
تشکر کنندگان: ساسان ، farzad101
(2010-05-13 ساعت 18:42)indmehdi نوشته:  آقايون و خانوماي عزيز، لطفاً بريد كنار.

به این ناراحتی داره؟ فکر کنم عکس کله رو اشتباهی فرستادی!! مبارکه بابا
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، Monica
(2010-05-13 ساعت 18:42)indmehdi نوشته:  آقايون و خانوماي عزيز، لطفاً بريد كنار.

تو یکی رو که من توی جدولم راه نمیدم Sad
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، indmehdi
سلام
کلیر من هم وارد پنجمین هفته شد،با این پایان خدمت سپاه فکر میکنم کما کان باید منتظر باشیم
تشکر کنندگان:
سلام
یه سوال! با این حساب کارنت شدن من که ###26 هستم برای ماه جولای امیدوارم کارنت بشم اما یه مشکلی هست. بچه هایی که مثل من اون آخرها مصاحبه دارن اگر بهشون کلرینس بخوره (واسه سربازی و ...) که خوب معلومه دیگه تا آخر سپتامبر به ویزا نمی رسن! به نظر شما امیدی هست که کلیرنس از قبل آماده باشه یا بعد از مصاحبه زود تر از 2-3 ماه حاضر شه؟
شماره کیس: 2010AS00026xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواسط جولای
کنسولگری: سیدنی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 آگوست
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تشکر کنندگان:
(2010-05-14 ساعت 14:56)وحید نوشته:  سلام
یه سوال! با این حساب کارنت شدن من که ###26 هستم برای ماه جولای امیدوارم کارنت بشم اما یه مشکلی هست. بچه هایی که مثل من اون آخرها مصاحبه دارن اگر بهشون کلرینس بخوره (واسه سربازی و ...) که خوب معلومه دیگه تا آخر سپتامبر به ویزا نمی رسن! به نظر شما امیدی هست که کلیرنس از قبل آماده باشه یا بعد از مصاحبه زود تر از 2-3 ماه حاضر شه؟

بله. امید زیادی هست. در مورد بچه های 2009 که مال همه به موقع انجام شد جز یک نفر که اون هم مشکلش چیز دیگری بود

موفق باشید
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: وحید ، kianoush ، m.amjadi ، Shahoo52
(2010-05-14 ساعت 14:58)sam_hash نوشته:  
(2010-05-14 ساعت 14:56)وحید نوشته:  سلام

بله. امید زیادی هست. در مورد بچه های 2009 که مال همه به موقع انجام شد جز یک نفر که اون هم مشکلش چیز دیگری بود

موفق باشید
سام ممنون از جوابت. نا امید نیستم اما من سربازیم سپاه بوده یه ذره از این نگرانم. مورد اینجوری قبلا بوده که کلیرش برسه؟
شماره کیس: 2010AS00026xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواسط جولای
کنسولگری: سیدنی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 آگوست
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان