کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
مرسی مرسی از لطف همگیتون، در این 240 روز که اتنظار خیلی خیلی سختی بود، مهاجرسرا و دوستان مهاجرسرا خیلی برای ما مفید بودند، میشه گفت تمام این 240 روز رو ما با مهاجرسرا گذروندیم....از همگیتون یک دنیا ممنون
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 Jun
تاریخ کارنت شدن کیس: Oct
تاریخ دریافت نامه دوم:28sep
تاریخ مصاحبه:oct
تاریخ دریافت کلیرنس:1 June 2010
جمع تقریبی هزینه ها:
(2010-06-01 ساعت 15:48)io7o نوشته:  بچه ها ما بعد از 8 ماه کلیر شدیم، واقعاً باورمون نمیشه، هزار بار شمارمون رو چک کردم ... خود خودش بود....فقط می تونم بگم خدایا شکرت، به امید کلیر شدن همه ،
تبريك ميگم،موفق باشيد....Big Grin
شماره کیس:2010AS00013000
دریافت نامه قبولی:may 2009
کنسولگری:Ankara
ارسال فرمهای سری اول: JUNE 2009
کارنت شدن کیس: march 2010
دریافت نامه دوم : march 2010
مصاحبه: may 2010
دریافت کلیرنس:15july 2010
Big Grin
هر چیز که در جستن آنی ،آنی....Wink
تشکر کنندگان: io7o ، WIKIMAN ، pouya.pouya
(2010-06-01 ساعت 15:48)io7o نوشته:  بچه ها ما بعد از 8 ماه کلیر شدیم، واقعاً باورمون نمیشه، هزار بار شمارمون رو چک کردم ... خود خودش بود....فقط می تونم بگم خدایا شکرت، به امید کلیر شدن همه ،

سلام io 70 نمی دونی چه قدر خوشحال شدم از فرط خوشحالی به تمام اطرافیام هم خبر دادم فکر کنم این بهترین خبر تو این مدت بود واقعا دمت گرم که اینقدر صبور بودی . این پیروزی ( کلیرنس )تو برای تمام بچه های مهاجر سرا یک اتفاق بزرگ و به یاد موندنی ای کاش می شد جشن بگیریم . پیشنهاد می دم که اگر میتینگی برگزار شد حضور داشته باش که واقعا ویزات دیدنی
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، اليزا ، farzad101 ، m.memari ، ali-n ، azin ، R.F ، io7o ، kianoush ، WIKIMAN ، Anahid ، king_of_sky
io 70 عزيز منهم تبريك ميگم و خيلي خوشحال شدم نتيجه صبرتونو ديديد اميدوارم كلير بقيه دوستان هم زودتر بياد
و زودتر جدولمون همش س ب ز بشه
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: mina_s ، Shahoo52 ، R.F ، io7o ، farzad101 ، kianoush
سلام به همگی....الان دیگه همه باید واسه من دعا کنید..............
شماره کیس : 2012AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 19 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 28 جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:8سپتامبر
تاریخ دریافت نامه دوم:25 سپتامبر
تاریخ مصاحبه:15 نوامبر
تاریخ دریافت ویزا:15 نوامبر
تاریخ ورود به آمریکا :16 مارچ
تاریخ دریافت گرین کارت :20 آوریل
تشکر کنندگان: m.memari ، adl ، اليزا ، mina_s ، Shahoo52 ، homeless ، majid_229997 ، sam_hash ، io7o ، farzad101 ، king_of_sky ، ساشا ، Eskandari
همیشه وقتی تو این تاپیک پستی گذاشته میشه و میاد بالا, به این امید بازش می کنم که یک از بچه ها خبر کلیر شدنش رو داده باشه و وقتی همچین اتفاقی می افته فووووووووووق العاده خوشحال کننده ست.Smile))))))))))

io70 عزیز خیلی خیلی خیلی تبریک میگم,امیدوارم همیشه موفق باشییییییییییید

به امید کلیر شدن همه منتظرین
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، N.D ، sam_hash ، io7o ، farzad101 ، seravin ، اليزا ، mina_s ، kianoush ، m.memari ، mary joon ، king_of_sky
(2010-06-02 ساعت 12:45)s_sh1355 نوشته:  سلام به همگی....الان دیگه همه باید واسه من دعا کنید..............

ما حتماً حتماً براتون دعا می کنیم، اما نگران نباشید انشالله که رکورد ما برای خودمون باقی می مونه
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: farzad101 ، mina_s ، Shahoo52 ، m.memari ، king_of_sky ، ساشا
میشه بگین این کلیر شدن بر چه اساسی هست ؟
یعنی چه چیزی براشون اهمیت داره ما نباید چه مواردی داشته باشیم اونا چی رو چک میکنن تا بفهمن ؟
بی شک جهان را به عشق کسی افریده اند
چون من که افریده ام از عشق جهانی برای تو
تشکر کنندگان:
Wink 
(2010-06-02 ساعت 02:06)nader نوشته:  
تبريك ميگم،موفق باشيد....Big Grin
مبارک باشه شیرینی یادت نرهBig Grin
شماره کیس: 2010 as00000***
تارخ دریافت نامه قبولی :apr 11apr
کنسولگری:آنکارا
تارخ کارنت شدن :may
دریافت نامه قبولی :may
مصاحبه :july
کلیرنس : انشاء اله نمیخورهBig Grinمتاسفانه خورد Sad
تشکر کنندگان: io7o
سلام بچه ها امروز بعد از 10-20 روز به من و آذین نامه دادن که چرا فرم 9 سوالیتون رو نمی فرستید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مگه نگفتیم بفرستین تا کلیرنستون شروع بشه؟ نمی دونم چرا این 9 تا سوال اینقدر گستاخ هستند و به مقصد نمی رسند چون تا حالا چندین بار فرستاده شده اند ! بچه ها اونایی که این 9 تا سوال رو ایمیل کردند دقیقا دقیقا سابجکت چی زدند: این: ivadminprocessing یا این "ivadminprocessing"
دقت کنید این گیومه اینجا نقش بسیار مهمی رو ایفا می کنه در حد: شروع کلیرنس یا کلا بی خیال شروع کلیرنس!
تشکر کنندگان: farzad24 ، mary joon
salam.baraye case number haye baalaa masalan 28000 ya 29000 ke tarikhe interview shoon baraye mahe mordad ya shahrivar miofte,clearence che moddat tool mikeshe?chon age bishtar az 1 mah tool bekeshe case number batel mishe.(man daneshjoo hastam dar reshteye mohandesi pezeshki,va kar ham nemikonam,va nakardam,siasi ham nabudam,ta be hal ham mosaferate kharej az keshvar naraftam,) age ina too moddat zamane clearence shodan ta'sir dare goftam.Shy,
تشکر کنندگان:
(2010-06-02 ساعت 23:23)mina_s نوشته:  سلام بچه ها امروز بعد از 10-20 روز به من و آذین نامه دادن که چرا فرم 9 سوالیتون رو نمی فرستید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مگه نگفتیم بفرستین تا کلیرنستون شروع بشه؟ نمی دونم چرا این 9 تا سوال اینقدر گستاخ هستند و به مقصد نمی رسند چون تا حالا چندین بار فرستاده شده اند ! بچه ها اونایی که این 9 تا سوال رو ایمیل کردند دقیقا دقیقا سابجکت چی زدند: این: ivadminprocessing یا این "ivadminprocessing"
دقت کنید این گیومه اینجا نقش بسیار مهمی رو ایفا می کنه در حد: شروع کلیرنس یا کلا بی خیال شروع کلیرنس!

سلام
دوست عزیز اگر از آنکارا گرفتی که به زیبایی توضیح داده IV Admin Processing
والسلام
حالا شما اصرار داری سر هم بنویسی مشکل سفارت نیست.
در ضمن گیومه هم نمی خواد.

در پایان اگر دوزاریتون افتاده بوق آزاد بزنید.

ان شا الله که به زودی کلیر میشید.
Case Number : 2010AS16000
Embassy : Ankara
Interview Date: 24 May 2010
Visa Issuance Day: 18 August 2010
Entry To United States : 22 October 2010
Port Of Entrance : John F Kennedy Airport
Green Card Received On : 22 Nov 2010
تشکر کنندگان: mina_s
ممنون. دوست عزیز من بار اول که فرستادم با فاصله فرستادم. ولی امروز برام ایمیل اومده و عنوان رو کاملا به هم چسبیده نوشته و گفته عنوانت این باشه:"ivadminprocessing" که با اون عنوانی که تو اون برگه ای که روز مصاحبه دادند فرق می کنه. راستش من تنها دلیلی که ممکنه به دستشون نرسیده باشه یا بازش نکرده باشند رو این حدس زدم . الان ما 3-4 نفریم که وضعیت کاملا مشابه داریم و سفارت جواب هیچ کدوممون رو نمیده فقط میگه به دستمون نرسیده! به نظر شما ما با dhl بفرستیم؟
تشکر کنندگان:
(2010-06-03 ساعت 00:27)mina_s نوشته:  ممنون. دوست عزیز من بار اول که فرستادم با فاصله فرستادم. ولی امروز برام ایمیل اومده و عنوان رو کاملا به هم چسبیده نوشته و گفته عنوانت این باشه:"ivadminprocessing" که با اون عنوانی که تو اون برگه ای که روز مصاحبه دادند فرق می کنه. راستش من تنها دلیلی که ممکنه به دستشون نرسیده باشه یا بازش نکرده باشند رو این حدس زدم . الان ما 3-4 نفریم که وضعیت کاملا مشابه داریم و سفارت جواب هیچ کدوممون رو نمیده فقط میگه به دستمون نرسیده! به نظر شما ما با dhl بفرستیم؟

ما هم فرم 9 سئوالی رو فرستادیم و بهمون گفتند که جتما عنوانش رو بزنید ivsecurity ، ما هم با همین عنوان زدیم و نامه رسیدنش رو فرداش برامون ایمیل کردن، البته مال ما 8 ماه پیش بود ممکنه الان عوض شده باشه، اما شما می تونید یک بار هم با این عنوان ایمیل کنید، ضرر نداره
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: azin ، mina_s ، sam_hash ، sam_hash
(2010-06-02 ساعت 23:47)shabnam sh نوشته:  salam.baraye case number haye baalaa masalan 28000 ya 29000 ke tarikhe interview shoon baraye mahe mordad ya shahrivar miofte,clearence che moddat tool mikeshe?chon age bishtar az 1 mah tool bekeshe case number batel mishe.(man daneshjoo hastam dar reshteye mohandesi pezeshki,va kar ham nemikonam,va nakardam,siasi ham nabudam,ta be hal ham mosaferate kharej az keshvar naraftam,) age ina too moddat zamane clearence shodan ta'sir dare goftam.Shy,

خیالت راحت باشه سربازی در سپاه 95% یکی از عوامل اصلی طولانی شدن کلیرنس هست که به شما نمی خوره نگران نباشید .
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: m.memari ، Ashkan78 ، m.amjadi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان